KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új szavazás a NIF-en: Ön szerint meg tudja-e védeni határait Magyarország

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A tegnapi események után kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére. Tekintettel arra, hogy egy kifejezetten agresszív és végtelenül rossz indulatú, a háttérhatalom által szervezett, IÁ által irányított sáskajárásról van szó meggyőződésünk szerint, fel kell tennünk Önöknek néhány kérdést.

Szavazásra a lehetőség itt, illetve a honlap bal oldalán van lehetőség.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Új szavazás a NIF-en: Ön szerint meg tudja-e védeni határait Magyarország

 1. Akik ezeket a népeket vándoroltatják jó előre gondoskodtak arról, hogy minden agresszió ellen teljesen védtelenek legyünk, akkor amikor a hadseregünket és vele a már akkor is korszerűtlen fegyverzetünket felszámolták. Egyidejűleg a megmaradt rendészeti és honvédelmi erőket is a nemzet ellenes erők irányítják, lásd 2006 és sok egyéb
  felháborító eset. Nagyon sok Ilyen tartalmú írást lehet olvasni.No meg olyasmiket, hogy ők nem egy-két hétre előre terveznek ám, hanem nagyon-nagyon hosszú időkre és következetesek ám a tervek végrehajtásában.
  / Egyébként a végrehajtásokat is ők szervezik Állítólag./

 2. A röszkei eseményeket nézve, az ott történtek kitartó erőszaka, akik a elvonulás helyett kitartóan provokálnak, és a most pár órája történt, Horvátországból való Magyarországra betörés a migránsoknak nevezett horda részéről, okafogyottá teszi a kérdést. Hiszen minek is törnek be Horvátországból hozzánk. Ez is költői kérdés. Igen, Magyarországot háborús eszközökkel támadják, feltűzelt csűrhével megdolgozzák éppen. Igen, Magyarországot mindenképpen meg kell védeni, ez most felülír mindent. Az utána következő llépésnek pedig ebből kell következnie! Magyarországot a szövetségesei támadják, vérremenően komolyan.

  1. Kedves Györgyi!
   A tisztánlátás az élet ajándéka.
   H.B.

 3. Nem Hazánkat sem a határainkat megvédeni a jelen helyzetben sem külső sem egy belső ellenségtől megvédeni a mai fegyveres erőkkel nem tudjuk.Kiképzetlen rosszul felszerelt. Ideologiával nem rendelkező,teljesen depressziós hordák akiket most gyorsan a mélyvizbe dobott a kormány. Nagy hösők a fegyvertelen magyar tüntetőkkel szemben. Meg a menekültekel szemben. Koncepció nélküli,primitiv és ostoba. Katonai Belügyi.klikek kezébe van ma a hazánk. De ezek a hulladékok olyan jól tudják magukat eladni az orbán féle elvárásnak hogy az egyéni igényeik pontosan találkozzanak az orbán kormány elvárásaival. Csodálatos perfekt. de egy nagyobb konfliktus helyzetben ami várható ahol védtelen magyar anyákat gyerekeket öregeket, még a cigány terortól sem tudja megvédeni ez a kormány.Mekkora baromnak kellett ahhoz lenni hogy elhiteték velünk hogy bontsátok le a határokat a fegyveres erőiteket,mert ha baj lesz mi a nátó meg az EU-majd jövünk és megvédünk beneteket.Mutassatok egy Nátó katonát a Magyar határon.
  Lengyelországot kikerültre az egész Migráns cirkusz. 12.milió EU-támogatást kapott. Magyrország 3- Miliót ami egy csep a tengerbe.Persze már a határnál eltünt. Ki és hol számol el ?? A Magyar adófizető emberek filérjeiről.Órbán kormányt nem lehet elszámoltatni.És igaza van ha egy nép Hiszi hogy megérdemli a 2/3-os töbséget.hát csak továbra is terelgese ez a birka népet az akolbol ki és be. MInden szolidalitásom azoknak a hazájukat elhagyni kényszerült hazámfiainak kik családjukat gyerekeiket,anyjukat nagyanjukat,kénytelenek elhagyni és rabszolgaként dolgozni,félelemben rettegésben.Csak igy tovább orbán! a végén igaza lesz Angélának Mint MIniszterelnök szükséged lesz a bevándorlokra mer nem lesz hazád sem néped sem .Hiába teszed a fejedre István Koronáját .Menekült leszel te is .Átok a fejedre. A Magyarok Isten fog feletted itélkezni.

 4. A jelenlegi hivatásos állomány,se szakmailag, se létszámban nem alkalmas nagyobb létszámú támadás elhárítására. A lakosság és a még „fegyvertelen migránsok ijesztegetésére jók,de szakszerű harci „cselekményekre kiképzés,gyakorlat hijján alkalmatlanok.A katonai vezetés zéró „szaktudással rendelkezik,az erkölcsi alapot most hagyjuk. Technika nulla! Ez nem a 2006-os helyzet,hogy fegyvertelen öregekre,vakokra,süketekre,gyerekekre vaktában lőni kell.(?)A lakosság felfegyverzése elképzelhetetlen, mert akkor elszabadul a pokol. Mindenki,mindenki ellen. Csak magára számíthat mindenki,mint ahogy eddig is……

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: