Új Varsói Szerződés? Akár katonailag is megszállhatja "lázadó" tagállamait az Unió

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Van egy félig-meddig titkos belügyi hadsereg az Unióban, mely már viszonylag régóta létezik, de csak kevesen tudnak róla. Ez az Euro-Gend-For, amely a European Gendarmerie Force rövidítése, – magyarul; az Európai Csendőri Erő, vagyis, az EU Csendőrség.

Ennek a csendőri – speciális rendőri erőnek meglepően nagy hatáskört adott az Európai Unió vezetése, az Európai Bizottság, (feltehetőleg az Európa Parlamenttámogatásával) és felhatalmazta olyan cselekmények megtételére is, melyek csak a Lisszaboni Szerződés teljes ratifikációja után váltak lehetségessé. Ez az a bizonyos „megszállási jog”, mely az EU Csendőrséget felhatalmazza, a katonai beavatkozásra, az Európai Unió, bármely tagállamában.

Ez lényegében az adott ország törvényeinek feletti hatalommá teszi az Európai Csendőrséget. Ennek a jelenleg már mintegy 3000 emberből álló európai Különleges bevetési egységnek a parancsnoksága az észak-itáliai Vicenzában található meg.

Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter, Michelle Alliot-Marie volt. Azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal, hogy az egyes tagállamok, egyre jobban elégedetlenkedő lakosságának a lázadásai ezen csendőri erő bevetésével, könnyebben leverhetők legyenek. Első példa erre, az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakosságának lázadásainak a leverése volt.

Euro-Gend-For a jövőben az EU-tagállamokban kiiktathatja, teljességgel hatályon kívül helyezheti a nemzeti jogot és nemzeti szuverenitást. A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az Euro-Gend-Forban résztvevő, – valamint az érintett (fellázadt – a szerk.) állam védelmi- és biztonsági, belügyi, (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.

Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja, – akár annak a felkelő népe ellenében is!

Ez bizony nem más mint lényegében egy teljes „EU-megszállási jog”. Ugyanis ha az Euro-Gend-For bevetését az egyik fellázadt EU-államban már eldöntötték, akkor a csendőrség támadása, behatolása után azok a területek, régiók, városok, városrészek, vagy épületek, melyeket elfoglaltak lényegében kikerülnek az adott ország hatóságainak a fennhatósága alól, és azon túl csakis az Európai Csendőri Erők irányítása alá tartoznak.

De a helyzet még még ennél is sokkal rosszabb! Az Euro-Gend-For, (Európai Csendőrség) – az adott esetben nem csak rendőrségi jogokkal van felruházva hanem titkosszolgálati jogokkal is, és az adott ország katonaságával szorosan együttműködve kell a rendet és nyugalmat helyreállítania.

Szükség esetén az Euro-Gend-For minden szükséges eszközt és jogot megkaphat amire csak szüksége van, hogy feladatát teljesítse. Bevethető fegyvereinek, és egyéb eszközeinek semmilyen jogszabály nem szab gátat – minden módszere csakis a győzelemének van alárendelve.

Az európai kormányok, az Euro-Gend-For-nak, az EU Csendőrségnek köszönhetően, kibújhatnak minden felelősség alól! A jövőben egy szociális nyugtalanság, vagy a nagy tiltakozások, demonstrációk, tüntetések esetén akár büntetlenül lövethetnek is a tömegre.

Bevezethetik a rendkívüli állapotot, városokat, akár egész országrészeket katonai közigazgatás alá helyezhetnek az EU-Csendőrség segítségével.

A lázadások hangadóit kiemelhetik, letartóztathatják anélkül, hogy az illető országok, a saját katonaságukkal vagy rendőrségükkel tennék azt, melyek esetleg a lakossággal szimpatizálhatnának.

Ugyanígy Euro-Gend-For-t sem lehet az esetlegesen bekövetkezett véres események miatt felelősségre vonni. Az Európai Csendőri Erő, csakis az EU-Haditanácsnak tartozik beszámolással és felelősséggel.

Az European Gendarmerie Force – az Európai Csendőri Erő széleskörű bevethetőségének a jogalapját a Lisszaboni Szerződés teremtette meg, melyet a magyar Parlament tagjai, szinte olvasatlanul, és szolgalelkűen ratifikáltak – kiszolgáltatva ezzel hazánkat az idegen katonai beavatkozásnak.

barikád.hu

KAPCSOLÓDÓ:

A Gólem életre kel! – Karnyújtásnyira csak Orwellia szép új világa, azaz a Lisszaboni Szerződés meglepetései

0 thoughts on “Új Varsói Szerződés? Akár katonailag is megszállhatja "lázadó" tagállamait az Unió

 1. Erről irtam pontosan,egy pár nappal ezelőtt.Ez a Velsen-i szerződés! És igen a Lisszabon-i szerződés aláirásával egyidejűleg lépett életbe.Na ezért kellett olyan sűrgősen mindenkinek aláirni (mi persze megint elsőként és még leforditva sem!!!) minden EU-s tagállamnak.Mert tudták ( ez előre meg van irva valakik által!!!),hogy lesznek zavargások a galád módon gazdasági csődbe,vagy annak szélére sodródó országokban.
  A lisszaboni szerződés aláirásával lemondtak helyettünk -a most parlamentben ülő pártok mindegyike!!- a nemzeti függetlenségünkről!!Erre vajon ki hatalmazta fel őket? Tessenek elgondolkodni kit is képviselnek ezek a fehérjehalmazok!!Az biztos,hogy nem minket magyarokat. Arról már nem is beszélek,hogy még hat hónapig kapják az illetményüket,ha nem kerülnek be a következő parlamentbe.Érdemes elolvasni a Magyar ? Nemzetet.

 2. Kedves Barikádosok!
  E cikk tartalmát lényegében megírtam már „A Gólem életre kel” című cikkemben, novemberben a NIF hasábjain. Az Önök mostani cikke több mint 90%-ban a Zeit-Fragen című lap február 1-én kelt egyik írásának a fordítása. Amit illene feltüntetni!!!
  Vajta Dénes

 3. A Bilderberg csürhe beledöglik a JÓISTEN NÉPÉBE!!!
  Szavazás azaz KERESZTVETÉS előtt ez mindenkinek kötelező: http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=61820262
  Amint arról a földgolyót behálózó KÉNBŰZÖS! médiacsatornákból értesülhettek és jól fel is háborodhattak; – az az ősellenség elmúlt hetekben planetahírré dagadt cionista provokációja, amit a BILDERBERG CSOPORT alantas, sátán fattyjai kürtöltek világgá a VILÁG KÖZEPÉT URALÓ MAGYARORSZÁG ŐSLAKOSAI ELLEN, hogy azt mocsokba döngölve, megalázottan erőszakolják meg…- ÉLŐBEN és EGYENESBEN, ahogyan azt 90 évvel ezelőtt is TRIANONBAN tették!!!
  …de, hogy miért is kellett ezt a NEMZETI ERŐSZAKOT megint elkövetni?!
  KIKNEK ÁLLHAT ÉRDEKÉBEN MAGYARORSZÁG MEGKAPARINTÁSA?!
  … piti cionrabszolgák a MÁV-on keresztüli megzsarolásunkkal keltették MAGYARORSZÁG rossz hírét, hogy ránk süttethessék az antiszemitizmus és a nácisodás oly mértékű „skarlát betűjét”, amitől terrorizmusra hivatkozva megakadályozhatják áprilisban MAGYARORSZÁGON a „SZABAD VÁLASZTÁSOKAT”!
  A századik zsarolás…Választáskor…
  Bajnai Gordonka mint a BILDERBERG csürhe magyarországi fullajtára az utolsó „parlamentális” napon, magyarírtó haverjaival az mszpszdsz – a fidesz tartózkodásával-megszavazta, hogy akár 3 évet is kaphatunk, ha nyilvánosan tagadjuk az ún. holokausztot.
  A „nemzetközi nagytőke” vagyis a VILÁGFAROK!!! által kirobbantott Nagy Háborúban (1914-1945) elesett kb. 1,4 millió magyar persze nem számít.
  …meg az utána következő judeobolsevista mészárlások tízmilliós hullahegyei sem számítanak tételként.
  …meg TRIANON sem, amit szintén ez a hírhedt és titkolódzós BILDERBERG CSÜRHE szervezett és vezényelt le magyargyűlölő véglényeivel.
  Érdekesség, hogy ha „érzéseiben bántunk” majd meg egy ilyen SORSTALAN őspatkányt, akkor is bíróság elé kerülhetünk…
  ŐSPATKÁNY BÍRÓSÁG elé persze – mert MAGYARORSZÁGON még nincs másik!!!
  Az őspatkány ennek örömére folyamatosan és büntetlenül tagadhatja a JÓISTENÜNKET!; – KÖROSZTÁSÚ JELZÉST azaz JÉZUS KRISZTUST, akinek maga a TEREMTŐ ISTEN küldette ANGYALI SZENT KORONÁNKAT!!!
  Nem véletlenül vetette rá dülledt szemeit a SÁTÁN és annak gyülevész klónjai, hiszen a VILÁGURALOMHOZ koronára van szüksége…
  ISTEN KORONÁJÁRA!!!
  …az meg, akárhogy is szemlélem: NÁLUNK VAN!
  …a MAGUNKFAJTÁNÁL!
  …a JÓISTEN BEVÁLASZTOTT NÉPÉNÉL!
  MINDÖRÖKRE!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük