KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tomboltak a HQ agyak a drogszigeten – Ezt tudják a Sziget külföldijei Magyarországról

A kép lesújtó, bár talán ezen nem is kell csodálkoznunk abban az Európában, mely az agymosás magasiskolájában kiemelkedő. Az ember azt hinné, talán csak az átlag amerikai tök hülye és Európában talán megmaradt egy kevés abból, amit alapműveltségnek hívnak. De nem… Persze biztosan vannak kivételek. Ezeket azonban nem a hajógyári drogközpontban kell keresnünk.

https://youtu.be/FVVds7ALRLE
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

10 thoughts on “Tomboltak a HQ agyak a drogszigeten – Ezt tudják a Sziget külföldijei Magyarországról

 1. Csinalni gyereket lehet, de felmerest kesziteni szoktak. Egy riportertol elvarhatjuk ,h. szepen beszeljen magyarul.

  1. Az a helyzet,hogy a riporterek mind a megszállók leszármazottai és nincs bennük annyi tisztelet hazánk iránt,hogy rendesen megtanulják a magyar nyelvet.
   H.B.
   “Magyarországon is megszületett a „káosz generáció”, az erkölcsnélküli ifjúság – a káosz generáció menekül a bódulatba és az értelmetlen pusztításba.”

 2. Nagyon lehangoló!
  Talán a sziget működtetői gondolhatnának arra is, hogy némi kulturális misszióként is fel kéne fogni ezt az egészet, s nem csak pénzcsinálási lehetőségként. Miért nem tesznek ki installációkat Magyarországról, a híres és történelmi nagyjainkról? Költői kérdés mert, ahogy elnézem a programokat, nem szól másról, mint a lányom fogalmazása szerint a gagyiról.
  Aztán érdekes lenne, ha a TV társaság az ott bulizó magyarokat is megkérdezné szép hazánkról, félek, nem sokkal lenne nívósabb a válaszok többsége.

  1. Gerendai 300 millió forintot kapott, hogy a Szigeten 1956 60. évfordulóján tájékoztasson. Itt az eredménye.

 3. hát ez az EU nélkülözhetetlen számunkra?. OV szerint e nélkűl nem tudunk boldogulni. Mind szorosabban kell közeledni ehez a nyugati kulturához, a romlandó EU hoz. Hát, csak rajta! Adjuk fel a maradék sajátosságainkat, a mentalitásunkat, Alacsonyodjunk le az ő szintjükre! Még agymosottabbaká váljúnk, de azért (Ó!) még európaiabbak…

 4. Sziget? Ostoros moszatok nemzetközi sperma és drogcserebulija.

  1. A video vége felé elhangzik a következő: „Atilla Hun”! Ez miért maradt ki a magyar fordításból? A libsik pont annyit tudnak rólunk,mint a megszólaltatott külföldi fiatalok!

 5. Kicsit távolabbról nézve, nem gondolnám, hogy aggályoskodni kellene a jelenségtől, ami úgysem a lényeg. Igaz, a korpa és a disznók esete előfordulhat, de a többség úgyis külföldi.

 6. és természetesen a szigetnen senkinek sem is volt soha az eszében , hogy valaki ezt felvállalja , hogy népszerűsítse Magyarországot ! ez a sziget

 7. Híres magyar… Rubik Ernő? Rubik-kocka? Azt minden fejlett ország lakóha ismeri (max nem tudja hogy magyar, na bumm)
  De aki az Aranycsapatot mondta, arra büszke vagyok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük