Történelmi szégyen – nyílt levél Orbánnak

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tisztelt Dr. Orbán Viktor!

A Magyar Köztársaság Országgyűlésében a képviselők megszavazták Izrael Európai Uniós társult tagságának támogatását. Még ugyanazon a napon felszólalások hangzottak el arról, hogy a Rendészeti törvény módosítása keretében A Magyar Köztársaság területén más országok karhatalmi ereje csapaterős vezénylésben tömegoszlatásra bevethetők lehetnek a jövőben.

Ez a tény és annak következménye minden tisztességes magyar embert megdöbbentett, és figyelmes elgondolkodásra kényszerít saját, valamint szeretett MAGYAR HAZÁNK jövője felől.

Senkit nem érdekelnek azok a törekvések, amelyek ilyen gyalázatra a magyarnak mondott vezetést rábírhatták, vagy kényszerítették. Az az ország sem etnikailag, sem földrajzilag nem tartozik Európához.

Éljenek békében földjükön!

MAGYARORSZÁG nem lesz Gáza!

Ha Izrael társult, később ne adja az Ég, rendes tagjává válna az Európai Uniónak, attól kezdve abból az országból is jöhetnének ide karhatalmi erők.

Máig közszájon forogó cáfolatlan szóbeszéd tárgya, hogy 2006. őszén Budapesten idegen csapaterős karhatalmi egységek segítségével taposták vérbe a kommunista őrültek a magyarok szabadságvágyát, alázták meg emlékeit, tettek bizonyságot arról, a hatalomért bármit megtesznek – újra, meg újra, meg újra.

Alig hihetné bárki ezek után, hogy a fenti két tény össze nem kapcsolható, s hogy ez a fegyveres hatalomgyakorlás kezdetének árnyékát nem vetíti előre! Pedig ez teljesen világos!

Hovatovább idegen, mi több, más földrészről származó erőkkel történő megfélemlítés rémét vetíti előre.

Élve a szabad véleménynyilvánításból eredő, nemzetközi szerződésekkel a magyar állam által kihirdetve védett jogommal, nyilvános elektronikus címére eljuttatva adom tudtára, mint a Magyar Köztársaság, a magyar nemzet tagja, ettől az időtől kezdve, a magam részéről nem tekinthetem törvényesnek sem az Ön miniszterelnöki megbízatását, sem kormánya tetteit.

Hazámat el nem hagyom. Igyekezzen bárki erre rábírni, akár mint néhány éve egy sértődöttet játszó, kérdéses elmeállapotú figura tette.

Ez a HAZA a magyarok ősi földje, azt senki kedvéért idegen fegyveres erőnek senki, soha, semmi indokból át nem engedheti, az élete árán sem.

Politikai értelemben kinyilvánították azon félelmeiket, hogy MAGYARORSZÁG nagy bajban van, ami miatt tömegmegmozdulásokra számíthatnak, s hatalmuk bármi áron történő megtartása érdekében azt bármilyen eszközzel készek véresen eltaposni.

Ebben az értelmezésben semmiben nem különböznének elődeiktől. Ezt akár egy öszödi kihelyezett ülésükön is kimondhatták volna. A rendészeti törvény módosításáról Sukorón, vagy a Hajógyári szigeten is lehetett volna beszélniük.

Nem gondoltam volna, hogy azt kell mondjam MAGYARORSZÁG immár leszerepelt miniszterelnöki posztot betöltő emberének, ami megesett, amiről az imént szóltam, az

TÖRTÉNJELMI SZÉGYEN!

Önök a történelem szégyenpadjára utasították a kezükre bízott országot!

Erre nincs, és nem lehet mentséget megfogalmazni! Magyar szó erre egy van, de ezt majd kimondja Önökre a Történelem!

Ferencváros, 2010. november 13.

Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő

8 thoughts on “Történelmi szégyen – nyílt levél Orbánnak

 1. 2.800.000 és 850.000 magyar szavazó már április 11-én nem tekintette semminek sem Orbánt, vagyis egy cionista hazaárulónak. Ez a szám azóta csak gyarapodott. Felhívom a Jobbik vezetőit, hogy a legsürgősebben valósítsák meg a programjukat, ha kell forradalmi felhívással a nép felé. El kell fogni a felelősöket országszerte, és átvenni a hatalmat.

 2. Egyetlen lehetőség maradt e kérdésben: – kiírni a népszavazást arról, hogy Magyarország maradjon-e az EU tagja. Ugyanis ez a beavatkozásról és annak engedélyezéséről szóló döntés nem Orbán Viktoron vagy kormányán, de még csak nem is a magyar parlamenten múlt, hanem azon a szövetségi kötelezettségen, amely még ezernyi apró és minden tagállamot eltakarítani akaró megállapodás-sorozatból áll, és ebből származik. Már a tagságot igazoló u.n. népszavazás is meghamisított népszavazás volt, tehát ab ovo érvénytelen. Persze csak abban az esetben, ha tisztességes és erkölcsileg kifogástalan szemlélet alapján ítélünk. Alapvetően nem tragédia ez az idegen hatalom katonai beavatkozásáról szóló törvény, ugyanis a mindennapokban, is ott van a világkormány, ám a nép nagyobbik része ezt nem veszi észre, nem tesz és nem akar tenni ellene, de nem is tud már ellene tenni semmit. Ez a kérdés, és számos más kérdés nem Magyarországon dől el. Ha a hazudós ferkó lenne a kormányon, akkor is megszavazták volna, sőt, ha Vona lenne a kormányfő akkor is. Senki ne tápláljon hiú reményeket….

 3. Üzent a múltból valaki a Jobbiknak. Az illetőt Hitlernek hívták.
  Elismerve mindenki jogát Hitler tevékenységének megítélésére, de nagyon igaza volt(van?).
  Leegyszerűsítve:
  Nem a parlament a miénk, hanem az utca!

 4. Stoffán ismét osztja az észt. Úgy osztja, mintha egyetértene Lengyel Károllyal de megmagyarázza, hogy miért kell beletörődni a hazaárulásba. A titkosítási törvény szigorítása is ilyen ‘eu miatt kellett megtenni’ okok miatt történt. ((de – mondták a pártok közel 1 éve – nekünk is nagyon jól jön.)) Az egész mesterkedés arról szól, hogy törvényesítsék a gazemberséget. Arról szól ez is, hogy a tetvek törvényesen szívhassák a vérünket. Az idegen haderőket pedig izraelben kellene bevetni a palesztin nép védelme érdekében.
  Bár a leírtakkal egyet értek, azt meg kell jegyeznem, hogy a történelem ezeket a tetteket csak akkor fogja elítélni, ha nem ők győznek.

  1. Csak jelzem, hogy az iszlám még jobban gyűlöli a keresztényeket, mint a zsidó… vagy egyformán gyűlölnek minket… mindegy. Tehát addig örüljön eSzel, amíg egymást irtják és nem minket. Bár annak is eljön az ideje. Ne palesztínozzanak itt, és ne sajnálkozzanak akkor, amikor a magyar nemzetet épp így gyilkolták és irtották ki a Kárpát-medencéből az utódállamokban. Ez a palesztínvédelem csak ürügy vagy elmebetegség. Az ő dolguk. Nem kell siránkozni rajta, hiszen a magyar önmagát sem tudta 65 évig megvédeni. És egyetlen palesztín sem ontott könnyet emiatt. Valamilyen logika kellene a világlátáshoz is eSzel. Mert ez, amit ideírt, csak amolyan parttalan hőzöngés volt …

 5. Valamit azért észre kellene venni: – nem a hőzöngés, hanem a realitások felismerése és a diplomácia az, amely változásokat hozhat. Ezt pedig – bár sokan nem így látják – csak a mai kormány képes végig vinni. Vak az, aki nem látja azt az utat, amelyen a mai kormány jár. Tessék szíves lenni az előző kormányhoz viszonyítani és úgy ítélni. Aki pedig Hitlerrel példálódzik, az nem egészen normális. Ha H. Adolf nyeri a háborút, akkor a magyarok ma vagy nem élnének, vagy valahol Ázsiában javítgatnák a jurtájukat egy-egy vihar után. Persze azt is tudni kellene, hogy kik pénzelték Dolfit… és miért.

  1. Kedves György!
   Vegyük már észre azt a nem kicsit elhanyagolható tényt, hogy az országot kik is irányítják. A bűvös szó: Z S I D Ó-k.
   Ha ezt veszi alapul, – és ebből nem enged – akkor egészen más aspektusból lehet látni a dolgokat… Nem antiszem(é)tizmusból és rasszizmusból írom, de ez a tény! (sajnos) A tényeket pedig úgy fest, kis hazánkban tilos kimondani. Mindenki beszél mindenről, hogyan lehetne, de sajnos addig nem változik semmi, amíg nem egy nemzeti kormány irányítja az országot. Jobbik gyenge, mint a harmat, és úgy tűnik kezd beállni a sorba.
   A másik. Adolf Hitlerre egy éve még én is úgy gondoltam, mint magára a sátánra. Közben, ha nem a berögzült frázisokat motyogjuk magunkba, hogy „…náci, zsidó gyilkos, őrült stb”, hanem kicsit mélyebbre ásunk, máris kezd meginogni eddigi ismeretünk. Valahol olvastam, – egy gondolkodótól, és nem rasszistától – hogy egyszer Hitlernek lesz a legtöbb szobra Németországban.
   Hatalomra jutása, és a romokban fekvő német gazdaság talpra állítása, majd szuperhatalommá tétele egyedülálló a történelemben. Ezt ugyi nem nagyon halljuk sehol. Csak a zsidók szemszögéből „ismerjük”. Más kérdés, hogy a népirtást én is ellenzem!
   Az ellent meg kell tudni nevesíteni! Sok magyar még erre sem képes.
   Áldás!

 6. El kell keserítenem Önt, Kedves Pisti. Nem csak magyarországot, de az egész uniót, sőt, ha átlibbenünk a tengeren, akkor láthatjuk, hogy azt a földrészt is, amelyre a Santa Maria vitte az első turistákat… Ennek ellenére azt mondom, hogy mindig az adott – olykor, mint ma is – kényszerű politikai helyzetben kell megtalálni azokat a lehetőségeket, ameylek a nemzet számára a legjobbak és a túlélést biztosítják. Minden hatalom ideje lejár egyszer, s minél nagyobb a birodalom, annál kevésbé lehet benne rendet tartani, kivált úgy, hogy nem ismerik el az alaptörvényt, azaz, a „Nép jóléte a legfőbb törvény”-t. Koldusok nem csak kornyadozni, de lázadni is tudnak, ha már nincs veszteni valójuk. A magyarnak még van, ezért nem lázad, sőt, otrombán ócsárolja azt a kormányt, amelyet, ha Gyurcsányéhoz hasonlítunk aligha volna joga bárkinek szidni, elmarasztalni.
  Hitlerről csak annyit: én nem zsidó aspektusból nézem az ő „életművét”. De a II. világháború és az 1947-es párizsi béke nem úgy kezdődött, hogy jöttek az oroszok és lerohanták Berlinig egész Európát. Ennek voltak bizonyos előzényei. Hitler még abban is bűnös, hogy az oroszok végigfertőzték és erőszakolták az európai asszonyokat, lényokat, hogy a Gulágra vitték legjobbjainkat, és ránk köszönötött ez a 65 éves vörösterror, amelynek idén áprilisban lett vége! Remélhetőleg….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük