KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Takács András, ÖMP-elnök közérdekű levele, és a NIF rövid válasza

NIF:

Tisztelt Elnök Ur!

Köszönjük levelét és a bizalmát szerkesztőségünk irányában.

Gondolom nem csak a bevezetőjében említett cikkünket olvasta el, hanem figyelte a NIF-oldalon azon igyekezetünket, hogy egy alakulandó, vagy meglévő, de kiutat kereső mozgalom, vagy párt számára olyan érdekes programrészleteket dolgozzunk ki és vitassunk meg, melyek valóban szavazatokat, sőt, sok szavazatot jelentenének, és a párt bekerülését az Országgyűlésbe lehetővé tennék.

Két területet céloztunk meg a javaslatainkkal:

-a politikai rendszer alapos megreformálását a választási törvényjavaslatunkkal és a direkt demokrácia bevezetését; mindkettő a választópolgár közvetlen beleszólását biztosítaná az ország ügyeibe, a megválasztott képviselők visszahívhatóságát, a funkció halmozás drasztikus leállítását, és mint szinergia az ellenzéki politizálás megszüntetését.

-gazdasági programrészek, melyeket itt most nem részleteznék.

Természetesen a NIF szerkesztősége nem zárkózik el az együttműködéstől és az esetleges cím-név-cseréktől sem, amennyiben Olvasóink és Önök ezt kérik .

barátsággal

NIF-Szerkesztősége


Tisztelt NIF-Szerkesztők!

Fontos lépést tettek annak érdekében, hogy a Nemzeti Oldal végre politikai tényezővé válhasson. Azzal, hogy „Összeszedtük a pártok programjait” című írásukat közzétették, elindíthatnak egy olyan folyamatot, ami a nemzeti erők összefogását eredményezheti. Sajnálattal kellett tapasztalnunk, hogy a mi pártunk kimaradt a listából – bizonyára azért, mert a 2014-es országgyűlési választáson nem tudtunk elindulni a bírósági bejegyzésünk elhúzódása miatt, amikor is a MIÉP, a Kisgazdapárt és a Magyarországért Párt közösen: „Összefogás Magyarországért Párt” néven indult volna. Bár az EU-képviselőválasztáson indultunk, sajnos, jelöltünknek, Drábik Jánosnak nem sikerült összeszedni a 20 000 ajánlást.

Az Összefogás Magyarországért Párt lényegében bejegyzett szervezeti keretben folytatja az 1999-ben Éliás Ádám által alapított, máig bejegyzetlen Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom tevékenységét. (Az ÖFM alapítói: Éliás Ádám, Síklaky István, dr. Drábik János, dr. Samu Mihály, dr. Zacsek Gyula, Takács András, dr. György Lajos, Pratzner Győző, Brindza András és Kincsesné Salca Mária.) Az ÖFM programját Síklaky István foglalta könyvbe, és korábbi tanulmányai alapján azt ki is egészítette. Síklaky István – 2005-ben bekövetkezett haláláig – számos alkotó értelmiségivel dolgozott együtt (Drábik János, Varga István, Dohán Mihály, Mándoki Andor, Vajta Dénes és mások) őket neveztük „Fennmaradás Műhelynek”. Az Éliás Ádám által 2000-ben kiadott Síklaky-könyv: „A fennmaradás társadalmi programja”, – annak továbbfejlesztett változata: Síklaky István főműve: az Éghajlat Kiadónál 2003-ban megjelent „Létbiztonság és harmónia”. A programkönyv vázlata: „Jóléti gazdaság a Szent Korona országában”, és annak elvi alapjai: „A Szent Korona népe Kelet és Nyugat között”. Síklaky István eme négy nemzeti-társadalmi-gazdasági program-művét országszerte már sokan ismerték meg, sokan egyetértenek a tartalmával, ezért elmondható, hogy az immár 17 éves Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom tovább szélesedik. A programunkat közérdekből a politikai hatalomban is érvényesítenünk kellene, erre a célra alapította Síklaky István – még életében – a Magyarországért Pártot, amelynek jelenleg én vagyok az elnöke.

Ez is érdekelheti:  Újabb megrendezett jelenet a kijevi gyermekkórházat ért csapás után készült videó?

Állíthatom, hogy a Magyarországért Párt és az azonos nézetek és célok alapján velünk társult két párttal együtt „Összefogás Magyarországért Párt” néven működő pártunk szellemi tőkéjét a múltja és a civil társadalomban munkálkodó személyek teszik hitelessé, olyanok, akik már a rendszerváltás hajnalán is a nemzet érdekében dolgoztak önzetlenül, és a sorsfordító politikai eseményeken hangjukat hallatták. Ott voltak a szakszervezeti mozgalom átalakulásánál, a NATO- és az EU-csatlakozási népszavazásnál, majd a 2006 szeptemberében indult, közéleti tisztaságot követelő „Kossuth-téri mozgalomban” is.

Pártunk alapprogramját tehát Síklaky István: Létbiztonság és harmónia című programterve adja.

A pártunk honlapján – www.ömp.hu – minden olyan dokumentum megtalálható, ami alapját képezhetné egy „Nemzeti Egység Program” megalkotásának.  Megjegyzem, hogy egy pártprogramnak két részből kell állnia, amelyeket csak kormányzati pozícióban lehet megvalósítani. Kell egy rövid program, ami az aktuális feladatok megoldására ad választ, de kell egy hosszú távú, jövőképet adó program is, amelynek fontos része azok a természetjogon alapuló alkotmányos evidenciák, amik államiságunk fundamentumát adták évszázadokon át.

Az „összefogás” a nevünkben nemcsak politikai jelszó, hanem eltökélt szándékunk kifejezése is, ami azt jelenti, hogy nyitottak vagyunk az együttműködésre, és kellő türelemmel és alázattal viszonyulunk a nemzet ügyéhez.

 
Takács András, ÖMP-elnök
Megjegyzés:
Megtiszteltetésnek vennénk ha levelünket közzé tennék.
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

4 thoughts on “Takács András, ÖMP-elnök közérdekű levele, és a NIF rövid válasza

 1. Az a magyar, akinek faj, nagyon faj „trianon”! Azok az 1945 ota taviranyitott es vazallus budapesti kormanyok tagjai viszont,, akik barsonyszekert es egyeb haracsolasi lehetösegekert, „trianont” mind a mai napig ignoraljak, a MAGYAR NEMEZET közönseges aruloiI!!!!
  A nep nyelven: a Magyar Nemzet politikai prostitualtjai!!!
  Velelmezni mereszeli, az 56-os Veteran es Koppanyivadek, Dr. E. Szabo Lajos, Becsböl.

 2. ,,Kell egy rövid program, ami az aktuális feladatok megoldására ad választ, de kell egy hosszú távú, jövőképet adó program is, amelynek fontos része azok a természetjogon alapuló alkotmányos evidenciák, amik államiságunk fundamentumát”
  Jó az irány. Ha már két ilyen módon szét választott program kell, akkor előbb a hosszú távúakat kellene előbbre venni, mert azok alapján lehet a rövid távúakat is meghatározni. De kell még más is, hogy az emberek felül emelkedjenek a cionista tudomány keretein, mert azok eddig nem egészen az emberiség előrehaladását szolgálták. Ez a történelemkutatást de akár az energetikát is érinti.

  1. Nyilván való, hogy a hosszú távú program céljainak kell megfelelnie a rövid programnak, de ha a jövőbeni céljainkat helyezzük előtérbe, mármint a jogfolytonosság helyreállítását, akkor a nemzeti pesszimizmusunk hatalmasodna el a lehetséges támogatóinkon. Nem beszélve arról, hogy a céljain elérése érdekében mind gazdaságilag, mind politikailag és katonailag is meg kell erősödnünk.
   TA

   1. Miért hatalmasodna el a nemzeti pesszimizmus? Különösen, ha egy ilyen párt kerülne hatalomra, amely a jogfolytonosságot helyre akarja hozni!
    Nemcsak rövid és hosszú, hanem közép távú stratégiai célok is vannak.
    A mai világunkban az élelmiszer önellátás biztosítása a stratégiai feladatok közé tartozik(pl. a gazdag Svájcnak olyan kevés a szántóföldje, hogy egy újabb 2. vh.-us elszigetelődés esetén 6 hónapig képesek ellátni a népességet; a 2. vh-ban megették a kutyájukat, macskájukat is). Ezen a stratégiai feladatok teljesítésének állását minden évben a nemzet számára nyilvánossá kell tenni.
    A vizeink és altalaj vizeink minőségének és mennyiségének biztosítása!
    Az energia függetlenség biztosítása!
    Az ország függetlenségének, és a nemzet összetartozásának biztosítása. Ide tartozik a véd hatalmi státusz elnyerése! A hadsereg modernizálása létszámának növelésével együtt (sorkatonaság milícia rendszerben) és a gerillaharc oktatása és gyakorlása, ahogy teszik ezt Svájcban is.
    A belső rend és biztonság garantálása: magyar ellenes szervezkedések bemérése és semlegesítése. Egyesületek, szervezetek, pártok külföldi pénzelésének tiltása és büntetése. Be nem jelentett szervezetek felszámolása és büntetése! Ide tartozik a PT felszámolása és tagjainak büntetése!
    Röviden ezek lennének a legsürgősebb stratégiai feladatok!
    A politikai rendszer gyökeres modernizálása csak ezek biztató megvalósítása esetén lehetséges! Addig amíg országunkat a PT tagjai vezetik, addig nem tartom lehetségesnek. De a pártprogramban kiemelt helye kell legyen ennek a célnak, mint stratégiai fontosságú feladatnak! Amennyiben a PT működése fel lett számolva, s tagjainak legkártevőbb részei a börtönökben tanulják meg mit is jelent a munka, akkor át lehet térni az ellenzéki politizálás megszüntetésére követve a svájci modellt, vagyis azt, hogy minden parlamenti párt egyúttal kormányon is van!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük