"Vérszagra" ugrik az RTL Klub, pofátlanul hazudik a Magyar Hírlap

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hol van Filó?Holnaptól tilos zsidó vicceket mesélni?

Az RTL Klub nevű nem éppen magyarbarát televízió hosszú perceket szentelt a minap híradós anyagában a Szentendrei Jobbik Szervezetének feljelentéséről szóló hírnek. Igyekeztek – ahogyan azt már tőlük megszokhattuk – a nácizmus képét megrajzolni anyagukban, miután híre ment, hogy egy zsidó ember feljelentette a szervezetet és annak vezetőjét Dr. Filó Andrást, aki egyéb iránt a Jobbik egyéni képviselőjelöltje a 11-es számú választókörzetben. A feljelentés tárgya közösség elleni izgatás.

Ezek szerint – ahogyan az Index beszámolt róla – a párt Városház téri választási irodájának kirakatában több, a zsidó közösséget sértő karikatúra látható, szélsőséges, zsidózó szövegek olvashatók. Sőt, súlyosbítja a helyzetet az is, hogy egy olyan fénykép is ki volt biggyesztve, amin Orbán Viktor és Köves Slomó találkozása lett megelevenítve. Ezt a rettenetes bűnt követték el a szentendrei jobbikosok. Érdekessége még a feljelentésnek, hogy az Index szerint a feljelentő azt is tudni véli, hogy ezeket a képeket maga a képviselőjelölt helyezte ki. Mit lehet erre mondani? Gratulálunk a jólértesültségéhez! Mellesleg megjegyezzük, hogy a nagyfokú „tolerancia” jegyében ezek szerint tilos a zsidó viccek terjesztése is, hiszen ilyen alapon azok is valamilyen véleményt mondanak, műfajuknak megfelelően éppen kacagtatnak. Hogy ez sértő? Akkor holnap már rendőr viccet sem lehet mesélni? És a székelyek, mit szóljanak? A Jobbik iroda ablakában egyébként összesen egy karikatúra volt, a többi mind olyan fénykép, melyek az újságos standokon kapható heti- vagy éppen havilapokból lettek kifénymásolva, tehát valódi eseményeket örökítettek meg. Ami pedig a  karikatúrát illeti, bizony az is egy sokat mondó műfaj. Az RTL Klub meg a semmire ugrott, ebből kreált „hírt”. Ennyit ennek a tévés társaságnak a komolyságáról.

Egyébként Vona Gábor kijelentése miatt, miszerint, ha lehetőségük lesz bezárják az RTL-t és a Tv 2-t, sértődöttként viselkednek ezek a csatornák, elfelejtve azt, hogy mennyi igénytelen, műsornak egyáltalán nem nevezhető, erkölcsöt, közízlést romboló, a deviancia természetességét nyíltan propagáló RTL Klub emberei a hírt megtudván kiszáguldoztak a helyszínre. Gyorsan érkeztek, hiszen botrány szaga volt a dolognak, no meg ráadásul „megint a zsidóságot bántják”, ez pedig olyan hír, aminek mihamarabb hangot kell adni, hiszen a fasizmus vagy nácizmus – mikor milyen napjuk van – vagy finomabban, gordonkásan fogalmazva a szélsőség itt dörömböl az ajtón a Jobbik formájában és be akar jutni a parlament falai közé – állítják.

A Jobbik bejut a parlamentbe, ez nem lehet kétséges, de ha mégsem történne ez meg, akkor óriási választási csalás történik, vagy nem lesznek választások. Ennek a parlamenti bandának ez is kapóra jönne.  Igazából minden megoldás érdekli, hogy hatalmát továbbra is bármi áron fenntartsa. Tehát minden lehetőséget meg kell ragadniuk az általuk kézivezérelt médiumoknak is, hogy az ország valamennyi szegletében fogható úgynevezett kereskedelmi(?) televíziók híradóiba bekerülő, a Jobbikról megjelenő tudósítások csak negatív színezetűek legyenek. Hát erre ugrottak most is a „fiúk”. Hogy akkor hol voltak, amikor a jobbikosok, vagy éppen a Magyar Gárda vért adott, segélyt osztott, vagy például az árvízzel küzdött a gátakon, nem tudni. Pontosabban dehogynem. Hallgattak, mert a pozitív hang a remény hangja a magyarság számára.

A „fiúk” (RTL Klub) riportjukat elkészítették, megszólaltatták Dr. Filó Andrást is, akit a tévénéző csupán alig pár másodpercig láthatott és hallhatott, addig, amíg a Jobbik helyi elnöke elmondta, hogy voltak kint képek a helyi pártiroda ablakában. Filó András másról is beszélt. Ezt azonban már az átlag tévénéző nem hallhatta, hiszen az nem került bele a tudósításba. Mi azonban ezt a hiányt most pótoljuk.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rht91Zdb-ts]

No, hát így dolgozik az RTL Klub. A riportot készítő hölgy egyébként az arcát már nem kívánta adni a jobbikosok felvételéhez. Vajon mitől félt? Attól, hogy majd ő is közutálatnak örvend ezek után, vagy jobb a névtelenség csendes homályába húzódni, felelősséget munkájáért nem vállalni. Ezt egyébként röviden csak gyávaságnak hívják. Természetesen a riporttal kapcsolatos, korábban Filó Andrásnak tett ígéretből semmi nem lett, hiszen az anyag pontosan úgy jelent meg és lett felkonferálva az RTL híradójában, ahogyan azt a jobbikosok az általuk készített videóban megjósolták.

Hogy a kedves Olvasónak valós képe legyen az RTL Klub működtetői hátteréről ajánljuk figyelmébe Toroczkai László: Leleplezett összeesküvés című írását.

Nézzük most, hogyan próbálkozik a Széles-csapat a Magyar Hírlappal. Szinte érezhető a görcsös erőlködés, a megrendelő-tulajdonos elvárásainak történő megfelelés, mely jól tükröződik a Náci karlendítéstől a zsidózásig: feljelentették a Jobbik szentendrei elnökét című Magyar Hírlap Online-on olvasható, a jó hírnévhez való jog megsértését, a becsületsértést és rágalmazást is kimerítő, szakmailag is kritikán aluli gusztustalanságból. Mintha hasonlót legutóbb Vona Gáborral kapcsolatban engedtek volna meg maguknak a koránt sem tisztelt szerkesztők.

Két képet láthatunk ezen az oldalon, közéjük a következő szöveg került: „Ezen a képen náci karlendítést bemutató fiatalok társaságában látható Dr. Filó András a Jobbik szentendrei jelöltje. Filó a fotók tanúsága szerint beszédet mondott az eseményen, majd tovább mulatott a karlengető társasággal.”

Hol van Filó?

Több bajom is van ezekkel a képekkel. Először is – ami a legrosszabb – az Olvasót gyakorlatilag teljesen hülyének nézi velük a szerkesztő. Ne feledjük, Széles médiabirodalom, Magyar Hírlap!!!

Másodszor, hiába keresem Dr. Filó Andrást a képen, nem találom. Külön élmény a képaláírás ezen része: „Filó a fotók tanúsága szerint beszédet mondott az eseményen, majd tovább mulatott a karlengető társasággal.”

Nos, a fotók semmilyen ilyen jellegű tanúsággal nem bírnak. Filó Andrást nem látni egyik képen sem, nemhogy még beszélne is éppen. Mit bizonyítanak tehát ezek a fotók? Természetesen semmit, még azt sem, hogy itt náci karlengetés történne. Azt viszont annál inkább, hogy a Magyar Hírlap hazudik!!! A képek bárhol, bármikor készülhettek, ezekből a képekből nem derül ki, hogy milyen eseményen kikkel éppen mi zajlik. A többit a logikusan gondolkodó Olvasó elmélkedésére bízom.

Térjünk most vissza a „szentendrei kirakathoz”. Dr. Filó András megkeresésemre elmondta, hogy a feljelentést az a Kertész Péter tette, akit jól ismerhetnek a szentendreiek és az olvasni szeretők is írói, újságírói munkássága révén, és aki a Mazsihisz megbízásából a szentendrei zsidó temető gondnoka. Ezzel nincs is semmi probléma. Viszont az általa benyújtott feljelentéssel annál inkább, hiszen az semmi konkrétumot nem tartalmaz.

Kertész Péter egyébként egyes hírek szerint szinte hivatásszerűen űzi a feljelentés műfaját. Ezek szerint sok ideje van. Javasoljuk neki, hogy amennyiben ideje engedi még, jelentse fel, tiltassa be, űzze el, vagy találja meg a módját mondjuk a Vicces Viccek című honlap beszüntetésének, hiszen ott is van például zsidó, akárcsak cigány, anyós vagy éppen szőke nős vicckategória.

Dr. Filó András viszontválaszt fontolgat. Amennyiben az ügyészség nem emeli vizsgálati szakaszba az ellene tett feljelentést, hamis vád miatt feljelentéssel él Kertésszel szemben, ami akár három évig terjedő szabadságvesztéssel is járhat. De ha az ügyészség vizsgálatot rendel el, akkor a büntetési tétel hamis vád miatt akár öt év is lehet. A jelenlegi szakaszban azonban a Jobbik szentendrei elnöke még nem tehet feljelentést a Btk. szerint.

Úgy látszik a holokauszt tagadásáról szóló törvény lendületet adott a magyarságot mindenáron szélsőségesnek bemutatni akarók számára. Hatályba ugyan még nem lépett a törvény, de a pszichikai hatása már most jelentős. Ha valaki ezek után azt mondja, hogy a magyarság önvédelme nem jogos és nem természetes folyamat eredménye, az hatalmasat téved. Rakjuk csak össze a képeket egyiket a másik után, természetesen nem teljeskörűen, hiszen az egy rövidke íráson keresztül nem megvalósítható.

Tehát a teljesség igénye nélkül: Sukoró, Páty, Tiszasziget, Siófok – Holland kemping, Hajógyári sziget, FOKA öböl Újpest, a magyar föld elárverezésekről szóló minisztériumi tájékoztató héber nyelven, kifejezetten izraeli vásárlók számára és még sorolhatnánk tovább.

Rémeket nem látunk, de izraeli katonai felderítő repülőgépeket, föld- és ingatlanfelvásárlókat, kettős állampolgárságú országgyűlési képviselőket, héber nyelven íródott úgynevezett pályázatokat, holokauszt tagadásról szóló törvényt és azt a magyar parlament épületében követelő Elie Wieselt igen, amennyiben az a személy valóban azonos az eredetivel. De látunk még egy gyáva köztársasági elnököt is, aki első szóra aláírja az ezt kikövetelt és alkotmányellenes törvényt, és aki gyáva átmenni a komáromi hídon. Mi ez, ha nem hazánk gyarmatosítási szándéka, amit Simon Peresz egyébként nem is rejtett véka alá.

Sajnos itt tartunk most sok tragédiát megélt Hazánkban. A fejünket azonban felemeljük és minden tisztességes embert magunkhoz ölelünk továbbra is, pontosan úgy, ahogyan őseink is tették ezt évszázadokon át, hiszen nemzetünk él, mert élni akar.

Bella Árpád

Magyar Hírlap Online
Magyar Hírlap Online

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “"Vérszagra" ugrik az RTL Klub, pofátlanul hazudik a Magyar Hírlap

 1. Az MSZP-ről nem érdemes már beszélni, mert arra csak a zokni agyúak szavaznak, meg volt komcsi nyugger barmok. A Fideszt kell egy kis vizsgálódás alá vonni, nehogy Orbánnak sikerüljön Izrael magyarországi helytartójává avanzsálnia.
  Jó pár súlyos indok, amelyek miatt hazaárulás a Fideszre szavazni.
  1.)1998-ban ígéreteik ellenére sem vizsgálták felül a privatizációt, nem tisztították meg a hatalmi elitet a volt MSZMP-s, KISZ-vezető, munkásőr, ÁVO-s, ÁVH-s tag, III/III-as elemektől.
  2.)Soha nem szakmai szempontok alapján választják a vezetőiket, hanem még mindig a kollégiumi mag uralkodik. Megtűrnek maguk között 2007 óta olyan embert is, aki az MSZP alelnöke volt (Csintalan Sándort).
  3.)Orbán Viktor és Szájer József Románia EU csatlakozása előtt kijelentették, hogy pártjuk csak a székely autonómia esetén szavazza meg Románia belépését, ennek ellenére feltétel nélkül beszavazták az EU-ba.
  4.)1990. június 4-én a Fidesz-frakció testületileg kivonult a teremből, amikor Szabad György a trianoni béke 70. évfordulójára egyperces néma megemlékezést javasolt. (Később, reklámfogásból, többször felvetették az emléknap gondolatát, de gondoskodtak róla, hogy ne legyen belőle semmi.)
  5.)2002-ben, módjában állt volna a szavazatok újraszámláltatása, de nem tette meg, pedig akkor még a Fideszes Pintér Sándor volt a belügyminiszter.
  (Pintér Sándor érdekes módon lett belügyminiszter. Méghozzá úgy, hogy a bíróság első fokon elítélte közokirat hamisításért. Honnan tudta Orbán Viktor, hogy ezt az ítéletet nem fogják helyben hagyni másodfokon? Egyáltalán, ki kér fel első fokon köztörvényes bűnért elítélt embert a Belügyminisztérium vezetésére? (hát Orbán) Talán Orbán intézte el, hogy másodfokon felmentsék az emberét? Ismerjük be, Magyarország nem a bátor, igazságért szenvedélyesen küzdő bírák és ügyészek országa volt, és sajnos most sem az.)
  Azt állítják, hogy nyerhettek volna mind a 2002-es, mind a 2006-os választáson, ha nincs megosztva a jobboldal. Ez hazugság!!! Ha az összes MIÉP-es a Fideszre szavazott volna, akkor is hiányzott volna még 112.993, illetve 23.501 darab szavazat.
  6.)Pokorni Zoltán miniszteri rendelettel nyilvánította iskolai emléknappá a holokauszt-emléknapot, de a kommunizmus közel 100 millió áldozatára már nem ők javasolták az évenkénti megemlékezést.
  7.)Rogán Antal elbontatta az ereklyés ország zászlót jelképező piramist.
  8.)Orbán Viktor otthagyta 2006. október 23-án a híveit, amikor a gyurcsányi rendőrség rájuk támadt, és eliszkolt a páncélozott autójában, ahelyett, hogy az élükre állt volna.
  9.)Soha, sehol nem tiltakoztak Simon Perez Felvásároljuk Magyarországot kijelentése miatt. Sőt, 2004-ben, az izraeli nagykövet fogadásán egyezményt írtak alá 500.000 izraeli befogadásáról hazánkba. Orbán is.
  10.)A mostani nagykövet, Aliza Bin-Noun, és Orbán megegyeztek, hogy Magyarországon kis-Izraelt hoznak létre. Így, ahogy mondom!
  11.)Támogatnak olyan köztörvényes bűnözőt, aki börtönben is ült, és később hűtlen kezelésért és sikkasztásért nem állították bíróság elé, hanem kegyelemben részesült, az aktáit pedig 30 évre titkosították! (Lungo Drom elnöke, Farkas Flórián)
  12.)Nem mentek el egyetlen romák által brutálisan meggyilkolt magyar ember temetésére sem, viszont a romák temetésére igen, úgy, hogy még nem is volt világos, hogy cigány, vagy magyar tette-e.
  13.)Hankiss Ágnes, Fideszes EP jelölt szavazatával választották meg az SZDSZ-MSZP jelöltjét a Magyar Rádió élére.
  14.)Olvasatlanul aláírták a Lisszaboni szerződést (325 igen 2007. december 17-én), mindenféle vita és alku nélkül. Le sem volt fordítva. (A csehek ezzel szemben még a Benes dekrétumokat is letolták az EU torkán!)
  15.)Gazdasági érdekből (három hét alatt) az MSZP-vel egyetértésben megszavazták a kötelező áramátvételi rendszer meghosszabbítását, évi mintegy 150 milliárd forintot juttatva a Fideszes és MSZP-s érdekeltségű erőmű tulajdonosoknak, minden magyar családot KWh-ként 3,73 Ft-tal terhelve meg ezzel, az amúgy is borsos villanyszámlában. Ebből a 150 milliárdból, mint tudjuk most már a BKV-s, Hagyó-s, Nokia dobozos, maffia-csalásos ügyekből, miként szivárog vissza a pénz a pártkasszákba, vagy magánzsebekbe. Orbánéba is.
  16.)A dokumentumok titkosításának szigorításával kapcsolatos, kétharmados törvényt 332 igennel fogadták el, az MSZP-vel legnagyobb egyetértésben. Ezek szerint akkor sem hozható egy anyag nyilvánosságra, ha később kiderül róla, hogy jogtalanul titkosították, pl. bűncselekmények takargatására szolgált, aki pedig felfedi, az e törvény szerint börtönbe kerülhet.
  17.)Orbán félreállította Molnár Oszkárt, mert szót ejtett a cigány bűnözés egy sajátos formájáról, és helyette egy libanonit indít a választáson, aki viszont kis-Libanont szeretne magyarországon. (Magyarországon, magyar parlamentbe, libanonit)
  18.)Orbán azt a Pintér Sándort akarja csúcs-belügyi-nemzetbiztonsági tárca élére, akinek közös cége van az MSZP-s, szemkilövető Gergényivel, és a lánya (de ő maga is) érintett az Eclipse ötmilliárdos botrányában, sikkasztásában. (majd ezt is letitkosítják)
  19.)Orbán Viktor nem kérte ki magának, amikor az MSZP megpendítette, hogy szükség esetén visszalépteti a jelöltjeit, egyfajta összeborulásként, a Fidesz javára.
  20.)A NEM gomb helyett csak tartózkodtak a szavazáson, miszerint az Országgyűlés a holokauszt tagadás tiltását ebben a formájában, a kommunizmus áldozatait kihagyva fogadhassa el.
  21.)Programjuk a közbiztonságról, rendészetről szóló részét az a Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere írta, aki haszid zsidókat akart betelepíttetni Hódmezővásárhelyre, mellyel kapcsolatos gyanús telekügyletek jelenleg is bíróság előtt vannak! Az a Lázár János, aki 27 évesen tagja lett a milliárdosok klubjának!
  Orbán Viktor, aki zsidó imakönyvet szorongatva, kipával a fején fogdossa a hazánkat felvásárolni, és fajtájukkal benépesíteni kívánó, gazdag és befolyásos zsidók piszkos mancsait.
  Orbán Viktor, aki a világ számos, és többségben lévő nemzetei által utált Izrael egyik pártját, az izraeli Likud pártot tartja testvérpártjának, és vele szoros együttműködési terveket dédelget.
  Orbán Viktor, akinek a KDNP-re csak azért van szüksége, hogy a keresztény-demokrácia hangzatos megjelenítésével a pártja nevében, keresztény értékek mentén definiálhassa pártját, a többnyire keresztény társadalom szavazópolgárai előtt.
  Ez az Orbán Viktor van kijelölve, hatalom átmentőnek, a most már hatalmas társadalmi támogatottságú Jobbik részéről fenyegető, és velük kapcsolatos elszámoltatási veszéllyel szemben, de izraeli beékelődése folytán nagy valószínűséggel pályázhat, Izrael magyarországi helytartója címére is.
  Hát kérem, ez az Orbán Viktor nem lehet Magyarország miniszterelnöke, de bandájának egyik tagja sem tölthet be közfunkciót, mert többnyire mind sáros az eddigi húsz év nemzet rombolásában, a haza tönkretételében, és eladásában.

 2. Mondhatom: a szavam elállt attól a felsorolástól,amit
  „feco” irt. Úgy kerek,ahogy van!!!
  Nagyon nagy köszönet érte.
  Szerepelhetne külön publicisztikaként az oldalon.
  Sajnálom,hogy nem tudom kimenteni,mert szívesen megosztanám azokkal,akik naponta bombáznak a csak a Fidesz szöveggel.
  Köszönöm Bella Árpád úrnak is írásáért!

 3. Egy másfajta vérszag, amitől retteg a Fidesz, és vezérkara. Várjuk a fejleményeket.
  Ha már közlekedés, akkor BKV.
  A BKV-botrány egyik hűtlen kezeléssel vádolt fő gyanúsítottja ugyanis, vallomásában nem csupán Hagyó Miklósról és Hatvani Szabó Jánosról tett említést, hanem az Orbán Viktor legszűkebb környezetébe tartozó Simicska Lajosról és Nyerges Zsoltról is. Az információ valóságalapját megerősíti az a tény, hogy Mesterházy vallomásával kapcsolatban teljes hírzárlat van. Informátorunk szerint a Fidesz vezetése nagyon megrémült a vallomás miatt, ezért a háttérben megindultak a tárgyalások az MSZP-vel és az SZDSZ-szel az ügy eltussolásának érdekében.
  Simicska Lajos Orbán Viktor legbizalmibb embere. Kubatov Gábor környezetében dolgozó informátorunk elmondása szerint az ellentmondást nem tűrő Simicska egy igazi keresztapa. Az egymilliárd forint feletti projektekről csak ő dönthet. Nyerges Zsolt szintén Orbán legszűkebb gazdasági körének tagja, egyben Simicska bizalmasa és üzlettársa is. Amennyiben ők ketten belegabalyodnak a BKV-ügybe, az egyben Orbán Viktor politikai pályafutásának végét is jelentheti. A politikai, gazdasági, rokoni, haveri összefonódások a parlamenti pártok húsz éves együttműködése folytán, igenis valószínűsítik, hogy Orbán, és szűkebb párt vezérkara is nyakig benne van a BKV-pénzek pártkasszák felé történő áramoltatásában. Érdekes vallomása lehetett ez ügyben Mesterházynak, hogy hirtelen letitkosították.

  1. Nem is tudtam, hogy Simicskó budapesti képviselő. Mindig tanul az ember.

 4. Én még csökkenteném egy-pár (tíz-húsz) %-kal, a Jobbik javára a Fidesz mérlegét, a hazánkba zsidókat pumpáló Orbán, és közeli személyzete botrányos, és hazaáruló ügyeinek, a tisztaság és nyíltság jegyében történő megemlítésével.
  Orbán már megint a titkosítások mögé bújik. A BKV-s korrupciós botrányok kapcsán kihallgatott Mesterszarházi Ernő vallomásában, Orbánhoz közeli Fideszes nagyágyúk, (gazdasági maffiózók) neve is felmerült, nevezetesen Simicska Lajos, és Nyerges Zsolt neve. Amellett, hogy minden Fidesz irodára ki lehet tenni az izraeli zászlót, úgy a BKV-ra is. A húsz éves gazdasági, politikai, hatalmi, haveri és rokoni összefonódások miatt nehéz is lenne elképzelni, hogy ezekből a pénzügyi maffia tevékenységekből, pont a Fidesz maradt volna ki.
  A BKV-botrány egyik hűtlen kezeléssel vádolt fő gyanúsítottja ugyanis, úgy tudjuk, vallomásában nem csupán Hagyó Miklósról és Hatvani Szabó Jánosról tett említést, hanem az Orbán Viktor legszűkebb környezetébe tartozó Simicska Lajosról és Nyerges Zsoltról is. Az információ valóságalapját megerősíti az a tény, hogy Mesterházy vallomásával kapcsolatban teljes hírzárlat van. Informátorunk szerint a Fidesz vezetése nagyon megrémült a vallomás miatt, ezért a háttérben megindultak a tárgyalások az MSZP-vel és az SZDSZ-szel az ügy eltussolásának érdekében.
  Simicska Lajos Orbán Viktor legbizalmibb embere. Kubatov Gábor környezetében dolgozó informátorunk elmondása szerint az ellentmondást nem tűrő Simicska egy igazi keresztapa. Az egymilliárd forint feletti projektekről csak ő dönthet. Nyerges Zsolt szintén Orbán legszűkebb gazdasági körének tagja, egyben Simicska bizalmasa és üzlettársa is. Amennyiben ők ketten belegabalyodnak a BKV-ügybe, az egyben Orbán Viktor politikai pályafutásának végét is jelentheti. Megindultak az egyeztetések a Fidesz-MSZP-SZDSZ közreműködésével, és a hírzárlat elrendelésével. Ez is azt mutatja, hogy a Fidesz nem meri kiteregetni a nagy nyilvánosság elé, a BKV-s pénzszivattyús botrányokban való aktív részvételét, de egyéb, a programjával kapcsolatos kérdésekben is csak általános frázisokkal ámítja a szavazóit. Nyílt kártyákkal, konkrét, a Jobbik programjának tematikáját követve megírt programmal nem mer előhozakodni, mert nincs is, azzal szemben megmérettetni magát nem meri, hiszen az ELTE-n lezajlott többpárti fórumra sem engedték be Vona Gábort, hóna alatt a Jobbik 88 oldalas programjával. Orbán, nemrégiben letitkosított korrupcióinak, mutyijainak, összefonódásainak, a nyilvánosság előtti feltárása, a teljes szavazótábor elvesztését jelentené, Jókai szavaival élve, egyenes út vezetne számára a vérpadig. Remélem, sokan megvilágosodnak a még hátralévő időben, hogy a mélyen Izrael valagában ülő Fidesz, a maga bűnös múltjával, nem kerülhet kormányra, annál is inkább, mert az utóbbi időkben való, közös intézkedéseik az MSZP-vel, amelyekkel legfőképp az eddigi közös korrupciós ügyeiket kívánják a nyilvánosság előtt takargatni, az egyenesség, a tisztaság és nyíltság, valamint az őszinteség próbáján, mindenképp megbukott.

 5. ÉN NEMÉRTEM EZT A RÉGI CIRKUSZT.HISZEN A BIBLIA SZERINT MIND NOÉ GYERMEKEI VAGYUNK.A ZSIDÓ AZ IZRAÉL TÖRZS VALLÁSA MEG AKIK KÖVETK.ERGÓ AKIK NEM TÉRTEK MEG ERRE A HITRE NEM ZSIDÓK.A VICEKET MEG ŐK TALÁLJÁK KI.

 6. Semmi és senki nem beszél tisztábban és érthetőbben, mint a Jobbik 88 oldalas programja. Javaslom, mielőtt bárkinek, bárki kérdéseket tenne fel, vegye már a fáradtságot, és olvassa el ezt a programot figyelmesen, és gyanítom, hogy nem lesz több kérdése. Abban mindenre választ talál. A kérdés feltevése esetén úgyis kiderül, hogy olvasta-e egyáltalán, vagy sem, és az is, hogy csak kekeckedni, és mocskolódni akar. Kövér lelkiismerete sem tisztább, mint az a gödör, ha egyáltalán ástak, ahová a cigánysor sz@rik
  Húsz év alatt, a kontraszelekció révén, a nemzetet tönkretevők terveit nem jó szemmel néző, erkölcsös és a haza érdekeit néző, azokért tenni akaró politikusok, szakemberek, vagy maguktól otthagyták a hazaáruló férgeket, vagy egyszerűen kilökték maguk közül a sorba beállni, erkölcsi megfontolásból nem szándékozókat. A jelenlegi parlamentben, e fenti folyamat révén, már csak a kimondottan mocskos jellemű, az erkölcsöt nem ismerő, jellemtelen, tolvaj hazaárulók maradtak. A Jobbik pénzügyminiszter jelöltje is, és még nagyon sok régen visszavonult értékes ember, akkor szabadult meg az örökös hányingerétől, amikor otthagyta ezeket a gazembereket, politikus bűnözőket.
  A Jobbik tisztasága új perspektívát nyit sok nélkülözött hazafi számára, hogy végre tehessen a nemzetéért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük