KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Visszapillantó: "Idén Gyurcsány, jövőre Orbán halad a menet élén"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az alábbi cikk – azonos címmel – több mint 17 hónappal ezelőtt jelent meg a Szent Korona Rádió honlapján. Nem minden szava jött be. Az akkori események tükrében reálisnak tűnt, hogy a Fidesztől a győzelmet ugyan nem lehet elvenni, de a kétharmad nem lesz meg.

Én reméltem, hogy nem lesz meg, nehogy az esetleges 2/3 birtokában, Gyurcsány leváltásának örömétől elkábult emberek nevében olyan nemzeti színű selyempapírba csomagolt narancsgőzös diktatúra virradjon ránk, ami csak a névtábla feliratában és a csomagoló papír színében különbözik majd a tokmányorrú maffiózó kék-fehér-piros szegfűs éveitől.

Ha van kedvük hozzá, akkor olvassák el ismét, válaszoljanak magukban a kérdésekre és döntsék el Önök, hogy mi történt, ill. mi nem történt hazánkban az elmúlt 17 hónap során.

**************

Már a 2006. október 23-i gyalázatos páncélautós menekülés után sejteni lehetett, de az idei EU-választások után már napról napra világosabbá vált, hogy a jövő tavasszal esedékes általános választásokon nem lesz meg a Fidesznek a hőn áhított két harmad.

És Orbán Viktor is megtesz mindent, hogy ne legyen meg: legutoljára Esztergomban a Fideszes polgármesterre haragudó, de Orbánt nem bántó, sőt többé-kevésbé támogató Jobbikosok kérdései elől ismét csak a testőreitől védve a hátsó ajtón pucolt ki a (páncélozott?) kocsijáig.

Erős üzenethordozó jelenetek ezek: Gyurcsány megfürdik a vakuk fényében, majd a buzik indulásának pillanatában villámgyorsan távozik, mielőtt valaki ismét leköpi. Orbán a saját szimpatizánsai elől rendszeresen páncélautón menekülget, Vona a rendőri fenyegetés közepette bemegy a fűre és leül az övéi közé.

Fideszék sokat tanultak a szocionistáktól. Ma már ők is olyan jól dolgoznak saját maguk ellen, hogy a szavazóhelységek rolójának felhúzásáig nem hogy a 67 százalék, de az 50 is könnyen veszélybe kerülhet.

Ez egyrészt a Jobbik növekvő népszerűségének, az alulról jövő szervezettségének, népszerű javaslatainak, terveinek, tettrekészségének és az ország minden társadalmi rétegében megtalálható támogatottság gyors növekedésének, másrészt a Fidesz saját szavazóit semmibe vevő, idegen érdekeknek szocionista módon behódoló és irritálóan megalkuvó politikájának köszönhető.

Vagyis, ha az MSZ(M)P és a Fidesz portáján változatlanul az eddigiekhez hasonlóan folytatódnak a dolgok, akkor Vona Gábor nem a harmadik, hanem a második erőt fogja a patkóba vezényelni. Hála Istennek, a zsidópárti bűnbanda és a szocionistákkal összefeküdt kalapos spiné gyakorlatilag megszűnt, velük kapcsolatban most már csak a felelősségrevonás idejének és a szabadságvesztés mértékének kapcsán kell(ene) foglalkozni.

A közelmúltban a legújabb és egyben a legkijózanítóbb pofonokat gyors egymás utánban előbb Pokorni Zoltántól, majd Orbán Viktortól, a Magyar Szájkarate Szövetség elnökétől kaptuk.

Az előbbinek az egyik legégetőbb belpolitikai problémával, a cigányok magyarok elleni gyilkos terrorhadjáratával kapcsolatban az jutott az eszébe, hogy: „a cigányság helyzetének javítása az egyik kiemelten fontos feladat lesz a következő kormányzati időszakban.”

Ezt mondta Pokorni, mert azt mondták neki a New York-i és a Tel Aviv-i szakértők, hogy ezt kell mondania, különben veszélybe kerülhet a tavaszi hatalomátvétel.

Ez nagyon szépen hangzik, mindenki helyeslően is bólintana, ha eddig vagy hatszáz éve, vagy ha akarjuk, akkor az utóbbi 20 évben, vagy ha még inkább akarjuk, akkor a legutóbbi 4-8 évben nem ezt a bicskanyitogató szöveget hallottuk volna. Ugyanis, teljesen fölöslegesen, a legeslegkisebb eredmény nélkül már eddig is több ezer milliárd forint ment el rájuk csak az Antall-kormány megalakulása óta.

Pontosabban a kitapintható és a magyar vérrel írt „eredményt” nap mint nap érezhetjük a bőrünkön és olvashatjuk leginkább a kuruc.info hasábjain Arppi S.-nek, a cigánytéma hazánkban messze legfelkészültebb és legtájékozotabb ismerőjének jóvoltából. (Már csak azért is, mert ez az ember minden szavára vigyázva, a híreket ellenőrizve és tényekkel alátámasztva írja le, pedig számtalan naplopót fizetnek azért, hogy valami cigányügyi hazugságon kapják. Még nem kapták, ellentétben az Magyar Távirati Iroda és a csicskasajtó érdemtelenül túlfizetett, hiteltelen és prostituálódott firkászaival.)

Aztán becsattogott a képbe Ékes Ilona, a Fidesz egyszerű, mezítlábas országgyűlési képviselője a súlytalanná vált emberi jogi, kisebbségi, civil-és vallásügyi bizottságból. Nem mai csirke már, korából kifolyólag több élettapasztalata van, mint sok országgyűlésbeli buzibarát kollégájának.

Ez az öt gyermekes asszony az erős ellenszélben összehívott sajtótájékoztatóján, majd a izraeli zsoldban álló Tóth Gábornak írt levelében bátran és hangosan kimondta azt, amit a Fidesz szavazók és az országgyűlési képviselőik 95 százaléka gondol: „a melegfelvonulás a közrendre és a közerkölcsre veszélyes, ezért nem lenne szabad engedélyezni, a homoszexuálisokat pedig gyógyszeres kezeléssel kellene heteroszexuálissá átnevelni.”

ĺgy van, igaz szavak még akkor is, ha a gyógyszeres kezeléssel nem mindenki ért egyet, és vannak olyanok, akik másféle kezelést részesítenének előnyben. Alternatív vélemények szerint a homóból heteróvá való átnevelést nem rábeszéléssel vagy gyógyszeres kezeléssel, hanem a szocialisták kedvenc pedagógusának, Makarenko elvtárs módszereivel kellene kezdeni, és három másik szocialista/szabadmadaras kedvenc, Sztálin elvtárs, Bauer elvtárs és Ahmadenizsád módszereivel kéne befejezni.

Ékes Ilona bátor fellépése példamutató és tiszteletre méltó cselekedet volt, nem véletlen, hogy az ország egészséges oldalán pozitív visszhangra talált és hangos tapsot váltott ki.

A hazánkban ideiglenes jelleggel tartózkodó izraeli szakértők utasításainak megfelelően az ügyeletes hülyegyerek szerepét játszó Török Zsolt a többi zsinagógás magyarellenes hazaárulóval egyetemben háborgott egy kicsit a sajtócsicskáknak, majd este a konyhaasztalnál undorral és megvetéssel beszélt a családjának a buzikról.

És mit csinált a Fidesz ezzel az Ékes Ilonától ajándékba kapott tizenegyessel? Szijjártó Péter kicsit hebegett-habogott, majd hosszú, zavart csendbe borult. A Fidesz vezérkar nem használta ki ezt a rengeteg szavazatot hozó lehetőséget, ezúttal sem mert ujjat húzni a gyarmatosító erőkkel, inkább lapult, mint szar a fűben. Majd nagy keservesen megszólalt a szájkaratés és elhatárolódott a saját képviselőjétől. Puff neki, kösz Viktor, váratlan extra plusz 10 százalék a Jobbiknak, haladunk az EU választásos 15 százalékról a 30 felé.

Ezt mondta Orbán Viktor, mert azt mondták neki a New York-i és a Tel Aviv-i szakértők, hogy ezt kell mondania, különben veszélybe kerülhet a tavaszi hatalomátvétel.

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset hazánk politikai, gazdasági és pénzügyi életébe, a médiába, a közoktatásba, a közigazgatásába, az igazságszolgáltatásba, a hadsereg, a rendőrség, a nemzetbiztonság és a titkosszolgálatok legfelsőbb vezetésébe beszivárgott izraeli kémek és tanácsadók felszámolására?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor meg fogja állítani Magyarország izraeli felvásárlását és oroszlánként fog harcolni az izraeli gyarmatosítás ellen?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a maffia módszereket használó izraeli cégek és „üzletemberek” feltartóztatására?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset azért, hogy ismét magyar cégek tulajdonába kerüljenek az izraeli „üzletemberek” és „beruházók” által megkaparintott hazai cégek?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset az izraeli tulajdonú és a hazánkba betelepítendő zsidókra váró számtalan lakópark visszaszerzésére?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a cigánybűnözés ellen?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset Gyurcsány Ferenc és a többi szocialista és szabad demokrata bűnöző felelőségre vonása és börtönbe csukása érdekében?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a rendőrségnél, az ügyészségeknél és a minisztériumokban dolgozó/dolgozott törvénysértő bűnözők felelőségre vonása érdekében?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a Szabadság téri szégyenobeliszk lebontása érdekében?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor nem akadályozza tovább a népszerű Új Magyar Gárda Mozgalom működését és engedélyezi a várva várt csendőrség ismételt felállítását?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset az IMF egyre nyersebb diktátumai ellen?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a hazánkban garázdálkodó multik ellen?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a magyar termőföld nemzeti vagyonban tartása érdekében?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset az EU-ban vagy a NATO-ban a magyar nemzeti érdekek érvényesítése érdekében?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a magyar ipar fellendítése érdekében?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor tesz valami érdemlegeset a magyar vidék rangjának és a magyar mezőgazdaság erejének visszaadása érdekében?

Ezek után Ön hisz abban, hogy Orbán Viktor jövőre betiltja a buzik felvonulását?

Ha egy ilyen könnyen megoldható és sok független szavazatot hozó ügyben, mint ez a gusztustalan buzifelvonulás, a Fidesz vezetője ilyen pofátlanul orrba vágja nem csak a saját szavazótáborát és képviselőjét, de az országunkban élő egészséges gondolkodású emberek óriási többségét is, akkor a szájtépésen és a maszatoláson kívül mit várhatunk a jövő tavasszal hivatalba lépő második Orbán-kormánytól?

Jack Corn
2009. szeptember 06.

Forrás: Jack Corn

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Visszapillantó: "Idén Gyurcsány, jövőre Orbán halad a menet élén"

 1. -Csak azt nem tudom ki nem látta ezt előre ?
  – A szavazok kétharmada.
  – Az agy mosottakról beszélsz?
  -Aha.

 2. Milyen igaz irás!!!
  Már tudjuk,de nem hittek azoknak akik elmondták a véleményüket,sőt!!!! Lejárató,gusztustalan, hazug propagandával sikerült eltántoritani azokat akik a „szélsőjobbra” (hogy mitől szélső,azt még a mai napig nem tudom!!!) adták volna voksukat.Igaz,ha valakit meg lehetett ilyen hirekkel vezetni,az nem is kell hogy felvállalja büszkén magyarságát,az csak magyarul beszél,de szivében nem az.
  Lehet felháborodni,de attól még igaz !!!
  A minap hallottam egy nagyon hasznos beszélgetést Lóránt Károly neves közgazdásszal. A következőket mondta-többek között- és nem szó szerint :
  A globailzmus hivei,és azon kormányok,akik kiszolgálják őket,elsődleges feladatuknak tekintik elhallgattatni,lejáratni,ellehetetleniteni a szélsőbal,illetve szélsőjobb oldalt,akik hangot adnak Hazájuk érdekében a globalizmus ellen.
  Látjuk! Ezt teszik szó szerint. Összefognak mindenkivel,csak nehogy valami történjen is az érdekünkben.

 3. Koszonheto ez az olyan Aldobolyi Juditoknak—meg valamikor a Barikadon beirkalo **koturulnak**–Tatabanyai—a lelkem.
  (szerintem BUTATURUL volt),,meg az osszes *csipasszemu-komaban fetrengo* szavazoknak.
  Ma 2011-ben a jelen Magyarorszagon meg elnek senkihaziak akik a Gyurcsanyrol,es OrR-Ban -rol enyelegnek.
  _Miert erzek hanyinget?–

 4. Magyarorszagon 1990 ota nem a magyar partok,kormanyok inteztek az orszag ugyeit,hanem azok,akik a hatterben alltak.
  Meg most is,az „osszeomlasunk elott”probaljak HULYENEK NEZNI az embereket.
  „Madarat tolláról, embert barátjáról…
  Izrael „keresztény” barátai.
  A Nyugat alkonya.
  Nem vitatható, a legfényesebb politikai karriert a cionizmus könyvelheti el – a nagybeteg Európában…
  Az ENSZ Közgyűlése 1975. november 10-én a cionizmust a ‘rasszizmus és faji megkülönböztetés’ egyik formájával azonosította, egyértelműen elítélve Izrael alapító ideológiáját. Ez csak azoknak meglepő, akik nem ismerik a szentföldi haramiaállam valódi történelmi és elméleti alapjait…. A cionizmust elítélő ENSZ-határozatot viszont az USA nyomására 1991. december 16-án visszavonták, olvasható az Ellenkultúrában.
  Ma már ott tartunk, hogy a legbarátibb barátok Izraelbe zarándokolnak, hogy ott – a legjobb helyen – elmélkedjenek a békéről. Jelesül arról van szó, hogy „25 európai országból több mint 600 politikus � parlamenti és európai parlamenti képviselők � érkezett Jeruzsálembe az European Friends of Israel (EFI – Izrael európai barátai) elnevezésű konferenciára. A 10 fős magyar delegáció vezetői Medgyessy Péter volt miniszterelnök és Hende Csaba honvédelmi miniszter.” [ATV]
  E fesztivál előzményének tekinthető az úgynevezett „Euro – Mediterrán megállapodás”, amelyet egy Blog keretében méltattam. A konferenciának baljós apropója is van: az északafrikai tűzvész. A sanda gyanúm az, hogy Jeruzsálem ben nem a békéről, hanem a térség „pacifikálásáról” tanácskoztak. Pacifikálásról izraeli módon. A pacifikálás ezen módja viszont háborús bűntettek sorozata. Ebben most Európa cinkosságot vállal. Teszi mindezt a rá jellemző gyá va, alattomos, álszent, de mindenek fölött felemás módon.”
  „e térjünk vissza a Weizmann nyilatkozatra. A Harmadik Birodalomnak voltak zsidó állampolgárai. Majd a fennha tósága alá kerültek más államok polgárai, köztük zsidók is. Az annektált államok és polgáraik sorsát a hódító, így vagy úgy rendezte. A lényeg, hogy a megszállással megszünt a hadiállapot a győztes és a legyőzött között. A zsidók viszont hadviselő felek maradtak! Mint hitfelekezet? Nem! Mint faj igen, de csak egy áttételen keresztül. Ez az áttétel a cionizmus. Megalapítója Herzl Tivadar „A zsidó állam” c. könyvében kijelenti „Nép vagyunk, mert külső ellen ségeink kovácsoltak bennünket egy összetartozó néppé … Asszimilálódni nem tudunk és nem fogunk soha, mert a népek ezt lehetetlenné teszik számunkra … Az antiszemitizmust leküzdeni nem lehet, mert ott, ahol zsidók nagyobb számban élnek, ott az antiszemitizmus okait megszüntetni nem lehet . . . A megoldás csak egy lehet: az önálló zsidó állam!” Ez is logikus lenne, önmagában. De azóta a napnál világosabbá vált, hogy a zsidó állam a zsidó létformának csak az egyik oldala. A zsidóság egészének eszében sincs Izraelbe alijázni. Fenntartja a diaszpórát is, oly módon, hogy a „befogadó” népek uralkodó osztályává válik. Ez a kettős létforma együtthatásában a világuralmi tervek megvalósí tásának eszköze, ill. garanciája, a cionisták elképzelései szerint…
  Az európai zsidó térhódítás folytán Izrael „európai barátai” is javarészt zsidók, európai zsidók. Ennélfogva a „dia lógus” nem európai – izraeli párbeszéd, hanem zsidó – zsidó párbeszéd. Vagyis nem (!) párbeszéd, hanem hadita nács, amely Európát is hadviselő féllé aljasítja egy bűnös háború folytatásában.
  Itt és most időszerű tisztázni, mi a bűnös háború, mi a háborús bűn? A Magyar Büntető Törvénykönyv az apartheidről a következőket tartalmazza .
  157. § (1) Aki az emberek valamely faji csoportja által az emberek egy másik faji csoportja feletti uralom megszerzése és fenntartása, illetőleg a másik faji csoport rendszeres elnyomása céljából
  a) valamely faji csoport vagy csoportok tagjait megöli,
  b) valamely faji csoportot vagy csoportokat olyan életkörülmények közé kényszerít, amelyekkel a csoport, illetőleg a csoportok teljes vagy részbeni fizikai megsemmisítésére törekszik, bűntettet követ el, és tíz évtől húsz évig terjedő, vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő.”
  http://szeszak.hu/Comment/Kommentarok/Izrael%20baratai/Izrael%20baratai.htm
  Vagyis Magyarorszagot vegig Izraelbol „kormanyoztak”,teljesen mindegy volt,mi a nep, kit valasztottunk.Kozben megtortent a teljes kifosztasunk,magyaremberek gyilkolasa,az „idegenek beszivargasa” es terhoditasa.
  Ez a nagy liberalis-multikulti-globalista szemlelet minden normalis magyart elvakitott es nem lattak a hatterben „ugykodo mas vallasuakat”.
  Es meg most is KODOSITENEK,EBRESZTO!!!!!!!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: