A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Továbbra is elfogjuk a területünkre behatoló bűnözőket” – Toroczkai üzenete feljelentőinek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Toroczkai: “Ezt üzenem a hazaáruló patkányoknak, akik feljelentettek, hogy bántjuk a menekültjeiket!…

Feljelentést tett a Párbeszéd és az Együtt a határt illegálisan átlépő menekültek ügyében, akik egy ásotthalmi tanyára készültek betörni, és ott elfogták őket. Szerintük Toroczkai László, a település polgármestere és a mezőőrök bántalmazták a menekülteket. A Párbeszéd közleményében azt írta: feljelentik „Toroczkai Lászlót és neonáci »bandáját«, amiért vélhetően faji és vallási hovatartozásuk miatt bántalmaztak menekülteket”.

A Jobbik alelnöke, aki Ásotthalom vezetője is, vasárnap reggel két fényképet mellékelve számolt be arról a közösségi oldalán, hogy egy menekültekből álló csoport egy tanyára próbált betörni. A polgármester elmondása szerint az alig egy tucat migráns a dupla kerítésen átjutva behatolt Ásotthalom területére. Toroczkai hozzátette: a bevándorlók azóta már Szerbiában vannak. A polgármester által megosztott képeken a migránsok a földön fekszenek, némelyikük hason.

A bejegyzés és a képek liberális körökben komoly felháborodást keltettek, egyesek szerint az ásotthalmiak bántalmazták a határt illegális módon átlépő, a tanyára betörő migránsokat.

És most üzent Toroczkai László:

“A minket feljelentgető hazaárulók figyelmébe:

Dr. Morvai Krisztina büntetőjogász álláspontja az ásotthalmi mezőőrök által elkövetett cselekmény megítéléséről:

Az ásotthalmi mezőőrök által a határzárat tiltott módon átlépő személyek sérelmére megvalósított, az utóbbiakat elfogó cselekmények nem minősülnek bűncselekményeknek az alábbi jogszabályok illetve a Kúria alábbi Büntető Elvi Döntése alapján.

Folytatás: A Törvényt sértettek-e az ásotthalmi mezőőrök? című cikkünkben.

… Természetesen továbbra is elfogjuk a területünkre behatoló bűnözőket, akármilyen hangosan is visítanak (és feljelentgetnek) a hazaáruló patkányok.”

Forrás: A-Z NEWS

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 thoughts on “„Továbbra is elfogjuk a területünkre behatoló bűnözőket” – Toroczkai üzenete feljelentőinek

 1. A mocsok hazaárulókat a migránsokkal együtt kéne kezelni közéjük valók.

 2. A hazaáruló patkányok, hazátáruló patkányok, de ezt sem lehet elmondani.
  Ők hazátlan senkik.
  Nincs hazájuk, felforgatott nemzetek vannak, általuk!
  Ez mind a nemzetek gyengesége. Sokan látják. Ez nem sovinizmus. Ezek tények.

  Sok-sok Torockai-ra lenne szüksége a hazának.
  Születnek és lesznek.

  Atilla

 3. Ez a legszebb:

  „A Párbeszéd közleményében azt írta: feljelentik „Toroczkai Lászlót és neonáci »bandáját«, amiért vélhetően faji és vallási hovatartozásuk miatt bántalmaztak menekülteket”.

  Szóval, ha keresztény magyarok hatolnak be idegen területre, akkor őket akár le is lehet lőni? Szép kis párbeszéd, mondhatom!

  Nem azok talán a NÁCIK mégis, akik közönséges bűnt akarnak tolerálni egy másik „faj és vallás” érdekében?????

 4. Ez a sok embernek látszó ellenzéki kreatúra minden lehetséges eszközt megragad, hogy rúgjon egyet a kormányon és Magyarországon.
  Persze ezek nem az itthoni embereknek akarnak üzenni, hanem Brüsszel felé akarják magukat mutogatni, mert azt várják, hogy Brüsszel lecseréli a népet – az olasz cikk, népességcsere zajlik Európában – de itt elszámítják magukat, a magyarokat a törénelem során soha nem lehetett félreállítani, lettek volt bármilyen nagy veszteségeink is.
  Isten éltesse Toroczkai urat és a mezőőröket, és én is azt mondanám, ezeket a feljelentgetőket csapja hozzá a betolakodókhoz, és paterolja ki őket szép hazánkból.

 5. Remélem, hogy rövidesen eljön az idő amikor eséllyel lehet fellépni a betelepült/befogadott belső ellenséggel szemben – épültek új börtönök, de még kevés lesz a hely a sok hazaáruló féregnek.
  H.B.
  Végül pedig mindazon magyar vagy emellett közel-keleti állampolgársággal is bíró egyedek és hazai szekértolóik, akik a magyar közélet állandó és aktív szereplőiként élvezve a státuszukkal együtt járó előjogokat, melyekkel rendre vissza is élnek, és akik minden erejük és képességük latba vetésével országunk és nemzetünk legyengítésén, népünk létszámának a lappangó népirtás alattomos módszereivel történő rohamos csökkentésén mesterkednek, előkészítve egy idegen faj tömeges térnyerését és betelepedését hazánkba, nemhogy magyaroknak nem számítanak, de esküdt ellenségeink, akik ellen minden -, ha kell erőszakos – eszköz is bevetendő, mert a jogos önvédelem nemcsak az egyes egyén, hanem minden nemzet alapjoga és kötelessége!!!”
  (Lajdi Péter)

 6. „A cseh országgyűlési képviselők nagy többsége megszavazta az alkotmánymódosítási javaslatot, ami lehetővé teszi az állampolgárok számára a fegyverviselést és terrortámadás esetén a fegyveres önvédelmet.”

  1. Kedves Anna!
   Ezért is baj, hogy hazánk megszállt ország
   A hatalomra jutott befogadottak nem engedik, hogy fegyver kerüljön a befogadó nemzet tagjainak a kezébe, mert félnek, hogy ellenük fordítják.
   Harc lesz.
   A migránsok fel lesznek fegyverezve abban biztos vagyok, a lakosság pedig fegyvertelenül fog küzdeni ellenük – nem túl biztatóak a kilátások.
   H.B
   „Akinek erszénye van, vigye magával, ugyanúgy tarisznyáját is. Akinek nincs, adja el köntösét és vegyen kardot!”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: