Hirdetés

Ti dolgoztok. Ők lopnak.

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Rogán Antal és Habony Árpád képe alatt csak annyi olvasható, “ők lopnak”. A Jobbik elmondása szerint óriásplakát kampányuk célja, hogy kimondja azt, ami már régen nyilvánvaló, míg a magyar emberek dolgoznak, addig a fideszes politikusok és oligarchák lopnak.

N1Tv

Facebook hozzászólások


5 thoughts on “Ti dolgoztok. Ők lopnak.

 1. Hogy ezt megteheti az orbánféle bűnbanda,az minősíti az igazságügyi(?) szerveket is! Sajnos addig ti sem tudtok ez ellen a gusztustalan rablás ellen tenni,míg a zsidók vannak a legfontosabb pozíciókban. Mint bíróság,rendőrség,bankok, gazdasági élet,stb. Hiú remény azt képzelni,hogy tétlenül néznék ahogy ti elzárjátok a pénzcsapot. Abból anarchia lenne. Bár nekik az is kedvez!? De valahol el kell kezdeni,mert ez a fertő a teljes csőd felé viszi az országot! És nem csak anyagilag…

 2. Nem hazudtolják meg a fajtájukat ! “Lomizás az életük! “Ki is takarították ezt az országot rendesen! A sok hitvány, korrupt jogász(?) meg asszisztál ezeknek férgeknek! De hát, “kik százezreket rabolnak,azok lészen bírái annak,ki,hogy éhen ne halljon,lopni kényszerül.”

 3. “Ti dolgoztok. Ők lopnak.” – a folytatás imigyen szólna: mi is lopnánk, ha lenne rá lehetőség.
  H.B.
  “Az emberszerű külső alatt egy lárva morálja húzódik meg, amely a zsákmányra nyáladzik és mindenre képes, hogy azt megkaparintsa, főleg ha van még hozzá hatalom is!
  Hazudni, csalni, lopni, megjátszani magukat, ez nem ár érte, a konc a fontos!
  Miért lehetséges ez? – kérdezhetnénk jogosan.
  Erre a válasz az: MERT NEM TANULTUK MEG MÉG MINDIG FELISMERNI ŐKET!!!”

 4. A plakát szövegével van egy kis gond. A “Ti dolgoztok” résszel. Akik a plakát szlogen mögött állnak, ezek szerint se nem dolgoznak, se nem lopnak. Vajon miből élnek?

Várjuk véleményét itt! (a hozzászólások moderáció után jelennek meg)

%d bloggers like this:
Ezeket olvasta már?
Trump jobban teszi, ha nem bátorít tovább az EU-ból való kilépésre, vagy búcsúcsókot hinthet Texasnak – figyelmeztet Juncker

Hogyan juthatnak a „kisemberek” is uniós pénzhez, támogatáshoz? (Morvai Krisztina újabb levele hangfelvételen)

Csak az lehet szövetségi kapitány, aki Fidesz párttag

Close