KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

TGM kontra Bayer

Bayer Zsolt
Bayer Zsolt

Az író, írogató – olvasó, olvasgató ember számára mulatságos ez az óceán-pohárban keltett vihar.

Megszólalt TGM is, persze mérget lehetett venni rá, hogy így lesz! Mindenki, aki percemberként lovaggá üttetett a Gyurcsány Feri kormányozta hajón, az sietve eldobja a fabatkát sem érő keresztet: tiltakozik a semmi ellen.Ez a lovagi cím csak cím, lóvé nem forog, pénz az ablakban. Erkölcsi elismerés? Ugyan már, erkölcsről beszélni ott, ahol a Feri mesterkedett: fogalomzavar. Meg aztán Bayer botrányos kijelentései, kiszólásai ellen tiltakozni ma annyi, mint a nullás lisztbe eresztett szellentés. Legjobb esetben is szócséplés.

A Szabad Nép napok óta ezt darálja, és egy követ fújni ezzel az orgánummal legalább annyira megszólni való, mint Bayer nem szalonképes szólásai. Az irodalmi szalonokban hangoskodnak, a népek robotolnak, a karaván halad. Mi lesz a karaván sorsa, különösen a magyar karaváné, az a közeljövőben eldőlni látszik.

Közeleg a trianoni centenárium, a kertek alatt az iszlám farkas, de mit törődünk az ilyesmivel! Így volt ez a tatárjárás előtt, a török előtt és az összes katasztrofális útkereszteződés előtt: isteni csoda, hogy még vagyunk, létezünk. A kívülálló számára mulatságos, ahogy a kártyapartit szemléli. Kontra, rekontra, szubkontra…
Már hajnalodik kint, de még megy a kártya parti.
Azok kártyáznak, akik laphoz jutottak. Vagy lopták a lapot, amig lopták a napot.

S vannak itt hamiskártyások is, jócskán. Kibicek is, hangoskodók. Ki áll fel majd győztesen, az a végén derül ki. Az lesz az, aki tiszta kezű, ügyes, talpraesett, gógyi is van nála. El tud bánni a hamiskártyásokkal, szóval legény a gáton. Aki otthonosan mozog a népek kocsmájában, ha már idevetette a sors. S az irodalmi szalonokban is megállja a helyét, ha arról van szó. Mint egy regényhős a valódi világunkban. Nyissuk ki a szemünket, lássuk meg, ki ő? Ki lesz a Vezér, aki vezeti a népet? A következő vezérválasztásig még várni kell.

Addig meg TGM meg kontrázza csak nyugodtan Bayert. Az meg rekontrázzon. Éljen a dzsentri világ!

Erdélyi János

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “TGM kontra Bayer

 1. Indiifferens,hogy TGM mit mond,ez az undorító takonymotor( mindig a turhát harákolja beszéd közben) szégyene az országnak,bár úgy tudom,hogy zsidó a disznó.Nem védeni akarom Bayert,de ha már választani kell,inkább a sváb,mint a zsidó!

 2. Jézus mondta: Az igenetek legyen igen a nemetek nem!
  Bayer Zsolt – minden hibájával együtt keresi az igazságot, ellenben TGM egy „szocionidióta”!

 3. Megmondatott: „az igenetek legyen igen, a nemetek nem!”
  TGM hülye, Bayer nem hülye!

 4. Tévedés – mindkettő zsidó,csak az egyik svábnak mondja magát.
  H.B.
  „A zsidóság fekélye már csontvázzá rágta a keresztény magyar népet, s a nemzetnek nagy részét a koldusbotra juttatta. A zsidóság mindenütt fekély, mely megmérgezi a morálist, kiváltképpen az üzleti világban. Lealacsonyítja az erkölcsi színvonalat, s a korrupciót általános divattá emeli. Meghamisítja az erkölcsi fogalmakat, tagad minden törvényt és eszményt, s lelkiismerete nem lévén, megfojtja szívtelenül áldozatait, melyeket behálóznia sikerült.”
  Prohászka Ottokár

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük