KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Végtelen aggodalom egy jó barátért, harcostársért!

Dr. Szilárd István

Nincs egy pillanatnyi megnyugvás sem, mert azok közé tartozom, akik hisznek és bíznak az emberekben, mert azt gondolom, hogy telve vannak jósággal.

Minden ember vágyik egészséges lélekkel a szeretetre, az elismerésre. Igazán csakis az kaphatja meg ezt a szeretetet, aki megelőlegezte már. Az imént kiáltottam világgá fájdalmam egy váratlanul elvesztett jó barátért Solymáron, máris jött a hír, hogy egy másik szeretett harcostárs került villámcsapása következtében életveszélybe, érte aggódom, és még nagyon sokan velem együtt.

Őt nem régen ismerem, mégis akaratlanul tíz társával sorsfordítója lett életemnek, amikor 2007 nyarán megismertem. A Gárdát megálmodó tízek egyikéért dr. Szilárd Istvánért szorítom ökölbe a kezem, mert hírek szerint, tegnap reggeltől szüksége van rá.  A „hivatalos”, a Gárdával kapcsolatos kemény közösen megélt élmények tömegén, és az általa is alapított és vezetett Konzervatív 56-os Antibolsevista Szövetségen keresztül rengeteg közös élménnyel, többek között szétszaggatott nemzetrészeinken tett közös látogatások emlékével is telítve, rágom véresre érte körmeim.

Ma meglátogatom, hogy beszélgessek vele, akkor is ha ez egészen biztos, egyoldalú lesz, mert talán hallani fogja hangom Elmondom neki, hogy mennyien hívtak föl engem is miatta, elmondom, hogy tudja, hogy mindig is bíztam benne, mert stabil pontja volt a Gárdának alapítás óta, amelyre olyannyira joggal szinte gyermekeként büszke volt megalapításától kezdve.

Nem lehet tisztem annak megállapítása, hogy mennyire volt igazuk azoknak, akik bizalmatlanságukkal végtelen fájdalmat, és sok szomorúságot okoztak, megalapozatlan, sokszor ki nem mondott vádjaikkal, bizonyára akaratlanul is, de hozzájárultak az önönmagát folyamatosan emiatt emésztő állapotának kialakulásához. Most a csend ideje van az imádságé, hogy ez az értékes, Nemzetünkért folyamatos felelősséget érző, és harcát megvívó ember sikeresen, igazi férfihoz méltón vívja meg talán élete legfontosabb harcát, hogy megmaradjon közösségünk aktív tagjának, és továbbra is teljes értékű emberként élhesse életét. Én azt is elmondom ma neki betegágyánál, hogy adjon erőt neki az a tudat, hogy mérhetetlen sokan gondolnak rá, szorítanak most érte, és imádkoznak Istenhez, segítse őt hatalmas küzdelmében.

Kedves István, ameddig Isten engedi, mi is vigyázunk Rád, ott állunk melletted, igazi férfiként, légy ennek tudatában.

Végtelen szeretettel és tisztelettel:

Adjon az Isten szebb Jövőt!

Reiner Péter 2010. aug.4.

Szerk. megj.:

Mint azóta megtudtuk, a beszélgetés valóban egyoldalú volt, s István, akit én is személyesen ismerek, barátomnak tekinthetek, csak szempillái rezdülésével jelzett, hogy talán hallotta a hozzá intézett szavakat, bátorításokat.

Valóban szívügyének tekintette a Gárdát, s emésztette magát amiatt, hogy méltatlanul megbántották a hamis vádakkal, meg sem hallgatva védekezését.

Sokszor úgy tűnik, nem elég nekünk a magunk baja, még egymás marcangolásával is károkat okozunk azoknak is, akikkel együtt kellene inkább küzdenünk, s magunknak is, hiszen a rossz szándékú indulat azt is mérgezi, aki így érez!

Adjon az Isten békességet szívünkbe, bölcsességet elménkbe, s Szebb Jövőt életünkbe!

NIF szerkesztő


Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Végtelen aggodalom egy jó barátért, harcostársért!

 1. Adjon az Isten!
  Megdöbbenve olvasom a hírt, hogy mi történt egy kitűnő harcostársunkkal, akit van szerencsém személyesen is ismerni. Csak reményemet tudom kifejezni, hogy minden jóra fordul és maradéktalanul felépül.. A Jó Isten segítségét kérem!
  Szebb jövőt!
  Marcsi ( Dunaújváros )

 2. Adjon az Isten!
  Sajnos már semmi sem fordul jóra,mert István tegnap reggel 08.10.-én eltávozott közülünk!Igazi vesztesége ez a nemzeti oldalnak és a Magyar Gárdának!Aki ismerte és szerette,az tudja ,hogy ő milyen volt!Igazi harcos és hazafi, és milyen méltánytalanul bántak el vele.talán ezt is nehezen tudta feldolgozni,nem tudom majd a sírja mellett milyen lelkiismerettel állnak azok a „nemzet testvérei”,aki eltávolították a Gárdától!
  Sajnos egyik jobboldali portálon sem láttam még a gyászjelentését!
  Nyugodj békében István! Legyen neked könnyű az anyaföld!
  Szebb Jövőt!

 3. Áldás Békesség a mi Urunkban!
  Kíváncsi vagyok, hogy azok akik annak idején fittyet hánytak
  bölcs, nemzetet féltő tanácsainak ordas módon belerúgtak
  és megalázták, semmibevették. Oda mernek -e állni a sírgödör
  mellé TISZTA LEKIISMERETTEL és bűnbánattal????
  Isten óvja a megboldogultat, hogy valaki olyan mondjon hamis nekrológot róla aki annakidején megalázta és emberi méltóságában megsértette.
  Remélem, hogy a mindenrer kapható lakájmédia és a megélhetési politikai paparazzikat a rendezők sikeresen
  távol fogják tartani.
  O tempora, o mores
  de Loviaguin Alexander háromgyermekes özvegy, magyar
  érzelmű apa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük