KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Több helyen is demonstrál az FKgp

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

fkgp_logoA Független Kisgazdapárt három demonstrációt tart a következő napokban, amelyekre tisztelettel és barátsággal meghívjuk Önöket.

Szeptember 17-én csütörtökön 14 órakor a röszkei határzárnál (Röszke, Felszabadulás utca- Szántó Kovács János utca sarok)

jelenünk meg  „Kerítéspártiak” feliratú kisgazdás pólóban azért, hogy a rendőröknek és a katonáknak is megköszönjük áldozatkész helytállásukat. Elismerésünket „harcias meglepetéssel” fejezzük ki.

 Szeptember 18-án pénteken

10 órakor

az Osztrák Köztársaság Nagykövetsége előtt ( Budapest VI. Benczúr u. 16.) demonstrálunk kancellárjuk minősíthetetlenül magyarellenes politikai ámokfutása miatt.

A nagykövetség munkatársának átnyújtunk egy kg citromot, amelyet osszanak szét  újságíróik, szocialista politikusaik között, és egy

Faymann = Scheissemann feliratú táblát mutatunk fel.

 11 órakor

a Német Nagykövetség előtt (Budapest, Úri u. 64-66)  azért demonstrálunk, hogy hagyjanak föl a kettős beszéddel, sajtójuk képmutató, Magyarországot gyalázó magatartásával.

Ők is kapnak egy kg citromot, Angela Merkelnek pedig egy vezetéselméleti könyvet küldünk, amelyből kérésünk szerint tartson felolvasást az Európai Unió impotens vezetőinek.

 Minden együttérző honfitársunkat szeretettel várunk!

 Budapest, 2015. szeptember 16.

                                                                                  Hegedüs Péter, elnök

                                                                                  Független Kisgazdapárt

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: