Végveszélyben a magyar föld – a Fejér Szövetség felhívása Orbán Viktorhoz és a magyarsághoz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Fejerszovetseg_logo

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Csatoljuk Felhívásunkat, amely a földvásárlási moratórium fenntartására szólítja fel a Kormányt és az Országgyűlést.A moratórium feloldását a nemzeti érdekkel ellentétesnek találjuk, a moratórium fenntartásának szükségességét jogi, gazdasági és politikai érvekkel támasztjuk alá. Ezeket kifejtjük Felhívásunkban.

Kérjük, a Kormány történelmi felelőssége tudatában cselekedjen és ne oldja fel a külföldiek termőföld vásárlási moratóriumát.

„Felhívjuk Magyarország felelős kormányát, hogy haladéktalanul, 2014. május 1-e előtt kezdeményezze a földforgalmi törvény (2013: CXXII. tv.) módosítását, és ugyanakkor Magyarország Európai Uniós csatlakozási szerződésének újratárgyalását.

Felhívjuk a magyar parlamenti pártokat és a képviselőket, hogy követeljék ezeket a lépéseket a jelen és megalakuló magyar kormánytól. Kérünk minden magyar társadalmi szervezetet és állampolgárt, hogy csatlakozzon felhívásunkhoz.

2014. május 1-én esedékes a földforgalmi törvény hatályba lépése. A törvény rendelkezései merőben ellentétesek a magyar nemzet érdekeivel, kiszolgáltatják a magyar termőföldet és ezzel a magyar gazdaságot a külföldnek. Ezzel pedig, egyszer és mindenkorra, önként feladjuk önrendelkezésünket, a magyar jövőt a szó minden értelmében, ami megpecsételi az ország gyarmati sorsát.

A nemzeti katasztrófa elkerülése érdekében felkérjük a jelenlegi és a megalakuló Kormányt és Országgyűlést, hogy haladéktalanul kezdeményezze az EU-s csatlakozási szerződés földről szóló rendelkezéseinek a felülvizsgálatát annak érdekében, hogy a termőföld kikerüljön a szabad tőkeáramlás hatálya alól, és fennmaradjon a külföldiek földvásárlási moratóriuma. A tárgyalások kezdeményezésével egy időben Magyarország tagadja meg a moratórium feloldását. Földet csak Magyarországon élő magyar állampolgár szerezhessen.”

fejerszovetseg_felhivas

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

NIF

0 thoughts on “Végveszélyben a magyar föld – a Fejér Szövetség felhívása Orbán Viktorhoz és a magyarsághoz

  1. A „DEMOKRÁCIA” BÉKLYÓJÁBAN VERGŐDÜNK! SZAVAK, MEGINT CSAK SZAVAK. T E T T E K R E VAN SZÜKSÉG! HOLNAPTÓL P A L E S Z T I N A L E S Z Ü N K !
    Charissime d’la Mancha

  2. Tisztelt Fejér szövetség! Tényleg elhiszik, hogy egy tüntetés által kifejezett jajkiáltás érdekelni fogja azt az o. viktort, aki a földforgalmi törvény legyártása előtt 2 évvel pontosan tudta, kiket fog külföldiek alatt érteni? Az a hamis félmosoly a szája szögletében elárulja,( https://www.youtube.com/watch?v=A60tDNf-yYM ) hogy már akkor tudta, hogy kiket fog külföldinek tartani. Tényleg elhiszik????

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük