Bank of America: készülünk az Egyesült Államok adósságtörlesztési csődjére

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sztálin, Lenin “méltó” útodja volt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ez a kis részlet méltán szemlélteti, azt hogy valóban kik álltak a bolsevikok mögött. A videóban is megemlített német titkoszolgálat finanszírozta és szállította Oroszországba Leninéket. Azonban kevesen tudják, hogy Max Warburg volt a német titkosszolgálat feje, a nagyhatalmú Warburg bankár klán egyik prominens tagja. 

(…) Azért mutattuk be röviden Trockij személyét és életútját, hogy jobban érthető legyen az az idézet, amelyet Vladimir Stepin publikált 1993-ban Moszkvában a ‘Cionizmus természete’ című munkájában. Stepin az idézett szöveget Aron Simanovich – történészek által hitelesnek minősített – emlékiratából vette át. Eszerint Leiba Davidovics Bronstein, azaz Trockij, ezeket mondotta Oroszországról: „Olyan sivataggá kell átalakítanunk Oroszországot, amelyben fehér négerek élnek, akikre olyan zsarnoki rendszert kényszerítünk, amelyről a legszörnyűségesebb keleti despoták sem álmodtak. Csak annyi lesz a különbség, hogy ez egy baloldali zsarnokság lesz, nem jobboldali. Vörös rémuralom lesz, nem fehér. A vöröset szó szerint kell érteni, mert annyi vért fogunk ontani, amelyhez képest a kapitalista háborúk emberi veszteségei elenyészőek. A legnagyobb bankárok az óceánon túl a lehető legszorosabban együttműködnek velünk. Ha győzelemre visszük a forradalmat, létre kell hoznunk a cionizmus uralmát a forradalom romjain és olyan hatalommá kell válnunk, amely előtt az egész világ térdre borul. Meg kell mutatnunk, milyen a valódi hatalom. Az orosz értelmiséget terrorizálással és vérfürdőkkel kell lebénítanunk és gondolkodás-képtelenné tennünk. Az állati létezés szintjére kell szorítani őket. Ekkor, a mi bőrkabátos fiataljaink, akik Ogyessza, Orsa, Gomel, Vinica órásmestereinek a fiai, fogják tudni, hogyan gyűlöljenek mindent ami orosz. Milyen örömet fog nekik okozni az orosz intelligenciának — katonatiszteknek, tudósoknak és íróknak — a megsemmisítése…”

Természetesen Hitler senkiből valakivé varázslása is ugyanezeknek a derék pénzembereknek köszönhető.

Hozzászólások:

“Ennél azért bonyolultabb a téma. Sztálin szembefordult az atlantistákkal, sorban végeztette ki Trockij embereit, majd Trockijt is. A globalisták komolyan meg is haragudtak rá (akkor lett Hitler “éltanuló” a nyugati média támogatásával). Hasonló lehetett a Putyin vs. Hodorkovszkij konfliktus, persze sokkal puhább változatban.

Vörösöknek talán egy nagy államcsődöt kellett volna előidézniuk az eredeti forgatókönyv szerint, aminek a végén a nyugati (globális) tőke egészben, fillérekért felvásárolja az egész országot. Csak Sztálin beleköpött a levesbe és létrehozott egy különálló, modernizált SZU-t, amit csak jóval később sikerült bedönteni. Gorbacsov ebben jelentős szerepet játszhatott…

 “

“Oroszoknál a zavar nagyon nagy volt. A köztársaság nem alakult ki klasszikus értelemben.

A pénzhatalmi elit valamiért nem tudta kiépíteni a pénzleszívást. Mellette az energiakincs bekevert az ügybe. A tőzsdei energia kötelező dollárelszámolása mellett, az orosz külön is üzletelt.

Ez főbenjáró bűntett, mert az a dollár “fedezetének” aláásása. Az energia felügyelete nélkül a dollár csak egy darab papír. Putyin is a dollárelszámolást veszélyezteti az energia esetében. Ezért még lehet, hogy kirobbantanak egy III VH-t is. Az előkészületeit látjuk. Az USA idetolja az oroszok határaira a bajt. Atomrakéták a Románoknál állítólag. Meg még ki tudja.”

“A globalizáció a kommunizmus kisunokája! Pátyolgatják is rendesen!

Elsősorban azok, akik már a kedves nagyszülőket is.   Csak ma már nem a “Világ prolijai egyesüljetek” jelszó alatt! “

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=142800204&t=9221346

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

5 thoughts on “Sztálin, Lenin “méltó” útodja volt

 1. “mikor pedig látjátok Jeruzsálemet hadseregektől körülvéve,akkor tudjátok meg,hogy elközelgett az ő elpusztulása.
  Mert azok a bosszúállásnak napjai,hogy beteljesedjenek mind azok, a mik megírattak. (lukács 21.20,-22.)

 2. Csak kiragadott példaként: Néró, Caligula, Pol Pot stb.stb. Mióta a Földön ember él, nem bír magával. Belerondít a természetbe, irtja fajtáját okkal, ok nélkül. Egyszer odajutnak, hogy már nem lesz kit kiirtani. Tisztelet a kivételeknek, de a főemlős elfuserált fajta. Állatot azért nem írtam, mert azok “tisztességesek”.

 3. Az a “valami” ami az oroszokat megtartotta nem más mint az ortodox vallásuk,Isten hitük.
  Mert Oroszországban Putyin csókol kezet a Pópának!
  Magyarországon pedig a püspökök nyalják a seggét hol Orbánnak,hol másnak!
  Nahát ez a külömbség,meg a magyarázat erre.
  Én már csak JÉZUS KRISZTUSBAN és Putyinban bízok!
  Ölelek minden KERESZTÉNY MAGYART!

 4. ” ők (a zsidók) hatásosabban dolgoznak ellenünk,mint az ellenség hadserege. Százszor veszélyesebbek szabadságunkra és nagy ügyeinkre. Sokat sopánkodhatunk azon,hogy miért nem pusztította ki őket minden állam,már régen,mint a társadalom pestisét és Amerika boldogságának ellenségeit.” (George Washington. A.A. Appleton end Co. kiadásában)
  Csak Amerikának?

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: