Válasz Stoffán Györgynek, a Gárdával kapcsolatos jóhiszemű felvetéseire

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kedves Stoffán György!

Előlegezem a bizalmat, és jóhiszemű segítőkész javaslattevésnek fogom fel a Gárda érdekében történt megszólalást.

Álláspontom szerint ez a vélemény a tipikusan kívül álló véleménye, jól látszik a teljes Gárdával kapcsolatos személyes élmény hiánya.

Ugyanebbe a hibába esett a sajnos már megszűnt havilap, a Nyugati Magyarság hasábjain a Magyar Nemzetben

2007 augusztusában megjelent elhíresült állásfoglalásomra reagáló Nemessuri Zoltán is.

A polémiát a rólam és a Gárda elleni koncepciós perről könyvet megjelentető Márton Pál a Tiszta beszéd címmel is szükségesnek érezte alaposan körül járni, és hogy nem sikertelenül, azt a könyv az úgynevezett Fidesz közeli média indokolhatatlan indexre tétele és második kiadása is mutatja.

Csak röviden, ha valamihez nem szabadott volna Stoffánn Györgynek nyúlnia, akkor a Gárda kérdés egészen biztosan az! Állítom, a Gárda alapítása és működtetése illetve működése az egypárt rendszer megszűnése óta a legfantasztikusabb sikertörténet!

Az önhibájából örök kívülálló cikkíró természetesen nem tudja megítélni a Gárda, és létrehozója, a Jobbik bonyolult politikai kapcsolat rendszerét, mert ebbe bukott bele a teljes magyar igazságszolgáltatásnak nevezett cirkusz is ügyészeivel, célirányosan lecserélt bírójával, és – a koncepciós politikai döntés fellebbvitelekor – a politikai megrendelésre dolgozó Ítélőtábla, és Legfelsőbb Bírósági ítéleteivel is.

Azt kell mondjam, hogy nem is jöhetett volna létre más körülmények között a Magyar Gárda, mint a gyurcsányizmus nemzetromboló diktatúrája közepette, mint ahogy furcsa módon jól jött sorai rendezéséhez a feltehetően enbéhás beépített árulás is, ami az ellene folytatott koncepciós eljárás alatt teljesedett ki.

Aki nem volt benn a perben, mint én, és aki nem volt ott a Gárda eskütételein illetve azok előkészítésén, aki nem élte át azt a kiemelkedő integrációt, ami a Gárda belső életét jellemzi, és aki nem érti jól azt a csodálatos fegyelmet, amely nem a félkatonai működést, hanem az emberek jól együttműködő, célirányos orientáltságú közösségét illeti, csak nagyon komolyan vehető sajátos eskütétellel felszentelve, az valóban örök kívülállásra van ítélve! És akkor még nem beszéltem arról a – Gárdánkat kívülről héjként őrző-védő – pártoló tagságról, aminek én is felesküdött tagja vagyok. Az a sok különböző helyről érkezett, de Nemzetét szeretve segíteni akaró ember sikeres együttműködésébe, nem csak Stoffán György spekulatív gondolkodása csuklik bele, hanem, ahogy állásfoglalásaimban már többször leírtam, Orbán Viktor bugylibicskája is végleg kicsorbul, ha sürgősen nem változtatja meg eddig érzékelhető, tipikusan fideszes attitűdjét! A Nemzeti Együttműködés Fidesz által elképzelt integrációja végleges bukását is okozhatja az általa hivatásosan és tendenciózusan „félreértett” Gárda jelenség kezelése.

Ahogy többször is írtam, új politikai kategóriaként, az őszödi beszéd első évfordulóján elsőként a Budai Várban, a Szent György téren többtízezer ember előtt elmondtam, hogy a Magyar Gárda Nemzet Alapintézménnyé válik hamarosan, ez be is következett. Orbánéknak pont a Gárda általuk is megkerülhetetlen politikai ténye miatt még egy súlyos dologgal  kell sürgősen szembe nézniük.

A gyurcsányista és bajnaista diktatúrákban szerves állami feladatokat is megszerző, és sajnos közhatalmi feladatokat a nem működő rendőrség helyett rendszeresen korábban ellátó, külföldi kézben, többnyire izraeli tulajdonban lévő őrző-védő félkatonai káefték százezres, nemzeti integritásunkat is már fenyegető országlásával, és azok törvényi hátterével!

Tudom, nem könnyű a háttér hatalmak elvárásait részben megtestesítő, a zsidó állami befolyást hazánkban részben biztosító, és szándékoltan homályban tartott, és részben felfegyverzett ármádiák megregulázása. De a Gárda jelenséggel, és a Gárda példátlan népszerűségét is biztosító őrző védő jelenség összefüggésében, a Gárda legitimitását megalapozó hazai közállapotokkal a tipikus, és egyre terjedő cigány és nem cigány bűnözéssel. és a mindent hínárként behálózó korrupcióval harcot meghirdető kétharmadosoknak szembe kell bizony nézniük a nemzet testébe véglegesen beintegrálódó, újraalapított Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom most már határokon is átnyúló, magas erkölcsiséggel működő jelenségével.

Nemzetünket sokféleképpen lehet és kell tisztelni és szeretni, ezért kell tűrnie most nem konkrét ígéreteivel kétharmados bizalmat megszerző, és az eddigi Országgyűlésben néhány valóban fontos lépést megcselekvő Orbánéknak, s bölcsebbek lenniük a korábban megtapasztaltaknál. Tudván tudniuk kell, hogy az általuk egyenlőre csak megtűrni kényszerült Gárda mozgalom nemhogy létezik, de egyre fejlődik, és erős kontrollként figyeli a nemrég beiktatott kormány tevékenységét, mely elsősorban a bűnök valódi elkövetőinek elkapására kell, hogy összpontosítson, és törvény elé állításukra.

Csak ezután foghat – a károk számbavétele, a károkozók vagyonának visszavétele után – a valódi Nemzet építéshez.

Ami pedig a választók bölcsessége folytán megkerülhetetlen politikai tényezővé vált Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Nemzeti Gárda Mozgalom bonyolult viszonylat rendszerét illeti, azt sem Stoffán György, sem pedig az önmagát hosszú időre hiteltelenné tévő szinte teljes hazai sajtó, sem pedig a tartós politikai  együttműködésre ítéltetett politikai partnerek kívülállóként nem minősíthetik hitelesen.

Reiner Péter                    Budapest, 2010. június 12.


Nemzeti InternetFigyelő

4 thoughts on “Válasz Stoffán Györgynek, a Gárdával kapcsolatos jóhiszemű felvetéseire

 1. Olyan messze áll ez a kormány (Orbán) attól, hogy Magyarországon bárhol, bármiben is a magyar nép érdekének megfelelő intézkedéseket, törvényeket vezessen be, mint Makó Jeruzsálemtől. A külső, globális kívánalmaknak, Izraelnek, IMF-nek, valamint a nyomorult nép érdekeinek megfelelni nem lehet egyszerre. E kettő kizárja egymást, mint a monetáris, valamint az erőforrásokra épülő gazdasági szemlélet. Orbán már úgy beleszáradt a zsidók valagába, hogy onnan kitörölni sajnos nem lehet. (esetleg teljesen belenyomni) Látványos kozmetikázással próbálja Orbán elhülyíteni a népet, holott az elmúlt húsz év tolvajainak elszámoltatásával, vagyonelkobzásával, a nyugdíjak lengyel mintára történő megnyirbálásával, stb lehetne némi gazdasági biztonságot teremteni. Oldalakat írhatnék, hogy mennyi fék van a Fideszen, ami miatt nem nyúlhat a hazát ténylegesen rendbetevő eszközökhöz, amely eszközök tisztán és világosan jelennek meg a Jobbik programjában. A múlt piszkosságaiban való érintettsége az egyik legnagyobb visszatartó erő. Így hát felveszi a nemzeti színű palástot, hogy ne lehessen látni, az alatta bűzlő rohadt testet, és szándékot.

 2. Kedves Péter!
  Minden szavaddal,és gondolatoddal egyetértek,és köszönet azért a kitartásért,amit a Gárdáért teszel,nemcsak szóban,tettekben is.Valóban,aki „csak” kiválülállóként figyeli a mindkét oldal médiája által félremagyarázott,valótlanságokat állitó médiamunkások hadának tevékenységét,az még el is hiheti,hogy „fasiszta,rasszista stb.” és kitudja még miféle jelzőkkel felruházott Magyar Gárda aki „masirozik,és megfélemlit”. DE aki ismeri azokat az embereket,akik önként vállalt segitőkészséggel,a saját pénzükön,minden hátsó gondolat nélkül „csupán” hazafiságból kivánják megvédeni a „saját vérüket”,az bizonyosan segiti és segiteni fogja munkájukat,mint a pártolók,magamat is beleértve..A „körités” csakis arra kell,hogy megvezessék az egyszerű embereket a lefizetett médián keresztül.Mert minden ami „magyar” szitokszónak számit a saját hazánkban,és sajnos ezt nagyon sokan eszik észre.
  A Gárda soha nem tett olyat,amiért -jogtalanul !!!-betiltották,soha nem keltett félelmet oktalanul,csak azokban,akik törvényen felül érzik magukat( joggal,hiszen nem az egyszerű embert védi a rend?őrség,hanem a bűzönöt),és erre számos példa van.Köszönhető a nagyon „liberális”felfogásnak,és ennek kapcsán a félrevezetésnek. A most hatalomra került kormány vezetője Orbán Viktor,még életében nem találkozott Gárdataggal,de „osztja” az észt,és elhiszi,amit a ballib miédia sugallt -úgy itthon,mint külföldön- a Magyar Gárdáról.
  Kedves Miniszterelnök Úr! Nem a médiában kell olvasgatni a Gárdáról,hanem személyesen ismerje meg Őket,és utánna itélkezzen!!! Ha ezt megteszi,rá fog jönni,hogy szemenszedett hazugság,amit Róluk hiresztelnek.
  Aki a Szent Koronára tett eskűt tiszta szivvel és lélekkel,az nem lehet ,és nem is gazember,többekkel szemben,akik most az Ön környezetében bizonyitottan is gazemberek,csak Ön nem tud róla????(Pintér viselt dolgai,csak szépen el lett tussolva (olvassa el a TEMPÓ párt vezetőjének kálváriáját ezzel az ominózus úriembernek nem nevezhető fehérjehalmazzal-Bayer-i stilusban-) és még sorolhatnám,ő csak egy a sok közül!!!) igazságszolgáltatás?Nem! Ez gazság,és nem igazság!!!!
  És az igazság előbb-utóbb ki is derül!Én inkább a deviánsoktól védeném a társadalmat,mert ők az igazi veszély a jövő nemzedékének számára. talán a nemzettudatot kellene erősiteni,és nem elitélni,aki szivében és tetteiben is ilyen egyszerűen: MAGYAR!!!
  És csakazért is ADJON AZ ISTEN,SZEBB JÖVŐT !!!!
  (Most ezért bebörtönöznek,vagy a 3 csapásra hivatkozva lakatot tesznek a számra,és hol van a szólásszabadság? Mert akkor itt nem demokrácia,hanem diktatúra érlelődik,és ez nem demagógia!!)

 3. Kedves Keszthelyi Ferenc
  Az Ön helyzetértékelése kristálytiszta. Megerősítésként: csak annyit a hasonlatokból, – egy fenékkel két lovat megülni – nem lehet. Pláne, ha azok a lovak ellenkező irányba hajlandók csak menni.
  A Fidesz vagy felhagy a saját imázsával (amire, sajna, az esély nulla) és folytatja: a nagy duma, semmi érdemleges a magyarság számára, vagy a zsidókat szolgálja ki, mint korábban is tette gátlás nélkül. Erre meg is vannak az emberei: Martonyi, Semjén, Matolcsy, Pintér, Fellegi, hogy csak a legkarakteresebbeket említsem. De az államtitkárok között vannak ám az igazi csemegék.
  Vagy higyjük el, amit a Fidesz fan-ok suttognak saját maguknak vigasztalásképpen: majd meglátjuk, most ha összefognak a magyarok…és itt jelentőségteljesen félrenéznek… (szegények, a lottó ötös telitalálata nagyobb esélyű)
  Egy év múlva okosabbak leszünk.
  üdvözlettel: pislacsek

 4. helyesbítés:
  A Fidesz vagy felhagy a saját imázsával (amire, sajna, az esély nulla), vagy folytatja: a nagy duma, semmi érdemleges a magyarság számára, és a zsidókat szolgálja ki, mint korábban is tette gátlás nélkül.
  elnézést a hibáért : pislacsek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük