A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szijjártó Péter tájékoztatása Ursula von der Leyen budapesti villámlátogatásáról 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szijjártó Péter külügyminiszter számolt be egy, a közösségi oldalára feltöltött videóban Ursula von der Leyen Orbán Viktor miniszterelnöknél, Budapesten tett villámlátogatásáról, melynek témája a következő brüsszeli szankciócsomag volt.

Szijjártó Péter újra elmondta, hogy ez a szankciós csomag hatalmas problémákat okozna a magyar gazdaságnak, hiszen Magyarország energiaellátása eddig biztos lábakon állt, de ennek a szankciós csomagnak az elfogadása lerombolná az energiabiztonságunkat. Ennek elfogadása esetén lehetetlen volna beszerezni az országnak és az ország gazdaságának működtetéséhez szükséges mennyiségű kőolajat.

Szijjártó Péter elmondta, hogy a megbeszélésen részletesen tájékoztatták von der Leyent azokról a problémákról, amelyet ez a szankciós csomag okozna. Kérték, hogy ezeket a problémákat fontolják meg.

Szijjártó Péter bejelentette, hogy mindaddig, amíg az Európai Bizottság nem kínál megoldást ezekre a problémákra, addig Magyarország ezt a szankciós csomagot nem támogatja.

Kiemelt kép:Budapest, 2022. május 9.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök fogadja Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét a Karmelita kolostorban, ahol munkavacsora keretében tárgyalnak 2022. május 9-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: