KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

VAGYONMAXIMÁLÁS és CSALÁD ÓRA

Az alábbi, alapvető nézeteim, amellyel mindig, de most leginkább segíthetnénk Magyarország helyzetén, de példa lehetünk sok kis népnek is a világuralmi törekvésekkel szemben – szerintem – nem csak kampányötletek, hanem sürgősen bevezetendő, elfogadandó cselekvési programok a válsághelyzetbe került FENNTARTHATÓ LÉT miatt, a többi válsággond ebből következik, csak ezen keresztül javítható, orvosolható!

A CSALÁD ÓRA:

A CSALÁD(ra nevelés) ÓRA bevezetését (az ÓVÓDÁtól az EGYETEMig!!) az MVSZ 1992-es Magyarok Világtalálkozóján javasoltam, hogy minden egyes magyar fiatal (tehát nő és férfi!) tudatosítsa a felelősségvállalást a magyar megmaradás és a család mint társadalmi ,,létminimum” megtartásáért. (Ebbe beletartozik a koedukált pelenkázás-tanulás, de az is, hogy átgondolván az utódnemzés felelősségét, ne csak a vallásos emberek vállaljanak 3-4 gyermeket IDŐBEN, hanem azok is, akiket csak a Család óra vezet rá, hogy miért született a Földre, és miért Magyarországra (lásd: természeti törvények betartása a fenntarthatóság okán). A konkrét megmaradási elv alapján ma egy családnak (tehát egy-egy főnek) 4-gyermekesnek kellene lennie, hogy a magyarság fogyása megálljon, ill. növekedésnek induljon (újra). (,,Pelenkázz, tovább élsz!” – egy nemzetközi fölmérés szerint a saját gyermek(ek)nél, majd az unoká(k)nál is pelenkázó apukák, ill. a családszerető, a családi fönntartásban és munkamegosztásban valósan részt vevő férfiak túlélési esélye 60-80 %-kal nagyobb, mint akik ebben nem vesznek részt!!) 

Ez nagy és isteni vállalás, de igen nagy anyagi teher is akkor, ha a szokásos politikai elit szabadrablókból, önző vadkapitalistákból, spekulációs vagyonukon méltatlanul ülő milliárdosokból áll, tehát jelenleg csak az éhező gyermekek (és sajnos, felnőttek!) száma nőne. Ehhez az ELOSZTÁSi és VAGYONMAXIMÁLÁSi elvek mielőbbi átgondolása szükséges!

Néhány ELV:

Mindig az ELOSZTÁS a Gordiusz-i csomó! Engem nem zavar, ha valaki pénzmániákus (mert rossz a szexe!), ha emberhez méltó életem KÖZEPES fönntartásához meglehet az anyagi hátterem!!!

Ma egy ember minimális fönntartása 2 mFt/év Mo-n, és a vadkapitalista, kormányszintű szabadrablás nem szégyenli a világ előtt azt hazudni, hogy erre képtelen, és azokat szorongatja továbbra is, akik elszenvedik e szabadrablást (!!). (lásd még: Emberi jogok (jogom van élni (nem tengődni!) mások miatt, ha megszültek, hisz nem én kértem, és az én gyermekem se kérte tőlem!!). ENSZ alapokmány – hasonló tartalommal!)!

Ehhez bizony régóta a SZÁMONKÉRÉS ÍTÉLŐSZÉKE kellene, aztán ennek jogfolytonosságaként VAGYONELKOBZÁS, majd HŰTLEN ANYAGI KEZELÉS TÖBBSZÖRÖS VÉTKE miatt BÖRTÖNBÜNTETÉS KÖZMUNKÁVAL, ami a SPEKULÁCIÓS (NEM MUNKÁVAL SZERZETT) VAGYONOKAT szolgáltatja vissza az államnak, ami így kerülhet szétosztásra/továbbhasznosításra, ha kell, és végül, de ezen folyamatokkal okvetlen egy időben, amikor ezek a garmadával leleplezett és földolgozott ügyek zajlanak, be kell vezetni a VAGYONMAXIMÁLÁSt (FIZETÉSMAXIMÁLÁSt, pl. bankok esetében!), azaz: pl. 1 milliárd forint/euro/dollár stb. a plafon, ez bőven elég egy

dorbézolósabban leélhető élethez (90 év!); ez fejenként értendő, tehát családon belül folytatható az átruházás. Ezáltal egy-egy milliomos ill. milliárdos is kedvet kaphat több utód nemzéséhez és eltartásához, hiszen ,,megéri” (saját vagyona családon belül oszlik meg!).

De amint ezt, ill. A TÖRVÉNYILEG MEGHATÁROZOTT keretet eléri bárki, azt vagy vissza kell szolgáltatnia az államnak, vagy célzottan továbbítani/fönntartani egy magánszemélyt, civil szervezetet, egyházat, iskolát STB.!! Ez ahhoz szükséges, hogy a jelenlegi ill. általában a milliomosok, a milliárdosok ne mások rovására űzzék spekulációs pilótajátékukat, és azért, hogy a pénz valós szerepe visszanyerhető legyen, tehát FOROGJON, és ne magánzsebekben kucorogjon fölöslegesen, vagy ember- és Föld-ellenes céllal!!

–         mert sajnos, az ember fia GYARLÓ, és azt a bizonyos, ,,vallásos” közgazdászok által hirdetett (ELJÖVENDŐ?!?!), ÖNKORLÁTOZÁSt röhincsélve túllépik, ahogy eddig is tette jó kétezer éve már az emberiség törpe, de elaljasult/elembertelenedett kisebbsége! (amúgy az ,,önkorlátozás” pontosan fedi a vagyonmaximálást, hiszen az önkorlátozott kapzsiság és pénzéhség kisebbíti, szétoszthatóbbá teszi, tehát maximálja az 1 főre eső vagyont – milyen érdekes!!);

–         mert mind a fönntartható fejlődés, mind az egész világ, de Magyarország és a ,,harmadik világ” országai is jogosultak erre, mert már nem bírják ezt az életükbe kerülő mértéktelen és jellemtelen, törpe-kisebbségi dorbézolást, országok, népek és a Föld végletesen ÖNZŐ és ERKÖLCSTELEN tönkretételét (merthát minden válság MORÁLIS válság, de a pénzügyi az biztos, hogy az!!)!”

(Polgár Julianna, MCSOSZ, valamint MZP – volt ogy-kv jelölt)

Nemzeti InternetFigyelő


Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “VAGYONMAXIMÁLÁS és CSALÁD ÓRA

 1. Kedves Julianna!
  Egyet értek írásával,de van más lehetőség is!
  A Silvio Gesell féle szabad pénz bevezetése, amely megakadályozza a pénz felhalmozását!
  Ennek legjobb leírását Síklaky István:Létbiztonság és harmónia című könyvében találhatjuk meg.

  1. Mind Silvio Gesell, mind pedig Síklaky István
   neve MÉRVADÓ a témában. Siki a Mesterem
   volt, amikor a legnagyszerűbb közösség, az
   ITDK ,,csöndes rebellisként” próbált társadalmi
   változásokat elérni. No, nem a gengszterváltásra
   gondolok, amely most már ,,orwell-ianizmusba”
   torkollott, és az egypárti diktatúrát fölváltotta
   a többpárti ,,látszata”, így a párttagok eltartatnak,
   az egyre fogyó magyar nemzet többi tagja pedig
   mehet a süllyesztőbe.
   A LEGNAGYOBB, BELÁTÁSSAL BÍRÓ
   LEMONDÓ JÉZUS KRISZTUS VOLT!
   Legalább 2000 év távolában illene követni őt,
   ha azt akarjuk, hogy a ,,legszebb véletlen”, a
   Földgolyó meg is maradjon!
   (Érdekelne, hogy a Nemzeti Internet Figyelő
   mikor értesít tanulmányom közlésének tényéről,
   merthogy nem kértek legalább hozzájárulást (!),
   illetve szerzői jogaimat mikor ,,illetményezi”?!?!)

   Kedves Julianna!
   Válaszunkat megadott címére elküldtük. Tisztelettel: várjuk ez irányú válaszát. (Híradmin)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük