KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Véget kell vetni a bírói kar nemzetellenes liberális mételyezésének !

Véget kell vetni a bírói kar nemzetellenes liberális mételyezésének és érvényt kell szerezni a hazafiak jogainak is, akik különösen a büntető és polgári személyiségvédelem terén kőkemény hátrányos megkülönböztetéstől szenvednek a Soros zsoldosok által „érzékenyített” bírók részéről ! Ezt a kettős mércét nemcsak mi nemzeti jogvédő ügyvédek, de olyan kollégák is tapasztalják, akik nemzeti elkötelezettségű felet képviselnek politikailag érzékeny perekben.

Így fordulhat elő, hogy egy homoszexuális társkereső portállal hírbe hozott liberális Gulyás Márton javára 4.3 millió forintot ítélt meg jogerősen a Fővárosi Ítélőtábla, addig a minden tényalap nélkül gyerekek halála árán is Gyurcsány, Lendvai, illetve a Fidesz vezetése életére törőnek valótlanul állított Budaházy György hat különböző liberális sajtószerv elleni kereseteit mind elutasították. És még hosszan lehet folytatni a sort. Hosszan tudnánk sorolni az ilyen szakmai elveket sértő ítéleteket sorozatban hozó bírók neveit…

A bizonyított tények és irányadó jogszabályok ellenében ítélkező, ideológiailag elfogultan eljáró, a bírói függetlenséggel ezáltal visszaélő, a bírói hivatás szentségét sárba tipró bírók önkénye rendkívüli fenyegetést jelent jogbiztonságra, a jogegyenlőségre és jogállamiságra.

Emiatt „természetesen” egyetlen hazánkat bíráló mondat sem hangzik el az EU és Európa Tanács „pártatlan” jogállamiság ellenőreitől.

Persze, hogy nem, mivel a nemzeti önrendelkezésért küzdő magyar közéleti szereplők gyakori elkaszálása liberális-baloldali ellenfelekkel szemben azon globalista háttérerőknek az európai őshonos nemzetek felszámolását célzó érdekeit szolgálja, akik az EU, ENSZ és Európa Tanács mozgatói.

George Soros és áljogvédő-álcivil hazai zsoldosai is ezért igyekeznek az élet- és nemzetellenes liberális elveket uralkodóvá tenni a magyar bíróságokon. Ez tűrhetetlen.

Meg kell állítani őket !

A szükséges, arányos és alkotmányos állami beavatkozás indokolt és elkerülhetetlen.

Budapest, 2018. június 11.

Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu)
dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, a Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője


Ajánló: A MEGTORLÁS FOGASKEREKEI. Perek’56 –www.perek56.hu (konferencia)Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Véget kell vetni a bírói kar nemzetellenes liberális mételyezésének !

 1. Én megállítanám őket !

  Megpróbáltam.

  Hiába szazavaztam a MIÉP_re, hiába nem szavazott 50 km-es körzetben senki a fideszre, mégis ők nyertek. A soros hozta a softvert? Nem hinném, hogy ellenségek lennétek. A színpadot ő bérelte nektek, és az israeli testvér pártotok is besegítetett.

  Olyan mértékben, hogy megremegett a Föld, az agy idegszálai nehezen bírták az idegi túláramot. Kibírtuk, túléltük.

  És túléljük az idegen hatalom báb kormányzását? A nyakunkon ülő piócákat? A nemzet romboló politikát?

  fidesz nehidd, hogy győztél. te hiheted, de hidd el azt az örök igazságot, hogy :

  AZ SEM BOLOND, AKI HALLGAT.

  AMENNYI SARAT A KERÉK FELVÉSZ, AZT LE IS DOBJA.

  Az elmúlt évek „országvezetésetekből” kiderült kevesebbek vagytok mint egy piaci kofa.
  Saját magatokat járattátok le.

  Gyűlöllek benneteket.

  Az árulók mindig a csőcselék legalja.

  Atilla

 2. „Gyűlöllek benneteket”
  Kedves Atilla, ne tedd! A „sötétség a negatív energiából táplálkozik. A szeretet és a közömbösség gyengíti. Amúgy is, „az a hatalom,melyet többek kárára gyakorolnak,nem tartható fenn sokáig”. Nézzél vissza a történelemben, a nagy hatalmak,világhódítók hol vannak ma már? Dzsingisz kán, Nagy Sándor, Róma? Eltűntek az „idő szemetesládájában! Ha beletudnál nézni a szívükben,nem gyűlölnéd őket,hanem sajnálnád. Mert szánalmas és beteg,egytől egyig . A gyerekkori traumáját,amit a „saját családjában(?) szenvedett el, a mai napig nem tudta feldolgozni, kiheverni. Pótszerként,hogy valamivel kompenzálja a szeretet hiányát,vélt és valós sérelmeit, a szerzésben, a gyűjtögetésben éli ki. Csak azt tudja adni, sugározni magából,amivel rendelkezik. A haragot, a vágyat,a ragaszkodást,a kapzsiságot és az egót. Ha tisztában lenne az univerzum és a karma törvényével,akkor tudná,hogy mindenért meg kell fizetnie. És meg is fog! Hogy mikor,az már nem a mi dolgunk. Mert az idő,ahogy mi gondoljuk, olyan nem létezik. Mint energia ,igen. Hogy ki,mire pazarolja,rajta múlik,de mindenki azt fogja visszakapni,amit a másiknak ad.

 3. Szerintem Gaudi Úr tökéletesen tisztában van azzal,hogy kik vannak hatalomban Magyarországon. Kik fedik le a hivatalokat, akadémiát,rendvédelmet,bíróságot, az Élet minden területét. Naná(!?),hogy a saját érdekeiket nézik a Magyarság ellenében. „Hiába metszük a gyomot, azzal semmire nem lehet menni,azt tövestől KELL ki irtani. Aztán lehet a kert rendezésbe fogni.
  Amíg nem késő!

 4. Kedves Ferenc!

  Természetesen minden szavával egyetértek.

  Van mikor nehéz az élet, olykor nehéz az indulatokat elnyomni. Én soha senkit nem gyűlöltem, legfeljebb elkerültem.

  Ez a kormány hülyének nézi a Magyarokat. Ez nem fog változni.
  Ezekkel nem is változhat az ismert okok miatt!

  Köszönöm, hogy meghallgattak.

  Atilla

 5. Nagyon egyet értek a cikk írójával gyalázatos menyire nemzet ellenes valóban a bírói kar!!A cinizmus felső határát súrolják!!

 6. A történelem nem igazolta még elégszer,hogy ahová a zsidó betette a lábát(?) ott erkölcsileg,szellemileg, anyagilag pusztulás követte? Hányszor akar még a Magyar ugyan abba a folyóba belelépni. Amíg nem takarítják ki őket ebből az országból,minden más csak felesleges maszatolás.
  „ők (a zsidók) hatásosabban dolgoznak ellenünk,mint az ellenség hadserege.Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon,hogy miért nem pusztította ki őket minden állam,már régen,mint a társadalom pestisét és amerika boldogságának legnagyobb ellenségeit.” (George Washington)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük