KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vass István: Üzent az elnök

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Sólyom László a Magyar Köztársaság elnöke, a kisebbségi jogok országgyűlési biztosának társaságában meglátogatta az ismeretlen gyilkosok által megsebesített cigánylányt a kórházban. Már előzőleg kijelentette, hogy a romákkal együtt kell érezni. Azt is jelezte, hogy az állam gondoskodni fog a cigánylány jövőjéről. Az elnök látogatásának az ombudsman szerint „társadalmi” üzenete van.

Kétségtelen, kijelentéseivel, látogatásával üzent az elnök a társadalomnak. Az üzenetet én mégis inkább politikai üzenetnek mondanám. De hát mit is üzent az elnök?

Nem lehet nem gondolni a cigányok által, a gyermekei szeme láttára agyonvert Szögi Lajos tanárúrra. Arra, hogy az ő szomorú esete kapcsán, és a cigányok által, magyarok sérelmére, száz számra elkövetett embertelen gyilkosságok kapcsán a leghaloványabb ingerenciája sem volt az elnöknek arra, hogy megszólaljon. Az elnök úr sajnálatos módon elfelejtett megjelenni a brutálisan agyonvert tanár temetésén. Eszébe nem jutott, hogy ígéretet tegyen az állam nevében az árván maradt családról való gondoskodásról. A cigányok által folyamatosan elkövetett erőszakos bűncselekmények hidegen hagyják az elnököt. A hatalomba görcsösen kapaszkodó érdemtelen kormány nem is vezet nyilvántartást ezekről. Számon sem tartja az elkövetők cigány mivoltát. Az elnök a magyar nemzet tagjait ért sérelmek során mutatott passzivitásával, s a cigányokat kis számban ért, titokzatos elkövetők általi atrocitásokra való reagálásával odaállt a kettős mércével mérő, a Magyar Nemzet ellen uszító, félelmet, bizonytalanságot keltő politikai hatalom mellé.

És ha arra gondolunk, hogy az idegen érdekeket szolgáló, az országot válságba sodró kormányzat jóvoltából emberek sokasága kerül az utcára, tömegesen nem kapják meg fizetéseiket a csődközeli állapotba került cégeiktől, ezer számra kergetnek ki családokat a lakásaikból, akkor még furcsább az elnök viselkedése. Akkor még visszatetszőbb, ahogy besorakozik az országrontó, hazug politika mögé, hallgatva a Nemzetet ért megannyi sérelem kapcsán, és szembefordulva a Magyarsággal.

Együtt kell érezni a romákkal? De hát melyikekkel elnök úr? Szögi Lajos gyilkosaival? Netán az élsportolót meggyilkoló cigánybandával? A Siófokon felvonuló, randalírozó, fenyegető cigánycsürhével? Az idős embereket, kis pénzükért agyonverő, megkéselő, öreg asszonyokat megerőszakoló, megcsonkító kegyetlen cigányállatokkal? A börtönökben levő több mint 12 000 elítélt cigánybűnözővel? Honnan tudja elnök úr, hogy a cigányasszony gyilkosa nem cigány? Provokációból. Honnan tudja, hogy a cigányok meggyilkolását nem épp az aljas politikai hatalom valamely érdekcsoportja szervezi, és valósítja meg? Elnök urat nem zavarja, a rendőrség különös tehetetlensége? Nem jutott még eszébe, hogy a kormányt vonja felelősségre, hogy követeljen egy új, normális igazságügyi és rendészeti minisztert, egy új, a hatalomtól függetlenül is dolgozni képes országos rendőrfőkapitányt?

De végül is most üzent az elnök. Az elnök politikai üzenete egyértelmű. Nem más mint szembefordulás a MAGYAR NEMZETTEL. Nyílt kiállás az országromboló politikai hatalom mellett. Nem kevesebb, mint minden vonatkozást figyelembe véve, a Nemzet elárulása.

Jó lenne, ha ezek után az elnök úr elhagyná az elnöki palotát, s visszatérne polgári foglalkozásához, vagy szép csendben élvezné jól megérdemelt nyugdíját.

Vass István
Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: