KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tizenkét év után újra listát állított az FKgP

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

fkgpA megújult Független Kisgazdapárt tizenkét év után ismét tudott listát állítani. Az FKgP meglehetősen viharos múltra tekinthet vissza, hiszen a történelem sodrában a nemzeti érdekeket képviselő párt folyamatosan a magyarságtól idegen politikai és gazdasági célokat képviselő eszmék, irányzatok és aljas, haszonleső lobbik céltáblája volt, melyet igyekeztek bármilyen eszközzel is, de mindenképpen szétverni. Így történt ez 1945 után és az 1990-es választásokat követően is.

Úgy tűnik, a komoly történelmi múltra visszatekintő párt az utóbbi pár éven át tartó átalakulása óta mára megerősödött és ez a tendencia folytatódni látszik. Ezt bizonyítja, hogy az idei választások alkalmával a párt már ismét tudott saját listát állítani, üzenete egyre többekhez eljut. Budapesten és vidéken is több helyen közvetlenül találkozhattak az érdeklődők a Független Kisgazdapárt standjainál a kisgazda aktivistákkal, akik készséggel álltak az érdeklődők rendelkezésére.

[youtube=http://youtu.be/ZInYi_YBsdA]

FKgPNemzeti InternetFigyelő

0 thoughts on “Tizenkét év után újra listát állított az FKgP

  1. Hál’ Istennek, akkor sikerült az FkgP-nek (is) megkaparintania, lenyúlnia a lóvét!
    Megérdemlik, hisz annyit tettek az elmúlt években a magyarországi gazdákért és a föld védelméért, a mezőgazdaság „újraélesztéséért”, felvirágoztatásáért, a családi gazdaságokért! Egyszerűen csoda, hogy a rengeteg teendőjük, dolguk, munkájuk mellett, így választásokra, sikerült előkerülniük, jutott még erre is idejük.
    Nagy Péter

  2. Mindenki magâból indul ki, nem csoda, hogy itt tart ez az orszàg ha ilyen megkeseredett, befordult, rosszmàjù emberekkel van tele,csak sajnálni tudom Önt, mìg másokat arra bìztatok, hogy igenis merjenek hinni, akarjanak változást! En is ezt akarok, ezért szavazok a Kisgazdapártra.Pellei

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: