Tüntetés Vona Gábor leváltásáért és a nemzeti politizálásért!


Kérjük ossza meg a tartalmat! Csak egy kattintás!

Aki belénk tapos az ellen jogunk van védekezni!!!

MEGHÍVÓ

Nem-cuki tüntetés Vona Gábor leváltásáért és a nemzeti politizálásért!

Mindenki legyen ott, aki hányingert kapott Zazrivecz Gabi újabb cukijától!!!

Mert elegünk van abból, hogy


-antikomunistának hazudják magukat, de MSZMP-st delegálnak az MNB-be.
-nemzetinek hazudják magukat, erőteljesebb érdekérvényesítést követelnek a Fidesztől, de elutasítják a határrevíziót, sőt mégjobban nyaliznának, mini uniót is szeretnének Romániával
-nyaliznak a hazai kereskedelmet és vendéglátást lerabló törököknek és kínaiaknak
-a gárdamozgalom, Szebb Jövőért PE és társai szétveréséből
-az egyre kapitalistább megszólalásokból . . . ,

-s abból, hogy Vona milyen kin-keservesen vált meg Csanádtól!!!

Vona: Mi ez a felháborodás? Én csak jót akarok!
Vona: Mi ez a felháborodás? Én csak jót akarok!

A nemzeti oldalnak szüksége van a Jobbikra, de csak egy megújulással nyerheti vissza a hitelét!

A tüntetésre itt lehet bejelentkezni:

https://www.facebook.com/events/1723989791171732/?_fb_noscript=1

Beküldte HSZ-nk Gábor Kovács

Javaslat:

Reggel a hivatali órák megkezdése előtt találkozót javasolunk a JOBBIK székhaza előtt, ahol lefekszünk a földre, hogy a JOBBIK-vezérek csak a testünkön keresztül tudjanak befurakodni az irodájukba. Aki belénk tapos az ellen jogunk van védekezni!!!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások

21 hozzászólás a(z) “Tüntetés Vona Gábor leváltásáért és a nemzeti politizálásért!” bejegyzéshez

 1. Nem lenne egyszerűbb a tagságnak ott hagynia a Jobbikot? A Jobbik nem tudott a politikájával egy népszerűségi szintet meghaladni. Vona közeledése a zsidók felé pedig egyértelmű jele annak, hogy az ország valós problémáival soha nem volt tisztában. Nem lenne képes egy országot vezetni az, aki már egy ellenzéki párt elnökeként is diktatórikus eszközökhöz folyamodik hatalma biztosításához, úgy mond a párt egységének megőrzése érdekében.
  Vona elleni tüntetések a magyar politika válságának a jele. Lassan már egyetlen párt sem kell a választóknak.

  • A tagsag Nem fogja otthagyni a JOBBIK-ot, mert nincs helyette egy masik valoban és hihetöen radikalis part!
   A PT tagjainak, a hatterhatalomnak sokkal konnyebb egy meglevo es magat 10 ev alatt feldolgozott partot ellopni, mint egy ujat felepiteni.
   Az epitkezes mindig sokkal-de-sokkal nehezebb, mint a lopas! Az ellopando part elnökét megkörnyékezed, lefizeted, igérsz neki hihetö dolgokat -“faszikam, te leszel a kovetkezo miniszterelnok”- s ezzel az ilyen Zazrivecz-felek, maris megvannak vasarolva. A marek lencseert megvasarolt elnok kezbe veszi a parton belul az embereit és igereteket tesz nekik, kibol milyen minisztert, allamtitkart farag, ha megoldjak a radikalis igazi magyarok kiebrudalasat a partbol!
   Miutan ezek IGEN-t mondtak, elkezdodik a brutalis kicsinalasa a nem megfelelo alvezereknek. Itt tartunk most!
   Hajra Zazrivecz-hivek! Valszeg a kiebrudalt alelnokok is kaptak igeretet arra, hogyha gyoznek, akkor a kormanyban helyet kapnak. Ezert mondogatjak oly hevesen, hogy kozonseges talpasokkent is tovabb szolgaljak a partot (Novak atv, 2016 IV. 23.).
   Folyik a nagy sunyizas a JOBBIK-ban, s mi meg birka modon meresszuk a szemeinket!
   Eljen Nagyizrael?

  • We do not understand what do you mean! We speak english if you do the same pls, write us english.
   Wir verstehen nicht was Sie wollen. Wir sprechen deutsch!
   Nu stim ce vreti sa ne spuneti. Vorbim si romaneste!
   Je ne compris pas quesque vous voulez? Nu parlon francais aussi!
   Nem értjük mit akart mondani. Fordító programok sajnos még mindig érthetetlen fordításokat produkálnak!

 2. A legrosszabb megoldás az lenne, ha igazi jobbikosok hagynák ott a pártot. Az egyetlen helyes megoldás: páros lábbal rúgni ki vona gábort. Nem tanácsolnám senkinek, hogy a pártszékház előtt feküdjön le a földre. Különösen akkor nem, ha nincs oda bejelentett érvényes tüntetés.
  Vattay Szabolcs

  • Na és ha van bejelentett rendörségi tüntetés és a lefekvés közismert modjat valasszak?
   Gondolom azért aggodsz, mert félted a vizholyagjukat a felfazastol. Hat vigyen magaval mindenki egy szivacsot, esetleg hatizsakot is, benne innivaloval, esetleg lancoljak is ossze magukat, hogy a rendorok ne tudjak olykonnyen elhurcolni oket!

  • Miért lenne rossz megoldás ott hagyni a Jobbikot? Ha az alvezérek nem ismerték fel a Vonában az Orbán2-öt, akkor mire számíthat velük a tagság?

 3. Előbbre kellene hozni a tisztújítást, mert nyárig szétrombolhatnak mindent, akiknek érdekében áll.

 4. Remélem, hogy futurist1 is ott lesz a földön fekvő, összeláncolt tüntetők között! Ha nem, akkor szégyellje magát, hiszen krízis helyzetekben az egyik leghitványabb dolog más farkával verni a csalánt. Egyébként a fentebb olvasható helyzetelemzésével, ami így kezdődik: “A tagság nem fogja otthagyni a JOBBIK-ot, mert nincs helyette egy másik valóban és hihetően radikális párt!” — csaknem 100%-ban egyetértek.
  Vattay Szabolcs

  • Vattay, ez bemorgas egy a csata elotti ormestere volt, aki remego inakkal, irigykedve nez a vezerkari tisztek fele, akik a terkepek fole hajolva tervezik a csatat. S az ormester, mielott befosna rettegve orditja felejuk: “Mas faszaval konnyu verni a csalant!”
   Hogy tud neha ilyen alacsonyra sulyedni Vattay?

 5. Nem ért váratlanúl ez a helyzet. A Jobbik egyik veszprémi tagja voltam több évig. Tapasztaltam,hogy ez is csak egy párt.Szinte el sem akartam hinni,hogy jó kezdeményezések nem kivitelezhetőek. Vona Gábornak több levelet is írtam,személyesen is volt alkalmam vele többször beszélni ötletekről.Szinte visszahuzó erőt éreztem. Elhagytam a pártot,se rosszat nem akarok mondani,jót meg nem tudok. Amennyiben a tagságban volna erő,ugy tán Annának volna igaza egy előrehozott tisztújítással.Párton kívüli emberként tanácsot nem kívánok adni,de amennyiben a Jobbik valóban nemzeti radikális párt lenne egyszer,vissza térnék. Azt viszont nem lehet elfelejteni,ami a Gárdával tőrtént,ami Csanádi körül volt stb!
  Szabó József
  Civil kontroll Veszprém koordinátora

 6. Mint külső szemlélő – egy párthoz és ilyen-olyan mesterséges politikai oldallal sem szimpatizáló – nem adnék a PT-nek, ráadásul széllibant (kiláncolás, lefekvés, … ) látványelemekkel tűzdelt muníciót pl. Vona elleni tüntivel. Helyette tüzetesen szétnéznék úgy párton belül, mint tünti szervezők között, kinek is az érdeke ennek a helyzetnek a nyilvános és botrányos „kezelése”?
  A párton belüli személyi változások, szigorúan a pártvezetés és annak tagságának, ahogy az egységes kifele kommunikálása is egyeztetett belügye kellene legyen!
  Futurist1-el egyetértve kiegészíteném azzal, hogy a pártelnökök v. pártba beépített tag(ok) – általában tehetős, jó kapcsolati tőkével is rendelkező „tanácsadók” – PT általi megkörnyékezése már a pártalapítás környékén megtörténik (lásd Szegedi Csanád) jelenlegi helyzetnél az eddig altatott, megbújó beépültek nyílt aktivizálása folyik.:-(

 7. Vona Gabor nelkul nincs Nemzeti Jobbik A Nemzetert. Vajon a kommentelok bizonyitottak-e mar? Van-e a hazajukert es nemzettarsaikert vegzett munkajuknak produktuma? Tudjak-e vajon, hogy hogyan kell harcolni A Nemzetert? Ha igen, akkor cselekedni kellene, es akar sajat partjukat megalapitani. Ha viszont a szabadsagharcuk csak abban merul ki ,hogy az egyetlen parlamentbe jutott nemzeti partot es vezetojet mocskoljak, lejarassak, talon jobb lenne hallgatniuk es talon raero idejukben komment iras helyett es bomlasztasra felhivas helyett valodi nemzetepito tevekenysegbe fogniuk. Ehhez kivanok sok sikert es jo egeszseget valamennyiuknek!

  • Kedves Ilan! Miután azon kommentelők között vagyok, akiket megszólított, válaszolok a feltett kérdésére, miszerint Hazámért, nemzettársaimért végzett munkám eredménye: HAZÁÉRT Érdemkereszt.

 8. Tisztelt Ilan, az okoskodás a cselekvés halála. Vagy talán ezt is akarja. Olvassa el kérem, hogy milyen marhaságokat írt össze-vissza, vagy talán ezt is a cél?
  A kommentelők már bizonyítottak azzal, hogy reményeik szerint az eddig egyetlen nemzeti párt hirtelen pálfordulását észre vették. Ön nagyon jól tudja, hogy egy pártot nehéz alakítani, és azt a társadalommal elfogadtatni. Gondolom időt akar nyerni, hogy hatástalanításhoz legyen elég idejük a Jobbikban.
  A megoldás az ocsút a búzától időben elválasztani. De gyanítom, hogy ezt nagyon jól tudja, és épp ezt akarja megakadályozni.

 9. Nagy hiba volt futurist1 gondolataihoz véleményt fűznöm. Szerencsére futurist1 egyedül van a véleményével; ebben nem osztozik senki. Az én nevem Vattay Szabolcs a születésemtől fogva. Ez a becsületes nevem, és ennek utána is lehet nézni, hiszen Családom történetének egészen szép és terjedelmes irodalma van; míg, gondolom futurist akárhány lehet, bárki lehet. Meggyőződésem, hogy aki nem meri a nevét adni a véleményéhez, annak a véleménye nem ér semmit! Az ilyen büntetlenül mocskolódik, hiszen jelentős mértékű kisebbségi érzése van. És ez jogosan van, mert nem tud felmutatni semmit. SEMMIT! — ami hasznos, értékes lenne. Vattay Szabolcs

  • Vattay, te személyeskedni kezdtél. Hogyha neked ez is vélemény, akkor az örmesteri ranggal magasztaltalak! Lesülyedsz néha a gyava, irigykedo baka szinvonalara. Senki sem azért ir egy cikket, hogy alatta a kommentelok egymassal szemelyeskedjenek! Ugyhogy hagyjuk abba! Ennek a portalnak nem ez a célja!
   Valamilyen formaban kellene Vona zsebdiktator ellen megnyilvanulni. A tüntetésnek van 198 formaja, ha olvasod az oldalt, akkor tudod. Az ulo, fekvo tuntetes egyik a 198 kozul. Miert kell e miatt velem szemelyeskedj?
   Most meg hencegni kezdesz, hogy milyen hatalmas hoseid meg nemzetseged van. Legy buszke rajuk, es ne bosszants itt masokat, hogy az oseid esetleg meg keljen forduljanak a sirjukban!

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
II. RÉSZ: AZ ERŐSZAKMENTES ELLENÁLLÁS 198 MÓDJA – HOGYAN DESTABILIZÁLJUK BÁRMELY KORMÁNYZATOT; KÉZIKÖNYV SZABADSÁGHARCOSOKNAK

A következő melegfelvonuláson már Jobbikos vagon is lesz !!! S Csanád újra alelnök?
Szávay István és Novák Előd televíziós nyilatkozatai a Jobbik "profilváltása" kapcsán

Close