ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump zseniálisnak nevezte Putyin donbászi lépését 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Donald Trump volt amerikai elnök méltatta Vlagyimir Putyin orosz kelet-ukrajnai stratégiáját, és azzal érvelt, hogy az orosz vezető túlszárnyalta Joe Bident azzal, hogy szuverén állammá nyilvánította a szakadár Donyeck (DPR) és Lugansk (LPR) köztársaságokat.

A volt amerikai elnök azt mondta, ilyen fordulat soha nem következett volna be, ha nem csalják el a 2020-as választást és továbbra is hivatalban maradt volna. Szerinte Biden teljesen alkalmatlan az elnöki feladatra, ugyanakkor zseniálisnak nevezte Putyin donbászi lépését, miszerint Moszkva békefenntartó misszióba kezdett.

Ez a legerősebb békeerő, amit valaha láttam, soha ennyi tankot nem láttam még. Minden rendben van, meg fogják őrizni a békét

– jelentette ki Trump.

Trump azzal érvelt, hogy Oroszország lényegében komoly következmények nélkül foglal el területeket és szerinte Putyin egy „hozzáértő fickó”.

„Itt van egy srác, aki nagyon hozzáértő, nagyon jól ismerem…”

mondta Trump.

Donald Trump a maga megszokott, laza stílusában a továbbiakban így fogalmazott:

„Itt van egy srác, aki azt mondja: „Tudod, függetlennek fogom nyilvánítani Ukrajna nagy részét”. A „független” szót használta. „És kimegyünk, bemegyünk, és segítünk megőrizni a békét.”
És tudod, mi volt a válasz Bidentől? Nem érkezett válasz. Nekik nem volt válaszuk. Ez bizony szomorú.

Az Egyesült Államok további, Ukrajnát érintő stratégiájával kapcsolatban Trump azt mondta:

Ott romlott el minden, amikor meghamisították a választást 2020-ban és most egy olyan ember ül az elnöki székben, akinek nem lenne szabad ott ülnie, egy olyan ember, akinek fogalma sincs, hogy mit csinál.

 

Kiemelt kép: Donald Trump volt elnök felszólal egy tüntetésen az arizonai Firenzében, 2022. január 15-én. / Getty Images / Mario Tama

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: