KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Új „szabadságjog” Miskolcon: fejszeviselés közterületen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
A mellényért Miskolcon fogda jár, a fejszéért semmi.
A mellényért Miskolcon fogda jár, a fejszéért semmi.

A Miskolci Rendőrkapitányság szerint semmilyen jogsértést nem követ el az, aki közterületen fejszével mászkál. Ráadásul a Jobbik szerint nem békés szándékkal hanem azért, hogy meglincseljék a számozott utcákba esetleg betérőket.

Jakab Péter szerint a számozott utcai renitensek új “szabadságjogot” vívtak ki Miskolcon: a közterületen történő fejszeviselés jogát. A képviselő emlékeztetett, múlt év végén Diósgyőr szurkolók forgattak videoklipet a számozott utcákban, amit a hely cigányság egy része rasszista támadásként értelmezett, válaszul pedig fejszével, husángokkal és harci kutyákkal várták az esetleg visszatérőket.

[youtube=http://youtu.be/_OAPRrsdPmA]

Minderről videofelvétel is készült, ezt felhasználva fordult a Jobbik a rendőrséghez, tájékoztatást kérve: milyen intézkedést tettek a közterületen csoportosan felfegyverkezett személyekkel szemben. A rendőrség szerint az érintettek se szabálysértést, se bűncselekményt nem követtek el, ezért semmilyen eljárás nem indult ellenük. Jakab ezek után maga is fejszével jelent meg a sajtótájékoztatón, bízva abban, hogy ellene sem indul eljárás.

Pakusza Zoltán a Jobbik önkormányzat képviselője ennek kapcsán felidézte: 2012-ben az Avason békésen, fegyvertelenül sétáló szebbjövősöket azonnal fogdába vitte a rendőrség, amiért szerintük a közrend fenntartásának látszatát keltették, akik viszont élet kioltására alkalmas eszközökkel készülnek közterületen erőszakos cselekményt elkövetni, azok semmilyen szankciót nem érdemelnek.

A politikus szerint ismét fel kell tenni a kérdést, kit véd valójában a rendőrség, és mennyit érnek így a közbiztonságra költött milliók, hiszen nem kell közbiztonsági szakértőnek lenni, hogy megállapítsuk, mi a veszélyesebb a közrendre: egy mellény vagy egy fejszével, harci kutyával felfegyverkezett antiszociális csoport a nyílt utcán. „Komoly problémák vannak ott, ahol egy mellény viselésért fogda, a lakosság terrorizálásáért viszont semmi sem jár” – fogalmazott a Jobbik képviselője.

Rendőrségi tájékoztatás - számozott utcák

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 thoughts on “Új „szabadságjog” Miskolcon: fejszeviselés közterületen

 1. Folyamatosan olvasom az emlékezetemben gyönyörű tájként megmaradt Miskolc és környékéről szóló tudósításokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem történik már valami jó. Miért nem fékezik meg a renitenskedőket és miért ítéltetik el a rendet akarókat?

 2. Ezeket az eseteket (rendőri „tehetetlenség) feltétlenül dokumentálni, archiválni kell. Eljön a nap, amikor felelősségre vonjuk a bitangokat, akik gyalázatosabbnál gyalázatosabb bűncselekményeket követtek el; kik bűnsegédek, felbujtók, bűnpártolók voltak; és azokat is, akik mulasztással követtek el az aljas bűncselekményeket. Sajnos az igazság napjáig nagyon sokan fognak ártatlanul szenvedni; ezt szokták „engesztelő áldozatnak” nevezni. Nem szabad felednünk semmit sem! Nincs elévülés! — a bűnösök életük végéig feleljenek gaztetteikért. A magam részéről még ennél is tovább mennék, hiszen a mi (magyarok) esetünkben nekünk nap mint nap felelnünk kell atyáink el sem követett bűneikért is. Én azt mondom, hogy a gazemberek ivadékai is feleljenek rohadt atyáik bűneiért. Ha nem is fizikailag, de legalább a vagyonukkal, melyhez ártatlanok vére tapad! Vattay Szabolcs

  1. ….hát igen.Az ő közegükben a felmenők bűnei adják az alapját a mostani hatalmuknak.
   A szervezett bűnözés így működik.
   H.B.
   „Hiszen hiába cserélik le a pufajkát Armani öltönyre, attól még mindig gyilkos kommunista zsidók maradnak.”

 3. Megáll az ész, a fityesz se érthet egyet ezzel! Ha igen, akkor a fityesz mehet a cigány-alapítvány által sugalmazott helyre…

 4. Ilyen a rabló-gyilkosból lett orgazdatársadalom. Az egyik gyárat lop, a másik házat lop, a harmadik földet lop, (privatizál). Mi marad a cigánynak? Az orgazdatársadalmat felülről kell lebontani!

 5. Ha Magyarországon valakik rendet akarnak akkor mindent bevethetnek? Ha például a dolgozó cigányok létre hoznak egy egyesületet a magyar bűnözés ellen és ahol ilyen bűnözés van abban az utcában felléphet? pitbull kutyákkal, fokosokkal, baltákkal ahogy ezt a náci gárda teszi? Jogos ez önök szerint?

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: