VEGYI FEGYVERT VETETTEK BE AZ UKRÁNOK

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Volner mondja: Miért nem hallgatták meg a Birodalom minisztereit?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Volner mondja vlog első adása egy olyan kémbotrányról szól, melyben két jelenlegi miniszter is érintett, ám a jelentőségéhez képest alig foglalkozik vele az ellenzéki sajtó.

“Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miként lehetséges ez egy olyan ügyben, ahol a vád szerint a gyanúsítottak Magyarország honvédelmi, nemzetbiztonsági, pénzügyi és nemzetközi kapcsolataival összefüggő érdekeit közvetlenül veszélyeztették, ami kémkedés bűntettének minősül. Gondoljunk bele: ezek az emberek stratégiai információkat szolgáltathattak ki az Egyesült Államok és az IMF részére. Mégse tudunk semmit”

– veti fel Volner János, a Jobbik frakcióvezetője a közösségi oldalán elérhető vlogban.

Esetleg olyan erők lepleződnének le, akik létük puszta feltételezését is brutális kegyetlenséggel torolják meg?

“Vagy mert a Jobbikon kívül mindenki érintett? Képzeljék el, mi történne velünk hasonló esetben! Vona Gábor és én is bilincsben lennénk elvezetve. Ezért honol néma csönd. Mi azonban készen állunk keményen beleállni ebbe az ügybe is, és végre úgy képviselni a magyar érdekeket, ahogy senki sem tette az elmúlt 70 év során”.

http://alfahir.hu

9 thoughts on “Volner mondja: Miért nem hallgatták meg a Birodalom minisztereit?

 1. Tények és bizonyítékok nélkül nem nevezném kémbotránynak. Ha pedig mégis az lenne, a megfelelő szakszerveknek kellene foglalkoznia vele. Így csak egy üres propaganda némi bosszúval “ízesítve”.

 2. A rendszerváltás politikai elitje sajnos szinte kivétel nélkül takargat valamilyen zűrzavaros ügyet.
  Egyetértek azonban Anna megjegyzésével, semmiféle konkrétum nem olvasható és hallható ebben az összeállításban. A hangzatos cím pedig a liberális sajtót utánozva semmi másra nem alkalmas, csak a jó szándékú emberek megtévesztésére. Őszintén mondom mélységesen csalódtam a Jobbikban, s már egyáltalán nem tartom őket hitelesnek. Egyetlen nemzeti ügyet sem szavaztak meg eddig. Sem az elszakított magyarság állampolgárságát sem a migrációval kapcsolatos fontos kérdéseket. Miért is hinnék ennek a cikknek ezek után.

  1. Kedves Tibor!
   Ön honnan tájékozódik? Ugyanis amit Ön írt, az egyszerűen nem igaz: “Egyetlen nemzeti ügyet sem szavaztak meg eddig. Sem az elszakított magyarság állampolgárságát sem a migrációval kapcsolatos fontos kérdéseket.”
   Erről a kérdésről a szavazást 2010. május 26-án tartották. A Jobbik a kettős állampolgárság megadásán túl a törvényt kiterjesztette volna nem csupán a történelmi Magyarország területével együtt elszakított magyarokra, de az azon kívül élő csángó magyarokra is. Ezentúl megadta volna mindenkinek azonnal a szavazati jogot is. Az általa, tehát a Jobbik által benyújtott módosító javaslatot azonban a fideszes 2/3-d lesöpörte.
   A szavazáson 344 képviselő szavazott igennel, nemmel szavazott: Gyurcsány Ferenc, Szanyi Tibor, Molnár Csaba, akik tartózkodtak: az MSZP-s Baracskai József, Oláh Lajos, Vitányi Iván, valamint az LMP-s Dorosz Dávid és Szabó Tímea.

   Valamennyi, a teremben jelen levő jobbikos képviselő igennel szavazott.

   Kérdezem: Miért állít olyat, ami nem igaz?

   Ami Volner monológját illeti, – és ezt valamelyest Annának is címzem – bírósági szakaszban van az ügy, amiről Volner János beszélt. Erről nálunk is jelent meg anyag: https://internetfigyelo.wordpress.com/2017/03/22/fideszes-kemek-a-vadlottak-padjan/

   Persze csak kovácsbélázni lehet, miközben ott valóban semmilyen bizonyítékot nem látott senki, viszont ebben az ügyben az ügyészség nyomozott és ezek alapján került bírósági szakaszba az ügy.

   Azért kérem Önöket maradjunk a nyers tényeknél.

   Migránstörvény és az azzal kapcsolatos letelepedési kötvény: Mint kiderült, a jobbikos, bővített és valóban minden kiskaput bezáró javaslattal, már nem volt fontos a Fidesznek. Miért? Mi változott? Gondolkodjunk egyszerűen és logikusan együtt.

   Még egy tény: Két párt, a Jobbik és az LMP nem volt az 1989-90-es úgynevezett rendszerváltás kegyeltje, ugyanis ezek a pártok akkor nem léteztek, az úgynevezett “rendszerváltó pártok” mind sz akkori MSZMP védőszárnyai alól bújtak elő.

   Tudják, az tetszik még, amikor azt olvasom bizonyos kommentálóknál, hogy Vona Gábor például III/III. -as volt és korábban szorosan együttműködött a titkosszolgálatokkal. Én elhiszem, hogy Vona Gábor intelligens, értelmes ember, de azt nem, hogy a titkosszolgálatok 9-12 éves gyermekeket szerveztek volna be jelentéstételekre.

   Ezekben az infókban az a veszélyes, hogy a hétköznapi ember felületesen, sikamlósan kezeli az infókat és az ragad meg benne, hogy III/III-as volt a Jobbik elnöke, a biológiai tények már eszébe sem jutnak a kedves olvasónak. A szándékosan félrevezető trollnak pedig éppen ez a szándéka.

   Ezért kérem Önöket arra, ne ilyenek legyenek. A hozzászólásuk előtt is tájékozódjanak.

   Köszönettel:

   Nifadmin

 3. Kedves Nifadmin, Ok, elnézését kérem, ha ez így történt.
  Azonban a szavazati jog a határainkon kívül élő , elszakított nemzetrészeknél számos olyan kérdést vet fel, amit alapos tisztázás után lehetne csak szavazásra bocsájtani. Én annak a híve lennék, hogy a határainkon túlra taszított magyarságnak legyenek képviselői a parlamentben, akik az elszakított nemzetrészek érdekeit képviselik és odahatnak, hogy az törvényhozás ezek figyelembevételével alkossa meg a törvényeket. Azt azonban, hogy pártokra szavazanak. mint most is van nem tartom túl tökéletesnek, mert egyfelől békétlenséget visz pl. Erdélybe a sokféle pártkampány, másfelöl semmi garancia az elszakított nemzetrészek érdekeinek igazi védelmére. Unkrajna vízummentessége, a magyar nyelvet tiltani akaró, vagy tiltó ukrán törvények ellenére is.
  Persze nem lévén politikus tévedhetek is.
  Köszönöm a kiigazítását.
  Tisztelettel

  Jancsó Tibor

  1. Kedves Tibor!

   Ezzel viszont tökéletesen egyetértek. Sőt továbbmegyek, mert felteszem azt a kérdést, hogy a gyúnyhatáron kívül rekesztett magyarjaink érdekképviseletét a kormánypártok miért nem végzik az EU parlementben? Miért csak Morvai Krisztina hadakozik a brüsszeli bürokratákkal ebben a kérdésben, a Fidesz-KDNP-s EU-s képviselők miért nem állnak ki keményen Székelyföld autonómiája és a magyarságot érintő jogsértésekkel szemben? Miért?

   Az én válaszom erre az, hogy minden 89-90-ből gyökeredzik. Abból, hogy a valódi ügynökök, vagy éppen érintettek igenis ott ülnek az 1990 utáni valamennyi kormányzópártok soraiban. Teljesen világos, hogy ezért nem akarják nyilvánosságra hozni az ügynöklistákat. Ez az alfája és omegája mindennek.

   Üdvözlettel:

   Nifadmin

 4. Igen tisztelt Nifadmin!
  Ha bírósági szakaszban van az ügy, amit Volner felületesen említett, akkor mint volt rendőrnek illene tudni, hogy sem nyomozati, sem bírósági szakaszban nem hogy nem illendő, de nem is lehet beszélni róla. Amennyiben nem tetszik majd neki a bíróság döntése, megteheti akár nagy nyilvánosság előtt is az észrevételeit, de addig nem.
  Egyébként magánvéleményként mondom, hogy bármelyik oldal pocskondiázik már kiver a veríték. Lenne itt elég megoldandó gond, nemcsak azzal foglalkozni, hogy jövőre is a Parlamentben maradjanak. Vagy meg kellene hosszabbítani a kormányzati időszakot, mert idáig két év elment az előzőek elfuserált dolgainak rendbehozatalára(?), a másik két év pedig már kampány időszak. Az állampolgárok gondjai pedig többnyire megoldatlanul maradnak.

  1. Kedves Anna!

   Önnel részben egyetértek, de tegyük hozzá, hogy ezt nem csak Volnernek kellene tudnia – ahogyan Ön fogalmazott – , de Orbán Viktornak is, mert ez az érem másik oldala, pedig az úgynevezett Kovács Béla ügy bírósági szakaszba sem került attól függetlenül, hogy Kovács Béla a mentelmi jogáról lemondott, de valamilyen rejtélyes okból a Nemzetbiztonsági Bizottság titkosította a zárt ülésen elhangzottakat. Muszáj itt a párhuzamokat felállítani, mert a Fidesz médiája minden csatornáin akkor ezen lovagolt. A Jobbiknak hol vannak nyilvánosan, mindenki által elérhető országos lefedettségű televíziói, rádiói, nyomtatott médiumai, melyet közpénzből (állami költségvetésből) üzemeltet? A Jobbiknak csupán az internet adta felület maradt. Ugyanakkor M. Norbert és B. Béla Szabolcs mégiscsak bíróság előtt áll, és ez tény. Függetlenül attól, hogy ítélet még nem született. De gondoljunk még a Budaházy ügyre, mely továbbra sem fejeződött be és amely ékes bizonyíték a bíróságok korántsem pártatlan működésére. Ezt csak azért írom, mert egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy akár egyik vagy másik ügyben nem a mindenkori hatalom megrendelésének megfelelő ítéletek születnek majd.

   Üdvözlettel:

   Nifadmin

 5. Tisztelt Nifadmin!
  Válaszát megköszönve, a tárhellyel vissza nem élve, még röviden az előbbi mondandómhoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy a kormányzati időszak meghosszabbítása esetén, természetesen a visszahívhatóságot is szabályozni kellene, nehogy a nyakunkon maradjanak olyanok, akiket rosszul választunk. Üdv.

  1. Kedves Anna!

   Maximálisan osztom a meglátását. Mellesleg a Jobbiknak ez is benne van a programjában, és korábban már nyújtott be előterjesztést ebben a kérdésben, amit persze a 2/3 lesöpört. Csak azért írom le, mert ez is tény.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: