Tilos a gárdistáknak az éhezők és számkivetett fagyoskodók megsegítése

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az nem lehet véletlen, hogy ismét két esemény történt a mai napon, mely szorosan összefügg egymással. Megérkezett ma címemre a Legfelsőbb Bíróság írásos határozata a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesület felülvizsgálati kérelméről, mely 22 oldalon indokolta meg a Dr.  Bodor Mária tanácsvezető vezette öttagú bírói tanács a Fővárosi Bíróság elsőfokú ítéletének helyben hagyását, elutasítva minden további felülvizsgálat lehetőségét.

Kora délután a nagy hideg miatt az Új Magyar Gárda Mozgalom budapesti, és Pest megyei tagjai a Hunyadi Mátyás századból és a Héjas Iván századból úgy döntöttek, hogy 300 adag virsli és forró tea szétosztásával próbálnak könnyíteni a többségében önhibájukon kívül az utcára és a társadalom perifériájára szorult embereken.

Hogyan is függ össze ez a két mai esemény?

Csak röviden utalok a jelenlegi hatalom álságosan jogállamnak feltüntetett valójában diktatúrát megvalósító működésképtelenségét bizonyító, politikai elvárásoknak mindenáron megfelelni igyekvő bíróságának politikai koncepció alapján meghozott ítéletére. Az LB által most megismert írásos ítéletet első olvasatra nem jogászként is megállapítható az előbbiekből következő, a sietségből adódó felületesség, mélységes színvonaltalanság, és ki kell mondani, hogy a tények szándékos félremagyarázásával álláspontom szerint megvalósítja a joggal történő visszaélést.

Csak egy mondatot idézek pontosan az ítélet indoklásából az olvasóra bízva a vélemény kialakítását. Az LB többek között hivatkozik a 2009. jún. 30-án kelt egyik elhíresült perre, ahol Herri Batasuha kontra Spanyolország elhíresült párt betiltásról szóló ítélkezés egy mondatát idézi,tessenek figyelni:

„Az erőszakhoz folyamodás lehetőségét ki nem záró magatartásokról és nyilatkozatokról lehet beszélni, ha azok alkalmasak arra, hogy a nevezett pártok támogatói és egyéb politikai formációk szimpatizánsai között társadalmi konfliktust válthatnak ki, ezért a helyzet megítélését és az említett cselekményeket a maguk összességében kell értékelni”!!!

Más szóval a Magyar Gárda Mozgalom tevékenysége eleve magában hordja az erőszakhoz folyamodás lehetőségét!

Tisztelettel kérem honfitársaimat, mindenki ítélje meg, amit idéztem és ez csak a jéghegy csúcsa!

Semmi kétség, a legfőbb ideje olyan átütő beadvány elkészítésének, amely áthatol az Emberi Jogok Európai Bíróságának közismerten rinocérosz bőrén nemcsak a Gárda teljes felmentése és jogi, erkölcsi rehabilitációja érdekében, hanem a Hazánkban működő bolsevista diktatórikus rendszer úgynevezett igazságszolgáltatása valódi arcának bemutatásával a vádlottak padjára ültetni a velejéig korrupt és korhadt rendszerüket.

A Gárda valódi lényegét mutatta be ma ismét sokadszorra meleg étel és forró tea osztásával, de a bolsevista hatalom, még ebben a missziójában is akadályozta fogdmegjeivel.

A fényképezőgépem szerencsére ismét kéznél volt, így meg tudtam örökíteni a gyönyörű eseménybe belerondító szemkilövők igazoltatási tevékenységét és arcát.

A bíróság politikai üzenete alapján dolgozó rendőrségi fogdmegeknek és parancsosztóinak tudniuk kell, rohamosan közeledik a minden bűnös számára elkerülhetetlen elszámolás és elszámoltatás ideje!

Adjon az Isten Szebb Jövőt Drága Hazánknak, Nemzetünknek!

Reiner Péter az Új Magyar Gárda Mozgalom pártoló tagja

Nemzeti InternetFigyelő


One thought on “Tilos a gárdistáknak az éhezők és számkivetett fagyoskodók megsegítése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük