KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Újabb összeesküvés-elmélet? De pont karácsonykor?

A Netanjáhut feldühítő BT-határozat legfőbb pontjai:

(az izraeli Válláh!Hádásot közlése alapján)

 1. A (zsidó) települések létezésének a megszállt területeken nincs semmilyen jogi alapja, azok a nemzetközi jog durva megsértését képezik, megakadályozzák a két állam elvén alapuló megoldást, s lehetetlenné teszik a tartós béke megteremtését.
 2. Izraelnek azonnal abba kell hagynia az építkezést a településeken, beleértve Kelet-Jeruzsálemet is.
 3. Minden országnak meg kell különböztetnie Izrael területeit az általa 1967-ben megszállt területektől.
 4. A BT mély aggodalmának ad kifejezést a településeken tovább folytatódó tevékenység miatt, amely veszélyezteti a két állam léte elvén alapuló megoldás elérését.

Nomármost: 1979 óta az USA megvétózza a zsidó állam elleni (antiszemita?) határozat-tervezeteket az ENSZ-ben. Vajon mi az oka, hogy bő három-négy héttel a mandátumának lejárta előtt Obama elnök nem emelt vétót – holott korábban mindig, vakon teljesítette kegyencei óhaját (parancsát – nem kívánt törlendő!)?

Feltételezhetjük, hogy most először nem volt előzetes egyeztetés a zsidó államalakulat és az elnök emberei között?

Nem! Hát akkor mi van?

Feltételezhetjük, hogy nem volt előzetes egyeztetés a zsidó állam és a javaslattevők között?

Aki olvasmányaiban a Jancsi és Juliska és a Hamupipőke meséken már túljutott, és elvégzett bármilyen iskolát a faiskolán kívül, biztosan fogja állítani, hogy ilyen véletlenek márpedig nincsenek! Voltak egyeztetések! Akkor mi történt? Nézzük sorba!

Időzítés

Teljesen véletlenül – mondhatni: Mit tesz isten? (Fülig Jimmy után szabadon!) – karácsony idején tör ki a balhé! Ugye tudjuk? Véletlenek nincsenek!

Más szempontból viszont az amerikai elnök távozik hamarosan, míg az új három-négy hét múlva kezd. A kezdést elő kell készíteni! Jól!

Tartalom

Az ENSZ javaslatban még esetlegesen sem szerepel szankció, még csak nyomokban sem! Ez magyarul azt jelenti, hogy Izrael azt tesz, amit csak akar, ugyanúgy, mint eddig!

Viszont ami szerepel a javaslatban, abban egyetlen egy szó sem újdonság! Minden egyes alkotórésze, eleme már unos-untalanszor el lett mondva, minthogy a zsidók a fülük botját nem mozdították rá eddig sem!

Cél

Nyilván a zsidó cél a telepek bővítése, az elnyomás kiterjesztése az őslakosok ellen, míg a terület jogos tulajdonosai, az elnyomottak, a terület nemzetközi jogilag legitim birtokosai ezt szeretnék megakadályozni! A nemzetközi közvélemény egyértelműen a palesztinok oldalára kezd mindinkább állni, a zsidó hazug álláspont egyre inkább tarthatatlan!

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Ugyanakkor mindettől független cél, hogy az új amerikai elnök olyan helyzetbe kerüljön, hogy alkalma van – nincs más lehetősége – úgy táncolni, ahogy a farok csóválja a kutyát. (Ez bonyolultul hangzik, de sajnos így van!)

Lehetőségek

Lehetségesnek tűnhetett, hogy a „megfelelően kiképzett emberek” megszervezzék az előkészítést? Igen!

Lehetségesnek tűnhetett, hogy a „megfelelően kiképzett emberek” elérjék, hogy a BT aktuális tagjai közül egy pár olyan javaslatot tegyen, aminek nincs szankciója, és mindenben megfelel az „elvárásoknak”? Igen!

Lehetségesnek tűnhetett, hogy a leköszönő jenki elnök valami érdekeset akar tenni az utolsó pillanatokban főleg, ha „megfelelően kiképzett emberek” erre jó helyen, jó időben, megfelelő körülmények között felhívják a becses figyelmét? Igen!

Lehetségesnek tűnhetett, hogy az új, még be nem iktatott elnök, úgy fog reagálni, hogy felhívja magára a közfigyelmet, és ígérgessen fűt-fát, hogy majd mennyi jót és okosat fog cselekedni? (főleg, ha „megfelelően kiképzett emberek”…) Igen!

Lehetségesnek tűnhetett, hogy a leköszönő jenki elnöknek – akivel a zsidó állam soha nem volt igazán jó viszonyba – valami borsot törhetnek „megfelelően kiképzett emberek” az orra alá búcsúzóul? Igen!

Lehetségesnek tűnhetett, hogy az új jenki elnöknek „megfelelően kiképzett emberek” egy kis indító petárdát adjon, csak úgy, miheztartás végett? Igen!

A többi már sétagalopp

Pár „megfelelően kiképzett ember” rávesz egy-két diplomatát, hogy adjon már be a Bt-hez egy kamu javaslatot, de ne legyen má’ benne következmény – tudod, csak úgy! Szankció nélkül! Oké? Jó csávó vagy! Köszi!

Te Barackos komám! Nincs kedved egyszer ahhoz, hogy ne kelljen vétóznod? Sz’tem csodálni fognak a tieid, hogy milyen raj csávó vagy! Na, ugye! Szóval te ott se vótál! Nem kell az a vétó! Oké? Kösz! Te is jó csávó vagy!

Doni! Ne trampolj mán! Még nincs itt a belépő ideje! Csak azé’ szólok, hogy majd lesz balhé! Lesz nagy balhé! Az a hülye elődöd má’ olyan zokni, hogy el fog felejteni vétózni! Na! Majd figyelj! Ha elfelejt vétózni, te csak balhézz, hogy hát még ilyet! Meg minden! Mondd, hogy ez antiszemét, meg, hogy ez hátráltatja a békét, ami majd úgyis a te dolgod lesz! Ezt mi csak miattad, tudod, mi nem vagyunk olyanok! Na, köszi! Te vagy (bocs, csak leszel!) a legjobb csávó!

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Eredmény

Hát még ilyet! Képzeljétek! Karácsonykor az egész keresztény világ a zsidókról beszél, és ráadásul azt, amit a zsidók akarnak! Értitek? Azt, amit a zsidók akarnak! Hihetetlen! Az egész keresztény világ reménykedik, hogy végre, valami történik! Aztán kiderül, hogy csak kamu! Nincs semmi új a nap alatt! Nincs semmi következménye semminek! Ez már nem következmények nélküli ország, hanem következmények nélküli világ!

Most már csak az kell, hogy Bibi (háborús bűnös, tömeggyilkos) Netánnyahu magához rendeli azokat, akiket korábban ő bújtott fel, és számon kéri, hogy miért olyan antiszemiták – nyilván valamit félreértettek, vagy tényleg direkt ilyen fasiszták? Majd telekürtöli a világsajtót a saját álláspontjáról, hogy bizony-bizony tovább fog épülni a jogellenes illegitim telepek sora (560 épület, 6000 lakás). És mindenki antiszemita, ja, és rasszista! Mert csak a zsidóknak vannak jogaik!

Hát hogy lehetett volna ezt ilyen balhé nélkül elmondani ennyiszer, ennyi embernek, és pont karácsonykor? Na, ugye!

Plusz! Annak a buta Barackosnak is adtak egy tockost! Bruha-ha!

A szegény palesztínok, meg nem értik! Na, ja! De hát ők eddig se értették! Szóval semmi sem változott! Na, ugye!

Összefoglalva

A nemzetközi közmegvetésnek kitett telepépítéseket lehetetlen lett volna folytatni világ-felháborodás nélkül, ami újabb komoly károkat okozott volna a zsidó államnak! Ezért kellett cselhez folyamodni!

Fricskát kapott az egész kereszténység, a karácsony szent ünnepe is meg lett gyalázva.

Barack Obama kapott egy pofont!

Donald Tramp kapott egy indító löketet, útmutatónak, hogy mi a pálya a továbbiakban!

Mellékesen szőnyeg szélére került az egész ENSZ Bt.!

Araboknak pofa súlyba!

A telepeket lehet tovább építeni, Jeruzsálem városában is!

Szankciók nincsenek! Tehát lehet bátran!

És még egy:

Ez egy szatírikus művészeti alkotás! Egy glossza! Ezért nem lehet tőlem számon kérni semmit! Ez a szabad művészet egy példája! Művészi önkifejezés! Érted? Na!

Ha meg valaki meg akarja cáfolni, hát csak tessék, csak tessék!

De azé’ ne feledjük: nem mindenki teljesen együgyű!

2016. karácsony

 

Dr. Kollár Lajos
jogász-közíró

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

7 thoughts on “Újabb összeesküvés-elmélet? De pont karácsonykor?

 1. Ez a „zokni” decemberben feloldotta a szír lázadóknak szánt fegyverszállítás egyes korlátait. El lehet gondolkodni a következményeken…
  Ez a „zokni” utoljára aláírt olyan médiára vonatkozó korlátozást, hogy amennyiben ma feloldanák, akkor is óriási hátrányban lennének az újságírók és olvasók. (A többiekről nem beszélve, mert szót sem érdemelnek. :))
  A többit sorolja más…

 2. Az ENSZ egy politikai és nem az igazságon alapuló intézmény úgyhogy meg kell újítani . Putyin sem nézi jó szemmel a szervezet kettős mércéjét . hiszen ha önrendelkezhettek a bosnyákok,a zsidók ,csinálhattak autonómiát a svájciak akkor bizony a palesztínok a flamandok székelyek Krímiek is élhetnek a nemzetközi joggal és ENSZ alapjogokkal .
  BIBI-beveti a megtévesztést (erősnek mutatkozik de gyenge) ,mert ha elhagyja a szervezetet ,akkor nem lesz részese a világban zajló folyamatoknak elszigetelődik ,nem védi meg az USA és háttérbe kerül a NATO-ban is !
  Példát vehetnénk róla ,mert ezer okunk lenne érdekeink ilyen módon való érvényesítésére !

 3. A zsidóknak megint ugyanaz lesz a sorsa, amikor a Római Birodalom Kr.u. 135-ben lerombolták a saját szövetségeseiknek, a zsidóknak a jeruzsálemi templomát. Értsd rajta: a rómaik rájöttek végre, hogy már akkor is minden esetben a zsidók gerjesztették a feszültséget a kánaáni ősnépekkel szemben. És azért, hogy nehogy újabb lázadás törjön ki a palesztinok által, mert ekkor is alig tudták legyőzni a zsidók ellen kirobbant palesztin forradalmat.

  Csak az a kérdés, hogy mikor? Az USA sem tűri örökké a politikai fricskákat!

 4. „az usa nem tűri örökké a politikai fricskákat.
  Mégis eltűrte,eltűri a támadásokat israel részéről,sőt évi több milliárd dollár katonai támogatást ad nekik évtizedek óta. Ma már annyi atomfegyvere van a zsidóknak,hogy fenyegetőzhetnek is a maroknyi létszámuk ellenére. Így van az,amikor a sz.r felkerül a polcra és lekvárnak képzeli magát.

 5. Amit a zsidók a Palesztinokkal, Palesztin Gyerekekkel és a világban élő emberekkel,köztük fajtársaikkal is (2. v.háború) „műveltek és azóta is „művelnek,bizonyítja, hogy életellenesek,életképtelenek, érdemtelenek arra,hogy akár csak Emberi jelzővel is illessék őket.

 6. Hamarosan kiderül, hogy ebben a történetben semmi nem az aminek látszik.
  H.B.

 7. Obama védelmmére (az igaz … védelmére) ;
  ha jól emlékszem már az elso mandátuma végefelé, az egy Jeruzsálem-i
  hivatalos látogatása alkalmából a kamerák elott felemlítette a kérdést … és ott Natannyau (azt hiszem o volt) csaknem a nyakának ugrott. Olyan fura volt látnunk, hogy egy kis seggdugasz állam elnöke (azt hiszem az volt) a ‘világ uráva’l így beszélt. Végül is Obamának kellett viszakoznia …
  az újságíró aki ezen cuccot kommentálta, azt hozta föl, hogy ez azért történhetett meg, mert épp az új választádsokhoz közeledik az USA …

  ezt ne felejtsétek el ! Ezt valószínu, hogy a magyar média-források biztos nem adták közzé …
  szeretettel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük