KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Terroristák is jöhetnek Magyarországra

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vannak, akik nyerészkednek a bevándorlókon, és akadnak, akik életveszélyes üzleteket bonyolítanak. A magyar kerítésépítés tervére tömegek indultak Magyarország felé. A bevándorlók elmondták, hogy miért nem a békés arab országokba menekülnek.

N1Tv

9 thoughts on “Terroristák is jöhetnek Magyarországra

 1. ezt azert csinaljak akik csinaljak, hogy a magyar nepet es nemzetet vegre vegleg le lehessen soporni europa terkeperol.
  eloszor megprobaltak a pozsonyi csataban, nem sikerult. az utan megprobalta tatar, torok, osztrak, kommunista voros (…), de nem sikerult, csak megcsonkitani. megolni, kivegezni, lefejezni nem…
  uj megoldas utan neztek hat a gyilkosaink, ez a megoldas pedig az afrikai feketek. az, hogy ebben europa is elverzik, a szalak mozgatoit legkevesbe sem erdekli, hiszen a sajat szaporulata elegge jelentos, ha belterjes es genhibas is.
  akik pedig ezt hagyjak, azert hagyjak, mert nem csak 30 ezustot kapnak erte, a judaspenz itt milliardokrol szol. politikusaink boseges judas penzt kapnak nemzetunk kivegzeseert. meg egy ev, es nem lesz, aki tegyen ellene. EBRESZTO, magyarok!!

  1. Először is tudni kellene,hogy van-e számottevő magyar Magyarországon – van-e kit ébreszteni?
   H.B.
   Jön új nemzedék, mely erős lesz, és nem szégyenli többé, hogy magyar
   A vének nemzedéke önmagán erőt vesz, s nemcsak önmagának túr és kapar.
   Erkölcsében megújul majd az ország, és végre büszke lesz minden fia,
   Mert bámulatba ejti egész Európát ezerszáz évnek elteltével Pannónia

   (Nostredamus)

 2. A meglátás jó. A magyar már régen alszik, sajnos Csipke Józsika álmot, és nagyon mélyen.Királyfi legyen a talpán aki felébreszti.

 3. Terroristák is jöhetnek…?! Tucatnyi videón figyeltem tekintetüket, kezüket. Jöttek.

 4. Ezek a bevándorlók a biztos halál elől menekülnek, hogy életbe maradjanak, az igaz ember helyet ad és segít a bajbajutott embertársának. Gyerekek asszonyok igen nagy bajba jutott emberek kik az életükért vándorolnak.

  1. Az igaz ember (a világpolgárok nem azok) először a saját országának polgárain,a nemzettársain segít – ugyanis az ország 1/3-a éhezik – és ha marad rá pénz és energia akkor nézhetünk távolabbra is.
   Egyébként pedig ezek a „bevándorlók” valakiknek az elvárásai szerint cselekszenek.
   A többi nemzet túlnyomó része nem,hogy segítené a magyarságot hanem kihalásra ítélte,igyekszik elnyomni,megszüntetni pedig a legtöbb aljanépség kategória.
   H.B.

 5. 56 -ban sok magyar emigrált Amerikába és ki hová tudott, őket befogadták akkor.

  1. 1956-ban a magyarok valóban az életüket mentve menekültek. De, nem „ki hova tudott” alapon fogadták be őket, hanem nagyon alapos kikérdezés, informálódás után a lágerből úgy mehettek ki, hogy megmondták nekik – na vajon kik? – hol fogadják el őket. Mint ma is, az orvosoknak, mérnököknek egyéb tanult embereknek örültek, míg a többi úgy boldogult, ahogy tudott. Hála Istennek még élnek, meg lehet tőlük kérdezni, min mentek keresztül…

 6. A befogadottak köszönjék meg,hogy befogadták őket ne akarjanak újabb idegeneket befogadtatni – az nem szolgálja az ő érdeküket sem.
  H.B.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: