Trianon üzenete

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Június negyedike gyásznap a magyarság számára: nem az összetartozás, hanem a szétdaraboltság, az igazságtalanság, az ellenünk irányuló gyűlölet kiteljesítésének napja. Az ellenünk irányuló gyűlölet nem valamely másik nép akaratának megnyilvánulása, hanem politikai „elitje” felsőbbrendűségi hitéből, gyarmatosító lelkületéből fakad.

Trianon01920

Felmerül a kérdés: – mit vétettünk ellenük? Tiszta szívvel kijelenthetjük, hogy egyetlen nemzetnek sem adtunk okot arra, hogy a trianoni diktátummal büntessen minket, hacsak azzal nem, hogy a Magyar Királyság erkölcsileg mindig is felettük állt. Nálunk nem volt inkvizíció, nem voltak gyarmataink, nem voltak rabszolgáink, nem folytattunk emberkereskedelmet, nem voltunk és nem vagyunk „rasszisták”. Mindig keresztény néphez méltók voltunk: nálunk mint befogadó nemzetnél, otthonra találhattak mindazok, akik menedéket kértek tőlünk, ha elfogadták törvényeinket, tiszteletben tartották szokásainkat, és nemzeti identitásukat megtartva: kényszer nélkül, önként válhattak magyarrá.

Most, amikor Európára újkori népvándorlást zúdítanak földünk hatalmasságai, azt is látni kell, hogy az Európai Unió kollaboráns csinovnyikjai megint minket választottak bűnbaknak, mert jól látjuk a veszélyt, és megpróbálunk ellene tenni.

Trianon vérbíráinak utódai még mindig vérgőzös tekintettel acsarkodnak ellenünk, talán, hogy elfedjék saját aljasságukat és árulásukat, ha egyáltalán belátták már bűneiket.

Történelmi bűn volt egy ilyen Európai Unióhoz való csatlakozásunk. Szokták volt mondani vesztett ügy kapcsán, hogy „veszett fejsze nyele”. Ez maga a feladás! De nem! Mi nem adhatjuk fel! A fejsze nyele még a kezünkben van: összefogással fejszét kovácsolhatunk a végére, és rendet vághatunk az igazságtalanság, a gyűlölet erdejében! Még visszaszerezhetjük jogos tulajdonunkat, mert mi is Isten választott népe vagyunk: hinnünk kell benne!

Takács András

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

19 thoughts on “Trianon üzenete

 1. 2010-től június 4. az Összetartozás Napja. Ehelyett a széthúzás tapasztalható állandóan. Amíg nincs összetartás, felső fokon nincs érdekérvényesítés, addig ne nyavalyogjon senki.

  1. Anna ne csodálkozzál rajta – amikor – idézem magam:
   „…
   spartakusz
   2016-06-04 09:14:58
   12 #4 spartakusz
   – 2016. június 04. 08:11:59
   Szerkesztés | Törlés
   Imre csak vigyázz magadra, meg kell adni azt ami a testé és azt is ami a léleké!
   Majd meg üt a guta – az m1 – valóban az és nem magyar tv. ép most mondta, hogy ünnepélyes keretek között felhúzzák….. majd folytatva: az ünnep folytatásaként…..” mi jó büdös picsát ünnepelnek ezek a magyarok gyásznapján? MONDJA MEG MÁR NEKEM VALAKI!
   SPARI….
   ide írtam:
   http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=1268&c_start=0

   1. No, igen kedves Laci! Addig dühöngünk, míg – feleslegesen – magunkat tesszük el láb alól. Nagy eredmény! De hogyne lenne már reggel mérges az ember, amikor a rövid történelmű oláhok tegnap”bekísérték” a magyart/székelyt, mert kirakott egy székely zászlót engedéllyel az ősi földjén. Álljon meg a menet! Itthon pedig a külföldiek által felvásárolt ingatlanok kertjében mindenki mindenféle zászlót kirak és a kutya nem ugatja meg őket, miközben a falubeli magyar rabszolgáskodik a jöttmentnek?

  2. kedves Anna ;
   – szerintem hibás az „összetartást” összekeverni az „Összetartozás” kifejezésével, ugyanis tartalmuk nem egyezik teljességgel …
   – azt hogy mi az összetartást keressük, az ido és energiahiányt okozhat csak. Ezt csak, mint következményt … érhetnénk el úgy, hogy egy közös célt, irányt meghatározunk magunknak … és persze ezt követjük
   (tudom, tudjuk, hogy ez egy nagyon nehéz dolog) …

   1. Tisztelt Nagy Lajos!
    Röviden, tömören és érthetően szoktam fogalmazni. Most is így tettem.

 2. Mert mi magyarok vagyunk!
  Engedelmes, türelmes fajú nép a magyar.
  Hős, olykor rebellis: vértanú a MAGYAR!
  Amikor másokért ontja drága vérét,
  Sem várja érdemei elismerését!
  Befogadott eszmét, fajt, felekezetet,
  Meleg otthont nyújtott, s hazát mindenkinek,
  Nem ismertek hálát, köszönetet az idegenek,
  Testünkből szakadtak ki az ellenséges nemzetek.
  Kik a legtöbbet, mindent köszönhettek nekünk,
  Most a leggyalázatosabban bánnak el velünk!
  Céltáblájává váltunk rabló nemzeteknek,
  Szanaszét tépték Édenkertünket.
  Mivel magyarok vagyunk,
  Mi mindenkinek megbocsátunk.
  Mégis üldöztetés, szenvedés a sorsunk,
  Pedig gyilkosainknak is megbocsátunk.
  Ne feledje senki! — a mi hazánk Mária országa,
  Vérrel áztatott földje nem lesz senki prédája.
  Mi mindig voltunk, vagyunk, s leszünk,
  Jobb, ha mindenki békét hagy nekünk!
  2008. szeptember 21.
  Vattay Szabolcs

  1. Vattay Szabolcs – remek – rímek, melyek nem e világból valók! Az írástudók – farizeusok uralma nagyon régi , de nem régebbi mint a magyar léte! Sőt elenyésző része! Úgy tűnik eljött az idő, hogy örökre helyére tegyük őket! Mint írtam a hamis zsidó és zsidó közti harchoz semmi közünk! Az eredmény a tudáson és hiten alapul – ami az ős népnek kiváltsága Isten által adott magyar eszme! Ezért utolsó sorod magyarázata – idézem:
   „….Mi mindig voltunk, vagyunk, s leszünk,
   Jobb, ha mindenki békét hagy nekünk!…” mert kézzel fogható bizonyosság, hogy ha nem ráfizetsz, de keményen, azt a napot is elátkozod amikor a magyarral kikezdtél okán!
   tisztelettel: id. Kiss László

 3. Takács Gábor megemlékezo értekezése ezen napról szép, megható …, mégha a második részén már ennek méltóságán csorbát is tesz azzal, hogy egy mai és nem igen helyt-álló párhuzamot tesz… (szerintem ezért kár). Na e mellett is, mégha Gábor barátunk sok mindent leírt, vannak olyanok, amelyeknek helyet kellett volna (itt is szerintem) adnia. Ezek ;
  – miközben a Magyar Királyság a történelme során mindíg (a több, mint 8 évszázad alatt) tiszteletben tartotta a Horvát Királyság társ-jogait, azok, akik velünk ezt tették, soha ilyesmit, így nem tettek ….
  – miközben mi elleneztük ezen háborút, amely végén bennünket
  csaknem ki is végeztek, ezt azok tették, akik elsosorban a háborús bunösök, akik ezen háborút akarták. Ez még odáig is ment, hogy még az osztrákoknak (akik épp ránkeroszakolták a Monarchiában) ezen háborút, még azoknak is adtak egy darabot földünkbol) …
  (itt az, hogy mi NEM akartuk, minden lehetot megtettünk azért, hogy ezen háború ne törjön ki … és hogy errol alig beszélünk, EZ nem az
  ellenségeink hibája, hanem a mienk !!)
  – miközben a M-K területén az idegen népek, a legtöbbször jövevények is a történelem során fentarthatták azonosságukat, sot sokszor még ‘nagyobbodhattak’ is, akik bennünket szétdaraboltak, eroszakkal bántak még az oslakos kisebbségeikkel is …
  – akik velünk ezt tették, azok béke Nóbel-díjjat adtak egy W. Wilson-nak
  tevékenységéért, miközben ugyanezek aljas kezei, mint valami háborús
  bunöst kivégeztették Tisza grófot. Akinek Nóbel díjjat adtak a ‘békességéért’, az még az igéretei meghazuttolása ellenére is a háborút akarta, ill. ebben az országát bele eroszakolta, akinek golyót,
  az az, aki talán egyedül … a háború ellen, ennek kirobbanása ellen
  volt …
  -stb …

 4. „Mert Mi Magyarok Vagyunk!
  Kitűnő az írása, mint mindig!
  Tiszteletem!

 5. ” mint mindig, most is elveszünk a részletekben!
  trianon,Magyarország, a Magyar Nép elleni gaztett volt,és ma is az!
  Annak ellenére,hogy a többség remélhetőleg tisztában van vele,hogy kik írták alá, legalább „ilyenkor egy szégyen lista megjárná.

  1. Feri!
   Szívesen.
   Valamelyik nap átküldtem Neked egy filmet. Megkaptad? Üdv.

 6. Kedves Anna!
  Sajnos nem,de nem mertem reklamálni,mert gondoltam ami késik,nem múlik. Üdv.

 7. A trianoni diktátum két aláíróját csak erre az egy esetre használták a zsidók,sem előtte sem pedig utána nem volt nevük a politikában.
  H.B.

 8. A trianoni rablóbéke két magyar aláírója közül (tudtommal) az egyik öngyilkos lett. Vattay Szabolcs

  1. A másik tetűnek is követnie kellett volna.
   H.B.
   „A patkány az patkány, nevesincs, jellemesincs, moráltalan csatornatöltelék, amely ha marni akar, gyáván az ő szintjére akar lerángatni, mivel ott érzi magát előnyben és ennek jelét is adja, szinte tudtán kívül…”

  1. Tollal nyertek hazát a csehek és szlovákok, mégpedig az emigrációjuk tollával és ügyködésével. Mi tollal vesztettünk hazát, de az a toll nem a mi kezünkben volt hanem a győztesek kezében és azt mi a Trianon Palotában Párizsban elfogadtuk és tollal aláírtuk!!!
   Habár értjük mire akar utalni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük