KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Terrorcselekmények a magyar határnál ! – A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ma délutántól Röszkénél hazánkat, határvédelmi létesítményeinket és a határainkat védő rendőröket, honvédeket ostrom alá vették magukat „menekült”-nek nevező bevándorlók. Szervezetten és tömegesen támadnak, felfegyverkezve, több esetben asszonyokat és gyerekeket élő pajzsként használva, követelve a hazánkba való ellenőrzés nélküli belépést.

Aki ilyen erőszakkal akarja rákényszeríteni a magyar állami szerveket a határ megnyitására, az terrorcselekményt követ el. Egyértelművé tették: itt nem menekültstátusra jogosult, kiszolgáltatott emberekről van szó, hanem bűncselekményekkel, önkényes támadással van dolgunk, amelyek részei lehetnek egy, Európa megszállását célzó hadműveletnek.

Aggályos, hogy a szerb rendvédelmi szervek tétlenül szemlélik a határnál tömegesen elkövetett bűncselekményeket, amelyek a magyarok biztonságát is fenyegetik határon innen és túl. Mindez előkészítettnek és szervezettnek látszik, az ellenséges hangú nemzetközi sajtó torzítva tudósít, a liberális „jogvédők” pedig indokolatlanul rendőrállami eszközökről beszélnek.

Ebben a jogos önvédelmi helyzetben kötelességünk hazánk és a magyarok jogainak védelme. Ehhez nélkülözhetetlen az államhatár védelme, ezért támogatjuk az ezt szolgáló kormányzati erőfeszítéseket, a törvényes rendet és a polgárok biztonságát fenyegető támadássorozat, illetve az illegális migráció ellen.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

0 thoughts on “Terrorcselekmények a magyar határnál ! – A Nemzeti Jogvédő Szolgálat közleménye

  1. Pedig a magyar parlamentben mindenki aki „mi magyarok” – nak nevezi magát álmagyar zsidó.
    H.B.
    „Mindazon vezetőkkel szemben, akik visszaélnek a bizalommal, és megsértik a Szent Korona Alkotmányát, nem csakhogy joga, hanem kötelessége a Szent Korona tagjának ellentmondani, ellenállni. Ez az ellenállási jog. 1222-től az Aranybullában foglaltak szerint, ÖRÖKÉRVÉNYŰ jogunk!”

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: