Üzentek a Kossuth tériek

Nem unták meg és nem mentek haza. Az 1200. napon is kint voltak, hogy mindenkit emlékeztessenek arra, mekkora gazemberséget követett el nemzetünk ellen a parlamentben és Budapest utcáin is a magyarság pénzén, munkáján, verejtékén élősködő banda.

Nem unták meg, mert feledni nem lehet, emlékeztetni viszont kötelesség.

Hirdetés

1200.

Nemzeti InternetFigyelő

Facebook hozzászólások


13 thoughts on “Üzentek a Kossuth tériek

  1. apika.Inkább tisztelni kellene őket,nem úgy mint a hőkölés népét!/t.kivétel/.

 1. És 2010-ben, a választások után melyik “banda” fog élősködni a magyar népen? – Amelyiket majd megszavazzátok!
  A Jobbik pl. – ha egyáltalán bejut! – a magyar népet szolgálva ellenszolgáltatás nélkül szavazgat a parlamentben? Vissza fogják utasítani a százezreket és milliókat?
  Egyáltalán: kaptunk már arra választ, hogy HONNAN KAPTA AZ EDDIG ELKÖLTÖTT MILLIÓKAT A JOBBIK? Mert hogy nem a “Nép” kuporgatta össze nekik, az biztos… Aki pedig adta, az majd el is várja az ellenszolgáltatást. Lehet erről hallgatni, sunnyogni – de előbb-utóbb választ várnak a tömegek!

 2. Íme Kovács János!
  Egy igazi fizetett cionballib kommentelő provokátor.

 3. “Cionballib” – ??? – Hol olvasol te ilyen hülye kifejezéseket? – Te nyilván nem vagy “provokátor” (de ez csak a te véleményed.)
  Kovács János csak a véleményét írta le és feltett egy olyan kérdést, melyre százezrek kiváncsiak – miért lenne ezért provokátor?
  Valakik csak támogatták az elmúlt években a Jobbikot, hiszen azokat a százmilliókat, melyeket felhasznált, azt nem valószínű, hogy a lottón nyerték.
  Téged csak az érdekel, hogy a többi pártnak honnan van a pénze?

 4. Tisztelt Kovács úr
  A legóvatosabb közvéleménykutatási eredmények szerint is a Jobbik bent lesz a törvényhozásban. Ugye emlékszünk rá, hogy az EP választás előtti méréseket háromszorosan múlta felül. Valószinűsíthető, hogy a tavaszi választásokkor is fog meglepetést okozni.
  Előre korrupcióval vádolni a Jobbikos leendő képviselőket, csak azért, mert a jelenlegi parlamenti pártok mindegyike vastagon sáros nemzetünk jelenlegi gyalázatos helyzetéért, ovis csacsiság. Többek közt pontosan az emeli morálisan (is) a többi párt fölé a Jobbikot, hogy semmiféle póráz nincs a nyakukban. Ha módjuk lesz rá, elszámoltatnak mindenkit, aki megzsírosodott azon, hogy ismét sikerült 3 millió koldus országává tenni Magyarországot. Mindenkit. Nem csak a pirosakat, vagy csak a narancsszínűeket, a kékeket, hanem mindenkit. Ezért megy minden irányból az acsarkodás és a média mozgósítása ellenük. Mindenfelé sok a vesztenivaló.
  Honnan származik a Jobbik pénze? Ezt a kérdést sokan feltették, de választ nem nagyon vártak rá, inkább elindítottak a suttogó propagandát, miszerint; MSZP-FIDESZ-MOSZAD-KGB stb.. kiválasztva az egyiket, attól függően, hogy merről fújta a szél a “jólértesült” megmondóemberek klaviatúráját. Bizonyíték persze nem kell, hogy alátámassza, mert ha sokat szajkóznak valamit, akkor azt előbb-utóbb el is hiszik a kevésbé kritikus emberek.
  A valóság az, hogy a Jobbik többször nyilatkozott a bevételeiről, csak azok a nyilatkozatok az alternatív portáloknál nemigen jutnak tovább. A csuda sem érti egyébként, hogy miért hallgatják agyon őket, amikor épp nem sárral dobálják..

 5. Tisztelt I-H János! Olvassa csak el, hogy a Kuruc.info (a Jobbik félhivatalos fóruma) mit ír Szöőr Annáról és Posta Imréről – akik még néhány hónappal ezelőtt a párt emblematikus figurái voltak.
  Ez aztán a cigánykodás!…
  A Jobbik választási előrejelzésével kapcsolatban: nyugtával dícsérje a napot!…

  1. Szász úr!
   Posta Imre sosem volt a Jobbik emblematikus figurája. Az, hogy jobbikosok meghívták több helyre előadást tartani, egy dolog. Sajnos többen rájöttek arra, hogy Posta egy beteg ember, ráadásul olyan híreket terjeszt, amelyek nem fedik a valóságot.
   A másik, semmi sem tökéletes, még a Jobbik sem. De Ön sem. Azonban jobb alternatíva nincs, vagy Ön onnan a tengeren túlról felfedezte talán már a magyar spanyol-viaszt?
   Uram, ha a Jobbik elvész, a magyarságnak minden reménye szerte foszlik. Vagy gondolja, hogy a Likud által megvásárolt fidesz-vezetők a nemzetünk érdekét szolgálják majd? Pedig szolgálhatták volna a parlamenten belül is nyolc éven át, de nem tették. Összeszámolta hány esetben szavaztak és cselekedtek nemzetük ellen? Többen már igen, járjon utána Ön is.
   A parlamenti banda többi szereplőjéről azért nem írok, mert felesleges, annyira egyértelmű a szerepük.

 6. Uram! Nézze csak meg, honnan indult a Jobbik. – Bizony a csurkista MIÉP szárnyai alól. A jövője is hasonló lesz, mint Csurka Pista pártjáé, azzal a különbséggel, hogy még az sem biztos, hogy a párt megéri a 2010-es választásokat.
  Antiszemita, rasszista jelszavakkal és programmal egyszerűen nem hagynák létezni ezt a minipártot… Gondolom, ezt Ön sem vitatja.
  Magyarországon, bármennyire is erős a Jobbik propagandája (kérdés, hogy kiknek a pénzéből csinálják?!!) – csak egy minipárt a Zazrivecz-csapat, amely furcsa módon tele van zsidókkal. (Cáfoljon meg, ha nem igaz!)
  És vajon kik pénzelik a Patkány – akarom mondani Kuruc – infót (a Jobbik pitbulljait)???

 7. Kedves Lóránt
  Örömmel látom, hogy Ön mennyire naprakész és jól tájékozott a távoli Californiában a magyarországi belpolitikai kérdésekben, különösen a Jobbik tekintetében.
  Megtisztelne, ha említene a Jobbik antiszemita jelszavai közül néhányat, továbbá ha idézné a Jobbik programjából a a rasszista és antiszemita sorokat. Ha ilyet esetleg nem tudna tenni, nem lesz kárhoztatva érte, elég ha elismeri, hogy megtévesztették, ha esetleg erre sem képes, akkor azt kell feltételezni (sajna), hogy Ön is megtéveszteni szándékozik a sorait olvasókat. Remélhetőleg mi sem áll távolabb Öntől.
  Akik felismerték, hogy a Miép csurkista, nem pedig nemzeti és ma a Jobbik tagjai, nos hibaként felróni nekik ezt, bizony cseppet sem elegáns logikai bukfenc.
  Ön is azzal jön; – Honnan a pénz??
  Már megmondták. Leírták. A(z elfogultnak a nemzeti oldalfelé kicsit sem mondható) számvevőszék is megvizsgálta. Ha a kérdéssel nem csupán a rosszindulatúan szajkózott, sárdobáló propaganda spekulációit akarja sugallni, hanem valódi választ szeretne, azt könnyedén megtalálhatja.
  Jómagam nem jártam utána, hogy a Jobbik vezetőségében, milyen vallási hovatartozású, vagy származású emberek tevékenykednek, mert egyszerűen nem érdekel. Felőlem akár a Hétszünyű Kapanyámimonyók is lehet, ha magyarnak ÉRZI magát és a nemzetért teszi a dolgát. Ha a Jobbik vezetésében levő zsidókat vesszük tekintetbe, az antiszemitizmus vádja a párttal szemben, enyhén fogalmazva is szürrealista jelleget ölt.
  Csak végletesen csőlátású lehet az, aki azt várja, hogy a Jobbik ezért magyarázkodni fog, akár pro, akár kontra.

 8. “I-H János” nézze meg ezt a fotót odafenn: egy kupac nyugdíjas, közöttük egy-két hajléktalan… Mit bizonyít ez a fotó? Semmit! – Voltam egyszer-kétszer a Kossuth Lajos téren, de egyetlen egy kitartó tüntetőt se láttam (lehet, hogy éppen a melegedőben voltak?)
  Ezekkel az emberekkel, még ha négyszázan vannak is, soha nem mennek semmire. Oda olyan emberek kellenének, mint amilyenek mi voltunk a Pongrátz-cal 56-ban… ez az igazság.
  Én legalább vittem valamire az Államokban. Izraelben pedig nem azért voltam mert zsidó vagyok, hanem mert az üzleti utaim egyikén megtehettem, hogy ellátogatok ebbe a szép országba. – Sok helyen jártam és mindenhol csak tisztelet övezett: nagyszerű nemzeti verseimet most is lehet olvasni sok honlapon és a nemzeti Kráter Műhely kiadásaiban.
  Próbáljanak meg utánozni! – Nem Siklósinak fogják nevezni Magyarország legnagyobb költőjét, hanem Szász Lórántnak!

 9. Kedves Lóránt
  Valóban elkanyarodtunk kissé a cikktől. A magam részéről tisztelet illeti a fotón látható honfitársaimat (az éppen a melegedőben tartózkodókat is), kitartásuk üzenete az; hogy nem szabad feladni, amiben hiszünk.
  Az felettébb furcsa viszont, hogy Önnél az valamiféle mértékegység a nemzeti elkötelezettséget tekintve, hogy nyugdíjkorhatáron túl van-e valaki, vagy épp rendelkezik-e állandó lakhellyel.
  Sajnos most pallérozatlanságomra derül fény, de be kell ismernem, hogy nem ismerem az Ön költői munkásságát, ezért szemernyi jogom sincs vitatni próféciáját a legnagyobb magyar költő személyét illetően. Petőfi, Ady, József Attila, Wass Albert és még sorolhatnám nagyjainkat, bizonyára egy emberként hajítják ég felé mennybéli kalapjaikat, hogy Ön mögé sorakozhatnak fel.
  Még halkan megjegyezném, hogy felvetésimre nem reagált, ezzel szemben, mikor hozzászólásaiban Ön megszólított, én válaszoltam a témához kapcsolódóan. Ön viszont 56-os érdemeit említi, mint etalont, tengerentúli sikerével büszkélkedik (gratulálok hozzá), és mintegy magyarázkodik, hogy mit keresett Izraelben és hogy nem zsidó.
  Irreleváns. Nem is értem..
  Az sejlik fel előttem, hogy Ön -Kedves Lóránt- indulatos, választ nem váró kérdéseivel, messze nem jóindulatú spekulatív kijelentéseivel csak a sarat maszatolja.

 10. Kedves hozzászólók!!!Látom,hogy sokan olvassák ezt az oldalt,és egyre nagyobb bátorsággal támadják a Jobbikot.Szeretném felhivni a figyelmüket arra a FIDESZ kijelentésre,hogy a kampányt március 15-vel kezdik meg,ezért tessenek még addig várni,hogy mikor kapják meg az utasitást az igaz magyarok gyalázására!!! Nagyon unalmas,hogy ide is begyűrűznek a patkányhorda tagjai,és ahelyett hogy a cikkhez szó/lnának hozzá,személyesekdésbe csap át az “igehirdetésük”Kedves??? Szász úr (?)! Jobb lenne,ha a jelenlegi lakóhelyén fejtené ki áldásos tevékenységét és nem szennyezné a hazai portálokat!!!Mert tudja!!!!:messziről jött ember azt mond amit akar!!!Ha Ön nem itt él,akkor minek osztja az észt? Több cikknél is olvastam a “hozzászólásait”. Sokkal bölcsebb lenne,ha hallgatna.A szerkesztőknek nem is kellene lehetőséget adni arra,hogy gyűlölködve fröcsögjön.
  Egyébbként Kelemen Hajnalka olvasótársam hozzászólásával,-minden szavával -egyetértek,és szebb jövőt kivánok minden igaz magyar olvasótársamnak.
  Aki pedig még mindig nincs tisztában azzal,hogy mi folyik szép hazánkban,annak ajánlom olvasásra és gondolatébrsztésre a képernyő jobb oldalán található idézetet Orbán Viktortól!!!!és a dátum nagyon fontos:2005.június 23.!!!-azaz- nem húsz éve,hanem pár éve mondta ezt a “kiskanász”!!!! (mert “szépet mondott,de csúnyán cselekedett”-Nostradamus)
  És még valami (talán a legfontosabb!!) köszönöm a Kossuth tériek kitartásást,,mert nem adták fel,minden tiszteletem az Övék,-bárkikből is áll a kitartó csapat- Ők a nemzet élő lelkiismerete!!!!!

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Tiltakozás a Budavári Koronázó Főtemplomban történt kitüntetés miatt
Hovatartozás – avagy hányas vagy? 59-es, vagy 41-es?
Dr. Varjú Imre kanonok közleménye, és Stoffán György helyreigazítása
Close