Vona Gábor: Első paragrafus – A Fidesznek mindig igaza van

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vona Gábor keddi, napirend előtti felszólalásában a kormány alkotmányozásának visszásságaira hívta fel a figyelmet. Kijelentette: a Jobbik azért nem lép ki az alkotmányozásból, mert nem akarja, hogy az alkotmány két pontból álljon: 1. A Fidesznek mindig igaza van. 2. Amennyiben mégsem, az első pont lép életbe.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-YNRPl9cAPM&fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6]

jobbik.hu

3 thoughts on “Vona Gábor: Első paragrafus – A Fidesznek mindig igaza van

  1. Magyar feltámadás, gazdasági szabadságharc, revizionista politika, székelyföldi autonómia, privatizáció felülvizsgálata, politikusbűnözés felszámolása, képviselői rendszer radikális átalakítása, az IMF-hitelek visszafizetésének megtagadása, a cigánybűnözés felszámolása, az egészségügy, a mezőgazdaság és a közlekedés rendbetétele, hogy csak néhányat említsünk.
    Ha a Jobbik mégiscsak a veszélyesebb utat választja, és azokhoz a hatalmi módszerekhez nyúl, amelyeket Adolf Hitler is megfogalmazott, és amelyeket a világon minden igazán sikeres mozgalom használt és használni fog a propaganda tekintetében. Ebben az esetben nagyon kemény harcra számíthat, a magyarság összes külső és belső ellensége ellene fordul, kígyót-békát kiáltanak rá, bevetnek ellene minden elképzelhető törvényes és törvénytelen eszközt, de így talán van némi esélye a végső sikerre.
    A terror nem törhető meg szellemi fegyverekkel, hanem csakis terrorral.
    A Fidesz, mint folytatója a zsidó irányítású pénzügyi nagyhatalmak eddigi rombolásának, nem kötelet rak a nemzet nyakára, hanem nemzeti színű, talán még a Szent Koronával is ékesített illatos párnát nyom a képünkbe, és úgy fog megfojtani minden Magyarországért ziháló lelket.
    Ez a terror legaljasabb formája, de mit is várhatnánk egy terrorállam terrorista testvérpártjának az engedélyével(!) (Tel-Aviv-i paktum) miniszterelnökségre szert tett, kommunista emlőkön, és zsidó pénzmágnás támogatásával nevelkedett Orbántól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük