KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tipikus mai segítségkérés

Az alábbi levél egy tipikus mai magyar tragédia, ami bármelyikünkkel megtörténhet. Igazat adunk a levél beküldőjének, aki megjegyezte, hogy a pontos elérhetőség miatt feltehetőleg igaz a történet – hiszen könnyedén leellenőrizhető -, ezért érdemes komolyan elgondolkoznunk rajta. Természetesen az is lehet, hogy egy könnyelmű életvitel vezetett ide a család életében, de ne feltételezzünk mindig rosszat, illetve utána lehet járni a dolognak.

Nem biztos, hogy a pénzküldés a megoldás – mint beküldőnk is megjegyzi – (bár a kérő család nyilván örülne neki), hiszen 3 millió koldust a többi, szintén nem dúsgazdag (éppen, hogy megélő) többség nem menthet meg, s a valóban gazdagok azért nincsenek olyan nagy létszámban (igaz, ők többet is segíthetnének). Azonban ideje lenne végre az asztalra csapnunk! Mert az mégsem normális, hogy a XXI-ik században, Európa közepén, egy nem fejletlennek számító 10 milliós ország egyharmada a végső csőd, a létminimum közelében vagy az alatt él!

Talán egy „új Robin Hood„-ra lenne szükség, aki (társaival együtt) elveszi a multiktól, a bankoktól, a globalista dúsgazdagoktól összeharácsolt, lopott vagyonukat, s egy igazságosabb elosztással visszaadja azoknak, akik megtermelték a javakat, megdolgoztak értük.

Persze ez afféle gyermeteg álom, de az tény, hogy így nem mehetnek tovább a dolgok, és nem tűrhetünk, hallgathatunk tovább tétlenül!

Itt lenne a politikusaink igazi feladata, és ez az Ő felelősségük is, hogy ide jutottunk.

Éppen ezért kell szigorúan felelősségre vonni azokat, akik tolvaj, herdáló, hazájukat kiárusító tevékenységükkel nyomorba vitték az országot!

(NIF szerkesztő)

Íme a segélykérő levél:

Tisztelt Címzettek!

Először is szeretnénk elnézésüket kérni, hogy ismeretlenül fordulunk segítségért Önökhöz. Sajnos, az élet erre kényszerít minket.  Kérjük, hozzák ezt a levelet barátaik, ismerőseik tudomására, és ha tehetik, könyörgünk, segítsenek rajtunk.

Egy dolgot kérnénk önöktől. Ez pedig a következő:

Kérjük, ezt a levelet ne töröljék olvasatlanul, a benne leírtak minden szava igaz, megfelel a valóságnak. Elolvasása után döntsenek, a szívükre hallgatva, belátásuk szerint.

Köszönjük.

Kereszturi Tamás vagyok Magyarországról, Sárvárról. Végső elkeseredésünkben fordulunk családommal Önökhöz segítségért.

Feleségemmel két iskoláskorú gyermeket nevelünk a mai magyar minimálbérből, ami szinte csak az éhhalálhoz elegendő.

Az évek során a létfenntartásunkra, a megélhetésünkre felvett hiteleink törlesztő részletei sajnos nagyon megemelkedtek – közben pl.: én három műszak helyett egy műszakos munkarendbe kerültem a munkahelyemen, betegség, stb. – és ez nagyon nagy terhet jelent számunkra. Adósságcsapdába kerültünk, amiből segítség nélkül reménytelen a kiút. Különböző hitelekből van 3 500 000. forint adósságunk, ami – napról napra – már a megélhetésünket veszélyezteti. Sok mindennel próbálkoztunk, de sajnos mindenütt falakba ütköztünk. Szerettünk volna adósságrendező hitelt felvenni – más lehetőséget nem látván -, hogy az összes hitelünket erre átváltva, egy hitelt fizessünk, és ezzel is csökkentsük a törlesztés nagyságát. Sajnos, nem lehet, mert a tavaly vásárolt lakásunkon jelzálogteher van, ami a vásárláshoz felvett kölcsönhöz kellett, és emiatt a bankok sorban utasítanak el minket. Nem számíthatunk senkitől segítségre, sőt vannak olyanok, akik a mi gondunkból, problémánkból a maguk részére próbáltak volna nyerészkedni.

Ezért kerestük meg önöket hogy megkérjük, segítsenek a családunkon. Tudjuk, szélhámosságnak is tűnhet a dolog, de kérem higgyék el, a leírtak minden szava igaz. Arra a pontra értünk, amikor minden hónapban el kell döntenünk, melyik az a számla vagy csekk, amit az adott hónapban nem fizetünk ki, nem adunk fel, hogy gyermekeinkkel meg tudjunk élni. Természetesen szívesen várjuk otthonunkban Önöket, hogy a leírtak személyesen is megtapasztalhatóak legyenek.

Tudjuk, hogy a kérésünk nem egy megszokott dolog, de kérjük Önöket, segítsenek rajtunk. Nekünk bármekkora anyagi segítség a túlélést jelentené.

Kérjük, könyörgünk, hogy – két gyermekünk jövőjét is figyelembe véve – segítsenek egy végtelenül elkeseredett magyar családnak. Gyermekeink szomorúan élik meg azt, hogy ebbe a helyzetbe kerültünk. Sóvárogva nézik azokat a dolgokat, ami máskor egyébként természetes lenne nekik, de mi sajnos nem tudjuk megadni ezeket nekik. Látni rajtuk, hogy szenvednek ettől. Ne luxusdolgokra gondoljanak. De ezek nem létfontosságú dolgok, hiányuk nem jelent gondot a mindennapokban.

Ha az 3 500 000 forint tartozásunkat, vagy ebből legalább az egyik 2 000 000 forintos hitelünket vissza tudnánk fizetni, akkor a kettőnk keresetéből már rendesen élhetnénk, és a lakástörlesztés sem okozna a későbbiekben gondot. Ebből a 2 000 000 Ft-ból időközben egy magánszemély segítségével 400 000 forintot sikerült visszafizetnünk, de sajnos még így is van 1 600 000 Ft, ami nagyon nagy teher. Jelenleg sokszor a napi megélhetésünk is gondot jelent, és ha nem kapunk valahonnan valakitől segítséget, nem tudom meddig tudjuk tartani magunkat, de 1-2 hétnél tovább biztosan nem. Ezért kérjük Önöket, segítsenek rajtunk.

Ne tízmilliókra gondoljanak segítségként, nem ennyit kérünk. Jelenleg hitelkártyáról fedezzük a napi nagyon szűkös kiadásainkat, de ez is elfogy pár használat után, és ennek a részleteit sem tudjuk majd fizetni. Aztán már élelmet sem tudunk venni, mivel a keresetünk elmegy a törlesztésekre és a rezsire teljes egészében, illetve nem is elég rá.  Nekünk a kis segítség is segítség, és sokat jelent a napi gondokban . Mindent hálásan megköszönnénk mivel csak köszönettel és gyermekeink mosolyával tudnánk viszonozni segítségüket. Kérem, segítsenek rajtunk, hogy ne váljunk hajléktalan földönfutóvá, és ne gyermekeink szomorú tekintetét lássuk nap mint nap. Itthon is megkerestünk olyan embereket, akik játszva segíthettek volna rajtunk, de még csak válaszra sem méltattak minket, vagy ha személyesen kerestük őket, egyszerűen letagadtatták magukat. Higgye el, nagyon szégyelljük, amit teszünk, hogy pénzt kéregetünk, szinte koldulunk Önöktől, de sajnos, senki nem segít rajtunk.

Kérjük Önöket, segítsenek egy kétségbeesett magyar családon, hogy ne kelljen a lakásuk elvesztésétől, a teljes anyagi tönkremeneteltől félve, rettegve élni a napjaikat.

Sok helyen azt a választ kaptuk, hogy megértenek bennünket, de magánszemélyt nem támogatnak. Kérjük Önöket, tegyenek kivételt, és segítsenek rajtunk. Amennyiben segítenének rajtunk, akkor a   nekünk szánt összeget az OTP – bank sárvári fiók  11773470-10448395 számú számlára utalják.

Amennyiben postán küldenék az összeget úgy Kereszturi Tamás, 9600 Sárvár, Hunyadi utca 12/c. 4.em 17-re címezzék. Kérnénk, segítségüket egy az e-mail címünkre írt levélben tudassák velünk.

Tisztelettel:  Kereszturi Tamás és családja.

E-mail:    tompek01@gmail.com

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

69 thoughts on “Tipikus mai segítségkérés

 1. Ha valaki,akkor én biztosan megértem a gondjaikat.Ugyan ebben a cipőben járunk.Már nekünk sincs semmi reményünk.
  Kívánunk sok kitartást,és szerencsét.

  Kedves Olvasónk!

  Örülünk, hogy felelevenítette ezt az írást. Annak már egyáltalán nem, hogy Ön is érintett egy ilyen rettenetes helyzetben. De hozzászólása bennünket is arra ösztönöz, hogy ezt a témát újra és újra fel kell elevenítenünk.

  Kívánjuk, hogy jól oldódjon meg problémájuk, minden esetre ha lehet, írja meg esetét, vagy inkább azt, hogy miben van szüksége!

  Honfitársi együttérzéssel: Híradmin,
  NIF

  1. Sajnos egyre több család van aki segítségre szorul. többek között én is. Egyedül nevelek 3 gyermeket nincs munkahelyem, (bár nagyon szeretnék dolgozni) albérletben vagyunk. Nekünk is 10 után már kenyérre nem telik. Nagyon nehezen élünk. Sajnos semmi kilátásunk sincs arra hogy bár mi is változzon. Meg elégednék élelmiszer csomaggal esetleg ruhaneművel. Csak nem tudom hova lehet fordulni. Ha valaki tudna segíteni meg köszönném. Nyirkóné Judit
   nyirkoistvanne@freemail.hu címre kérném a leveleket. Köszönöm.

  2. tisztelt olvasok margit vagyok 4kis korú gyermekem van kőztűk egytartosan beteg agykárosodása epilepsziája van és a félrésze lebénult 14 éves évekig albérletben voltunk 2éve vettűnk hitelre 1lakást desajnos a tőrlesztőrészletem 75ezer forint sajnos már a gázt ki kapcsolták mert nem tutuk fizetni nem volt rá pénzűnk lakás tőrlesztésemet már 3 honapja nem tudom fizetni sajnos édes anyám elhunyt sajnos őssze szedni nem tudom magam 5nap mulva fel mongyák a szerződést kérem aki tud segítsen rajtunk nem akkarok utcára kerűlni a gyerekekel bank számla számom erstebank0000000038229871

   1. ketőszáz husz ezere lenne szűkségűn ahozz hogy rendezhesűk lakás tőrlesztésűnket kérem segítsenek sajnos kis fiam is korházzban van mert sajnos a fűrdőszóbánk banmár nagyon régi a bojler és az alja le esik sajnos kis fiam meg rázta fűrdés kőzben a 220 de azt sem tudom kicseréltetni így veszéjes

  3. Tisztelt esetleg segíteni tudó emberek!
   Mi egy kétgyermekes család vagyunk egyik gyermekünk sajnos tartós beteg,feleségem sajnos munkanélküli így egy keresetből élünk családommal és idős beteges anyósommal.A számlák kifizetése és a gyerekek tanítatása után nem marad pénzünk tűzifára,és a fűtési szezon beálltával fagyoskodnunk kell a gyerekekkel.Végső elkeseredésemben írok önökhöz hátha van jólelkű segíteni tudó és akaró ember aki segítene vásárolni tűzifát vagy esetleg anyagi támogatást tudna nyújtani nehéz helyzetünkben.Kérem aki teheti írjon email: pipista 1974@hotmail.com vagy telefonáljon:06305831668
   köszönöm gyermekeim és a magam nevében tisztelettel István és családja

  4. Tisztelt embertársaim!!
   Borsos Gyuláné vagyok négy gyermek édesanyja. Sajnos mi is nehéz helyzetbe kerültünk. Amire nekünk szükségünk lenne az nem más mint pénz. min. 1000000ft-ra ha valaki tudna ennyi pénzt kölcsönadni visszafizetném részletekben.
   Sajnos az utobbi honapokban annyira megemelkedtek a hiteleim törlesztörészletei hogy már nem tudom öket fizetni nagyon sok elmaradásom van velük ezért már a bank végrehajtásról beszél ha nem fizetek pár napon belül. Sajnos erre nincs lehetöségem, hogy azért valamennyi pénz tudjak mégis a hitelbe befizetni elmaradtam a villannyal és a vizdijjal is. Már azok is küldik a levelet hogy kikapcsolják igy áramunk sem és vizünk sem lesz. Sajnos a gyermekeimmel nincs hová menjek nincs senki akihez forduljak. a bajban. Ráadásul sajnos a nagyobbik gyermekem látássérült 90%-ban vak. Sajnos neki sem tudom megadni azt a dolgokat amire szüksége lenne, kénytelen szegény az egészséges gyerekekkel iskolába járni és ugyan azt a feladatott elvégezni ugyan olyan tempoban mint a többi társa. Nekem ennyi pénzre lenne szükségem hogy ne keljen kiköltözni a házból és hogy gyermekeimnek ne keljen mondani hogy nincs pénzem ételre. Kérem aki tud segítsen!
   Elérhetöségem: 06305771428
   gyuszesz10@freemail.hu
   Köszönettel és tisztelettel!
   elkeseredett anya

 2. Mélységesen eggyütt érzek önökkel. Én ugyan ezt az életet élem két kisgyermekkel, az utcára kerülök mert nem tudom a lakáshitelemet törleszteni!Kívánom hogy önök ne jussanak el idáig és sikerüljön megoldást találniuk!

  1. Van megoldás, ne keseredjenek el. Mindenki aki ki szeretné fizetni a tartozást, de most nem megy szociális alapon koszolidálható. Telefonom: +36-20-9-541-550. E-mail hitelbolkiut@gmail.com Mindenki aki sejti , hogy bajba kerül, aki már hitelspirálban van, akit végrehajtanak vagy arra vár, jelentkezhet.

   1. vajon milyen segítségre számíthat az, akinek túlnőttek a közüzemi számlái a bevételén és hol van munka hol nincs.. egyre nagyobb a tartozás.. van 73 ezres és 188 ezres számlám is.. ennyi nyilván SOHA nem folyik be 1 hónap alatt.. már a végrehajtóval fenyegetnek.
    Nem deviza alapú hitelem van, kedvezményes kamatozású forint alapú, amit a szocpol mellé kaptam amikor a ház épült, havi 22e csak …és már 7 éve…. és még majdnem ugyanannyi van hátra mint amennyit fölvettem… Nagyon köszönöm a megtisztelő választ.
    Főnix Hetven

   2. szeretném meg kérdezni milyen segitséget tud nyujtani?sajnos mi is nagy bajban vagyunk.ráadásul ápolási dijon vagyok bátyámmal aki 53 éces de lle van kiskorusitva 5 .évesre.mint egy kis gyerek.engem már utól értek a végre hajtók.a vizet villanyt is kikapcsolják.sajnos bármikor jöhetnek.de senkitöl nem kapunk segitséget.a ház törlesztése iszonyu sok.legalább is nekünk a bejövö jövedelemhez képest.havi 70 -és 80 ezer között van a törlesztö.mellette a rezsi..nagyon kérek én is mindenkit aki tud segitsen.és mindenkinek sok sikert kivánok
    borsosné simon erzsébet

 3. Nagyon sajnálom önöket hiszen én egy kilenc gyermekes édesanya vagyok aki mindenben együtt érez önökkel.Sajnos nekünk csak a panaszkodás jutott ami nagyon sokszor sőt legtöbbször süket fülekre talál.Én is megprobáltam már mindent de sajnos senki sem szeretne segiteni hiszen mihejst kiderül hogy mi a kissebséghez tartozunk rögtön elö jönnek az előitéletek.Azt hiszik hogy csak hasznot akarunk huzni a segiteni akaro emberekböl pedig ez nem igy van. Végső elkeseredésemben irok hiszen már a mindennapi ennivalót is nagyon nehezen tudjuk mkikeriteni pedig minden olyan munkát elvállalunk amit megtudunk csinálni de ez sajnos nem elég ahoz hogy mindent fedezni tudjunk belőle.ezért arra kérek mindenkit aki segiteni szeretne csak még vívódik hogy jóhelyre megy e a segitség hogy győződjön meg a mi szegénységünkröl és keressen meg minket a hernádnémeti vörösmarty utca 89/a cimen vagy a 06/20 236-7549es telefonszámon.Minden segitséget elöre is köszönök tisztelettel:glonczi lajosné

 4. Sajnos mi is ugyan így állunk és mi nem is a kissebséghez tartozunk de minden helyről csak elutasítást kapunk és beszólásokat segítség helyet,
  aki tud segítsen 7 gyerekes család vagyunk én gyest kapok a párom munka nélküli.
  November 18-ig, 200 000 ezer forintot kikell fizetnünk az émásznak vagy kikapcsolják a villanyunkat sajnos a vizet már ki kötötték de villany nélkül lehetetlen élni nagyon kérem aki tud segítsen rajtunk havi 10 000 ezer forintjával vissza fizetnénk.Aki tud segíteni az evaeva1970@gmail.comon keressen meg.

 5. Tisztelt emberek! Hihetetlen,hogy ide jutottunk.Eddig is tudtam,hogy nem vagyok egyedül a gondjaimmal de hogy mindjájan ugyanabban a cipöben járunk ez hihetetlen.Mi is ott tartunk, hogy nem tudom ,hogy holnaptol vagy a jövő héttől kell gyertya fény mellett tanulnom a 3 gyermekemmel.Nekünk 200000ft_os villanyszámla tartozásunk van Amit csak valami csoda folytán tudunk kifizetni,vagy talán ha olyan ember olvassa levelemet akiben van némi szánalom.Én már annyi ismerőstől probáltam kölcsönkérni,hogy az utcára sem szívesen megyek ki már szégyenembe de sajnos csak azt kapom ,hogy „nehéz a helyzet.nem tudok segíteni”.Pedig biztosan tudom ,hogy ez nem igaz.Kérem ,könyörgöm, aki megengedheti magának, SEGÍTSEN!! olahzoltanne75@citromail.hu –n keressen meg!

 6. Együtt érzek a családdal,mert csak is az tudhassa mi a szegénység a nélkülözés aki benne van.Igen mi is ugyan ebben a helyzetben vagyunk.3 gyermekkel.nekem is van elmaradott számlák,mert választani kell ,feladom a számlát vagy eszünk?Elvagyok maradva a lakáshitelel is.napokig nem tudok főzni,mert nincs mit.gyermekeimnek nincsennek téli ruhájuk,de venni sem tudok,mert egyszerüen nincs rá pénz.És ebben a helyzetben bele lehet bolondulni.én nem pénzt kérnék,gyermekeid kinőtt ruháit szivesen fogadnánk,nekem már ez is nagy segitség volna!!!tel számom:20 352 25 17.

 7. Bárcsak segíthetnék….sajnos jelenleg,vagyis kb 1 éve mi is nagyon nehéz anyagi körülmények közt vagyunk kénytelenek élni , 2 kiskorú gyermeket nevelünk,11 és 5 évesek,mindkettő lány,a kertes házat amit teljes OTP hitelből vettünk használtan 5 éve,jelzálog terheli és a havi törlesztő részletünk az egekbe szökött,mivel svájci frank alapú a hitel.Az utóbbi 1 évben az egészségi állapotom oly mértékben leromlott,hogy már a mindennapi háztartási feladatok és a gyerekeim ellátása is nehézséget jelentett. Mindkét csípőmben súlyos fokú csontelhalás van,emiatt csípő protézis műtétre volt szükségem,2010.10.20-án (hála a barátaim segítségének) az első műtétem megvolt,jelenleg csak lakáson belül mankóval tudok közlekedni,a befizetetlen csekkek sorakoznak, szégyenkezve bár,de mindennemű segítséget elfogadunk.Az önkormányzat mindenben elutasít,mondván,hogy a lakás hitelt nem vehetik figyelembe,mert az mindenki saját felelőssége és semmiben nem segítenek.Sajnos nagyon sokan vagyunk ilyen és még rosszabb helyzetben.Kérem azokat az embereket akik megtehetik segítsék a bajba jutottakat!Nem csak pénzel lehet segíteni a családokon!Tartós élelmiszer,ruhanemű,bármi amit nélkülözni tudnak.VAJON OLVASSA OLYAN EMBER EZT AZ OLDALT AKI TUDNA SEGÍTENI?? REMÉLJÜK!!

 8. sziasztok segitséget szeretnék kérni két gyermekem részére 18 éves vagyok eddig növéreméknél laktam de most már el kellet költöznöm albérletbe sajnos és nem tudom kifizetni 30000 ft lenne ha nem teszem ki raknak minket az utcára nagyon szépen kérem aki tud valamennyivel az segitsen közeledik a karácsony és nem tudom hogy mi lessz velünk bármit szivesen elfogadok de azt kérem hogy rossz megjegyzéseket ne irjatok énis ember vagyok és nem szivesen teszem ezt hogy ide jövök de már nem látok más kiutat a nevem mahovszky szandra 2243 kóka isaszegi utca 4224 aki aki tud és akar segiteni az ide küldhet vagy esetleg számlaszámom monor és vidéke takarékszövetkezet 65100053-15520786 elör eis köszönök mindenn segitséget és boldog ünnepeket mindenkinek

  1. Szia Hugi!!!Büszke vagyok rátok,hogy ilyet tettek!!!Talán ha nem hazudnál akkor segitene a család is!!!Roland

 9. Sajnos számomra is ismerős ez a helyzet. És mi sem tartozunk a kisebbséghez.Szerintem a mostani helyzetben már nem is kell odatartozni,hogy ilyen helyzetbe kerüljön az ember.Nekünk is jelzálog és különböző egyéb hitelünk van amit már nem tudunk fizetni mivel a jelzálog svájci frank alapú és majdnem duplájára emelkedett a törlesztőrészlet.
  Én le vagyok százalékolva.Próbálok mellette elhelyezkedni,de nem sikerül.Van egy gyermekünk aki különböző betegségekben szenved.
  A párom jövedelme az én 27000-m és a családi pótlék már nem elég a megélhetésünkre.
  Mi is minden hónapban osztályozunk mi az amit abban a hónapban kifizessünk fontossági sorrendben nehogy kikapcsoljanak valamit.
  Viszont van olyan hitelünk amit már nem tudunk fizetni.Emiatt félő,hogy elveszik a házunkat.
  Aki tud esetleg valami segítséget nyújtani;kérem írjon az e-mail címemre.
  Előre is nagyon köszönöm!!!
  annaszgd@gmail.com

 10. Segítséget szeretnék kérni,7 gyermekes család vagyunk 200000 ezer villany számlát kell kifizetnünk a hónapban és januárban így sajnos a karácsony szegény lessz számunkra a gyerekeknek se tudunk semmit venni még karácsony fát se, de ha nem fizzesük ki a villany számlát akkor villanyunk nem lessz, a nélkül meg mit lehet kezdeni? Kérem aki tud segítsen rajtunk a férjem munka nélküli én gyesen vagyok ezt a kis pénzt amit kapunk nem tudjuk másként osztani vagy a számlát fizessük vagy eszünk, most a villanyt minden képpen kikell fizetnünk, ha tudnak csak pár ezer forintal segíteni számunkra most az is sokat jelent hagy legyen a mi gyermekeinknek is karácsonyuk! egy aggódo anya Bank számla számom Posta bank : 11600006-00000000-44230289 vagy Otp bank . 11773346-01500321

 11. Nagyon sajnálom hogy mindenki ennyire tönkre ment!Sajnos mi is ilyen cipőben járunk!A lakásunkat már lassan el viszik a fejünk fölül és nem tudunk semmit tenni érte ,pedig a két kezünkkel építettük fel a férjem és Én .A számlákat sem tudjuk fizetni így már gázunk sincs szeptember óta!A villanyt is ki akarják kapcsolni mivel ott is nagyon sok pénzel tartózunk (250000 Ft) az E-on-nak.Három gyermekünk van ebből kettő tartósan beteg és szükségük van az áramra. Mivel mind a ketten aszmások ezért inhalátor készülékük van az pedig árammal működik!A jövedelmünk a gyes és a családi pótlék a férjem pedig munkanélkülit kap .A férjem nagyon jó szakember ,de 2009 év végén volt egy közúti balesete ő nagyon megsérült (koponyatörés).Szerencsére azóta sikerült felépülnie de azóta nem talál munkát!Mi azóta teljesen tönkre mentünk!Nekünk is pénzre lenne szükségünk vagy pedig munkára a férjemnek (lakatos vagy szerkezet lakatos) és nekem (takarítás vagy valami itthoni munka) is.Kérem aki tud segítsen .
  OTP számlaszámunk:11773384-40867953 a címünk ha valaki meg szeretne keresni minket Fekete Attiláné Tetétlen Petőfi utca 33 szám. Telefonszámom:06308507776 vagy pedig az e-mail címem: frigo2000@freemail.hu
  KÉREM SEGÍTSENEK!!!!

 12. Én is hasonló cipőben járok, 5 év törlestés után többel tartozom forintban, mint az elején, de ami még felháborítóbb, a svájci frankban számolt adósságom sem csökken, különböző banki „technikák” miatt, mint pl. havi 40e forintos „kezelési költség” és a többi „kreatív” számlavezetési és apróbetűs szerződési trük miatt. (Amikor kellett a hitel, szinte mindent aláírtunk, csak megkaphassuk).
  Sajnos azonban, az ilyen levélírók jelentős része csak kihasználja a rendes emberek hiszékenységét és jóindulatát. Egy egyszerű google kutatás már ezt a levelet is a legalábbis gyanús kategoriába sorolja: http://celldomolk.olx.hu/bedolgozoi-munkak-iid-33732265

  1. Van kiút a hitelcsapdából , ne keseredjen el! Mindenkinek szólunk, aki a bajt megelőzni szeretné, vagy már bajban van, esetleg kilakoltatás előtt, alatt áll. Van lehetőség, hogy szociális helyzetét figyelembe véve konszolidálják a hitelét. Hívja a +36+20-9-541-550- es telefont, vagy írjon e-mailt: hitelbolkiut@gmail.com .
   Adjon még egy esélyt magának, a családjának!

   1. Jó napot!
    Engem érdekelne,hogy milyen lehetőségek vannak szociális helyzetemet figyelembe véve…4 gyermekünk van, családi pótlékból és a gyesből élünk…párom munkát keress…Segítségüket előre is köszönöm:
    Fülöpné

 13. Gyanús bizony. Kommentár nélkül közlöm a levélíró egy másik hirdetését:
  „Otthon akár munka mellett is végezhető bedolgozói munkák. Nem igényel semmilyen képesítést. Az országban bárhol végezhető.Kézzelfogható teljesítményorientált jövedelemre tehet szert. Ne késlekedjen!! Dolgozzon és keressen pénzt az otthonában!! Tájékoztatót KIZÁRÓLAG!!! a címemre küldött felbéllyegzett megcímzett borítékban küldök!!Címem : Kereszturi Tamás 9600 Sárvár Hunyadi J. u. 12/c. 4.em. 17.

  1. Meg mindig mukodnek ezek a szelhamosok?
   Ha igen,akkor gondolkodjunk el azon:melyik az a nepcsoport,amelyik munkavegzes nelkul is jol meg tud elni.Aztan ki-ki vonja le a megfelelo tanulsagat.Ez a szelhamos csocselek 1990-94 kozott aratott,kulfoldon vegezheto munkat ajanlva.Persze csak penzlehuzas volt,kulfoldi munka nem,a vallalkozo „felszamolta magat”.Ilyen mocskos vilagban elunk.Pontosabban a torvenyhozok „szandekosan trehany munkaja” ezt tette lehetove.
   Sem a csalokat, sem a torvenyhozokat soha senki nem tudta szamonkerni tetteikert.

 14. Tisztelt Olvasók!
  Szeretném a segítségüket kérni a következőben!
  Jelenleg 27 éves 6 hónapos veszélyeztetett terhességgel küszködő kismama vagyok!
  Sajnos az életembe az a szituáció adódott, hogy a hasamba fejlődő babáról az apukája lemondott a 4-dik betöltött hónapunk után:( így magamra maradtam ami ugye helyzetből adódóan sajnos kellemetlenül alakult mivel nem dolgozhatok illetve már nem is bírnék!
  Sajnos a hitelem annyira felhalmozódott, hogy az autómat a bank vissza vette, de persze a különbözetet követelik ami 1.2millió forint viccesen hangzik, de kaptam egy olyan papírt, hogy a bank a tőlem vissza vett autót eladta 300 ezer ft-ért és várják a különbözetet! Ez volt novemberbe….. Közbe kaptam egy másik levelet, Budapest banktól ugyanis 4 évvel ezelőtt egy suzuki típusú autómat ellopták Csepel Hév megállóból így ugyebár 2 autóm volt és 2 bank esett hirtelen nekem! Szóval az ellopott autó behajtó cég kezére került! Lakásom szintén hiteles és nem terhelhető több hitellel így a két felmerülő autó adóssága közel 4 millió ft-ig kúszik amit sajnos képtelen vagyok kifizetni előteremteni a rávalót! Emellett a havi csekkek is felhalmozódtak a gázt a héten kötötték ki:( Ebből a tartozásom 600 lakás törlesztéssel!
  Ezek azért halmozódtak így fel mert nem dolgozhatok a baba végett! Sajnos családom nincs, mert Állami gondozottként nevelkedtem fel!
  Mindent papírokkal tudok igazolni, alátámasztani!
  Kérem aki tud segítsen ha csak a születendő gyermekemen kis ruhákkal, ha anyagilag bármi úton!
  Félek, hogy a sok hitel végett mindenem elfog veszni és, hogy még a gyermekemet se nevelhetem fel:(
  Hálás köszönet!

  1. Kedves Anna!
   Szívszorító a levele, de sajnos nincs egyedül. Amit legelőször tudok javasolni, hogy menjen fel a honlapra és gondolja végig az olvasottakat. Talán ez a megoldás elérhető lesz az Ön számára is mint sokunknak.www.hitelbolkiut.hupont.hu
   Mindig van remény, ne felejtse el, vannak csodák.
   Üdvözlettel:
   Heni

 15. igazán sajnálom öket az mi helyzetünk is hasonlo.én 4gyermekkel lakom albérletbe sajnos rossz anyagi körülmények között esélyünk sincs saját otthonra pedig ebben a kis faluban ahol lakunk 2-3millióbol már házat lehetne venni.43év vagyok és egyedül nevelem a gyerekeimet.sok kitartást kivánok önöknek

 16. Tisztelt Sorstársak
  Nem szoktam kunyerálni meg sírni ,de sajnos ide jutottam én is.

 17. nemrég kapcsolták ki a villanyomat,ami létfontosságú,nekünk erről megy a víz,meg minden.Sajnos nem dolgozom mert ha megtudják 4pici gyermekem van ,másképp néznek rám.Nemsoká jönnek a villanyórámért hogy elvigyék.Probáltam én is segítséget kérni.de elfordulnak tőlem,nem értem hova jutott ez a világ.

 18. Hát igen…….bajban az egész ország…….annak jó akinek biztos munkája van!Mi is ilyen helyzetben várjuk a fejleményeket:( 3gyermek,jelzálog és munka sehol!De mondja már meg valaki hogy kinek lehet hinni?Ebben a világban ahol politikusok,papok és kitudja ki még korrupt!Szeretnék a rendszerváltás elött élni,ahol bármilyen nehéz is volt de elvittek a csendörök ha valaki nem dolgozott!Most meg segélyre várni???????ez élet,hát én dolgoni szeretnék addig míg bírok,és felnevelni becsülettel a gyerekeimet!Szégyen ami itt folyik ebben az országban!De kihez forduljak segítségért?Férjem középfokú végzetséggel lapátolni se kell……elutasítják…..ez Borsod!Ha valaki tud segítsen:::::::::::::(

 19. én már irtam de sajnos senki nem reagált pedig nekem is sokat számitana akár milyen segitség de lehet hogy a nagy nyilvánossághoz kellene fordulni csak az elég merész dolog lenne a gyerekeim miatt is ma ott tartok hogy holnap az-az márc 20.án kenyérre sem maradt pénzem ugyhogy nem tudom mit csináljak üdvözettel krisztina

 20. nekem már leszerelték a villanyórámat,bementem a családsegítőbe ők csak széttárták a kezüket ,hogy nem tudnak mit csinálni,erre csak azt feleltem bezzeg ,ha itt maradnánk ahol nincs villany elvinnék a gyerekeimet…..,sok helyre telefonáltam mindenhol nemleges választ kaptam:( na ez az élet szemét rendje de remélem lesznek ők is ilyen helyzetben.

 21. Én szintén segitséget szeretnék kérni, helyzetünk kilátástalan.Tavaly juniusban férjem elhunyt 13-hónap rákos betegség után, én is beteg vagyok leszázalékolt betegségeim miatt munkát vállalni nem tudok a nyugdijam 30.540ft van egy 14 éves tartósan beteg gyermekem sajnos férjem betegségére mindenünk elment .Most ott tartunk hogy a gáz is ki van kötve a viz le van szűkitve és a villanyt is két héten belül kikötik.kérném ha tudnak segiteni nekünk nagyon meg köszönnénk. Számlaszám:UniCredit Bank : 10918001-00000065-95160002 E-mail cim:marsal.maria@citromail.hu Segitségüket és megértésüket köszönöm.

 22. sajnos azt kell tapasztalni hogy mindenki reménykedik a jó szándékú emberekben velem együtt de úgynéz é ki egyre kevesebb van belölük én is irtam már kétszer de semmi nem történt sajnos a gazdagok jó része lenézi e szegényeket nekünk már csak a remény marad

 23. szeretnék segitséget kérni 150000ft-re lenne szükségem amit nem ajándékba kérek ha nem havi 10000ft tudnék vissza fizetni kérem aki tud segitsen egyedül vagyok 4kiskorú gyerekkel albérletbe várom jó szándékú emberek segitségét egy el keseredett anya köszönöm telszám 06 20 2455982

 24. Tc., kedves bajba jutottak, szeretnék olyan illetőn segíteni, aki albérletben lakik vagy nincs hol laknia. Lakhatást kínálok, én mozgássérült vagyok és valakit ide fogadnék, csak a rezsibe kell beszállni. István

 25. üssétek már be a tompek01@gmail.com -ot a google keresőbe, aztán utaljatok.
  Kedves Medve Úr!
  Köszönjük felvilágosítását. Bizony, bizony, Keresztúri Tamás a Magyar Baráti Közösségtől kezdve a Kanadai Magyarok Fórumán át a NIF-ig mindenfelé tarhál, miközben sűrűn látogatja a pornó oldalakat is, és igen szeret hozzászólni is! A nagy szegénység közepette erre is van lehetősége!
  Üdv.: Híradmin

 26. Üdvözlöm !
  A felhíváshoz az alábbi hozzá fűzésem volna:
  Nehéz manapság eldönteni, mi igaz, mi nem.
  Tartsuk szem előtt, hogy mi is megdolgozunk minden fillérért, ezért kapja az akit rég ismerünk, megérdemli, és nem felejti.
  Akire ha kell, mi is számíthatunk, ha esetleg gondba kerülnénk – és persze mindent tegyünk meg azért, hogy ne kerüljünk 🙂
  Segítőkész legyen az ember, ne a jóhiszeműségének az áldozata.
  Tisztelettel:
  Cs A

 27. szép napot mindenkinek segitséget szeretnék kérni egyedül nevelek 4-kiskorú gyermeket albérletben élünk szükségem lenne ruhákra cipőkre és még bútorokra aki tud kérem segitsen elöre is kőszőnőm.tisztelettel bata krisztina telszám 06308595882

 28. Szép napot mindenkinek !!
  Ide jutottam 🙁 Kéréssel fordulnák ahoz aki tud segíteni nekünk !!
  2011-10 hónapban besurranó tolvaj kifosztott minket..elvitte a megtakarított kis pénzünket ami tűzelőre és a jószágaim kajára volt elrakva !!
  Most sem tűzelőm sem kaja a jószágomnak…mivel mind ketten nyugdíjasok vagyunk nem tudom megvenni a téli dolgokat !!
  Aki tud könyörgöm segítsen !!!!
  Eamail cimem:yoyobaba@citromail.hu
  Ha bejön a hideg megfagyunk 🙁
  Köszönöm előre is !!!

 29. Segítséget kértem..igéret az van..de valódi segítség sajnos nincs 🙁
  Kaptam hideget meleget..nagyon nagy kellemetlenség hogy ide kell hogy jusson ember 🙁
  Betegen..nem is tudnák dolgozni sem 🙁
  Így meg nem élet ..azt hiszem elgondolkodtató..kár élni 🙁
  Szép napot mindenkinek !!
  Bné
  yoyobaba@citromail.hu
  Ha valaki mégis valós segítséget tudna adni !!TŰZELŐ ami nagyon nagyon kell !!!!

 30. Sajnos én is az előttem állókhoz csatlakozom.Nekem se jutott jobb az életből,már akkor mikor a saját anyukámnak elmentem kezesnek és most tőlem vonják a kölcsönt,a saját hitelemet már nem tudom fizetni így már felmondás alatt van a házam.Két kiskorú gyerekkel az utcára kerülünk,aki tud azt nagyon szépen kérem segítsen erste11600006-00000000-47813223 Köszönöm

 31. Tisztelt segítőkész emberek!
  Nagy szükségem lenne segítségre! Én cukorbeteg, szív és agyinfarktusos beteg vagyok! Mozgáskorlátozott rokkant.Nehéz anyagi körülmények között élünk. A diétám, a gyógyszereim pénzünk jórészét felemésztik. Most mégsem magamnak kérném a segítséget, hanem a férjemnek. Eddig az én nyugdíjam és az ő minimál béréből tengettük életünket. Sajnos a férjem lebetegedett és az ő gyógyszereit már nem tudjuk kiváltani. Nem készpénzt szeretnék kérni, hanem a gyógyszerei kiváltásában szeretnék segítséget kérni. Sajnos nem olcsó gyógyszert írtak fel neki. Viszont ha nem gyógyul meg dolgozni sem fog tudni és akkor lehetetlen helyzetbe kerülünk.Az is segítség lenne, ha most kiváltanák neki a gyógyszert és amikor dolgozhat visszafizetnénk az árát. Ha valaki segíteni tudna a tel száma:
  3620-9876104 VIII. ker-ben lakunk.
  Előre is köszönöm annak aki mgszán bennünket és segít!
  Eszter

 32. Tisztelt segítőkész emberek! Sajnálatos módon én is segitséget szeretnék kérni de lehet hogy nem is kéne ,sajnos olyan sokan vagyunk akik ebben a helyzetben nem tudnak mit csinálni csak probálkoznak valamivel,én is ezt teszem.Kérek s talán csak abban bízom hogy talán valaki tud segíteni.Mi is abba a helyzetbe kerültünk amibe olyan sokan de most én annak is tudnák örülni ha a villanyomat meg tudnám menteni a ki kapcsolástól igaz kaptam részletfizetést de sajnos azt is nem tudom fizetni mivel heti kifizetésben dolgozik a férjem ebben a közmunka programban és amit kap heti bért13000ftot ebből levonják a köztartozásokat így kézhez kap 8000ftot ez mire elég,arra hogy ne hajunk meg éhen.18000ft a villanyszámlám ha kitudnám fizetni nyernék egy hónapot ehhez kérek segítséget.Nem egy nagy összeg de az én számomra igen .Kérem ha tud valaki segíteni segítsen.11773346-01517781.Minden kis összegnek nagyon őrülnénk egy 4 tagú család!!!!!.

 33. NUSI tisztelt becsületes és hivö emberek nagy bajban vagyok nem tudom sem a viz sem a gáz de még a villanyszámlámat kifizetni rákos vagyok és elment minden pénzem Jó lenne ha segiteni tudnának minden fillérre szükségem lenne Ugy is jó lenne ha valaki tudna adni 150000 ft és én havi 10000 rel törleszteném Visszaadnék 20000 többet nekem annyit megérne hogy ne kapcsoljanak ki semmit De ha valaki csak pár ezer forintot tudna a számlámra küldeni nagyon meghálálnám 10402630 71525548 53531024 ide küldéskor kérem irják meg a telefonszámukat hogy tudjam ha lehet Segitsenek hogy elkerüljem azt hogy olyan lépésre szánjam el magam ahonnan nincs visszaut

 34. A lenti levelet jó néhány helyre elküldtem, segélyszervezeteknek
  Magyarország leggazdagabb embereinek, és egy-két Tv csatornának is.
  A nagyon sok megkeresésből egyedül a Magyar Vöröskereszt reagált
  egy asztali számítógép formájában, így már a saját lakásomból tudom
  intézni a levelezéseimet, mert addig míg nem volt gépem a helyi
  Polgármesteri Hivatal Segítő Szolgálatától tudtam levelezni, de ezek
  szerint tényleg nagy lehet az állandóan emlegetett válság mert senkitől
  nem kaptam segítséget ami anyagi helyzetemen változtatni tudna.
  A leveleim elküldése óta az én helyzetem is változott mert a március
  7-i orvosi felülvizsgálat során úgy döntöttek, hogy a 80 %-os egészség
  romlás csak 55 %-os és ebből kifolyólag 73 ezer ft helyett csak 28 ezer ft
  jár amelyből még járulékot is vonnak, de sajnos az egészségi állapotom
  nem változott semmit sőt még rosszabb lett.
  Így most már tényleg meg kell gondolni azt, hogy mit vásárolunk mert
  a napi kenyeren kívül másra nem nagyon jut.
  Nagyon szépen kérem Önöket, hogy segítsenek abban, hogy levelemet olyan
  helyre vagy inkább helyekre eljuttatni szíveskedjenek ahol érdemben
  segíteni tudnak, vagy írják meg nekem, hogy kinek küldjem el és én
  megteszem mert most már nagyon nehéz lesz a helyzetünk elkeseredésem
  már határtalan és kezdem reményemet veszteni.
  Tudom hogy Magyarországon nem csak én vagyok ilyen helyzetben de épp
  ezért kérek segítséget mert látom, hogy sok embernek próbálnak segíteni
  csak ez idáig én még nem tudtam olyan húrokat megpengetni amelyek
  jelenlegi állapotomon javítani tudna.
  Előre is köszönöm a segítséget.
  Tisztelt címzett, először is szeretnék bemutatkozni Horváth Ferenc
  vagyok Tákoson a Bajcsy-Zs. ut 2. sz. alatt lakom feleségemmel. Néhány
  sorban leírom hogy mi késztetett arra az elhatározásra, hogy levélben
  megkeressem önöket és segítségüket kérjem.
  2009-ben egészségi állapotom jelentősen megromlott, először májusban
  majd 2009-ben októberben újra megműtöttek /először Mátészalkán
  másodszor Debrecenben a klinikán/ hasnyálmirigy daganat és
  nyombél szűkület miatt. Abban az időben Vásárosnaményban dolgoztam egy
  nagykereskedelmi cégnél /Kiss B. Ker Kft./ mint kereskedelmi
  aszisztens az akkori főnököm / Kiss B Zoltán/ azt javasolta látva
  egészségi állapotomat, hogy százalékoltassam le magam.
  Beszélgetésünk után én el is indítottam a folyamatot de azzal a
  megegyezéssel, hogy ha sikerűl akkor továbbra is foglalkoztatni fog de
  ez sajnos nem így történt. 2010. december 31.-én munkaviszonyom megszűnt
  mivel 80 %-os egészségi állapot romlást állapítottak meg.
  Az akkori fizetésem nettó 130.000.-ft volt a mostani nyugdíjam
  73.000.-ft, ezt azért írom le, hogy a két összeg közötti különbözet
  hiányzik a családi kasszából és pontosan ez az az összeg ami fedezte
  volna régebben fel vett jelzálog hitelem havi törlesztő részletét,
  amit azóta sem tudok fizetni, így már a lakásom is veszélyben került
  ugyan még nincs végrehajtási /árverezési/ nap kitűzve de ez már csak
  idő kérdése.
  Hogy helyzetemet megtudják érteni muszáj leírjam azokat a
  dolgokat amik a jelenlegi állapothoz vezettek, és később ki is térek
  arra, hogy miben kérném az önök segítségét.
  Egy-két sorban leírnám, hogy volt főnökömmel a munkahelyi kapcsolatom
  jó volt sőt a műtétemmel kapcsolatos „költségeket” is ő rendezte. Tehát én csak köszönettel tartozom neki az anyagi és egyéb segítségnyújtással kapcsolatban, és
  úgy ahogy meg is értem döntését de ettől még én nem érzem magam jobban. Ezért is írom-e levelet mert a TV-ben nap mint nap látom hogy megszorult és
  segítséget kérő embereken segítenek vagy segíteni igyekeznek.
  Joggal teszik fel a kérdést, hogy miért nem kérek mástól segítséget, a
  válaszom az lenne, hogy nem tudom, hogy kitől és milyen formában lenne
  ez lehetséges. Az én kiesett fizetésem miatt kölcsönöket kellett felvennünk amíg lehetett de már rajta vagyunk mind a ketten az adós listán.
  A feleségem fizetését már letiltás terheli így havonta durván
  40.000.-ft-ot kap kézhez az én nyugdíjamból is levonásra kerül havi
  15.000.-ft így egy hónapra kettőnknek marad durván 90.000.-ft.
  A havi gyógyszer költségem 23.000.-ft igaz hogy van közgyógyellátásom
  havi 6.000.-ft-ig terjed ki de mivel csak altatóval tudok elaludni ami
  10 naponként 1.500.-ft így a felírt gyógyszereket úgy osztom be, hogy
  kevesebbet veszek be az elő írtnál, de hát így nem tudom, hogy az
  egészségem javulni fog-e valaha és ezekből a /9 fajta/ gyógyszerekből
  van olyan amit életem végéig szednem kell a hasnyálmirigy problémák
  miatt. Fizikai munkát nem végezhetek mert 2011. januárjában volt egy
  bal oldali lágyéksérv műtétem most előre láthatólag egy-két hónapon
  belül meg kell műteni a jobb oldalt is mert ott is kijött a sérvem.
  2011. decemberében kaptam egy agyi infarktust a bal oldalam majdnem
  lebénult, a gyors mentős segítségnek köszönhetem hogy most jól vagyok,
  de azóta a bal kezem nem úgy működik mint idáig.
  Gyakran megszédülök, egyensúly problémáim vannak ha a falut elhagyom az utóbbi
  időben január közepétől heti két alkalommal a fenekemen lévő tályog
  miatt műtét és kötözéssel kapcsolatban került sor.
  A heti két alkalom buszköltsége 1200.-ft. A gáz fűtést is már alig
  használjuk, mert ott is összegyűlt egy jelentős tartozás de mivel
  védendő fogyasztó vagyok kaptam részlet fizetési kedvezményt de is a
  részlet és a havi fizetendő 20.000.-ft, ezért abba a helyiségben
  alszunk ahol eszünk és nap közben tartózkodunk mert ott van egy
  kandalló és napi egy alkalommal késő délután begyújtok azzal a fával
  amit a vőmtől kapok, nap közben meg egy árvizet is megélt hősugárzó
  mellett ülök, mert az elviekben csak 27.-ft óránként de hát
  villanyszámlából ki tud ki menni előző évben azt is kikötötték
  egyszer, hogy vissza kössék a vőm adott kölcsönt, mint abban is a vőm
  segített, hogy a házunk egyenlőre az enyém. Ha a tűzifát is pénzért
  kellett volna venni akkor már tényleg kenyérre se jutott volna, a
  lányomék sokat segítenek már ami tőlük telik 2 gyerek mellett.
  A néhány sorból néhány oldal lett, de még így sem írtam le mindent, de
  bízom abban, hogy a leírtak alapján segítenek nekem, hogy kitől tudok
  segítséget kérni életem, és megélhetésem, családom, lakásom megtartása
  érdekében.
  Az eddig leírtak átolvasása után észrevettem, hogy a koromról még egy
  szót sem írtam, ez év február hónapban töltöttem be az 50. évemet.
  Szeretnék még mind a két unokám lakodalmán táncolni ha csak egy-két
  lépést is de ahhoz, hogy azt megérjem segítségre lenne szükségem.
  Biztos vagyok benne hogy, sokan megkeresik önöket naponta hasonló vagy
  sokkal rosszabb helyzetben lévő emberek de nagyon szépen kérem önöket
  segítsenek nekem, ha másképp nem abban, hogy ezen levelemet olyan
  helyre el tudjam juttatni ahol segítséget tudnak nyújtani.
  Elnézést kérek önöktől, hogy levelemmel zavarom önöket, de helyzetünk
  kezd kilátástalan lenni.
  Szükségünk lenne 500 e Ft-ra, de ha ennyivel nem tudnak segíteni akkor bár mennyí összeget megköszönünk, mert evvel az összeggel az anyagi helyzetünk enyhülne, és a lakásban maradásunk is biztosítva lenne egyenlőre. Sürgős segítségre lenne szükségünk ha nem jótékonyságból akkor akár visszafizetésre is. A banktól 2012. május végéig kaptunk haladékot egy nagyobb összeg befizetésére. Sok embertől próbáltunk már segítséget kérni, eredménytelenül.
  Nem szeretnénk elveszíteni lakásunkat, kemény munkánk van benne.
  Előre is köszönöm segítségüket.
  Tákos,2012. május 23.
  Tisztelettel:Horváth Ferenc
  Tákos, Bajcsy-Zs ut 2.
  Telefon: 30-507-1617
  E-mail:ferike196202@freemail.hu
  Számla számom:11600006-00000000-45836352

 35. Sajnos a mi helyzetünk sem rózsás,de talán még egy picivel jobb mint azoknak az embereknek akiknek a leveleit itt elolvastam csak az a baj,hogy Én olvastam a nagyszerű politikusainknak kellene itt egy picit olvasgatni,hogy rá jöjjenek valójában hol tart ez az ország!Beszélgetnek a Terror Házáról,hogy az elmúlt rendszerben mennyi ember élettét tették tönkre hát kérdem Én Ők a rendszer váltás óta mennyi Magyar embert tettek tönkre?
  Moldáv Norbert

  1. Ahhoz nem is kell kölcsönt fölvenni, hogy tönkremenjen egy család, hiszen aki ha talál is munkát általában nem fizetik ki, vagy épp kifizetik, de ma már megesik,hogy elküldik még próbaidőben,vagy határozott idejű szerződést kötnek,azután hónapokig megint nem talál munkát,a számlák pedig mindeközben jönnek és halmozódnak!!kikapcsolják a villanyt,lekorlátozzák a vizet és 70 ezerért visszaállítanák,(ha lenne 70ezrem,akkor nyilván nem is tartoznék!) úgyhogy nem humánus világ ez,tehát nem csak az lehet a padlón aki milliókat vett föl és azoknak semmilyen segítség nem jár sehonnan soha?!aki nem törleszt hitelt, csak simán,egyedül él a kislányával – hol van munka hol nincs – a közüzemi számlák közben rég túlnőttek minden lehetséges bevételen: az mégis hova forduljon?! – a lakást már nem lehet kisebbre cserélni, az már megtörtént egy bankhitel miatt,ami vissza lett fizetve ilyen módon… önerőből.. de vajon hogyan tovább?! Ki segít az ilyen helyzetbe jutottakon?! Az EON nem ismer méltányosságot,az küldi a végrehajtót.. Az önkormányzatnál azt mondják náluk nincs adósságrendezéshez segítségnyújtás, pedig én úgy tudom,hogy van.. Valaki esetleg tud tanácsot adni mi a teendő ilyen esetben? Akik kiugráltak a panelból a végrehajtó elől vajon megkérdezték-e mit tegyenek?? és vajon milyen válaszokat kaptak?! Sajnos nem kíváncsi vagyok,hanem bajban vagyok 🙁 köszönöm az esetleges hasznos válaszokat.
   Főnix Hetven

 36. Kérem segítsenek!!!
  Rokkant nyugdíjas vagyok felülvizsgálaton csökkentették a rokkantság mértékét 80%-ról 55%-ra pénzben azt jelenti, hogy 73.000.-Ft-ról 25.000.-Ft-ra.
  Betegségeim nagyon nagy kiadással járnak munkahelyem elvesztése és egyéb körülmények miatt a lakásunk is nagy veszélyben került lassan árverezni fogják.
  A villanyáramot már kikapcsolták a gázt is kifogják kikapcsolni, két hete jöttem haza a kórházból műtét után, de ez senkit nem érdekel.
  Ha valaki tudna kölcsön adni 400.000.- Ft-ot vagy bármilyen összeget azt nagyon megköszönnénk mert sokat segítene legalább a villanyt és gázt rendezni tudnánk belőle mert ez fontos az egészségem szempontjából.
  A kölcsön visszafizetésére feleségem jövedelme garancia melyet egy alacsonyabb havi törlesztéssel vissza tudnánk fizetni.
  Nevem: Horváth Ferenc
  Lakcím: 4845 Tákos Bajcsy-Zs. út 2.
  Telefon: 30-9-465-965
  E-mail cím: ferike196202@freemail.hu
  Számlaszámom: 11600006-00000000-45836352
  Ha nem tudnak segíteni kérem Önöket, hogy akkor írják meg, hogy ki tud, hogy én továbbítani tudjam feléjük.
  Az anyagi segítségen kívül bármilyen segítség jó lenne pl: téli tüzelő mert gázzal már úgysem tudunk majd fűteni.
  Előre is köszönöm segítségüket.
  Horváth Ferenc

 37. Aki tud Kérem segítsen!
  Engem és a lányom a volt férjem szó szerint kitett az utcára, és teljesen kisemmizett!
  Három gerincműtétem ellenére most még 27000 ft-ot kapok,de szeptemberi felülvizsgálattól semmi jót nem várok, mivel mindenkit kitesznek a nemlétező munkaerő piacra
  Mivel ebből a pénzből nem tudunk megélni részmunka időben dolgozom,de sajnos nagyon nehezen bírom.Az idén már kétszer voltam
  kórházba,nem tudom meddig tűri a munkáltatóm.
  Kilenc éve egyedül nevelem a gyermekem és most jutottunk arra a szintre,hogy nem tudom fizetni a hitelt amit azért kellett felvennem,hogy legyen a fejünk felett tető! Sajnos a 3.650.000 ft-os hitelem most a duplájára nőt mivel svájci frank alapú!
  Megpróbáltam a hivatalos utat, de mindenki mást mond, ide-oda passzolgatják az embert.Az eszközkezelő segítene ők készségesen válaszoltak,de az OTP háttér igazgatósága(állítólag közvetlen ők foglalkoznak az üggyel) még csak válaszra sem méltatott!
  Tudom nagyon sokan járunk ebben a cipőben, de kérem aki megteheti és van benne jóság és könyörületesség kérem,Segítsen!
  Még a tüzelőt sem tudom megvenni!!
  Nevem: Sági Istvánné
  6440 Jánoshalma Kinizsi Pál.u15.
  Számlaszámom:11773322-31021421
  email:stunde76@gmail.com
  A SEGÍTSÉGET HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!!!!

 38. Én egy 54-éves szegény és nagyon beteg vagyok ami most derűltki hogy rákos daganatom van. ki hulot a hajam s sajnos kopasz vagyok.Ezért kérem önöket aki olvasák ezt az oldalt legyenek szivesek az utolsó kérésemet teljesítni mivel mindig azt akartam hogy legyen szép fogam mivel a kemo terápuiátol kihulot a fogam is és mivel eni nem tudok ezért nagyon soat fogytam.Legyenek. szivesek segiteni.elöre is köszönöm.Minden fogorvos hivását várom aki tud segíteni A lányom telefonján el érnek TEL:0631-316-25-
  KocsisAnita

 39. Nos nem is tudom,hogy hol kezdjem.Sajnos nem egyszerű nekünk sem az életünk.Mi már 7 éve elhagytuk a szülővárosunkat azzal a reménnyel,hogy jobb lesz.Semmi nélkül indultunk el csak a ruháink voltak nálunk,valamint egy hónapra előre kifizetett albérlet.És úgy tűnt,hogy minden jól megy párom is és én is elhelyezkedtünk,és szinte csodának éltük meg,hogy egy hetet követően már munkába is álltunk.Hihetetlen volt.Lassan de biztosan alakítottuk az életünket.Pedig nagyon nehéz volt távol a családtól lenni de hittük hogy megéri és egyszer újra hazaköltözhetünk.Sajnos támogatni ők sem tudtak minket mivel még én vettem fel nekik annak idején személyi kölcsönt és ebből kifolyólag nem fizetés hiányába bár listára kerültem.A tartozásomat egy éve véglegesen rendeztem de még így is passzív bárosként nem vehetek fel lakáshitelt.Közben minket is elért a válság párom munkahelye megszűnt ,utána közmunkás lett.majd most megint dolgozik de a bejárást neki kellene megoldani ami lehetetlen mivel a közlekedési eszközök pont úgy járnak,hogy nem érne be időben a munkahelyére.Jelenleg motorral jár de télen nem fog tudni bejárni.Valamint a szűkebb idők alatt tartozásunk is lett ami szintén megnehezíti a helyzetünk.Őszinte leszek ahhoz ,hogy ne rúgják ki egy mopedautóra lenne szükség,amire elég a motor jogsi és a fenntartása is tűrhető lenne valamint tartozásaink rendezésére 360.000-ft-ra lenne szükségünk.Nem tudom,hogy ezeket a sorokat ki nézi majd meg lehet senkihez sem jut el de legalább megpróbáltam.Hisz annyira szeretem és annyi mindenen mentünk már át együtt hogy nem bírom nézni mikor a hétköznapi gondjaink felemésztenek minket.Ezért tisztelettel kérek mindenkit ha valaki olvassa és tud segítsen nekünk!Ha nem nem baj hisz senkinek sem könnyű,de azért jó lenne 🙂 Számlaszámom:11600006-00000000-48477525

 40. Szüksége van egy megbízható hitelt megoldani a pénzügyi problémákat?
  Voltál már tapasztalt stressz biztosításában kölcsön online?
  Az Oxygen Loan Ügynökség kínál kölcsön 3%-os kamat minden része a világ. Oxygen Hitel Ügynökség nagyon gyors és kényelmes, és én is javasoljuk, hogy forduljon őket oxygenloanagency@gmail.com
  Rev. David Babatunde

 41. ,,,segitség sgitség 2koru fiam nevelem apa és anya kénnt. anyi segitséget kérnénk hogy munkát kérnnék aki tudjon segitsen viszont segitnék munkával mezőgazdaság kőműves bármi ami fizikai munkával segitseg.
  atti1983@freemail.hu

 42. sajnos mi sem vagyunk jobb helyzetben sok adósságunk van de most az a legrosszabb hogy karácsony előtt 4 nappal ki kell költöznünk szombathelyi albérletből.4 gyerekünk.másik albérletbe viszont sok kaukciót kell letenni viszont arra nincs pénzünk ha valakinek van ötlete írjon.köszönöm.
  Gede Timea Varga Zoltánné

 43. Segítséget szeretnék kérni,szeptember elején kölcsönt akartam felvenni hogy lakást vegyek és egy Hold Financial nevü céghez fordultam mert nagyon jó lehetőséget kínált!!Beadtam a pappírokat és elbírálták a hitelt és azt mondták megkapom a pénzt de egy részét be kell fizetném,kértem egy embertől kölcsön míg megkapom a hitelt és befizettem 1,500,000Ft-ot.Ezután kiderült hogy nem is adnak hitelt csak átverés volt,de nekem annak az embernek ki kell fizetnem a pénzt és ő havi kamatot kért tőlem ami 100,000Ft. és én nem tudom már fizetni mert elvesztettem a munkámat és ráadásul albérletben élek a kisfiammal aki 5 éves.Néha már ételre sem nagyon jut és szeretném megkérni azokat akik esetle kisebb összegekkel tudnának segíteni hogy visszafizessem a 1,500,000Ft-ot hogy havonta ne keljen 100,000Ft-ot csak kamatra fizetnem és megtudjak élni a kisfiammal!!Előre is hálás vagyok mindenkinek aki segít!!
  Számlaszámom:12047000-01294409-00100002 Raiffeisen bank
  Köszennettel:Lóránt Brigitta

  1. Elképesztő, hogy magukat értelmesnek tartó emberek még mindig bedőlnek ilyen csalásoknak. Azért írtam, hogy magukat értelmesnek tartó emberek, mert az eredeti szöveg tele van helyesírási hibával. Most javítva kitettem. Nem tudom, mennyire valóságos a történet, mert akkor illett volna elérhetőséget is megadni, hogy aki akarja, ellenőrizhesse, igaz-e az egész, vagy ez is csak pénzszerzési trükk. Nem tisztem megkérdőjelezni a történet igazságát, de az embernek a mai világban okosnak és óvatosnak kell lennie. Nem egy hasonló levelet kaptam már, és amikor elkezdtem ellenőrizni a megadott telefonszámokat, email címeket, kiderült, hogy hamisak, sőt volt olyan, hogy a cím sem létezett.
   Minden esetre döbbenetes az egész történet, és újabb bizonyítéka, hogy sokan még mindig nem viselkednek felelősen gondolkodó felnőtt emberek módjára!
   (Híradmin)
   Tehát a javított levél:

   Segítséget szeretnék kérni, szeptember elején kölcsönt akartam felvenni, hogy lakást vegyek, és egy Hold Financial nevű céghez fordultam, mert nagyon jó lehetőséget kínált!! Beadtam a pappírokat és elbírálták a hitelt, és azt mondták megkapom a pénzt, de egy részét be kell fizetnem. Kértem egy embertől kölcsön, míg megkapom a hitelt, és befizettem 1,500,000 Ft-ot. Ezután kiderült, hogy nem is adnak hitelt, csak átverés volt, de nekem annak az embernek ki kell fizetnem a pénzt, és ő havi kamatot kért tőlem, ami 100,000 Ft. Én nem tudom már fizetni, mert elvesztettem a munkámat, és ráadásul albérletben élek a kisfiammal, aki 5 éves. Néha már ételre sem nagyon jut, és szeretném megkérni azokat, akik esetleg kisebb összegekkel tudnának segíteni, hogy visszafizessem a 1,500,000 Ft-ot, hogy havonta ne keljen 100,000 Ft-ot csak kamatra fizetnem, és meg tudjak élni a kisfiammal!! Előre is hálás vagyok mindenkinek, aki segít!!
   Számlaszámom:12047000-01294409-00100002 Raiffeisen bank
   Köszönettel: Lóránt Brigitta

   1. Igen igaz ez a történet,nem kamuból írtam és sajnos lehet hogy átvertek és hülye voltam de nem voltam vele egyedül!Nem tudom milyen bizonyitékra van szükség de ha kell akkor még a pappírokat is megtudom mutatni!!
    Brigitta
    Köszönjük gyors reagálását! (H)

   2. Lóránt Brigittának üzenem a következőket.
    Miután az internet segítségével próbálok segítséget kérni engem is meg keresnek naponta ilyen hiteleket nyújtó „cégek” de ezeket most már le rázom az általam írt levéllel melyet most közé teszek.
    Természetesen minden ilyen hitel nyújtás alapfeltétele az előre fizetés 1000-185 euró nagyságáig, csak én az ilyen labdákat nagyon gyorsan lecsapom.
    Itt a levél amit az ilyen és az ehhez hasonló szemét ládáknak írtam meg.
    Ezt a néhány sort azon embereknek szánom, akik mások szegény szerencsétlen emberek sorsából és helyzetéből szeretnének anyagi haszonhoz jutni.
    Ezek, a személyek az interneten segítséget kérő kilátástalan helyzetbe került a szegénység és az éh-halál küszöbén tengődő emberek sorsából gúnyt űznek és anyagi haszonhoz jutás reményében mindenféle 2-3 %-os kamatot ígérve különféle díjak előzetes befizetése fejében kölcsönt – hitelt ígérnek.
    Én még idáig nem dőltem be és nem is fogok, és arra kérem azt az „embert” ha, /egyáltalán lehet így nevezni/ mert az ilyen nem más, mint egy mocskos aljas tetű szemétláda, aki még arra sem érdemes, hogy levegőt kapjon, tehát arra kérném az illetőt, hogy szálljon magába és hagyja, békén a megélhetés perifériájára szorult embereket.
    Én is egy ilyen ember vagyok, aki a mindennapi megélhetéssel küszködik, és felháborít, hogy ilyen állatok akarják a jóhiszemű embereket megvezetni és lenyúlni, hiszen sokszor a kenyérre sem telik.
    A lényege az lenne a mondanivalómnak, hogy /és nem is csak a lényege, hanem/ a kívánságom, és szó szerint azt kívánom nekik, hogy kerüljenek olyan helyzetbe, mint azok, akiket ki akarnak zsebelni és az életben csak annyi örömük, legyen, mint a hópehelynek a meleg vízben.
    Ha ezt elolvasta, akkor jó étvágyat kívánok hozzá és merem remélni, hogy soha nem emészti meg és éjszakákon, keresztül csak azokra gondoljon, akiket már sikerült átverni, hogy általa milyen nehéz helyzetbe került az eddig is szerencsétlen ember.
    Ezt a néhány sort biztos, hogy felrakom a közösségi oldalakra, és mindig bővíteni fogom a próbálkozók e-mail címeivel.
    Horváth Ferenc

 44. Elérhetőségem!
  email:lorantbrigi@gmail.com
  telefon:06304027346
  Lóránt Brigitta

 45. Sajnos át tudom érezni minden ilyen helyzetben lévő ember minden napjait mert én is hasonló cipőben járok. El olvastam a hozzá szólók véleményét és nem lett jobb a kedvem és sajnos én is ahhoz a kisebbséghez tartozom akinek a napi megélhetés gondot és problémát jelent, de lehet, hogy már nem is mi vagyunk kevesebben hanem többen, és azon kevesek akik segíteni tudnának azok magasan tesznek az egészre.
  El küldöm én is a mostani helyzetemet hátha valakinek meg akad rajta a szeme.
  A nevem Horváth Ferenc 50 éves rokkant nyugdíjas vagyok.
  Elmesélem a történetet, hogy hogyan jutottam el a mostani állapothoz, amikor a helyzetem teljesen kilátástalan és reménytelen.
  2009-ben beteg lettem, ami abban nyilvánult meg, hogy állandóan csuklottam hányingerem volt és elég sokszor hánytam is. No, ezt a főnököm megunta és azt mondta menjek és rakjam magam rendbe egészségügyileg, mert a romlás az szemmel látható volt / 76 kg-ról lefogytam 50 kg-ra/ ezért befeküdtem Mátészalkára a kórházba előbb a belgyógyászatra, de mivel ott nem tudtak eredményt elérni ezért 2009 májusában megműtöttek.
  Elkezdtem újra dolgozni, de a javulás csak időleges volt, mert újra előjöttek azok a gondok, mint a műtét előtt és ezért a főnököm elrendezte, hogy Debrecenbe a klinikára az ismerősén keresztül befeküdjek a belgyógyászatra, de látványos javulást ott sem értek el ezért 2009 novemberében újra megműtöttek hasnyálmirigy daganat és nyombélszűkület problémával.
  A debreceni műtét sikeresebbnek bizonyult, mint az előző, de a főnököm azt a javaslatot tette, hogy százalékoltassam magam le, de ő továbbra is alkalmazni fog majd, de sajnos ez nem így történt. Igaz ugyan, hogy ő elég sokat segített nekem a műtétem költségeit illetően, de ez a mostani helyzeten mit sem változtat. 2011. január 01.-től 80 %-os egészség károsodást állapítottak meg a havi nyugdíjam 73.015.-Ft lett az azt megelőző fizetésem 120.000.- Ft volt.
  De a probléma ez év februárjában kezdődött, mert az orvosi felülvizsgálaton azt állapították meg, hogy az állapotom romlása most már csak 45 %-os és ebből kifolyólag a nyugdíjam 25.000.-Ft lett. A feleségem fizetése, ami letiltás után marad az 36.000.- Ft. Az én havi gyógyszer költségem 23.000.- Ft tehát nem nehéz kiszámolni, hogy a megélhetésre mennyi marad. A villanyt már kikapcsolták / igaz hogy kaptunk egy kis uzsora segítséget és már visszakötötték/ a gázt kifogják, kapcsolni, mert abba is tartozunk nem kevéssel, mert 38.000.- Ft-ból nem nagyon lehet megélni. Nem sokára itt a fűtési idény és valószínűleg, megfagyunk, mert a fűtésünk az gázfűtés, de az is villannyal működik. Igaz ugyan, hogy van egy ismerős, aki aránylag elég olcsón tud adni tüzelőt, de az is 40.000.- Ft lenne, amit sajnos nem tudom, honnan fogok előteremteni. Arról még nem is írtam, hogy azért időközben volt egy agyi infarktusom / agylágyulás / is, ami egy agyi érszűkület következménye ami miatt félévente fel kell, hogy szedjek egy infúzió sorozatot. Munkát persze a környéken sehol nem lehet találni pedig, már elmennék akár éjjeli őrnek is vagy portásnak, de reménytelen a helyzet.
  Ez a település ahol lakom 376 főből áll a helyi Polgármesteri Hivatal segíteni nem tud. Az elmúlt 2 évben egyedüli segítséget egy számítógép formájában a helyi református lelkésztől kaptam, más segítséggel kapcsolatban bárkit bármilyen formában megkerestem elutasító válaszokat kaptam.
  Azért írtam le ezeket a dolgokat, hogyha valaki elolvassa, talán segítségemre tud sietni, mert a helyzetem az nem rózsás.
  Mindezek a problémák mellett már a lakásom is veszélyben van, mert egy 6 milliós tartozás halmozódott már fel és várható az árverés vagy egyéb végrehajtási eljárás megkezdése is.
  Amiben segítséget szeretnék kérni az most elsődlegesen a téli tüzelő lenne, ami kb. 40.000.-Ft-ba kerülne, de minden segítségnek tudnánk örülni akármilyen formában még munkahely tekintetében is legutóbb a kereskedelemben dolgoztam, mint ügyintéző áru megrendeléssel foglalkoztam, de dolgoztam, mint munkaügyi előadó és bérszámfejtőként is elég sokáig és a könyvelés sem áll távol tőlem mivel az végzettségem.
  Tehát mindennemű segítséget szívesen fogadok.
  Horváth Ferenc
  Tákos, Bajcsy-Zs. út 2.
  Telefon:30-9-465-965
  E-mail:ferike196202@freemail.hu
  Számlaszámom:
  A fentieken túl 2012. december 04.-én az alábbi dolog történt még, már ha az eddigi gondunk nem lenne elég, és mikulásra a következő ajándékot kaptam:
  2011.január 01-től rokkant nyugdíjas vagyok nyitottam egy folyószámlát az Erste Bank Hungary Zrt-nél, nehéz anyagi helyzetünk miatt folyószámlahitelt vettem igénybe, aminek az alapja a 73.015.-Ft-os nyugdíjam volt. A nyugdíjam egy orvosi felülvizsgálatot követően 2012. augusztus 01.-től 25.850.-Ft lett és ez került utalásra, a folyószámlára. De mivel az összeg kevesebb lett /mintha én tehetnék róla/ ezért a Bank november 16.-ával felmondta a folyószámlahitelemet.
  És a gondok most kezdődtek, december 4.-én a számlára utalták az emelt nyugdíjamat 26.352.-Ft-ot, de felvenni nem tudta. Ugyan ezen a napon érkezett a „számlámra” / de most már nem is tudom, hogy ez a számla még az enyém-e ha nem tudok hozzáférni a pénzemhez/ egy segélyszervezettől kaptam támogatás, mert elég sok helyre küldtem segítségkérő levelet és ők voltak azok, akik segítettek.
  Természetesen ezt az összeget sem tudom felvenni a számláról, holott ezzel az összeggel el kell számolnom az alapítvány felé, hiszen ők azért küldték, hogy a télen ne fagyjunk, meg és valamivel több kerüljön az asztalra, mint idáig főleg így Karácsony előtt.
  Telefonon megkerestem az ügyfélszolgálatot és ott azt közölték velem, hogy nem tudnak segíteni. A folyószámlahitel szerződés nem tér ki ilyen jellegű dologra, hogyha az ember önhibáján kívül kerül ilyen helyzetbe, akkor a bank jogosult-e rá tenyerelni minden pénzre, ami a számlára érkezik. De ha még jogosult is legalább emberségből jelesre vizsgáznának, ha segítenének, de erre hajlandóságot nem mutatnak. Nem beszélve arról, hogy a feleségem jövedelme 36.000.-Ft na most mehetünk neki a télnek legalábbis a decembernek ennyi pénzből ez kenyérre nem elég nem, hogy fűtésre.
  Azért keresem meg Önöket, hogy lehetséges lenne, ezt valamilyen formában a nagy nyilvánosság elé tárni hátha tud valaki segíteni bármilyen formában.
  A segítségre nagyon nagy szükség lenne és nagyon-nagyon szépen meg is köszönnénk a segítséget.
  Orvosi és egyéb papírok fotói:www.manka.freewb.hu
  Őszinte tisztelettel: Horváth Ferenc
  Tákos, Bajcsy-Zs. út 2.
  Telefon:309465965
  E-mail:ferike196202@freemail.hu

 46. T.emberek! Segítséget szeretnék kérni önöktől, mert a villany és a szemétdíjjal elvannak maradva a szüleim, és alig kerül étel az asztalra, 3-an vagyunk testvérek, apukám közhasznú munkás, anyukám anyaságin van és nem tudják fizetni a közüzemi számlákat, aki tud kérem segítsen nekik, mert már nem tudom nézni, hogy szenvednek, az összes tartozásuk, ahogy hallottam 450.000 ft. Még egyszer kérem önöket,segítsenek.az email címem: katonacintia@hotmail.com , előre is köszönöm a segítségüket egy 12 éves kislány.
  Cintia Katona

 47. E levelek elolvasasa utan, nagyon meghatodtam. es konybe dult a szemem, mert en mar regen keresztul mentem ilyen helyzeten. Nyolcvan egy millio forintot elvesztettem. BECSAPTAK es MEGLOPTAK. Szeretnek mindenkinek segiteni, De ennyi csaladnak en nem tudok segiteni. Mive lett ez az orszag. De kellet a Kapitalizmus, most itt van,…. ez a Kapitalizmus. Koszonjuk a nagypofaju zsivany barany borbe oltozott farkas politikusoknak. Es a buta naiv embereknek akik be szavazzak oket.
  Szinger Tivadar

 48. Én is akartam segítséget írni hogy segítsen valaki ,meg hogy leírjam mi az én és a családom nagy baja.Soha nem kértem senkítől semit .Elolvastam akik előtem írtak hát sajnos sok sorstársam van és főleg ojanok akik nem a saját hibájukból estek ebe a kilátástalan helyzetbe.Próbálom a problémámat megoldani már hoszú hónapok alat ,-külföldön munkát tanálni de nem jön össze ,ugy döntötem hogy feladom meg ezzel együt az életemet is mert nem tudom elviselni hogy nézem hogyan megy tönkre a családom.Megértem azokat akik segítséget kérnek ,ez már a végső ,és borzalmas dolog amikor az ember tehetetlen és niincs mibe kapaszkodni aki nem éli át nem tudja .
  Antun

 49. Kedves Olvasók!
  Utolsó remény számunkra ez a levél.Azért írom,bár tudom,nem a jómódúak böngészik ezt a portált hátha akad valaki aki tud segíteni,abban,hogy a fiammal ne kerüljünk az utcára,és ne kelljen hajléktalanként élnünk.
  2 millióforint kellene a banknak,egy összegben hátralék kifizetésére,hogy elkerüljük a kilakoltatást.
  Hiába a sok reklám,hogy ellehet kerülni a végrehajtást,hogy még az utolsópillanatban is lehet kérni a részletfizetést.Én mindent megpróbáltam,de olyan feltételekhez kötött,hogy leszázalékoltan,részmunkaidőben dolgozóként,megfelelő kezesek fedezet nélkül esélyem sincs.És mivel az ingatlan végrehajtás alatt van,BAR listára kerültem,így egy bank sem ad hitelt.
  Az is megoldás lenne,ha valaki megvenné a házat,akkor kifizethetném a bankot,kivehetnék egy olcsóalbérletet.Vagy ha valaki úgy venné meg az ingatlant,hogy bérlőként egy ideig bennmaradhassunk.
  De végülis bármilyen megoldás,ötlet,ami eddig nem jutott eszembe,segítség lehet.
  Tudom én,hogy sajnos a fél ország ilyen gondokkal küzd,de szörnyű érzés kétségbeesve az összeomlás határán éjjel-nappal attól rettegni,mikor jön a végrehajtó és tesz ki minket az utcára,ahol ilyen borzasztó anyagi körülmények közt már nincs talpraállás.Azt a napot nem élnénk túl!Eddig rettegtem a téltől,hogy vészeljük át a hideg lakásban,de az még szörnyűbb ha fedél sem lesz a fejünk felett.
  Kérem,ha valaki bármivel tud segíteni,jelentkezzen.Minden segítséget örömmel és hálával fogadunk.
  Telefonon hétvégén egész nap,hétközben du.3 után vagyok elérhető:06306834752
  Az emailem:erus.1@freemail.hu
  Adjon az Isten mindenkinek szebb jövőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük