KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Tegyünk rendet cigányügyben – Jakab Péter vitára hívja Krizát és Pásztort

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Jakab Péter - JOBBIK
Jakab Péter – JOBBIK

A Fidesz négy évig költötte a pénzt a cigánytelepekre, most pedig arról beszél, hogy felszámolja azokat. A gyurcsányisták évekig tagadták a cigánybűnözés létét, most azt mondják, mégis van. Jakab Péter tévévitára hívja Kriza Ákost és Pásztor Albertet, hogy a választók tisztán lássák, ki mit gondol valójában a miskolci cigánykérdésről.

A Jobbik polgármesterjelöltje szerint a Fidesz és Gyurcsányék kormányzati szerepben tabuként kezelték a cigánykérdést. Most, hogy a Jobbik erősödése miatt kénytelenek hozzányúlni a témához, rögtön el is tévedtek a „cigányúton”: április 6-ig fejlesztették a cigánytelepeket, és tagadták a cigánybűnözés létét. Ma már a szavazatmaximalizálás érdekében a Fidesz gettófelszámolással kampányol, a baloldal pedig elismeri, hogy van „romabűnözés”, bár ez utóbbi kimondásáért közben a DK ugyanúgy bocsánatot kért, mint ahogy Pásztor Albert is a 2009-es „cigányozós” kijelentéséért.

Jakab Péter szerint a Fidesz valós megoldás helyett egyszerű kampánytémává silányította a cigánytelepek kérdését, a baloldal pedig azt sem tudja eldönteni: van-e cigánykérdés Miskolcon vagy sem. Miközben a pártok a szavakon lovagolnak, a lakosság nap, mint nap szenved a problémától, melyre határozott megoldást vár, tette hozzá.

Közölte: cigányügyben is tiszta vizet kell önteni a pohárba, ezért tévévitára hívja Kriza Ákost és Pásztor Albertet. A választóknak joguk van tisztán látni: ki, mit képviselt eddig, mit képvisel most, és milyen megoldást kínál Miskolc egyik legnagyobb problémájára. Mint mondta, reméli, egyik jelölt sem futamodik meg az érvek ütköztetése elől, ezért pénteken 13:00-ra a Jobbik Széchenyi utcai irodájába várja őket egyeztetésre a vita részleteiről.

NIF (Nemzeti InternetFigyelő)

0 thoughts on “Tegyünk rendet cigányügyben – Jakab Péter vitára hívja Krizát és Pásztort

  1. Ezek szerint nem lesz többé választás?! Nem lesz szüksége a likud fidesznek a cigány szavazatokra vagy pedig addigra már annyi zsidót telepítenek Magyarországra, hogy velük is meg lesz a 2/3! Jó lenne erre oda figyelni és megakadályozni a betelepítésüket!
    kató rudi

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: