Figyelem! - Fontos nemzeti kezdeményezés az ENSZ illetékes fórumaihoz kárpátaljai honfitársaink védelmében

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Trump: A pénzhatalmi világelit által felvásárolt Egyesült Államok visszaszerzése – A Nemzet fontosabb, mint a globalizmus

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hatalmas médiagépezet dolgozott azon, hogy sem az amerikaiak, sem mi, európaiak ne ismerjük fel az Egyesült Államokban zajló elnökválasztás valódi tétjét. Ez sok tekintetben sikerült is nekik; éppen ezért kell hangsúlyosan kimondani: Donald Trump elnökké választása történelmi esemény, óriási esély arra, hogy a globális elit uralma megtépázódjon, és az amerikai társadalom újra talpra álljon – mind gazdaságilag, mind szuverenitásában. Ez a valódi tét, amely a következő négy évet meghatározza Amerikában.

A globális erők, amelyek az Egyesült Államokat is a markukban tartják, pontosan érezték és tudták a veszélyt, amely Trump esetleges megválasztásában rejlett. 1. Éppen ezért tettek meg mindent, hogy Trump úgy tűnjön fel az emberek előtt elsősorban a hazájában, de a nemzetközi közvéleményben is, mint egy totális kőbunkó, aki agresszív, modortalan, erőszakoskodik a nőkkel, buta, mint a tök, és nem ért semmihez.

2. Ezzel szemben áll Hillary Clinton, a megfontolt, tapasztalt asszony, az igazi szakértő, akinek a kisujjában van a bel- és a külpolitika. Vagyis Clinton a bennfentes, a „klub” tagja, akiben bíznak a piacok és a befektetők (vagyis a globális pénzügyi elit szereplői), míg Trump egy igazi kívülálló, egy alulról jött senki, akit az elit soha nem fogad be maga közé, és ezért el kell kergetni jó messzire a hatalomtól.

Valljuk be: olyan hatalmas erők „tolták” felénk ezeket a fekete-fehér képeket a jelöltekről, hogy alig tudtuk kivonni magunkat a hatásuk alól, ha egyáltalán sikerült. Bár sokan annak szurkoltunk, hogy törjön meg végre a globális elitokrácia által dróton rángatott amerikai elnökök sorozata (sajnos Obamának sem sikerült kitörnie ebből az ördögi körből), mégis az elsöprő fölényben lévő neo­liberális közvélemény-formálóknak sikerült olyan képet sugallni Trumpról, hogy végül elbizonytalanodott az ember, vajon tényleg ez a 70 éves fickó-e az, aki kellő intelligenciával, átlátóképességgel, koncepcióval rendelkezik az előtte álló heroikus feladatok megoldására.

Éppen ezért emeljük ki azt, ami valóban fontos és meghatározó a programjában: 

Trump az amerikanizmusra helyezi a hangsúlyt a globalizmussal szemben, vagyis vissza kívánja szerezni az Egyesült Államok önállóságát és szuverenitását a globális elitokrácia markából.
Trump helyesen ismerte fel a jelenlegi világ helyzetét:
a rendkívül szűk kört alkotó (főleg bankárdinasztiákra épülő) szupergazdag pénzügyi és vállalati világelit az elmúlt évtizedek során felvásárolta, megvette az Egyesült Államok politikai elitjét, kormányait, politikusait és képviselőit. A médiumokat szintúgy:
jelenleg hat tulajdonos tartja kézben a teljes amerikai médiapiacot.
Majd a felvásárolt USA-t használja fel arra, hogy a világ piacai feletti uralmat is megszerezze – ez nem kis részben már teljesült –, ezen keresztül pedig a globális politikai hatalmat is magához ragadja. Ebben a játékban Hillary Clintonnak nagyon fontos szerepet szántak, mint ahogyan egyébként Angela Merkel vagy Jean-Claude Juncker szerepe sem teljesen elhanyagolható, ha mindennek az európai viszonylatait nézzük.

Trump kristálytisztán látta ezt, és tudatosan vállalta a brutálisan nagy erőkkel szembeni küzdelmet annak érdekében, hogy a világ jelenlegi, alapvetően eltorzult, igazságtalan, globális uralomra épülő szerkezete megváltozzon. Trump nem véletlenül nem egy pártról beszél – hiszen ő teljesen más minőség ahhoz képest, mint amit a Konzervatív Párt eddig jelentett –, hanem mozgalomról, amely az emberekre, a társadalomra, ha tetszik, a civil társadalomra épít. A teljes politikai elitet összességében tartja korruptnak – nincs kimondva, de aligha hiányoznak ebből a konzervatívok –, akiket már régen megvásároltak;

Csak a polgárok és azok mozgalma lehet az, amely képes szembeszállni a globális hatalmat gyakorló elitokráciával. 

Trump tehát valójában nem egy párt, hanem egy társadalmi mozgalom vezetőjeként lépett fel, amely mozgalom a Wall Street-i bankár- és multinacionális elit (tehát a nem amerikai, hanem globális erők) ellen lép fel, azaz nem politikai, hanem társadalmi küzdelmet vív.

Talán kicsit túlzás J. F. Kennedyt és Donald Trumpot összehasonlítani, ám minden különbözőségük ellenére az alapvető felismerésükben kísértetiesen hasonlítanak egymásra
– és mindketten jó helyen kapizsgálnak.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DW-AWh-d3r0]

Idézzük csak fel, mit is mondott Kennedy 1963-as, elhíresült rádióbeszédében, amit azóta is megpróbálnak – még mindig – jelentékteleníteni. A következőket:

„Hölgyeim és Uraim! A »titkos« szó ellenszenves egy szabad és nyitott társadalomban. Népünk örökletesen és történelmileg ellenzi a titkos eszközökkel létrejött titkos társaságokat és titkos eljárásokat. Ellenszegülünk a világ egy monolitikus és szégyenteljes összeesküvésének, mely kizárólag titkolt eszközökön alapul, hogy befolyását megnövelje. Beszivárgással, felforgatással a választások helyett, megfélemlítéssel a szabad választások helyett. Ez a rendszer, amit megterveztek – óriási emberi és anyagi forrásokkal, egy igen hatékony gépezetben –, katonai, diplomáciai, felderítési, gazdasági, tudományos és politikai műveletekből áll. Munkálkodásai rejtettek, nem publikusak, hibáit eltemetik, nem reklámozzák, ellenzőit elhallgattatják, nem dicsőítik, nem kérdőjelezik meg kiadásaikat, titkaikat. Szolón, az athéni törvényalkotó megtiltotta, hogy megtörjünk az összeesküvések nyomására. Kérem, informálják az amerikai közvéleményt: az embernek annak kell lennie, aminek született – szabadnak és függetlennek.”
És most feltétlenül hallgassuk meg Trump számos VilagHelyzete cikkben említett leleplezően nyílt beszédét:
KÖTELEZŐ! Trump, mint Kennedy létfontosságú leleplező beszédet mondott a korrupt háttérhatalmi elitről és az ‘új világrendről’
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=19d2bqCpqPM]

Nos, Donald Trump úgy döntött, hogy informálja az amerikai és a nemzetközi közvéleményt arról, hogy az összeesküvés létezik, és egyre láthatóbb. Egy, természetesen a magyar első nyilvánossághoz soha el nem jutott kampánybeszédében így fogalmazott (a szöveg fontossága miatt engedtessék meg a kicsit hosszabb idézet):

 

„Ez egy globális hatalmi rendszer, mely felelősséggel tartozik a gazdasági döntésekért, melyek meglopták a dolgozókat, az ország vagyonát szétlopták, és egy kis csoport hatalmas vállalatainak és politikusoknak a zsebébe tették azt. Ez a harc a nemzetünk túléléséért folyik, és ez az utolsó esélyünk megmenteni azt.

Ezek a választások határozzák meg, hogy szabad nemzet vagyunk-e még, vagy csak illúzió a demokrácia, és mi gyakorlatilag egy kis embercsoport kezében vagyunk, akiknek a globális érdekeik a rendszer korrupciójában rejlenek. A mi rendszerünk pedig korrupt, ez a realitás. […]

Clinton gépezete egy ilyen táprendszer közepében van; mi ezt a a WikiLeaks-dokumentumokból tudtuk meg, amelyek feltárták, hogy Hillary Clinton titokban találkozik a nemzetközi bankokkal, hogy megtervezzék az USA szuverenitásának a megsemmisítését, hogy meggazdagítsák a globális pénzügyi erőket, megvédjék a szponzorok és barátok különleges érdekeit.

[…] A leghatalmasabb fegyver, amit elővettek Clintonék, a vállalati média, a sajtó; valljuk meg, a vállalati média többé nem foglalkozik újságírással; ők a politikusok különleges érdekeit védik, amelyek nem különböznek más lobbisták és bankárok érdekeitől, személyes célok által hajtottak.

Nem az önök érdekeit, hanem a sajátjukat követik. Mindenkit, aki kihívást jelent számukra, elátkoznak és megvádolják szexizmussal, rasszizmussal, idegengyűlölettel. […] A politikai elit, mely védi őket, be van vonva egy hatalmas, titkos és szélesen szétterjedt bűncselekménybe.”
(Bár a forrás én vagyok, de örülök, hogy leközölte a Magyar Idők – külön pedig, hogy ezt meg is jelölte benne – Remélem sikerült hatást gyakorolni az emberek tájékoztatására is : www.alternativhirek.blogspot.hu)

1963 és 2016 – két dátum, amelyeket összeköt a modern történelem: két amerikai ember kimondott néhány tényt a nemzetközi közvélemény előtt, amelyek tudása nélkül nem érthetjük a világ működését.Nagyon remélem, hogy a két dátum történéseinek hasonlósága itt be is fejeződik.

Azt javaslom mindannyiunknak, hogy ne azt nézzük, milyen a haja Trumpnak, hogy néz ki, hogyan beszél, mennyire megnyerő modorú, vagy mennyire oxfordi a stílusa. Ezeket felejtsük el, mert ha erre figyelünk, mi is csapdába esünk. Sokkal fontosabb dolgok forognak kockán!

Trump komolyan gondolja, amit mond, és amire törekszik, az jót tenne a glóbusz társadalmának.
Forrás: Magyar Idők

http://alternativhirek.blogspot.com/

9 thoughts on “Trump: A pénzhatalmi világelit által felvásárolt Egyesült Államok visszaszerzése – A Nemzet fontosabb, mint a globalizmus

 1. fantasztikusan meglepo az … kivülrol, számunkra, hogy odahaza ennyire örül a ‘nemzeti’ oldal Trump-nak. Talán végül is Orbánnak van igaza, amikor pl-ul a Likud-ot a Fidesz testvérpártjának, ezzel Mo-ot magát Izrael testvérének mondta volt ki …

  itt az, hogy Ti ezt, vagy azt szeressétek …, az a ti dolgotok, viszont itt van valami nagyon fontos dolog. Az, hogy mi jó Mo-nak ? Ha Izraelnek jó (mert tényleg jó !) Trump, miben jó Mo-nak !????!

  eddig pl-ul az USA egyáltalán nem volt a romániai magyarok segítségére (még meg is dicsérték sokszor a román hozzáállást !).
  Amit szeretnék itt tudni, az az, hogy Ti mit reméltek jobbat Trump-tol ?
  Vagy önmagatokat nem érdekel a magyarság sorsa !? Amikor az ún. HK -i magyarok érdekeit támogassátok, a sajátotokat is !!! Igért
  valamit errol Trump ? Vagy pl-ul az ukrán válságban a kárpátaljai magyarság jogainak megadásában … igért volna valamit !?

  Ti odahaza vagy teljesen tökéletlenek vagytok (ebben), vagy bennünket, a kivül-állókat vesztek annak …
  szeretettel (mégha mérgesen is); L

 2. A Fricz Tamás által írt cikk is csupa illúzió.
  Hiszen a leginkább kapitalista USA megváltozásáról elmélkedik.
  Ne higgye senki, Amerika nem fog megváltozni. Miként az elődje a Római Birodalom sem tudott megváltozni, csak a hibáiba belebukni.

  Ezt a ma uralkodó pénzhatalmi elitet megdönteni senki sem tudja, olyan nagy a hatalmuk. De épp ezért elkövetik mindazon hibákat, főleg a természeti katasztrófa előidézésével, miáltal a bukásuk elkerülhetetlen.

  Csak az a kérdés, azért imádkozhatunk, hogy ne az egész emberiséggel együtt. Hiszen a bioszférát az általuk generált, a káros gradációnk következtében, immár közel 7 milliárd felesleges ember terheli. Nem tévedés! Ennyi ember a Föld nevű bolygón totális életképtelenség.

  Nos, ez a legfőbb oka a mai válságoknak is, és erre nem tud megoldást ez a világelit, amibe rövidesen bele fog bukni, akár Trumppal vagy nélküle, mindegy.

  1. Bizony István valóságot írsz – és ott van a biológiai szörny embrió disznó ember – és most legutóbb a scájci kísérlet ami földmozgásokat idézett elő – ez mind gyorsítja a föld megsemmisülését? Kérdezem önmagamtól – nem csak élhetetlenné teszi hosszú – hosszú időre!
   NE ENGEDJÜK!

 3. Mindamellett, hogy olyasmit mondott el ami igaz és sokan eddig is tudtunk, számunkra hátulütője is lehet a dolognak. Ugyanis azok a bankárok, cionisták, akik eddig Amerikát fosztogatták (és lételemük a fosztogatás), nem az Antarktiszon vagy Ugandában folytatják a tevékenységüket az amerikai vadászterületek felszámolása esetén. Erre egyedül Európában találnak szövetségesekre, élükön Angival.

 4. Én nem hiszek Trump világmegváltásában. Szerintem ehhez ő is kevés, még akkor is, ha nagyon vagyonos. Nincs akkora vagyona, mint a háttér emberkéknek. A háttér nem csak a leígázott világ vagyonával rendelkezik. A világ egyik legnagyobb gyilkos seregét is bitorolja. A világ minden butító médiáját is a kezükben tartják.

  Nem hiszem, hogy egy ember megváltja a világ rabszolgáit, felszabadít bennünket.

  Neki követni kell az elődei politikáját. De, hogy egy kicsit másnak érezzük tetteit, valami “módosítás” biztosan lesz.

  Az a hatalom, amelyet le kell győznie, nem adja meg magát. Arra is gondoltam, hogy ők találták ki Trumpot, hogy bizakodjunk, hogy szebbnek lássuk a világot.

  Most azt kell írnom, szeretném, hogy tévedjek. Szeretném. De azt a manipulációs hatalmat, mely mindent megtehet, nem adja ilyen olcsón.

  Nagyon szeretném.

  A globuszon élő minden nemzetnek össze kellene fogniuk a gonosz ellen. Akkor talán lehetne reményünk.

  A világon mindent tönkretettek…mindent, a minden fogalma: a potszemtől az éghajlatig, ….az embereket a tárdadalmakat, mindent.

  Azért, mert hatalom, vagyon kell nekik. Ismerik, a csallán esete.

  Atila

 5. Felhang nélkül írom: párját ritkító a magyarság lelkesedése. Most a Trumpnál is már jó, hogy nem újra az “életünket és vérünket” áldozzuk feleslegesen. Valójában csak és kizárólag a saját érdekeinkkel kellene végre foglalkoznunk, hiszen minden adottság itt van ebben a mesterségesen kicsire zsugorított országban, s az itt élő magyarságban. A hatszor saját vállalkozását csődbe vitt Trump majd kiderül beválik-e, annál jobban izgat a már idén február 2-án idelátogató Putyin, aki nem véletlenül sietett bokros teendőit megszakítva tárgyalni Orbánnal az USA útja előtt. Na, ezen a tárgyaláson sok minden eldőlhet sorsunkat befolyásolva.

 6. A duma jó ha megfelelő tettek követik.
  Remélem, hogy komolyan gondolja Trump amit mond – eddig még rendben ….
  H.B.
  “a közjót csak a bölcsek,a nagyok és a jó lelkek tartják sikernek. A politikus azt tartja sikernek,ami neki jó. (Eötvös Károly)

 7. Nagyon jó hozzá szólások, nem lebecsülve a többit – talán T. István fogalmazta meg helyesen –
  Azért mi magyarok is tesszük a dolgunkat – olvassátok el Julia írását , ami megbízásából ki teszek most ide:

  Júlia: A 2015-ös év szenzációja volt, hogy migránsok (?) özönlik el Európát.
  2017-01-26 Madarasz Világ Megtekintések száma: 44 alkalommal
  Egy cikksorozatot indítunk most útjára. Ígérhetem: olyan eddig eltitkolt történeteket tudhatunk meg, olyan következtetéseket olvashatunk majd, melyek azon túl, hogy megalapozottak, nem igazán ismertek Hazánk polgárai előtt! Bármilyen kérdést, kérést, ha azt hozzászólásként nem célszerű feltenni, kérjük e-mail címünkre eljuttatni (admin@magaspart.hu), és továbbítjuk a szerzőnek! Júlia írásait ajánlott e-mailben (is) továbbítani ismerősöknek, barátoknak!

  Naponta jelentek meg az újságokban a fotók, cikkek arról, hogy a “menekültek”, akik Szíriából, Afganisztánból és egyéb “háborús” területekről Európába jönnek – elözönlik a kontinenst. Néha arról is lehetett hallani, hogy az Európába szállításukért 10.000 dollárt (!!!) is fizetnek azért, hogy eljussanak az Ígéret Földjére, hosszas gyaloglás- és szenvedések árán, a napi betevő falat nélkül. A Földközi tenger tele volt bárkákkal, lélekvesztőkkel – amikben a szegény afrikaiak minden veszélyt vállalva menekülnek a háborúk, az elnyomás poklából, hogy nyugalmat, békességet és védelmet találjanak a fejlett európai államokban. Bombáztak bennünket számokkal – mennyien lelték halálukat a tengerben, s nem jutottak el a földi paradicsomba, milyen erőfeszítéseket tettek az európai államok a megmentésükért. Mert ugye a világhálón csak véletlenül lehetett találni olyan írásokat, fotókat, hogy hadihajókat küldtek a Földközi tengerre az elsüllyedt csónakok utasainak kihalászására, akik a hajón azonnal orvosi ellátásban részesültek, meleg ruhát és ételt kaptak, azután kényelmesen utaztak tovább az Európai Unió területére.

  Tudunk azonban arról is, hogy egyes német repülőtársaságok az éjszaka leple alatt zárt repülőterekre szállították a “menekülteket” – az útiköltséget természetesen a német adófizetőkre testálták. (Megjegyzés: erről ezen a honlapon mi is hírt adtunk!)

  Akik megérkeztek, tárt karokkal fogadták őket, ételt-italt, meleg ruhát kaptak, s a lakosság a mérhetetlen sajnálattól eltelve gondoskodott róluk minden tekintetben.

  Arról már nem szólt a fáma, hogy a migránsok a legmodernebb kommunikációs eszközökkel felszerelve indultak útnak, s nem csak a szállításukért követelt 10.000 dollárt fizették ki (holott szegények voltak, mint a templom egere), de taxit is tudtak fogadni, hogy elszállítsák őket az osztrák határig, vagy Olaszországból Németországig. Meneteltek az autópályán maguk mögött szeméthegyeket hagyva, eldobálva a nekik nem megfelelő élelmiszert, amit a segélyszervezetek és a szánalmat érző lakosság bocsátott rendelkezésükre.

  Megérkezésük után természetesen megkapták az elhelyezést is, hozzá a “szolgaszemélyzetet”, akik a nyelvi nehézségek ellenére is gondjaikba vették őket, gondoskodtak a kényelmükről, a mindennapi ellátásukról.

  Sajnos, egyről megfeledkeztek: nem biztosították számukra a szabad vallásgyakorlást a Mekka irányában kiterített, kizárólag erre a célra készített imaszőnyegekkel, esetleg nem voltak elég gyorsak, hogy a szabad vallásgyakorlás érdekében érkezesükig felépítsék az iszlám imaházakat, a mecseteket – lehetőleg minarettel – mert hát úgy az igazi.

  A migránsok számának emelkedésével azonban egyre nőtt az elégedetlenség, a sértődöttség, mert sajnos a muszlimok igencsak sértődős természetűek. Megsértődnek, ha az ország – ahova érkeztek – nem kínál fel nekik családonként egy lakóházat, mert hát ezt ígérték nekik (hogy kik ígérték, azt Sherlock Holmes tudná talán kideríteni) amikor elindultak az Ígéret Földjére, s családonként legalább havi 3000 Eurót, hiszen az otthon maradottakat is anyagilag támogatni kell…

  Természetesen magukkal hozták a saját kultúrájukat is – amivel azon államok lakóit kívánták “gazdagítani”, ahova érkeztek – hiszen a világ egy nagy falu, ahol mindenki égető vágyat érez arra, hogy idegen kúltúrakat, s az ott uralkodó vallást megismerje, ezért aztán egyszerűbb, ha egy muzulmán állam saját állampolgárait küldi idegen országokba, hogy ott ismertessék meg kultúrájukkal a tudatlan helyi őslakosságot, akik ezért a legnagyobb hálával tartoznak nekik. Miután nem volt elég ötcsillagos szálloda, kastély az elhelyezésükre, a befogadó államok mindent megtettek annak érdekeben, hogy a menekülők (?) emberséges körülmények között tölthessék napjaikat, tiszta szobákban, vadonatúj bútorok között tudják kivárni, amíg eldől: megkapják a menekült státust vagy illegális bevándorlóként tengessék az unalomban napjaikat, s unaloműzőnek bűncselekmények sorozatát kövessék el! Mert hát az embernek el kell foglalni magát valamivel.

  Aki megkapta a menekült státuszt, azonnal megsértődött s elkezdett reklamálni, hogy a családja még mindig nincs vele, a gyerekei éheznek, a befogadó állam tehát azonnal gondoskodjék arról, hogy valamennyi családtagja követhesse őt, s letelepedhessen Európában.

  Miután a mohamedán világban a kultúrához tartozik és megengedett a többnejűség – természetes dolog, hogy valamennyi feleség és a házasságokból született gyerekek követhessék a menekült férjet és apát – teljesen mindegy, hány személyről van szó. Az is természetesnek vehető, hogy az illető állam dolgozó-, adófizető polgárai eltartják a népes családot, s biztosítsák számukra a jólétet lehetőleg úgy, hogy még dolgoznia se kelljen, hiszen nem beszéli a befogadó ország hivatalos nyelvét, semmiféle szakmával nem rendelkezik, amit hasznosíthatna. Különben is: ha havonta megkapja a zsebpénzét, kifizetik a lakhatását – akkor már csak az a dolga hogy megteremtse az itteni kapcsolatait, s tevékenyen részt vegyen a drogkereskedelem forgalmának fellendítésében, vagy egyéb bűncselekmények elkövetésével javítsa a bűnügyi statisztikát. Egyszerű és nagyszerű, nem?

  Valamennyi, a migránsok megsegítését célul tűző szervezet megmozdult a cél érdekében, s kórusban ismételték a menekültek “jogait”. Mert hát nekik jogaik vannak, a kötelességeikről azonban egyetlen menekült vagy segélyszervezet sem nyilatkozott. Ők a befogadó országok “vendégei”! Miként jut valakinek eszébe, hogy a teljes ellátásukért, kényelmükért még azt is elvárja tőlük, hogy dolgozzanak, elfogadják a befogadó ország jogrendjét, kialakult szokásait, s beilleszkedjenek a társadalomba! Ez azért túlzás lenne! Nekik jogaik vannak, s gondoskodni fognak róla, hogy ezeket a jogokat elismerjék, a követeléseiket teljesítsék, s a befogadó ország polgárai-, államhatalmi szervei tiszteletben tartsák a jogaikat és követeléseiket.

  Ha nem fogadják el azt, hogy ők sem dolgozni, sem a társadalomba beilleszkedni nem akarnak, a saját kultúrájuk szerint kívánnak élni, az őslakosság okosabban teszi, ha keres magának egy olyan országot a világ bármelyik részén, ahol meg tud élni. A befogadó országban ilyen őslakosokra nincs szükség, tűnjenek el, életük munkájával megszerzett javaikat természetesen hátrahagyva a menekülteknek, és népes családjuknak.

  A realitás teljes megismerése érdekeben azonban meg kell vizsgálnunk mélyrehatóbban a kérdést. Vajon hogy is történhetett, hogy csaknem két évtizeden keresztül érkeztek “menekültek” Ázsiából és Afrikából, ez évben azonban olyan menekültáradat zúdult ránk, amire az elmúlt 100 évben nem volt példa! Ennek valami ki nem mondott oka kell, hogy legyen. Ha a kíváncsiság a hajtóerő, a végeredmény akármi is lehet, de addig nem nyugszunk, amíg a valódi okot meg nem találjuk! De megtaláltuk!

  Kik is ezek a menekültek? Az iszlám vallás követői, akik a Korán előírásait követik, naponta ötször leborulnak Mekka felé imádkozva az imaszőnyegen, vagy ha a szőnyeg nincs éppen kéznél, akkor a földön. Szép sorban, mint amikor a hadsereg díszszemlére felsorakozik! Igencsak kellemes látvány a felemelt fenekeket látni a földre borulva, az embernek könnybe lábad a szeme a gyönyörűségtől és a meghatottságtól. Hogyan is várhatnánk el ezektől a hithű muzulmánoktól, hogy a gyárban odaálljanak a futószalag mellé az autót összeszerelni, s amikor elérkezik az ima ideje, leborulni Allah nagysága előtt, Mekka felé! Természetesen az ima idejére a futószalag leáll, a munka szünetel – a cég a kieső munkaidőt még csak fel sem számolhatja nekik! Ha imádkoznak, akkor IMA van!!! Mindez még nem elég, ugyanis az imát a környezettől elszigetelve, megszentelt helyen – ima előtt alapos tisztálkodással – kell elrebegni, ezért is lenne ajánlatos az üzemekben egy külön imaházat berendezni, hogy a hithű muzulmánok az ima idejére nyugodt körülmények között kérhessék Allahot kívánságaik teljesítésére, ha már a befogadó állam dolgoztatni merészeli őket! A jól képzett mérnököket és agysebészeket, akik eddigi életükben csak sivatagot, pálmafákat, homokot láttak, datolyát szüreteltek.

  Következmény? Európa szép csendben, szinte észrevétlenül az iszlám kolóniája lesz, éspedig gyorsabban, mint azt felfoghatjuk.

  Szinte nincs olyan európai város, ahol a városban nincs egy “másik” város is – mint állam az államban – s ebben a “másik” városban a Korán írja elő az ott élők cselekedeteit, mit lehet, mit nem.

  Ez a tény azonban TABU, erről beszélni tilos, nyilvánosan írni erről főbenjáró bűn! Mindez vonatkozik Szicíliától kezdve Grönlandig, Calais -től a Fekete tengerig, Dovertől Lanpedusáig. Mindez valóság, de bemutatni csak úgy tudjuk, ha feltárjuk az apró részleteket , eseményeket, apró történeteket mesélünk el, s az Olvasóra bízzuk, miként látja a végén a teljes képet. Csak remélni tudjuk, hogy a valóságnak megfelelően látják majd, úgy, ahogy mi az Európában uralkodó valóságot megismertük, s most a teljesség igénye nélkül Önök elé tárjuk.

  Csak egy történelmi tényre szeretnénk a tisztelt Olvasó figyelmét felhívni: mégpedig a Magyarországot sujtó 150 éves török uralomra!

  A törökök kivonulása után Mária Terézia kénytelen volt a németeket, osztrákokat Magyarországra csalogatni, betelepíteni őket, mert Magyarország lakosságának a felét a törökök lemészárolták, az ország romokban hevert, újra kellett építeni. Elődeink – ha nem is teljes virágdíszbe borították az országot – szorgalmukkal odaadásukkal mindent megtettek a gazdaság fellendítése, egy emberi- élhető-, nyugodt-, békés élet, továbbá felnövő generáció jövőjének megalapozása érdekében. Mindezt nem lehet és nem szabad elfelejtenünk, mert gyerekeink, unokáink egyszer számon fogják kérni tőlünk: miért hallgattatok? Miért nem tettetek ez ellen valamit, hogy nekünk ne a muzulmánok uralma alatt kelljen élnünk, mint elődeinknek néhány évszázaddal korábban? Miért megyünk vissza a középkorba, holott ma már az űr megismerésén tevékenykedünk, a mesterséges intelligencia kifejlesztésen dolgozunk. Ha a technika ilyen ütemben fejlődik, rövidesen arról írhatnánk, hogy a gépek népesítik be a világot, háztartásainkat, (a kényelem leple alatt) elvéve olyan képességeket, melyeket az ember két lábra állása óta tanult meg, továbbfejlesztett, s ma is gyakorol. Mindezt átveszik a gépek. Ezt az időt mi már nem fogjuk megérni, de bizonyára lesznek olyan vállalkozó szellemek, akik meglátják és feltárják az Olvasó előtt ezen fejlődés negatív hatásait az emberre.

  Ha azt akarjuk: lerázni magunkról a felelősséget, nyugodtan dugjuk homokba a fejünket, ne lássunk, ne halljunk!!! Még az esetleg meghamisított történelem se mossa le rólunk a gyalázatot, hogy ez ellen az invázió ellen nem tettünk semmit! Éljünk békében a lelkiismeretünkkel s várjunk arra, hogy majd valaki felemeli a szavát, hátha történik valami?

  Abszolút pénzkidobás a kvóta elleni népszavazás, mert ezt a problémát nem oldja meg, csak ideig-óráig elvonja a figyelmet a minket fenyegető invázió céljáról, s annak ránk nehezedő kihatásairól. Ez a kérdés nem a magyar népszavazással dől el, itt már az EU mondja ki a végső szót, – hiszen benne vagyunk a közös akolban – s vannak az eszköztárban olyan eszközök is, amelyekkel rákényszerítik a renitens országot az engedelmességre. Mindezt még csak nem is nyíltan csináljak, szép titokban, zárt ajtók mögött, hogy lehetőleg minél kevesebben tudjanak róla!

  Nem kedves Olvasó, nélküled nem fog történni semmi, de számolj vele, hogy egyszer majd eléd áll az unokád, s megkérdezi: te mit tettél ez ellen nagyapa, nagymama?

  Elismerem, a mai időkben nehéz megtalálni az igazságot, mi is történik az országban, Európában és a világban, mert ebben a témában olyan nagy a hallgatás, a cenzúra, hogy csak makacs kitartással lehet fényt deríteni a történésekre, azok mozgatórúgóira, s arra: mi történik a színfalak mögött.

  Mi megtettük!

  Hónapokig nyomoztunk, összeszedtünk minden fellelhető hírt, adatot, amit a politikai korrektség leple alatt elhallgattak előttünk, s a jövőben is el fognak hallgatni, mert a politikai irány adott, és ennek megint csak anyagi háttere van: A PÉNZ!

  Mit is mondott Montecuccoli? A háborúhoz három dolog kell: pénz, pénz, pénz.

  Nos kedves Olvasó, benne vagyunk a háború kellős közepében! Akár hiszed, akár nem: ez tény. Ha nem is a fegyverek dörögnek, hanem szépen csendben, szinte zajtalanul halad előre az új világ kiépítése, megváltoztatása a ki- és beteljesedésig. A tények ismeretében azonban nem kellenek prófétai ismeretek és meglátások ahhoz, hogy kinyíljon a szemünk és észrevegyük: nagyon rossz irányba megyünk.

  Kutatásainknak és ezek eredményeinek közreadásával az a cél vezetett bennünket, hogy felébresszük embertársainkat és cselekvésre késztessük őket. Olyan tényeket kívánunk ebben a sorozatban nyilvánosságra hozni, ami az eddig kialakult és megszokott életünket rövidesen fenekestül fel fogja forgatni! Sajnos, már túl késő lesz, mire a cselekedni képes többség észreveszi!

  Ezek után azonban nem mondhatja senki: MI NEM TUDTUNK ERRŐL!!!

  Reméljük, a közzétett információk, amiket morzsánként szedtünk össze, hasznodra válnak kedves Olvasó! Tanulj belőle, gondolkodj el rajta! Kérdezz nyugodtan: válaszolni fogunk.

  Szerző: Júlia

  Admin: Köszönjük Júliának és a http://www.magyarmegmaradasert.hu szerkesztőjének, Zolinak, hogy lehetővé tették a sorozat megjelenését!
  innen:
  http://magaspart.hu/?p=1104

  kérlek bennetek mondjatok – azaz írjatok róla véleményt!
  szer—e—tettel id. Kiss László
  Bázakerettye, 2017, január 28-án küldöm nektek!

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: