Ügyvédeket keresnek a robotrepülők "pilótái"

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

MQ–9 Reaper (nagyításhoz KATT a képre) - ismertető a cikk végén

Obama megbízhatatlan az USA katonái szemében, még a szuper zsoldos magánvállalkozóként alkalmazott Predator robot repülő „pilótái” sem bíznak meg benne.


Egyre gyakoribb az ártatlan áldozatok száma, a hírszerzés szinte teljesen megbízhatatlan Afganisztánban. Az amerikai kormány a saját katonáit néha parádésan feljelenti, hadbíróság elé állítja, így a nemzetközi közvélemény felháborodásának lecsillapodását remélve próbálja magáról elhárítani a felelősséget. A zsoldosnak kiadott „munka” pedig már nem a saját felelősségük, úgy gondolják.

Ezt az eljárást megelégelve a „vállalkozó” – zsoldos – távirányítós pilóták addig nem repülnek, amíg nincs egy jó ügyvédjük. Ezekről példát véve – meg a zsidó ügyvédek furfangjától félve – a rakétákat felszerelő személyzet is ezt teszi. Tagjaik közé tartoznak a Xe – korábban Blackwater – zsoldosai is, akik pár hete kaptak egy 120 millió dolláros szerződést.

Van olyan rendszer, amit egyenesen a Nevada állambeli Tonopah városhoz közeli bázisról irányítanak, de ezeket nagy titkolózás takarja, csak azt ismerik el, hogy ott volt az F117 bázisa régen. A legújabb robot repülő a Gotha 229, vagy Horten 229 néven ismert Dr. Lippisch – a Messerschmitt gyár főkonstruktőre – tervezte repülő majdnem ‘egy az egybeni’ másolata. De nem fából épített, rétegelt lemezes, alumínium vázas, hanem az új kompozit anyagokból van. Ebből is látszik, hogy a cionisták még a mai napig is fölhasználják a Harmadik Birodalom szellemi termékeit… Az irányítási technika rendkívül titkos, és mivel műholdas irányítás lehetséges, nem viszik ki az USA-ból, tehát a Ho229 variáns Kandaharból felszáll, Tonopah-ból irányítva. A város határában látható régi bányász akna felvonótorony nem is sejteti, mi van onnan néhány kilométerre a dombok között, de a város tele van katonai rendőrrel, NSA, CIA ügynökökkel.

Üdvözlet a vadnyugatról!

Kitartás!

Kiss László – Jövőnk.info
USA

Ismertető a képhez:

A Predator robotrepülők továbbfejlesztett változata, az MQ–9 Reaper (lásd: a képet – szerk-megj.) egy távolról irányítható „hunter-killer” harci repülőgép. Az akár 480 km/h végsebességű Reaper – fegyverzettel együtt – akár 32 óráig is képes a levegőben maradni. Az MQ–9-est GBU–12 Paveway lézervezérlésű bombákkal, AGM–114 Hellfire levegő-föld rakétákkal, illetve AIM–9 Sidewinder levegő-levegő hőkövető rakétákkal szerelték fel.

A robotrepülőt egyelőre a tálibok ellen vetik be Afganisztánban, de a légierő tervei szerint az MQ-sorozat 2020-ra képes lesz felvenni a harcot ellenséges repülőkkel is.

(Nemzeti InternetFigyelő)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük