KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vona Gábor Izraelbe küldte Betlen Jánost tájékozódni (Nap-kelte videóval)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

„Ha Önt annyira izgatja és foglalkoztatja a zsidókérdés, költözzön ki Izraelbe” – válaszolta Betlen Jánosnak a politikus, miután a műsorvezető azt kérdezte a Jobbik egyik rendezvényéhez kapcsolódóan, „mit tanácsolna a Jobbik szavazótáborának: elmenjenek vagy sem a holokauszttagadó eseményre”. Betlen János úgy reagált: nagyon felháborította, hogy a Jobbik elnöke ezt a kijelentést tette rá.

Vona Gábor szerint a romagyilkosságok „felháborító dolgok”, és feltételezései szerint magyarországi vagy külföldi titkosszolgálatok állhatnak a háttérben – erre utal az elkövetés profizmusa -, vagy uzsoraleszámolás áldozatai a meggyilkoltak. Mintha valakik el akarnák a figyelmet terelni olyan tragédiákról, mint például a Marian Cozma kézilabdást ért gyilkosság – mondta.

Az előrehozott választásokkal kapcsolatban megjegyezte, ő lenne a legboldogabb, ha ez megtörténne, azonban úgy látja, hogy az MSZP az időt húzza, a Fidesz pedig menekül a kormányzás elől. Megnyugtatónak nevezte, hogy a Fidesz nem kíván velük kormányozni, és kijelentette: ők sem az MSZP-vel, sem a Fidesszel nem kötnek kormányzási szövetséget, ha hatalomra kerülnek.

A magyar-szlovák államközi kapcsolatokról szólva kijelentette: „asztalra kell csapni (…), sokkal erősebb és sokkal keményebb diplomáciára volna szükség”, mert az Európai Unióban is a magyar érdekeket kellene képviselni.

Szerinte minden határon túli magyarnak meg kellene adni a magyar állampolgárságot, a szomszédos országokban élő magyaroknak területi autonómiát kellene adni, a Kárpát-medencét gazdaságilag újra egységessé kellene tenni. A határrevízióval kapcsolatban ugyanakkor megjegyezte: azt jelenleg nem tartja aktuális kérdésnek.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7y1u4Z9XHBs]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=q7N1SeWfgO4]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BHncGQPBPVI]

mti – barikád.hu

One thought on “Vona Gábor Izraelbe küldte Betlen Jánost tájékozódni (Nap-kelte videóval)

  1. Amint már korábban megjelent ebben az újságban is, a háttérben a jelenlegi hatalom, vagy az egész országban elterjdt cigány uzsoramaffia áll. Éppen a Kozma-gyilkosság egy tipikus példa erre, ami nyilvánvalóan megrendelésre történt, a feszültség szítása érdekében. Ráadásul ez a magyarság revizionosta törekvéseire is fel akarja hívni egyesek figyelmét. „Két legyet egy csapásra!”
    A Napkeltések befürödtek a JOBBIKkal, mert most Vona Gábor mosta ki a szájukat, épp úgy, mint tette ezt Morvai Krisztina is! HAJRÁ!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: