Tudjunk meg többet Izraelről! – megdöbbentő tények (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=f_snuNvA6u8]

Egy másik elérhetőségen ismét látható a videó. Hogy meddig, nem tudjuk!!!

Tisztelt Olvasóink!

Az itt már nem látható videót valakik, valami miatt levették a YouTube rendszeréről. Ha a moziablakra klikkelünk, abban az a szöveg olvasható, hogy a felhasználó vonta vissza alkotását. Nem akarunk rosszmájúak lenni, de ennek a szövegnek nem dőlünk be, mert mostanában elég sok furcsaságot tapasztalunk pláne akkor, ha Izraellel kapcsolatos tényanyag jelenik meg. Mintha láthatatlan kezek gondosan azon munkálkodnának, hogy az egyesek számára több mint kínos valóság minél kevesebbek számára váljon elérhetővé. Szerkesztőségünk ettől függetlenül biztos abban, hogy napokon belül az itt most már sajnos nem látható anyag újra hozzáférhető lesz.

Nemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Tudjunk meg többet Izraelről! – megdöbbentő tények (videó)

  1. ………..Én Jobbikos pedig szélsőséges vagyok ő szerintük.Érdekes,Orbán Viktor szerint is.Mikor hallom őt ELHATÁROLÓDNI ezektől a gyilkosoktól??Vagy ez sem számít kedves Orbán imádók?Ja,értem CSAK A FIDESZ és VIKTOR!VIKTOR!VIKTOR!Hasonlóan agymosott tömeg a komcsiké is,párhuzam vonható a párt és a vezér imádata között.
    ÉN A PALESZTINOKKAL VAGYOK!

  2. És a világ hallgat! A világ demokratikus fele még jobban hallgat!!!!

  3. Kedves rajongók.
    Sajnos nagyon sok ilyen és hasonló eset fordul elő,kis hazánkban.De mégtöbb van amit nem is tudunk meg soha,ezért kell használni letöltő progikat és egymásközt terjeszteni hogy ne valami metszettf…ú döntse el hogy mit akarok nézni,olvasni,tudni,vagy a lényeg hogy MIBEN AKAROK HINNI!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük