TERROR SICULORUM: Börtönbe szállították a székely „terroristákat”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

TERROR SICULORUM
Pedig még csak a vádemelés történt meg, a jogerős ítéletre még jócskán várni kell.

Vizsgálati fogságból börtönbe került a két, terrorizmussal vádolt székelyföldi fiatal, Beke István és Szőcs Zoltán. A hatóságok ugyanis úgy döntöttek, hogy miután hivatalosan is megtörtént ellenük a vádemelés, a bukaresti vizsgálati fogságot börtönre változtatják, így a két vármegyés fiatalt átszállították Rahovára. A fegyházban kizárólag férfiak vannak, akik 237, 4–10 ágyas szobában vannak elhelyezve, orvosi rendelők, klubok és edzőtermek állnak rendelkezésükre. (NIF: Valóságos üdülőközpont a foter.ro szerint!)

Egyébként a legfelsőbb bíróságon május 31-én tárgyalták azt a fellebbezést, amiben Beke és Szőcs a szabadlábra helyezését kérte, viszont a bírók alaptalannak találták a keresetet és elutasították.

Mint ismeretes, Beke István december elsején, Szőcsöt december 29-én vette őrizetbe a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyosztály (DIICOT). Az ügyészség szerint Szőcs Zoltán biztatta a HVIM kézdivásárhelyi szervezetének tagjait, hogy házilag készítsenek robbanószerkezetet, és robbantsák fel a december 1-jei román nemzeti ünnep alkalmából tartandó kézdivásárhelyi felvonuláson. A közlemény szerint Beke István, a HVIM kézdivásárhelyi szervezetének december elején letartóztatott elnöke a Megcsináljuk! kijelentéssel válaszolt Szőcs felvetésére.

foter.ro, béel, 2016. június 2. csütörtök, 10:05
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 thoughts on “TERROR SICULORUM: Börtönbe szállították a székely „terroristákat”

 1. Jogerős ítélet nélkül a legszigorúbb fokozatú fegyházba? Ha már nem ajvékolnak a szokásosak, akkor föl kell jelenteni Romániát.

 2. Beke István és Szőcs Zoltán a magyarság ügyét a kezükbe vették, harcolnak a kisebbségek jogaiért Székelyföldön. Ez félelmet kelt a hatóságokban, mert sok embert meg tudnak mozgatni. Beke István, mint magánvállalkozó sok román szimpatizánst is szerzett maga körül. Igy egy petárda árusitási ügyet felfújtak, hogy államellenes cselekedetre készülnek a december 1-i nemzeti ünnep előtt és letartóztatták őket, mondván, hogy házi készítésü bombát akartak robbantani. Már egy fél éve egy nagyon szigorú börtönben ülnek. Napokig tüntettek Székelyudvarhely lakosai miattuk, hiába.

  1. A kisebbség kifejezést a román többségű hatalom szereti használni. Mi feltétlenül az őslakos székelyek és magyarok kifejezést használjuk!!!

 3. A Föld bolygó mind jobban telítődik hitvány spiclivel és árulóval.
  A zsidók közt ilyen nem létezik. Ezért vagyunk gójok.
  Gondolkoztatok már ezen ?
  Még a majmok is kiszedik az élősködőket egymás bőréből.

 4. „a zsidók közt ilyen nem létezik.
  Ha megengedi szíves figyelmébe,ha most, mást nem is, a saját fajtársaik elárulása,a második világháború idején. Kik pénzeltek,kit,hogy ne mehessenek vissza Israelbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük