Totális megfigyelés a köztisztviselői szférában

Teljes ellenőrzés alá kerülnek a kormány- és köztisztviselők. Megfigyelés alá vonhatják a dolgozókat, titkosszolgálati eszközökkel gyűjthetnek adatokat róluk egy tavalyi törvénymódosítás alapján.

Valami viszont nem egészen kerek, nincs rendben a törvény. Ugyanis az ellenőrzés alá vonandó személyek hozzájárulását kérik saját megfigyelésükhöz. Azzal a kitétellel, hogyha ezt nem írják alá, elvesztik a munkahelyüket.

Hirdetés

A titkosszolgálati megfigyelést eddig a bíróságnak kellett engedélyeznie, ma már közvetlenül az ügyészség rendelheti el.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai már megkapták a beleegyező nyilatkozatot (ultimátumot). A szakszervezet tiltakozik – és azt tanácsolja a dolgozóknak, hogy írják alá. Ahelyett, hogy általános engedetlenséget hirdetne, és az aláírás kollektív megtagadására szólítana.

Az indoklásban a korrupció felderítése szerepel. Valójában a jakobinus diktatúra épülésének egy újabb lépésével szembesülhetünk – megbízhatósági vizsgálatokat folytatnak. Retteg a rendszer.

Bükkfalvi RolandJövőnk.info

Facebook hozzászólások


0 thoughts on “Totális megfigyelés a köztisztviselői szférában

 1. A közszférában legalább alá kell írni, hogy beleegyezel. Mindenki mást éppen így megfigyelnek, csak nem íratják alá. Magyarul: A közszférát figyelmeztetik, hogy a piszkos ügyeket ne telefonon vagy e-mailben intézzék. Ez egy kedvezmény tulajdonképpen. Nem kell felháborodni. engem is, téged is, őket is lehallgatnak, figyelnek… “demokrácia” van nem tudtuk?

  1. “Nullák vagytok!
   Írta: nemethg egyenlito.blog
   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal dolgozóinak hozzá kell járulniuk ahhoz, hogy akár titkosszolgálati módszerekkel is adatokat gyűjtsenek róluk. Ha nem járulnak hozzá, munkájuk sem lesz.
   A Nemzeti Adó- és Vámhivatal egy tavalyi törvénymódosításra hivatkozik, amely köztisztviselők mellett a kormánytisztviselők titkosszolgálati megfigyelését is lehetővé teszi. És az is benne van: aki nem egyezik bele a saját megfigyelésébe, az elveszti a munkáját.
   forrás: RTL Klub
   Bizony, nullák vagytok! Nem, most nem az orbáni söpredékre gondolunk, hanem a birka módjára vágóhídra vonuló köz- és kormánytisztviselőkre, akik gyávaságukkal szolgálják a rezsimet. A kormány és a Fidesz azt teszi, amit egy tébolyodott diktátor irányítása alatt a hatalom elvtelen kiszolgálói tenni szoktak: megfigyel, lehallgat, félti a hatalmát. Ez érthető. Ami nem fér a fejünkbe, hogy vajon miért nem tiltakoznak az érintettek? Ilyen erősen munkál a félelem? Vagy valóban birka nép vagyunk?
   Vajon ki fogja titkosszolgálati módszerekkel megfigyelni az asszonyverő, közpénztolvaj Meggyes Tamást? A Zuschlaggal mutyizó Szijjártó Pétert? A négyszeres álláshalmozó, S8-as Audit a végletekig eladósodott Hódmezővásárhely pénzén bérlő Lázár Jánost? Az életbiztosítását közpénzből fizető salgótarjáni polgármestert? A költségtérítés-trükköző Gulyás Gergelyt? Az időseket kifosztó Budai Gyulát? A korrupciós ügyektől bűzlő Papcsákot? A saját cégét helyzetbe hozó Navracsicsot? A kifli- és nyugdíjtolvaj-földbirtokos Selmeczi Gabriellát? A volt cégét ügyesen menedzselő Pintér Sándort? Az autótolvaj, illegális adatbázist építő Kubatovot? A rokonokat magas pozícióba helyező fideszeseket? A lézerblokkolót közpénzen üzemeltető nyíregyházi fideszes söpredéket? Hosszan folytathatnánk a sort, de felesleges lenne. Nekik nem kell félniük semmitől.”
   http://egyenlito.blog.hu/2011/02/23/nullak_vagytok?honnan=Nemzeti_Hirhalo
   Ebredj,magyar!GONDOLKOZZ.

 2. Ez demokratikus (ha már állandóan erre hivatkoznak), hogy ha nem írja alá, akkor útilapot kötnek a talpára?
  Ezek után bármit megtehetnek? Tényleg jönnek vissza a “feketeautós” idők? Az ugyanis diktatúra volt,a javából, és mindenki félhetett, mikor kerül rá a sor (megéltem,tudom). Ezt akarják? Szólj igazat,betörik a fejed – vagy – “jobb” esetben elhallgattatnak, mert “demokratikusan” megtehetik. Erre adták Hölgyeim és Uraim a voksukat? Nem hiszem!
  Emlékeztetőül: a főpatkány még mindig szabadlábon!!!

  1. Kedves Éva anya !
   Az emberek szeretik azt hinni hogy jól döntenek. És még azt is hiszik, hogy attól gentleman-k ha a fatális tévedésük mellett kitartanak. Hát most tessék elképzelni a sok köztisztviselő aki a “fülkében” forradalmárkodott , hogy is érezheti magát… De legközelebb a civilek jönnek efelől semmi kétségem nincs és tanácsolom, Önnek se legyen.

   1. Ez sem egy tul jol sikerult SZERECSEN MOSDATAS…
    2011-02-25 11:37
    A kommunizmus áldozataira emlékezett a miniszterelnök (+képek)
    http://www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=364987
    Mit talalhatunk Schmidt Mária-rol a neten?Pl:
    A fogalomtisztító
    „Schmidt fogalmakat tisztít, vagy új értelmet ad nekik. Nem mesterségesen kreált, vegytiszta és politikailag korrekt beszéd az övé. Schmidt Mária értelmező írásait olvasva gondolkodni és olykor vitatkozni támad kedvünk. Ez az első jele annak, hogy van visszaút a valósághoz.”
    Schmidt Mária új könyvéről a szerző weboldalán
    Mégse bunda
    Mégse bunda
    A Cár csak te vagy
    „Mi a közös a három asszonyban? Eláruljuk! Ők Magyarország leggazdagabb asszonyai! Schmidt Mária, a Terror Háza igazgatónője szintén milliárdos örökségből gazdálkodik. Gyermekeivel együtt szerepel a leggazdagabb magyar hölgyek listájának elején.”
    Kósa Erikáról, Kristály Juditról és Schmidt Máriáról a movie blogon
    http://www.commmunity.hu/2010/12/07/oral-es-moral/
    Hat,..akkor lehet GONDOLKODNI.

   2. Meg meg ezt is lehet talalni a neten…:
    “susubolond írta:
    braveheart írta:
    Schmidt Mária férje halála után pár hónappal összebútorozott egy történésszel. Ez nem nagy ügy, a gyászévet manapság nem sokan tartják, még akkor sem, ha több évtizedes kapcsolatról van/volt szó. Különösebben engem sem érdekelt a hír, amíg ki nem derült, hogy szíve választottja a szadeszhoz igen közelálló Gerő András történész, akinek a legnagyobb problémája mostanság, hogy az árpádsávos zászló az nyilas jelkép! Crying or Very sad Legutóbb éppen a hírTV Kontraszt c. műsorában próbálta meggyőzni Bertényi Ivánt és a műsorvezetőt.
    No ettől “ócckotttam” de nosza essünk neki….
    Az már köztudott, hogy jó Marschkánk – aki eddig köztudottan O.V. tenyeréből evett és a Szájer által megálmodott Terrorháza Múzeumot is Viktor támogatásával hozta létre… addig “hú dö fákk iz” volt a jó Marsch… Senki sem tudott róla… max. azt, hogy az Ungárszadesz Klára testvérének a felesége…. Szóval ez a jó csatlós most a “levita” leggazdagabb ingatlanos férje után több mint 4 milliárd osztalék ulajdonosa és megkezdte titkos üléseken a Fidesz szétverését… természetesen csatlakoztak hozzá a “megvehető” és párton belül ois elégedetlenkedő inkánbb liberális vonal…
    Kapaszkodjatok Drágáim… készül a libsi összeborulás…
    A Fekete özvegy legújabb párfogoltja a még 1989-ben MSZMP-be belépő Borókai sprtújságíró Gábor.. természetesen Áder, Pokorni, volt maszopos Martonyi.. és sorolhatnám… Az eszükbe sem jut, hogy szétverik az oly nehezen összerakott Fideszt és létrehozna egy úl és erősebb liberális pártot kapcsolódva a böszmekunncétól megvált szadesszal…
    Szóval most minden hibát felrónak Orbánnak, hátbatámadják és eszükbe sem jut, hogy így megint nem fog menni illetve előkészítik a kikerülhetetlen liberális és Fidesz összakapaszkodást mivel köztudottan a mödöfö betagol a maszophoz.. erre sok jel utal.. A titkos találkákról sokan tudnak.. A Magyar Nemzetet és a Hírtv-t már szélsőségesnek titulálták.. alig vannak hirdetők és támogatók.. ezzel szemben a Heti Válasz “dübörög” és közel sem úgy mint a kókapannonpuma.. tényleg tele vannak szponzorokkal! Erre csak egy válaszom van! Összenő ami összetartozik. Köszönjük samesz Marischka … és neked is Nárai köcsög Tominál havi 600 ezret pártpénz ből költő Dávid shalom Ibolyka!!! Jól néztek ki!!!!
    Mr nem annyira titkos a dolog Susu! Már félig-meddig Schmidt Marischka is előállt a farbával, hisz sok minden kiszivárgott a ‘titkos fidesz-szalonokról’. Pl.:
    Jobboldali forgatókönyvek az Orbán nélküli Fideszről
    2006. december 19. FigyelőNet-lapszemle
    Schmidt Mária egyik múlt heti írása a Népszabadság szerint azt sejteti, hogy felmerült egyes jobboldali körökben: nem Orbán Viktor lesz 2010-ben a miniszterelnök-jelölt. Elemzők ugyanakkor úgy vélik, Orbán helyzete biztosabb, mint valaha.
    “Hazánk szétesőfélben van. Nagy a felelősségük azoknak, akik a közmegegyezés utolsó lehetőségeit is elszalasztanák, csak hogy Jones vissza ne jöjjön. Nem fog. De Gyurcsány még itt van” – írta a múlt heti Népszabadságban Schmidt Mária, a Terror Háza főigazgatója, a Fidesz elnökének egykori miniszterelnöki főtanácsadója, aki az Állatfarm című Orwell regényből vett Jones gazda kapcsán, mint azt meg is erősítette, Orbán Viktorra gondolt.
    Orbán maradásának anyagi okai vannak
    Egy neve elhallgatását kérő elemző úgy látja, hogy a Terror Háza főigazgatója reális képet vázolt fel hasonlatával. Orbán maradásának – szerinte – ma elsősorban anyagi okai vannak. A Fidesz mögötti gazdasági kör ugyanis csak addig finanszírozza a párt akcióit, amíg Orbán a helyén van. Jöhet helyette más, de akkor másnap ki kell fizetni úgy hárommilliárd forintnyi adósságot.
    Egy másik egykori főtanácsadónak is feltűnt az idézet, és a határozott kijelentés, miszerint Jones – azaz Orbán – nem fog visszatérni. Elek István úgy látja, hogy Orbán Viktort meg fogják választani a Fidesz elnökének, és ez ma biztosabb, mint néhány hónapja volt. Elek szerint ugyanakkor a Fideszben radikális változásra lenne szükség, hogy a pártnak esélye legyen 2010-ben a győzelemre.
    Elek: Orbán nélkül egyelőre nem lehet nyerni
    Elek István politológus úgy látja, ha lenne is olyan, az elnöktől független csoport, amelyik a jelenlegi, párbeszédre képtelen helyzetből kivezetné a kormány-ellenzék viszonyt, felbukkanása – ma még – csökkentené a Fidesz esélyeit: Orbán nélkül ugyanis ma nem lehet nyerni. Elek jelezte ugyanakkor, hogy ő már megírta, Orbánnak önként fel kellene adnia az “egy a tábor, egy a zászló” elvet, de ennek egyelőre nem látja nyomát. Gondnak tartja ugyanakkor azt is, hogy a kormány hibái miatt a jobboldal a szőnyeg alá söpörte a saját problémáit, amelyeknek értelmes kibeszélése megkezdődött a Fideszhez közel álló lapokban a választási vereség után.
    Már Kósa Lajos is felvetette
    Elek István abban sem biztos, hogy a népszavazás Orbán Viktor sikerét hozza. A kérdések körüli jogi problémák, a megszorítások után megnyugvó pénzpiaci környezet kevéssé valószínűsítik, hogy a voksolás eredményes legyen, és bármi lesz is a végeredmény, az nem jelenti azt, hogy a miniszterelnök úgy érezné: távoznia kellene.
    A tavaszi parlamenti választások után Kósa Lajos, Debrecen fideszes polgármestere a Nap-kelte műsorában egy kérdésre azt válaszolta: szerinte 2010-ben valószínűleg már nem Orbánt jelöli a párt miniszterelnök-jelöltnek.
    Mindkét oldalon önvizsgálatra van szükség
    Náray-Szabó Gábort nem az esetleges forgatókönyvek, hanem “egy új morális rend” gondolata foglalkoztatja. A Professzorok Batthyány Körének elnöke szerint a politikusoknak – mindkét oldalon – a saját házuk táján kell elkezdeniük az önvizsgálatot. Ehhez a társadalomnak is türelmet kell tanúsítania, mert ha valaki önkritikát gyakorol, azt a másik tábor azonnal kihasználja. Amúgy is az a gyakorlat, hogy ha valakit hazugsággal vádolnak, azonnal szembesítik a vádlót a saját hazugságaival. Náray-Szabót ezért nem az érdekli, hogy kicsoda Jones és marad-e Gyurcsány, hanem az: mikor jut el oda az ország, hogy ha egy politikus nyíltan hazudik, akkor a pártja lemondatja, mert ezt várják el a szavazói.
    Vissza az elejére
    Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése ”
    http://mariaorszaga.hu/forum/viewtopic.php?start=315&t=1227
    Mert…MI IS KENE MEG ?…..SZAJER-nek es PARTJAI-nak ALKOTMANYOZNI …
    Ebredj,magyar!GONDOLKOZZ.

 3. Körülbelül 10 éve kezdődött el ez a folyamat. Akkor kezdték a közszféra dolgozóit törvénytelenségekre késztetni. A “ellenállók” szankcionálása akkor még csak az esetleges jutalmak elvonása volt.
  A mostani rejtett diktatúra tovább lép.
  Aki nyitott szemmel él ebben az országban már régóta látja ezt.
  Idézet egy közkedvelt filmből, a Csillagok háborújából, a 2010-es választások margójára
  “Így száll hát sírba a szabadság, tapsvihar közepette.”
  Az átlagember el sem tudja képzelni mi készül.

   1. “Elek Attila: Hol a pénz?
    Avagy mivel hülyítik a magyart.
    A Független SZABAD EURÓPA nem titkolt célja a jelenlegi pénzügyi világrend elnyomása elleni küzdelem. Első lépésként az a feladatunk, hogy a felhívjuk a figyelmet a rendszer ellentmondásaira és elérjük azt, hogy a pénzügyi kérdések társasági témák legyenek, beszéljenek, vitatkozzanak róla az emberek. A megoldás, amiből többféle is van, csak ez után jöhet. Addig ugyanis, amíg az emberek nem értik a pénzügyi rendszert, addig nincs megoldás, hanem marad az újkori (pénzügyi) rabszolgaság.
    Végre! Kövér László végre kimondta, hogy az ország legnagyobb problémája a felvett kölcsönök után fizetendő kamatteher. Konkrét számot is mondott, a következő 4 évben 2500 milliárd forintot kell fizetni csak a kamatokra! Hoppá!
    Kövér László végre kimondta, a kamatteher az ország legnagyobb problémája
    A SZABAD EURÓPA (www.szabadeuropa.com) már évek óta ezt szajkózza. Végre Kövér is rájött. Az persze más kérdés, hogy Kövér már megint belső ellentétek szítására használja fel ezt is. Ő ugyanis csak azért mondta el ezt az adatot, ami egyébként 20 éve nyilvánvaló, hogy az előző 8 év kormányzását szapulja és kifogásokat keressen a Fidesz mostani töketlenkedéseire.
    Mi a cél? Mit szeretne a magyar ember! Hát azt, hogy több pénze legyen. Azt gondolom, hogy teljesen jogos elvárás, hogy ha egy osztrák ember dolgozik 8 órát becsülettel, és keres vele 2000 euro-t (560 ezer forintot), akkor a magyar ember, aki ugyanolyan becsülettel ledolgozza ugyanazt a munkát, lehetőleg hasonló összeget keressen, ne mondjuk csak 300 eurot (84000 forintot). Különös tekintettel igaz ez, azért, mert már nem az van, mint régen, hogy igen-igen az osztrák azért keres többet, mert hát náluk drágább az élet. Nem, már nem, sőt. A cukor, az áram, a benzin, a kenyér, a ruha, minden ugyanannyi a sógoroknál, vagy olcsóbb, mint nálunk. Csak, akkor fogunk közelíteni hozzájuk, ha több pénz marad az embereknél.
    Igen ám, de hogyan lehetne több pénz az embereknél? Hol az a pénz, amit megtermelünk? Azt ugyanis rögtön felejtsük el, amivel leértékelnek és etetnek minket, hogy mi magyarok nem termelünk annyit, mint a nyugati országok. Dehogynem, sőt sokkal többet. A magyar emberek többsége sokkal többet és jobban dolgozik, mint nyugati embertársa, vagy legalábbis nem dolgozik kevesebbet és rosszabbul. Csak belénk akarják verni, hogy nyugi majd lesz pénz, de csak majd 20-30 40 év múlva. De könyörgöm, mi most dolgozunk, most jönnek a sárga csekkek! Most kell kaját venni a gyereknek, tankolni, fizetni a lakáshitelt.
    Több pénz kell, hogy legyen az embereknél! Ezt felismerték a mindenkori magyar kormányok is. Nézzük mit tettek a helyzet javítása érdekében.
    2002 Medgyessy kormány. Medgyessy Péter és a szocialisták azzal nyerték meg a 2002-es választást, hogy a magyaroknak több pénzt ígértek. Megkezdődött a “jóléti rendszerváltás”. Igen ám, de honnan lehetne pénzt venni az ígéretek betartásához? Mivel 2001-ben az Orbán kormány – engedve a külföld nyomásának – lemondott a forint nyomtatás jogáról, pénzt már csak és kizárólag kölcsönből lehetett szerezni.
    Medgyessy Péter: Emberek, én betartottam az ígéretemet, adtam 50% béremelést, 13. havi fizetést és 13. havi nyugdíjat. Igaz kölcsönből, de a fidesz is megszavazta!
    A világot uraló pénzügyi körök biztosították Medgyessyt, hogy finanszírozzák terveit. Magyarul, adnak kölcsönt! Igen ám, de annak ugye vannak kamatai, amiről most Kövér beszélt. Az un. 100 napos programot 50% közalkalmazotti béremelést, 13. bért, 13, havi nyugdíjat, kalaplengetve magszavazta a Parlament a kormányzó MSZP-SZDSZ koalíció és az ellenzékben duzzogó FIDESZ is. Mindannyian tudták persze, hogy ennek az intézkedésnek pár éven belül komoly kamatterhei lesznek, a következmények ismertek!
    A Fidesz 2010-ben új elgondolással akar az embereknél több pénzt hagyni. Adócsökkentéssel. Egykulcsos adó! 38-ról ill 17 százalékról egységesen 16%-ra csökkentették a személyi jövedelem adót. Ezen túlmenően családi adókedvezményt is bevezették. Az más kérdés, hogy eközben eltörölték az adójóváírást, ami meg ugye így, adóemelés. Közben megfeledkeztek róla, hogy nem kommunizmusban élünk, ahol az állam mondja meg kinek mennyi a fizetése és mivel sok kisvállakozás örül, hogy életben van, nem ám, hogy béreket emeljen, jött a pofára esés és az ígéretek ellenére (mindenki jól jár) sokaknak nemhogy nőtt, hanem csökkent a fizetése.
    Orbán nem érti, hogy miért nem örülnek az emberek az egykulcsos adónak. Nem fogja fel, hogy az emberek 90%-a olyan kategóriába esett, melyben nem adózott 38%-t. Így most nekik lehet, hogy kevesebb a pénzük. Orbán nem tudja, hogy az emberek szegények!
    Orbán szidja a szocikat (baloldal, amikor tehette mindig rárontott nemzetére), Kövér rájött, hogy az általuk is megszavazott 100 napos program után uzsorát kell fizetni, Gyurcsány szidja Orbánt, vagyis a magyar magyar torkának esik, a nép meg eszi. Eközben a világ pénzügyi irányítói, szivarfüstös szobákban elégedetten dörzsölik markukat és mulatnak rajtunk magyarokon, és szedik továbbra is a sápot.
    A pénzt ugyanis nem Gyurcsány, nem Orbán tünteti el. A pénzügyi elnyomók persze kihasználva a politikusokat, akiket kijátszanak egymás ellen, és a kezükben lévő médián keresztül kezünkbe adják a “megoldást”. A pénz ellopták! Ezzel elterelik magukról a figyelmet és nyugodtan folytathatják az ország kiszipolyozását. Ül otthon a magyar és elhiszi, hogy azért nincs pénz, mert Zuschlag, Hagyó, Hunvald, Kulcsár stb. ellopta. Megy a cirkusz! Budai kormánybiztos vizsgálódik, a szocik és a szadesz körül, mint annak idején Keller, a Fidesz után.
    Ha összeadjuk az összes lopást BKV-stól, Hagyóstól a nokiás dobozzal, Hunvalddal, és összejön, mondjuk 300 millió forint. De legyünk nagyvonalúak szorozzuk be 100-zal, mert ugye amit nem látunk. Ez már 30 milliárd forint!!! Tudják mennyi ez? Semmi, amikor az uzsorásoknak évente(!) fizetjük ennek az évek alatt “ellopott” összegnek a 20-szorosát, 600-700 milliárd forintot, csak a kamatokra.
    Hiába keresi meg a magyar a pénzt, kimegy az országból a kamatokon keresztül. Ami itt maradna, az sem lesz sokáig a magyar ember zsebében, mert nem egy másik magyarnál költi el. Sokan szidják a multikat, hogy kiviszik a nyereségüket az országból. Azzal semmi baj nem lenne! A baj az, hogy a kereskedelmi a multi a mindennapi pénzünket viszi ki. Az a – osztrákokéhoz képest pl. – szégyenletesen kevés pénz, amit fizetésnek hívunk és amit megkapunk 3-án, már másnap idegen országokban van. Amikor tankolunk az oroszokat hizlaljuk, amikor eszünk, akkor a pénz nagy részével nem magyar gazdákat támogatunk. Így marad üres az országkassza, amit következő harmadikáig a újra feltöltünk kölcsönökkel.
    A magyar ember robotként viszi a pénzét a külföldiek zsebébe. Be vagyunk programozva!
    Amíg mi egymást kommunistázzuk, meg fasisztázzuk addig a háttérben röhögnek rajtunk. Aki már nem is politizál azt leültetik a TV elé és megy a “szórakoztatás”. Barátok közt, Bajnokok Ligája, MegaSztár, X-faktor, Valóvilág, 40 milliós Játszma, Dr. House, Dr. Csont, NCIS, helyszínelők és egyéb “izgalmas” műsorokkal folyik a magyar agymosása.
    És működik! Valós kérdéseket nem teszünk fel! Csak szidjuk egymást és acsarkodunk egymásra. Pedig az ellenség nem belül van! De amíg hagyjuk magunkat megvezetni, hagyjuk, hogy a magyar Orbán szidja a magyar baloldalt és a magyar liberálisokat, addig amíg a magyar Gyurcsány magyar embereket lefasisztázhat, addig, amíg párthívek magyar embereket lekommunistáznak, addig, amíg magyar ember másik magyar embert lehazaarulóz és ne adj Isten akasztana, addig, amíg egymást gyűlőli a magyar ember, addig nincs esélye a magyar nemzetnek.
    Álljon itt egy régi történet a tanulság kedvéért. Van mit tanulnunk… Önmagunk értékelését leginkább!!! Egy ismerősömtől kaptam.
    Svájcba emigrált magyar tanárnő fia szájából hallottam, hogy amikor a mamát befogadta a helyi iskola, azzal tüntette ki az igazgató, hogy ő intézhette az iskola számára szükséges eszközök beszerzését.
    Persze bizonyítani akart, és összeállította a listát, amit izgatottan vitt a bemutatásra.
    Az igazgató vetett rá egy pillantást, majd elmondta, az úgy rossz, ahogy van, lehet újraírni.
    Az értetlen arcot látva, jóindulatúan elmagyarázta:
    Először meg kell nézni, hogy a városban gyártják-e ezt a cikket?
    Ha igen, meg kell venni, mert az a legolcsóbb, hiszen a város lakóinak munkát biztosítunk
    és a későbbi minőségi problémák kizártak.
    Ha nem, meg kell nézni, hogy a tartományban készítenek-e ilyesmit, mert ez a második legolcsóbb,
    minőség vitára itt sem kell számítani.
    Amennyiben a tartományban nem készül, megnézzük, hogy Svájc területén előállítják-e a terméket.
    Ha igen, jöhet. Végül felmerül a kérdés: mi a teendő akkor, ha nem gyártják Svájcban?
    Ekkor hátra kell dőlni és behunyt szemmel, (esetleg egy rövid szunyókálás után)
    pihent állapotban azon lehet elgondolkodni, hogy egyáltalán, kell nekünk ez a sz*r?”
    Figyelem, magyarok, pedagógusok, és figyelem szülők és nem utolsó sorban kedves politikusok!
    Ezt a hozzáállást tanítsátok minden családban, óvodában, iskolában, egyetemen!!!
    Ennyi kell ahhoz, hogy örökre kilábaljunk mindenféle gazdasági krízisből…
    Ehhez persze pénz kell, hogy ne kelljen szerencsétlen magyarnak a kínai sz*rt megvennie és a külföldi kajamaradékot.
    “http://www.youtube.com/watch?v=YrjO6l5M02E&w=468&h=294″

    ebredj,magyar!GONDOLKOZZ.

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Ezeket olvasta már?
Eljött az Antikrisztus kora?
Kaslik Péter: Lóvátétel ( A Tarr Béla interjúról)
Merre tart Arábia?
Close