KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Végjáték az uzsorással – Mert „Nincs végzet, csak ha bevégzed”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Jól gondoltuk. A Sárgapólósok sorra kapják az idézéseket a BRFK-ra zaklatás ügyben. Ugyan ahhoz a bűnügyhöz csatolva, mint az én (Póka Laci) ügyem, aminek kényszerintézkedés a jelenlegi állapota. – Békés véleménynyilvánításért.

Az ügy súlyosságát mutatja, hogy az én őrizetbe vételi határozatom 52-es sorszámú volt. Most Anita 83-as sorszámmal kapta az idézést. 52 irat, hogy csak egyedül voltam az ügyben. Mennyi lesz, mire a többiek is eljutnak odáig?

Közel száz irat készült eddig csak a BRFK-n. Mennyi lehet az ügyészségen, bíróságokon? A bankárok meg szabadon…
Akkor is ennyire aktív a rendőrség, amikor egy barom veri a családját, erőszakolja a párját?

Nem gondolják az eljáró előadók, hogy ki kellene húzniuk a nyelvüket a bankárok, de különösen piCsányi seggéből? Kinek ilyen sürgős, hogy két napra idézik az embereket?
Nem lehet, hogy kicsikét türelmetlen az uzsorás?

Az ügy azért is izgalmas, mert szinte biztos, hogy minden Sárgapólósra is kényszerintézkedés vár. Előbb távoltartás, aztán ha megszegik, akár lakhelyelhagyási tilalom is.

Meddig nyalják még a seggét az uzsorásnak rendőrök, ügyészek, bírók? Mikor ébred már fel a társadalom? Meg kell valakinek halnia, hogy végre észbe kapjunk, mint kifosztott, elnyomott nép?

Ma kapuk meg a másik zaklatási ügyben a nyomozáshosszabbítást, ami az NNI-nél lassan két éve folyik. Az egészben csak az a fura, hogy az uzsorás már két alkalommal nem jelent meg távoltartás, és becsületsértés ügyekben, amikor a Sárgapólósokkal lett volna randija.

Újabb lehetőség az uzsorással való találkozásra 2017. április 10. napján 9:30. a BKKB-n a Budakeszi út 51/b. I. em. 103.

Most lesz-e bátorsága eljönni?
Most hány károsult fogja várni a bíróság előtt, a parkolóban, a folyosókon, a tárgyalóban?
Most kíváncsi lesz-e erre a sajtó?

Most ott mer-e lenni a sajtó?

HAjrá!

Mellékletek:

Idézés, NNI nyomozáshosszabbítás, Póka Laci BRFK kihallgatási jegyzőkönyve, az uzsorás feljelentései.

Mellékletek itt érhetők el: https://www.facebook.com/Nemadomahazamat/posts/1800185330007404

Tisztelettel: Póka László

Nem adom a házamat mozgalom

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 thoughts on “Végjáték az uzsorással – Mert „Nincs végzet, csak ha bevégzed”

  1. A BRFK-nak pl. azt kellene vizsgálnia miből szerezte az első milliárdját csányi,simor ! Meg a többi pocok. Vagy rájuk nem vonatkoznak a Magyar törvények? Ja,hogy olyan nincs?! Se Magyar, se törvények?

  2. Rövidesen csányi is üres zsebbel,koldusként távozik ebből a világból, de a “csomagját viszi magával, amiben benne van az a rengeteg gaztett,amit a Magyarok ellen elkövetett. Amin most még röhög, de amiért remélhetőleg elszámol!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: