KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Vass István: Parlamenti hőbörgés

Egy gulyásjózsef nevezetű „képviselő”, aki legföljebb önmagát, szétesett, döglött pártját képviseli nehezen viseli az állami szervek által elkövetett jogsértések eredménytelenségét, kudarcát. Dörgedelmes károgással tette szóvá az avarkeszi nevű, hozzá hasonló magyargyűlölő államtitkárnak, hogy mennyire irritálja őt a nemzeti érzelműek önszerveződése, az Új Magyar Gárda puszta léte, s aktív, megállíthatatlan tevékenysége.

Ez az avarkeszi, pedig rákontrázott, és vizsgálatokat kezdeményezett a rendőri erők szerinte elégtelen fellépése miatt. Gulyás a hatalom aljas, erőszakos bitorlóinak kínkeserves szenvedését mutatta föl megnyilvánulásával. Szenvednek, mert a sok harácsolás, lopás, csalás, az erőszakos akarnokoskodás hamarosan véget ér.

A vég, a csúfos bukás biztos jelei azok az erősödő, megállíthatatlan szembeszegülések, amelyek nap, mint nap rettegéssel töltik el a kommunistamutáns véglényeket. E kemény szembenállásnak az élén az Új Magyar Gárda Mozgalom áll, amely az állampolgárok önálló kezdeményezésére, az ő szabad akaratukból jött létre ez év július 11-én a Szabadságtéren.

Az agonizáló hatalmonlevők erőszakszervei mindent elkövettek ugyan a megalakulás, az eskütételek megakadályozására, de rendre kudarcot vallottak. Nem is lehetett másként mert jogszerű, törvényes eszközökkel, lehetőségekkel nem rendelkeznek, amelyek akadályozhatnák az állampolgárok alkotmányos, törvényekkel garantált egyesülési, gyülekezési, vélemény, akaratnyilvánítási jogait.

Ami most a parlamentben a gulyás-avarkeszi páros hattyúdalában elhangzott, az már egyenesen nevetséges.

A Fővárosi Ítélőtábla másodfokú ítéletében ugyan, lehetetlen indoklással, egy jogi bakugrással „betiltotta” a Magyar Gárda Mozgalmat is, de kénytelen volt leszögezni, hogy a fából vaskarika módon „betiltott” mozgalom résztvevőinek állampolgári joguk van bármikor, bárhol, bármilyen új szerveződést létrehozni, alakítani, ahhoz csatlakozni.

Ez történt 2009. július 11-én a Szabadságtéren.

A bíróság azt is kénytelen volt elismerni, hogy az állampolgároknak jogukban áll bármilyen nekik tetsző öltözéket, formaruhát viselni, abban akár csoportosan, alakzatban is közterületen megjelenni.

A draskovics-bene irányította készenléti rendőrség mindennek ellenére, a bírósági ítéletet figyelmen kívül hagyva, törvénytelen módon is megpróbálta megakadályozni az állampolgárokat abban, hogy egy nekik tetsző mozgalmat hozzanak létre, esküt tegyenek a Szent Koronára, a Haza megsegítésére, védelmére. Nem sikerült. Nem is sikerülhetett. A szerveződő polgárok elszántak voltak, s ez az elszántság visszakozásra kényszeríttette a jogtipró hatalom erőszakszerveit. Létrejött az Új Magyar Gárda Mozgalom. Gárdistái esküt tettek, s következetesen, határozottan végzik vállalt feladataikat.

Most pedig felhívom a figyelmét a parlamenti hőbörgő párosnak, a hitelét vesztett kormánynak, a bizalmat vesztett országgyűlésnek, hogy a létrejött mozgalom jogszerű, tevékenysége törvényes. Az Új Magyar Gárda Mozgalom (röviden MAGYAR GÁRDA) gárdistái (nem tagjai) törvénytisztelő magyar állampolgárok, akik a mai törvényeket nem tartják elégségesnek, a mai hatalmat nem tartják kívánatosnak, és alkotmányban biztosított jogaikkal élve, mindent elkövetnek mindennek megváltoztatásáért.

Arra is felszólítom itt a kormányt, a parlamentet, és az állami szerveket, hogy fogják vissza fékeveszett, kínos indulataikat, és tartózkodjanak újabb törvénytelenségek elkövetésétől. Amit eddig elkövettek, azért mind, személy szerint is keményen meg lesznek büntetve. A jogtalan erőszakoskodások miatt bent vannak a panaszok, a kifogások, a jogsértések magállapítására államigazgatási per van folyamatban, s az állampolgári jogok biztosa jelentésben állapította meg, hogy a rendőri fellépések jogsértők, indokolatlanok voltak.

Hamarosan következnek a kártérítési perek, amelyek adott személyekkel szemben a saját vagyonuk terhére fogalmaznak majd meg követeléseket. A választásokon biztos bukás vár az országromboló, hatalmaskodókra, s utána a mindenre kiterjedő, széleskörű felelősségre vonás, büntetés következik.

Vass István

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük