Toroczkai: „…kizárólag a közvélemény nyomása kényszerítheti az áruló, önző és gyáva politikai vezetőket arra, hogy megvédjenek minket”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Toroczkai László Facebook bejegyzése:

toroczkai_laszlo„Az elmúlt két nap alatt baszk, angol, dán, bolgár, svéd, amerikai, norvég és magyar újságírók újabb rohamát álltam. Egyre kevesebb olyan ország van, amelynek az újságírói nem jártak még Ásotthalmon. Tudatos döntés volt részemről két évvel ezelőtt, amikor a világ egyedül hagyott minket ásotthalmiakat a legjobban támadott, ám mégis nyitva hagyott határszakasszal, hogy a közvéleményhez fordultam.

Most is azt vallom, hogy kizárólag a közvélemény nyomása kényszerítheti az áruló, önző és gyáva politikai vezetőket arra, hogy megvédjenek minket. Ezért fontos, hogy a mai népszavazás sikeres legyen, s ezért nagyon fontos minden megosztás itt a világhálón, amelyet ezúton is megköszönök Önöknek, Nektek.

A tavalyi migránsokhoz szóló videóüzenetem bejárta a világot, és a következményeként létrejött Custodela (www.custodela.club) nevű nemzetközi tudósítói hálózatnak köszönhetően most már a nagyvilágnak is mutathatjuk az utat. Bízom benne, hogy mindez előbb-utóbb az Európai Uniót is igazságosabbá teszi, egy szebb jövőt hozva változtatja meg.”

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 thoughts on “Toroczkai: „…kizárólag a közvélemény nyomása kényszerítheti az áruló, önző és gyáva politikai vezetőket arra, hogy megvédjenek minket”

  1. Üdvözlöm kedves Anna!
   E fiúból pap lesz akárki meglássa – szerintem is van jövője a srácnak.
   H.B.

 1. Színház az egész, Fiam. Ha az a” kéz „megengedi, hogy elhárítsuk
  a migráns-áradatot, sokba fog az is kerülni.

 2. Sajnálom hogy érvénytelen lesz a szavazás, mert ez lehetett volna életemben az első eset, hogy áruló, önző és gyáva vezetők megmentik a tömeget, melyek fölött felelősséget vállaltak. Történelmi pillanatot szalasztottam el.

 3. Lassan előveheti a többség a józan eszét,már ha maradt még, mert a fizetett véleményezés,agymosás csődöt mondott. Tudomásul kell venni,hogy „ennek a politikai garnitúrának az ideje lejárt. Hiteltelenné váltak szakmailag,emberileg,erkölcsileg egyaránt.
  „az a hatalom,melyet többek kárára gyakorolnak,nem tartható fenn sokáig!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük