KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Útjára indult a Jobbik kampány-kamionja

  Büszkén indultam el a kamionnal a telephelyről, figyelve az emberek megnyilvánulásait.

  A járókelő emberek megállnak egy pillanatra, és tekintetükkel kísérik a kamiont egészen a hátrafordulásig. Ha többen beszélgetnek, elég, ha egyvalaki felfigyel, máris témává válik, és a többi is figyel (na persze ilyenkor leveszem a gázról a lábam, hogy minél tovább lássák az autót).

  Mivel a hátulján is van reklám, nagyon hatásos a mögöttem haladókra. Jó néhányan az előzést követően dudálnak, ablakot lehajtva intenek vagy vészvillogóval jelzik szimpátiájukat (hát igen, nem tagadom, jólesik).

  Lassan húsz éve vezetek, de ennyire előzékenyek az emberek a közlekedésben még nem voltak velem. Ha sávot váltok, ha kereszteződésben akarok valamelyik irányba tovább haladni, ha a nagy tömeg miatt feltartom a sort és még sorolhatnám, ez természetesen nem nekem, hanem a Jobbiknak szól.

  Nap mint nap más és más élményekkel gazdagodom az utam során. Ma volt olyan Egerben, hogy a lámpánál álló kocsiból annyira nézték, hogy nem vették észre a zöld jelzést, és a hátsók dudáltak rá. Forgolódnak az ülés pozícióban, és keresik tekintetükkel a kamiont.

  Nekem viszont kötelességem úgy közlekedni, hogy ne keltsek ellenszenvet senkiben. Lehetőségemhez mérten segítem a gyorsabb autókat, ezzel is a rokonszenvüket vívom ki.

  Nagy Sándor
  Recski Jobbik

  barikad.hu – egerjobbik.hu Szebb Jövő

  Kapcsolódó cikkek

  Mementó 2006 emlékmű

  Petíció az emlékmű megvalósításáért!

  Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

  Kattintson ide a petíció aláírásához!

  További részletek itt!

  0 thoughts on “Útjára indult a Jobbik kampány-kamionja

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük