KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tóásó ügyben hol az EU ereje?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az EU szívesen fitogtatja erejét, amikor Magyarország gyalázásáról, például a Tavares-jelentésről van szó. De hol az erő, amikor a Bolíviában jogellenesen fogvatartott Tóásó Előd ügyéről, vagy éppen a Bora Borán két éve fogságban lévő édesanyáról és óvodás gyermekéről, vagy a magyar testvérpárt halálra gázoló ír Tobin büntetésének letöltéséről van szó? Mikor védi meg végre az EU a jogsértett magyarok jogait?

[youtube=http://youtu.be/D9D2g2akzIk]

Nemzeti InternetFigyelő

4 thoughts on “Tóásó ügyben hol az EU ereje?

 1. Csak egyetlen kérdés, mi keresni valója volt Tóásónak Bolíviában? Teljesen jogos az állam védekezése a terroristák ellen! Miért lenne jogellenes börtönbe zárni egy terroristát?
  kató rudi

 2. Itt is példaértékü Svàjc viselkedése, mikoris 2 üzletembert Gadaffy letartoztattatott és fogva tartottàk öket. Az egyik közülük mégcsak nem is volt „echte” svàjci, hanem vmilyen arab szàrmazàsu, de az is lehet Sri-Lanka-i, de svàjci àllampolgàr. Szàmos diplomàciai kisérlet volt a kiszabaditàsukra, söt még egy titkosszolgàlati is, ami sajnos nem sikerült, mert elkaptàk az ügynököt.
  A svàjci kormàny hivatalosan kérte az EU-t, hogy lépjenek közbe. Mint tudjuk közbe is léptek és Gaddafy-t legyilkoltàk egy kis puccs és àlforradalomnak àlcàzott akcio keretében. De ennél sokkal többet àrul el a svàjci kormàny hozzààllàsàrol, hogy az àllamelnök személyesen is elment Gaddafy-hoz és nyilvànosan bocsànatot kért, amiért a fiàt Genfben letartoztattàk. A letartoztatàs még akkor is jogos volt, ha a fiànak diplomàciai utlevele volt. Hisz Genf legelökelöbb hoteljében ez a szadista kiskiràly a hotel személyzetét brutàlisan verte, ami miatt a màs vendégek àltal riadoztatott rendörség letartoztatta és szokvànyosan lefotoztàk, ujjlenyomatokat vettek töle. Aztàn egyik ujsàg, rendörségi kapcsolatain keresztül, megszerezte a fotokat és a történetet, és leközölték. Innen indult a botràny és végül Gaddafy bukàsàhoz és a kiskiràly meggyilkolàsàhoz vezetett.

  De szàmos màs esetben foglyul ejtett turistàkért fizettek komoly összegeket vàltsàgdijként. Ezek az akciok mindig a hiradokban szerepelnek. Vagyis tàjékoztatjàk rendesen az àllampolgàraikat és nyilvànossàgot kap minden hasonlo eset!

  Ebböl a példàbol is lehet làtni, hogy a svàjci kormànyok a svàjciakat képviselik. Budapesten a kormànyok nem a magyarsàg érdekeit képviselik.

  A magyarsàgnak nincs orszàga màr rég!!!
  Hazàtlanok vagyunk mindannyian!!!
  BOZGOROK!!!

  Tisztelettel
  Futurist

 3. Morvai Hisztike újra harcol egy másik Butaháziért..farkinca szagértőnk nem nyugszik..csak ki ne derüljön róla is, hogy …izé ő is…:)

  Fispá Géza

 4. A buta Tóásót megszédítette a zsidó Rózsa Flores,és elment vele Bolíviába forradalmat csinálni,mint Chegevara csinálta.Rosszul konspiráltak,hát így járt,nem fogjuk megtámadni a kiszabadításáért 22 tankunkkal meg a pár gripennel Bolíviát remélem.
  Dolfi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: