A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szigorúan 18 éven felülieknek! – „Ezek ellen már csak egy atom segíthet, semmi más”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

'Ezek ellen már csak egy atom segíthet, semmi más'A nő bűne mindössze annyi volt, – hogy fedetlen arccal és lábfejjel ment ki az utcára. Ez a férfiakat felháborította, s ott helyben kivégezték az asszonyt a “hithű muszlimok”.

“Annyi volt a bűne, hogy nem takarta el az arcát meg lábát… Kedves liberális… agymosott nők pedig őket támogatják. Hát ha ők is ezt akarják, hogy állatként kezeljék őket akkor hajrá…” írta egy hozzászóló.

***

De figyelte valaki, hogy milyen okostelefonokkal van felszerelkezve, szinte mindegyik dzsihádista martalóc? (Honnan is? – S, ha okostelefon van szinte mindegyiknél, akkor ott van másféle csúcstechnológia termék is. Na, vajon honnan?)

És mekkora kéjjel fotózták, filmezték a szerencsétlen nőt és az egész szituációt, a mocskos gyilkosságot.

Micsoda ember alatti férgek ezek! És ez a “kultúra” közeledik rohamosan felénk – vágtázva, dübörögve, mint az ‘Apokalipszis lovai’.

Egy másik komment azt írja: “Ezek ellen már csak egy atom segíthet, semmi más”. – Tán igaza is lehet.

Mindenesetre: Ezeket a számunkra barbár szokásokat Magyarországra is magukkal hozzák. És, ha így haladunk, előbb-utóbb ránk is próbálják kényszeríteni.

De a magyar nép harcolni fog. Nemcsak billentyűzettel és szavakban, hanem tettekben, s, ha kell fegyverrel is! Nem kell sok hozzá, hogy folyamatosan önkéntesekkel töltsék fel az alakuló honvédő népi milíciákat, melyek elszánt és lelkes segítséget nyújthatnak a rendőrségnek és a hadseregnek, – a betolakodók ellen. Csak egységbe kell őket szervezni!

A illegálisan behatoló migránsok legnagyobb része férfi, s mint ilyen; a saját hazájában dúló háború elől elfutó katonaszökevény, dezertőr és hazaáruló, vagy pedig egyszerűen a börtön elől menekülő közönséges bűnöző.

És mivel okmányaik sincsenek, – ki tudja, hány küldött, s meghatározott feladatra kiképzett dzsihádista harcos van köztük? Számukat egyes információk már akár tízezerre teszik!

Aki pedig elősegíti a hazánkba betörésüket, – s a jogellenes, törvényeinket semmibe vevő, a közterületen történő életvitelszerű itt tartózkodásukat, – az szintén hazaáruló! S úgy is kell bánni vele.

Garbolczy János / Szabad Riport

Videó: Mira Petrás / Fb

0 thoughts on “Szigorúan 18 éven felülieknek! – „Ezek ellen már csak egy atom segíthet, semmi más”

 1. Kossuth apánk mondta Cegléden: „Hajdan, midőn a hazát veszély fenyegette, szent királyaink véres kardot hordattak körül az országban. Én zászlót ragadék kezembe, és e zászló alá hívom” a magyarokat.

  Országunk a végveszély kezdetén van. Nem tudom a dublini egyezmény mit ír elő kormányunk számára kötelezettségként, de mi szabad akarattal rendelkező polgárai Magyarországnak álljunk a határon csatárláncot, s botokkal felfegyverkezve senkit, ismétlem senkit se engedjünk be az országba.

  A mi országunk határához érve ezek az emberek már nem lehetnek menekültek, hiszen az első „biztonságos” országon már keresztülhaladtak.

  Az én lehetőségeimet meghaladja az országvédő népi felkelők szállása, ellátása.

  1. Kedves Szécsy István!
   Igazat adok és támogatom az ötletet.
   H.B.
   „Mi Isten kezéből vettük a magyarságot, mint eleve elrendelést, sorsot, tehát kiváltságot, elveszíthetetlen minőséget és végeláthatatlan feladatokat.”

  2. Kossuth forgolódik a sírjában.Ugyanígy menekültek az ő idejében a lengyelek,s a magyar virtus a jövevény befogadásában testesült meg, noha a „hivatalos kurzus” ellenezte azt.

 2. Ez borzalmas! Bármi legyen is a nő bűne!
  Azonban kérném, hogy egy keveset figyeljenek a hitelességre is!
  Ugyan a forrásként használt facebook oldalon azt írta ki az illető, aki feltöltötte a videót, hogy a bűne az amit önök is itt fentebb közölnek, de ezzel ellentétben az angol DailyMail újság webes felületén, a MailOnline-on azt közlik, hogy házasságtörés volt a bűne.
  Ezen a linken található:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2911241/The-execution-sickened-ISIS-Woman-accused-adultery-shot-Al-Qaeda-Syria.html

  Ezért ez az egész cikk így egy kicsit hiteltelen.

  Sajnos ez a migrációs dolog egy olyan téma, amelyet rendszeresen támadnak a balliberális oldalról. Folyamatosan azt hallani, hogy nem is valós probléma. Pontosan ezért, nagyon oda kellene figyelni a hitelességre, mert csak úgy tudunk észérvekkel fellépni ellenük.

  Sajnos így egy kicsit hiteltelen. forrásokra

  1. Lehetséges hogy a fedetlem arc és lábfej olyan bűnnek számít, amiért a férj elhagyhatja asszonyát, ha innen nézzük akkor ez nevezhető házasságtörésnek, s így már nincs ellentmondás. Az pedig, hogy van egy probléma, aminek következtében több ország is zárja le a határait, kamionosokat ölnek meg a határátkelőknél (pl az angliába vezető alagút előtti ellenőrzési pontnál) majd ezután valaki azt mondja, hogy nincs is probléma… az álljon a kamionosok családtagjai elé és ott mondja ugyan ezt… vagy vegyük a svéd helyzetet, ahol amióta lazítottak a bevándorlási törvényeken 400%-al nőtt a bűnelkövetés. Ez mi ha nem probléma? Ezek nem cáfolhatóak, statisztikai adat jegyzőkönyvvel, károsultakkal. Aki azt mondja hogy nincs itt semmi baj, attól megkérdezném, hogy ő miért áll az erőszak és a bűncselekmények oldalán? Milyen haszna származik belőle? Azért ellent mondani valaminek mert ők az ellenzék, figyelmen kívül hagyva az ország és a nemzet, ha jobban tetszik a polgárok biztonságának és békés életének a szempontjait az én szótáramban hazaárulást jelent. De lehet velem van a baj. Akkora a liberalizmus hogyha én kimegyek a 3. világba és megdöglök az út szélén az éhségtől, akkor a youtube-ra max úgy kerülnék fel, hogy cibálják, rugdossák, szórakoznak a holtestemmel… Gratulálok! Nem azt mondom hogy nem kell segíteni, csak azt hogy nem mind1 kinek illetve az erőnkhöz mérten kell ezt megtenni. Ha nem tudunk eltartani 50000 embert csak 5000-et akkor annyit kell befogadni, mert nem tudunk többet és a többit el kell utasítani akár sajnáljuk akár nem, mert az ország állampolgárainak a biztonsága és boldogulása az első. Nem lehet opció ami francia országban vagy angliában is folyamatosan zajlik, hogy az ott tősgyökeres családok elmenekülnek kerületekből településekről, mert a beengedett migránsok kultúrális különbözőségük miatt elviselhetetlenné teszik az ott élők életét. Ha ezért raszistának hív bárki, csak tegye. Inkább vagyok rasszista aki védi a hazáját (ami mellesleg kötelessége), mint liberális aki elárulja azt.

 3. Az sem lenne baj, ha a fenti írást azok is értenék, akik nem csak olvasni tudnak, hanem az olvasottakat értenék és értelmezni is tudnák a tartalmát, lényegét! De úgy veszem észre – és velem együtt sokan másik is a fentebb leírtak alapján -, hogy vagy úgy tesznek mintha valóban nem is értenék, de ami súlyosabb lehet, valóban nem is értik a körülöttük, körülöttünk zajló teljesen természetellenes megnyilvánulást! Az nem igaz, hogy a menekültek nem érzékelik azt, hogy egy nyugodt, szerencsére háborús konfliktustól mentes országban vannak most! Egyébként is az ő vallási fanatizmusukból, a saját országukban is eltérő, különböző vallási felekezetek gerjesztettek háborút és erről mi magyarok nem tehetünk! De azt joggal elvárhatjuk, hogy országunk törvényeit betartsák, hiszen ezt az elvárást tolmácsok segítségével ők is meg kell, hogy értsék! Erről szól hazánkban a kéretlenül hozzánk érkezett menekültekkel szembeni elvárás meg akkor is, ha további országokba kívánnának tovább menni! De az is tény: bármelyik országban is kötnek ki, ott is törvények szerint kell élni és viselkedni! És ezt egy fejlett nyugat- Európai országban egy félázsiai országból, országokból érkezők nem értik! Ezért is kell Velük szemben emberi, de különösen határozott módon fellépni, mert ha ez nem igy lesz, lenne, akkor a ” pokol tornácáról” szemlélhetné a magyar és nyugat-Európai Nemzetek többsége a gátlástalan menekültáradatot!

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: