KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tüntetés lesz ma este az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Május 14-én az ukrajnai rab népek önrendelkezési joga melletti szolidaritási tüntetés az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt

A május 10-i föld-, otthon- és nemzetvédő tüntetésen jelentette be dr. Fórizs Eszter, hogy május 14-én délután fél hatkor az Oroszországi Föderáció Nagykövetsége előtt (Budapest, VI. kerület Bajza u. 35.) tüntetést szervez, ahol én is felszólalok és kiállunk az ukrajnai rab népek, köztük magyarok, oroszok, lengyelek, bolgárok és románok önrendelkezéséért.

Zúgjon a március 28-i, Kárpátaljáért szervezett tüntetésünk jelmondata: Krím az oroszoké, Kárpátalja a magyarok és a ruszinoké!

A külügy előtti és Martonyi bukását eredményező tüntetésünkön elfogadott petíció itt olvasható.

A már megbukott Martonyi távozásán kívül még minden pontja időszerű, ennek is nyomatékot adunk szerdán! A donyecki és luhanszki népszavazás, illetve az Ulrajánban élő oroszok elleni állami és szervezett félkatonai agresszió pedig rendkívüli aktualitást ad a tüntetésnek. Legyünk minél többen, hadd jusson el szavunk a Kossuth térre, a Bem térre, Kijevbe, Moszkvába, Szlavijanszkba, Brüsszelbe és Washingtonba, de Bukarestbe, Pozsonyba és Belgrádba is!

Dr. Gaudi-Nagy Tamás nemzeti jogvédő

Nemzeti InternetFigyelő

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: