KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Te Gaudi, tudatosan segíted Slotáékat! – nyílt levél Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzet Jogvédője részére

Kedves Tamás!

„Magadtól vagy ostoba, vagy valaki súgja a füledbe, hogyan kell profi módon ostobának lenned”, – kérdezi tőled az a Kövér László az egyik Fidesz közeli TV péntek esti adásában, akinek most először csalódást okoztál. Mert, mint mondta Kövér nagybajuszú, szépen fésült patyomkin-magyarnak látszó komisszár elvtárs, a korábban közismerten intelligens Vona hengerfejessé válása és folyamatos olajköpése már nem meglepetés senki számára (aki a Fidesz oldaláról nézi a politikai tájat!).

De Te Gaudi-Nagy Tamás Kövérnek és társainak, meglepetés vagy, mert még egy lapáttal rátettél azzal a „közszolgálatiban” egyik reggel történt nyilvános fejtegetéseddel, hogy a szükséges és lehetséges határmódosítás felfestett „rémképével”, tudatosan ártasz a felvidéki magyarságnak túszul ejtve, koncként odadobva nemzettársainkat annak a magyarfaló Slotának, aki így Gaudi tudatos segítésével simán veszi az akadályt a júniusban esedékes szlovákiai választásokon. Tehát Te Gaudi indirekt módon tudatosan segíted Slotáékat átlépni a parlamentjükbe szükséges bejutási küszöböt tevékenységeddel és irredentizmusoddal és „mocskos revizionizmusoddal”. A Szlovák Testvériség Budapest elfoglalására készülődő rohamcsapatai előtt a Te mostani tevékenységed emeli fel a szimbolikus határsorompót!

Gaudi-Nagy Tamás!

Én is szeretnék céltáblájává válni a Kövér féléknek, miután már kivívtam a Síp utcaiak és a Köztársaság tériek, majd a Bem térről a Szilágyi Erzsébet fasorba költözők jól megérdemelt gyűlöletét eddigi tevékenységemmel, azzal a kijelentésemmel, hogy minden szavaddal e tárgyban is egyetértek Veled és feltétel nélkül támogatlak . Kijelentem – és ezt korábban már levélben, szóban is közöltem Veled -, hogy nem ismerek olyan hozzám közelálló komolyan gondolkodó, nemzetünkért felelősséget érző embert, aki nem ugyanígy gondolkodna. Azt állítani hogy magyar nemzettestvéreinknek kárt akarnánk okozni, hogy nem minden gondolatunk vagy tettünk az egy nemzetben történő felelősség tudatában történne, az nem bennünket minősít, hanem a gyávaságot és a folyamatos megfelelési kényszert.

A közeledő Trianoni gyász soha nem feledhető kerek 90. évfordulója olyan kötelességeket ruház mai nemzedékünkre, mely nem átruházható és nem elodázható.

Sokadszorra jelentem ki ,NEM ISMEREK OLYAN POLITIKAI EREDMÉNYT, AMELYET EGY NEMZET ÚGY ÉRT EL, HOGY NE TŰZTE VOLNA AZT MAGA ELÉ ELÉRENDŐ POLITIKAI CÉLKÉNT!

Gaudi Nagy Tamás!

Kötelességed választókerületedben olyan eredményt elérni sok társaddal együtt, hogy a közeljövő nemzeti országgyűlésébe bekerülve tevékenységed, politikai céljaid a választók széleskörű támogatottságával megkerülhetetlen politikai tényezővé válhasson!

Győzzön a Jobbik!

Szebb Jövőt!

Reiner Péter

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9QK6-pOVrsQ]

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

0 thoughts on “Te Gaudi, tudatosan segíted Slotáékat! – nyílt levél Gaudi-Nagy Tamás, a Nemzet Jogvédője részére

 1. Kedves Péter!
  Talán ide illik annak a videónak a témája is amelyben, Kövér a Jobbik képviselőinek és szavazóinak az értelmi színvonalát pocskondiázza.
  http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_03_27_kover-ha-vonaek-igy-folytatjak-akkor-betiltjak-a-jobbikot
  Itt az internet nyilvánossága előtt javaslom, hogy szervezzünk meg egy találkozót, média részvétellel ahol Vona Gábor és Kövér László beszélgetne, az ember közösségi kötelezettségeiről Hamvas Béla írásainak tükrében. A moderátor szerepét szívesen vállalom.
  Biztos vagyok abban ugyanis, hogy Vona Gábor és én színvonalas beszélgetést folytatnánk. Kövér meg csak hallgassa és tanuljon.
  http://www.vonagabor.hu/%C3%A9rdekess%C3%A9gek
  Ennyit, Kövér értelmi színvonaláról!

 2. Gandalf… azért tedd magad helyre! – Bár jómagam Kövér Lászlót morálisan nem becsülöm sokra, mindazonáltal közötted, valamint Vona és Kövér között van némi különbség a közéleti múlt tekintetében.
  Azt elhiszem, hogy vállalnád a moderátor szerepét (ki nem vállalná?) – de ahhoz mindenekelőtt NÉV kellene és természetesen, ha moderátor lennél, PÁRTATLANSÁG, ami a te helyzetedben valószerűtlen.
  Éppen az ilyen megnyilvánulások miatt „pocskondiázzák” a Jobbik-szimpatizánsok értelmi szinvonalát.

 3. Tisztelt Borbély János úr!
  Ha ismerné a témaadó írásait, nem írna le ilyesmit.
  Aki egy ilyen szerepet elvállalna nyilvánosan, az tudja mit beszél. Az ellenkező feltételezése, a feltételezőt minősíti.
  Ebben az esetben a pártatlanság miatt sem kell aggódnia, hiszen Hamvas Béla szellemisége, erre garancia.
  Én a magam részéről inkább örömmel vettem volna egy ilyen felvetést, hiszen ez azt mutatja, hogy van aki ismeri és érti, ezt a páratlan életművet, ami nékünk magyaroknak adatott, a gondolkodás területén és amelyre, oly nagy szükségünk is van.
  A ki mit tett le a közös asztalra téma felvetése igazolja, hogy Ön igen kevéssé ismeri Hamvas Béla mondanivalóját, például a kasztok szerepét és annak rendkívüli fontosságát illetően.
  Vona Gábort pedig nem kell féltenie attól, akivel Ő nagyon szívesen beszélgetne erről, nyilvánosan is.
  A tegeződési formát pedig hagyjuk, ha kérhetném. Olyan lekezelő, esetünkben.

 4. Tisztelt Bozsér János úr!
  Vezeték nevének elírásáért viszont nyilvánosan megkövetem Önt!
  Ami a neveket illeti az internet világában, azt ugye Ön sem gondolja komolyan.
  Egy példán bemutatkozom: Kovács János, született Varga Rozália, email: kivagyoken (kukac) citromail.hu

 5. arról is fog írni a szerző egy cikket, hogy miként segíti Morvai Krisztina, aki Meggyesi-tanácsadó volt, és a Jobbik úgy alles zusammen a MSZP-t?
  GYK: Mert, hogy épp ez a helyzet…..

 6. Kedves aggódó magyar!
  Én, az Ön helyében azon aggódnék, hogy Magyarországon mennyire leszállt az értelmi színvonal.
  Segítsen nekem elmagyarázni az embereknek, hogy a különböző politikai szereplők, közéleti emberek és főleg, egy adott szakma kiváló művelői, nem izoláltan élnek az emberek között. Két választás között, a kormányzati szervek egy adott feladat elvégzéséhez, a terület legjobb szakértőinek a munkáira támaszkodhatnak. Ez a dolguk, illetve ez lenne, ha komolyan vennék a dolgukat. Egy ország élete nem állhat le csak, azért mert az adott szakértő nem kompatibilis az épp uralmon lévő politikai erőkkel. Sok ember látná kárát.
  Örülök, hogy említett egy esetet, amikor a nézetbeli különbségek nem akadályozták a megfelelő szakmai munkát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük