KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szervezési és egyéb tennivalók egy a nemzetért cselekedni akaró választási szervezet (párt) számára

Az Összefogás Magyarországért Pártnak (ÖMP) van programja, amit olyan emberek írtak, akik közgazdászok, alkotmány jogászok, stb., vagyis olyanok, akik értenek hozza. Bennük, mindanyiunkban létezik a felismerés, hogy a kialakult helyzeten változtatni kell, és az elhivatottság is létezik bennük, hogy ezért tegyenek is valamit. A következőkben azok a személyek is meg fogják érteni, hogy pártra szükség van, akik pártellenesek. De azt is meg fogja érteni mindenki, hogy a párt szerepe még a képviselőjelöltek személyére se terjed ki: ugyanis ez a párt köré tömörülő mozgalmak, szervezetek dolga lesz. A párt szerepe a központi koordinálás és a program írás.

A jelenlegi törvények pártot engednek a választásokra. Tehát muszáj egy gyűjtő pártot alakitani és ennek égisze alatt lehetne lebonyolítani a választási előkészületeket és a valódi rendszerváltást.

Ilyen a gazdaságban is létezik. A nagy áruházláncolatok képesek egy fedő szervezetet alakitani azért, hogy bizonyos árúkat együtt, tömegében vásároljanak meg, még olcsóbban. Hiába versengők, a közös cél a nyereség maximalizálása, ezt megköveteli.

A választási összefogásnál is van közös cél: visszaszerezni az országunkat.

Az előkészítési menetet a következő képpen képzelem el:

 1. Nyomtassunk ki egy nagy listát, melyen rajta van Magyarország összes községe, városa, baloldali oszlopban, vízszintesen beírva.
 2. Az ettől jobbra lévő oszlopok tetejére felírom a szervezetek, mozgalmak nevét, akiknek van országos hálózatuk. (lásd mellékelt példa táblázatot)
 3. Találkozni kell a fedőszervezet embereinek, -nevezzük inkább így, mint párt-, mindegyik ilyen mozgalom vezetőivel és megegyezni az összefogásban. Akikkel meg lehetett egyezni, csak azok kerülnek fel a táblázat tetejére. Mindegyik mozgalom/szervezet bediktálja, hogy hol van működő alapszervezete és oda kerül egy „x”. Mikor minden lehetséges szervezettel végig tárgyaltuk ezt, akkor kész a nagy táblázat és felkerül a falra a sok „x”-szel, meg üres négyzetekkel.
 4. Ekkor szét kell osztani a feladatokat régiónként. Tegyük fel, hogy Baján a táblázatunkban van 5 mozgalomnak is alapszervezete. Ezeknek a mozgalmaknak a központi vezetőit felkérjük, küldjék le az utasítást az alapszervezeteknek, hogy üljenek össze először külön-külön, és gondoljanak ki egy helyi jelöltet, aki az országgyűlési választásokon indulhatna. Ezek után üljenek össze a regionális mozgalmak-szervezetek, és próbáljanak megegyezni 1 vagy max. 3 jelöltben. Azokban a helységekben, ahol csak 1 db „x” van, ott a kis régióban, ill. a régióban kell megoldást keresni
 5. Ha ez megtörtént és tegyük fel több régióban már megvannak a jelöltek, akkor kimegy 2-3 szakember és elbeszélget a jelöltekkel külön-külön. Különleges beszélgetés lesz, kiképzett szakemberekkel és felszereléssel. A cél a valódi magyar, és a magyarság valódi képviseletére képes ember, kiválasztása kell legyen. Ez a valódiság nem egyéb, mint annak vizsgálata, hogy az országházba a magyarság képviseletére ne kerülhessen be  rossz szándékú ember, vagy gerinctelen kufár.
  Az a magyar, aki a magyarság érdekében pozitívan gondolkodik és cselekszik!
  (Meghatározás és a felvezetés bővebben egy külön cikkben.)
 6. Ezt addig kell ismételni, amíg 106 egyéni körzetben sikerül jelölteket állítani.
 7. Ha megvan az összes jelölt, akkor a jelöltek és az őt megbízó mozgalmak helyi vezetői között létrejön a Becsület szerződés. Ezt -akár ünnepélyes keretek között- alá is írják. Azért kell pl. ebben az esetben 5 aláíró, mint Megbízó, mert eredetileg 5 mozgalom 3 jelöltet állított, amiből aztán maradt 1. A mozgalmak feladata, hogy kommunikáljanak a tagságukkal és külön-külön, vagy egy együtt tartott közgyűlésen tájékoztassák a tagjaikat az eredményről és az egész procedúráról. Igy meg van oldva helyileg a képviselőjelölt visszahívhatósága és az 5 mozgalmat egy érdekszövetséggé kovácsoltuk, akik a szemüket rajta tartják a képviselőjükön.
Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor is reagált a Donald Trump elleni merénylet kapcsán

Ez lenne a procedúra. Nagyon rég -évek, óta gondolkozom rajta és ennél jobbat nem tudtam kitalálni. Ebben benne van a pártnélküliség is. Csak egy látszatpárt van, amit a törvény megkövetel. Hivatalosan nem érdemes, tehát nem lehet  választási szövetséget kötni, mert ha 2 „párt” szövetkezik, akkor a parlamenti küszöb 10%. Ha 3 vagy több szövetkezik, akkor 15%.

A mozgalmak persze meg fogják kérdezni, „és ebből mi az én politikai hasznom?”. Erre fel kell készülni, jelezve, hogy az önkormányzati választás is ugyanolyan fontos, mint az országgyűlési, és azt a helyi mozgalmak-szervezetek fogják megszervezni és megnyerni. További válasszal a magyar érdeket és társadalmi fejlődést biztosító megoldást kell felmutatni:

Bevezetjük a direkt demokráciát.

 1.  a népszavazási törvényt nép közelivé tesszük: 100’000 aláírással lehet kezdeményezni egy törvénymódosítást, vagy új törvény meghozását, állami szintű befektetés megszüntetését vagy elkezdését, stb. Erről bővebben írtunk már!
 2.  Úgy az államfőt (köztársasági elnöki pozíciót megszüntetjük), mint a minisztereket évente cserélgetjük, mint Svájcban, minisztériumok egymás között, vagy egyeseket leváltunk és a képviselők jelölnek mást helyette. Ezek szerint a mozgalmak évente, tehát előbb-utóbb mindegyik, államfőt, minisztereket, államtitkárokat, főosztályvezetőket, intézmény vezetőket jelölhetnek. Ezt a cserét, rotációt, törvényben fogjuk rögtön az elején szabályozni.
 3.  Ha ez a rendszer stabilizálódott, akkor áttérünk a konstruktív ellenzéki politizálás megteremtésére. Ez azt jelenti, hogy ahány „párt” átlépte a parlamenti küszöböt, úgy az kormányra is kerülhet egy nemzetépítő kormányprogram keretében. Nincs többé ellenzék. Nincs többé az ellenzékiségből fakadó obstrukció, destrukció!

A viták elkerülésére, hogy ki hány pozíciót kapjon a kormányban, minisztériumokban, állami intézmények élén, azt matematikai módszerrel, abszolút akkurátusan, igazságosan fogjuk szétosztani. NEM LESZ VITA! Ha elfogadják az én matematikai módszeremet és alapos munkával minden pozíció értéket és súlyt kap, akkor NEM LESZ VITA! A nemzet problémáinak megoldására tudunk majd koncentrálni!!!

Ez is érdekelheti:  Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter New Yorkban

Ezen a rövid összefoglalón el lehet gondolkozni. Látni fogja mindenki, hogy egy működő rendszer, de még kell finomítani rajta, vagyis részleteket kidolgozni.

Még én is finomítok rajta, mégpedig a közös gondolkodás segítségével. Mikor a koncepció olyan állapotba jutott, akkor közölni fogjuk újra a NIF-en.

Addig is várom a további türelmes együttműködést, tényleges tanácsokat, elképzeléseket!

Községek, városok nevei, ahol a mozgalmak tevékenykednek Szervezetek/Mozgalmak nevei
MSz MVSz FK BS Gárda
Aba x x x
° x
Baja x x x x
Budapest x x
° x x
Debrecen x x x x x
° x
° x
Kaposvár x x x
° x
° x
° x
Nyúl x
° x
° x x
° x x
Pécs x x x x x
° x
° x x
Sárospatak x x
°
Taksony x
°
Újkígyós x
°
° x
Zsurk x

Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István, 2016 június 12.Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

11 thoughts on “Szervezési és egyéb tennivalók egy a nemzetért cselekedni akaró választási szervezet (párt) számára

 1. Zsigerből párt ellenes vagyok, azzá lettem. Azonban ezt az elképzelést támogathatónak tartom.

 2. Tisztelt Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István
  Várom a fejleményeket, érdekesnek tűnik, amit írt. De nem az azonos megítélés alá eső dolgokról szeretnék bejegyzést írni, hanem amiben nem értünk egyet.
  ,,Úgy az államfőt (köztársasági elnöki pozíciót megszüntetjük), mint a minisztereket évente cserélgetjük, mint Svájcban,”
  Ha a választóknak is lehetőségük lesz beleszólni a törvényhozásba, akkor a választónak meg kell szabadulnia a vezetőkkel szembeni bizalmatlanságtól. Ha a választók kezébe kerül az Országgyűlés, akkor vele a kormányok és azok miniszterei is. A miniszterek is munkát végeznek, tehát munkavállalóként kell rájuk nézni. Ha jól végzik a dolgukat, nincs értelme lecserélni őket. Mit lehet még várni egy munkavállalótól, mint hogy jól végezze a dolgát? Sőt, a jövőben szerintem nagyon ajánlatos odafigyelni a munkakörülményekre, és maximálisan biztosítani a jó munkavégzés feltételeit. A minisztereknek is szükségük lesz a nyugodt munkavégzésre, nem állhat mögötte a választó vagy megbízottja korbáccsal.
  A másik, amivel nem értek egyet, hogy igazi pártokra lesz szükség a jövőben. Tehát nem csak egyre és nem látszatpártra. A pártok a politikából élnek, az a dolguk. Csak nem idegen érdekeknek lesznek alá rendelve, hanem a választóiknak. A pártok rá lesznek kényszerülve, hogy párbeszédet folytassanak az emberekkel, mert ők adnak munkát képviselőiinek. Úgy lehet felfogni a párt, mint döntéshozási oldalt, amelynek programját a választó szentesíti. De a választók sok esetben maguk is tagjai a pártoknak. Tehát ők jelenítenék meg a döntéshozás oldalát, míg a döntésvégrehajtásét a Kormány. A csúcson pedig ott van a valóban demokratikusan választott Országgyűlés. Én legalább is így látom az állam működést.

  1. Jo estét!
   Ebben a szervezési módozatban csak azt szemléltettem, hogy a semmiből miként lehetne egy igazi, a nemzet érdekeit valóban képviselő pártot megszervezni. Itt nincs szó programról, csak mellékesen, mint megjegyzések.
   Mert ahogy a NIF irta màr, 67 bejegyzett pàrt van, és a listában nincsenek benne a pl. az ÖMP, és a közben bejegyzett Troll Demokrácia Pàrt sem. Ezek a friss pàrtok, vagy régiek, de halódnak, nem tudják miként állítsanak képviselő jelölteket, mert nincs sem pénzük, sem igazi rendszerváltó programjuk. Tulajdonképpen a 67 pàrt java része, akiknek a programja elérhető, ugyanazt ismételgetik, amit màr elcsépeltek az utóbbi 26 évben.
   Minden áron be kell vezetni a direkt demokráciát és az ellenzéki politizálást meg kell szüntetni!
   Nem írtam sehol sem, hogy nincs több pàrt csak egy. A jelen pillanatban arra kell koncentrálni, hogy egy igazi rendszerváltást felvállaló pártot miképp lehet hatalomra segíteni. Az általam leirt módszerrel ez lehetséges!
   Talàn közre se kellett volna adnom, mert lehet valakik a módszert megragadjàk annak érdekében, hogy megint àtvàgjàk a magyar népet!

  2. Levélben érkezett a válasz, mivel Sebestyén úr közvetlen hsz-a eltűnt 2x is a wordpress jóvoltából:
   Jo estét fldlakblogroka!
   Ebben a szervezési módozatban csak azt szemléltettem, hogy a semmiből miként lehetne egy igazi, a nemzet érdekeit valóban képviselő pártot minimális költségek mellett megszervezni. Itt nincs szó programról, csak mellékesen, mint megjegyzések.
   Mert ahogy a NIF irta màr, 67 bejegyzett pàrt van, és a listában nincsenek benne a pl. az ÖMP, és a közben bejegyzett Troll Demokrácia Pàrt sem. Ezek a friss pàrtok, vagy régiek, de halódnak, nem tudják miként állítsanak képviselő jelölteket, mert nincs sem pénzük, sem igazi rendszerváltó programjuk. Tulajdonképpen a 67 pàrt java része, akiknek a programja elérhető, ugyanazt ismételgetik, amit màr elcsépeltek az utóbbi 26 évben.
   Minden áron be kell vezetni a direkt demokráciát és az ellenzéki politizálást meg kell szüntetni!
   Nem írtam sehol sem, hogy nincs több pàrt csak egy. A jelen pillanatban arra kell koncentrálni, hogy egy igazi rendszerváltást felvállaló pártot miképp lehet hatalomra segíteni. Az általam leirt módszerrel ez lehetséges!
   Talàn közre se kellett volna adnom, mert lehet valakik a módszert megragadjàk annak érdekében, hogy megint àtvàgjàk a magyar népet!”
   Tisztelettel
   Dr. Ing. Sebestyén-Teleki István

   1. ,,Talàn közre se kellett volna adnom, mert lehet valakik a módszert megragadjàk annak érdekében, hogy megint àtvàgjàk a magyar népet!””
    A jó dolgokat nyugodtan átvehetik.

 3. Jo estét!
  Ebben a szervezési módozatban csak azt szemléltettem, hogy a semmiből miként lehetne egy igazi, a nemzet érdekeit valóban képviselő pártot megszervezni. Itt nincs szó programról, csak mellékesen, mint megjegyzések.
  Mert ahogy a NIF irta màr, 67 bejegyzett pàrt van, és a listában nincsenek benne a pl. az ÖMP, és a közben bejegyzett Troll Demokrácia Pàrt sem. Ezek a friss pàrtok, vagy régiek, de halódnak, nem tudják miként állítsanak képviselő jelölteket, mert nincs sem pénzük, sem igazi rendszerváltó programjuk. Tulajdonképpen a 67 pàrt java része, akiknek a programja elérhető, ugyanazt ismételgetik, amit màr elcsépeltek az utóbbi 26 évben.
  Minden áron be kell vezetni a direkt demokráciát és az ellenzéki politizálást meg kell szüntetni!
  Nem írtam sehol sem, hogy nincs több pàrt csak egy. A jelen pillanatban arra kell koncentrálni, hogy egy igazi rendszerváltást felvállaló pártot miképp lehet hatalomra segíteni. Az általam leirt módszerrel ez lehetséges!
  Talàn közre se kellett volna adnom, mert lehet valakik a módszert megragadjàk annak érdekében, hogy megint àtvàgjàk a magyar népet!

 4. „A viták elkerülésére, hogy ki hány pozíciót kapjon a kormányban, minisztériumokban, állami intézmények élén, azt matematikai módszerrel, abszolút akkurátusan, igazságosan fogjuk szétosztani.”
  A mostani rendszer szerint alkudozás, acsarkodás közt a parlamenti pártok közt osztják szét a tárcákat. Éppen ezért sok felelős pozicióba nem megfelelő emberek kerülnek (pl. Martonyi, Semjén, hadd ne folytassam) Hol a garancia, hogy mindegyik kormánytagokat delegáló mozgalomnak van megfelelő kaliberü szakia, a neki jutott poziciokra. A kormány alakitás elvéröl nagyon ésszerű javaslatott tett József Farkas és a többi a „MAGYAR JÖVŐ” (2015.11.18)irásom hozzászólásukban.

 5. IRRITÁL
  Irritált, magyarul mert latin szó= ingerel, zavar, bosszant, – idegesít, nyugtalanít, bánt…”
  Akik eljutottak arra a szintre, hogy a párt és annak rendszerén belül nincs megoldás, az soha nem hiszi el, amit a fenti írás sugall. : idézem:
  „… A következőkben azok a személyek is meg fogják érteni, hogy pártra szükség van, akik pártellenesek….”
  mert tudja, hogy az ország visszaszerzése nem párt érdek, ha nem össznemzetii – népi érdek!
  Tudja, hogy a haramia a zsákmányát minden áron és minden eszközzel megvédi – jelen esetben az írás 1. sz. lesz a jövőben, mert többet tényleg nem írom le, csak számokkal fogom megnevezni életképtelenségét az össz nép számára!
  1. Fondorlat a párt életképessége tételére rendszerén belül.!
  Ez akkor is valós megállapítás, ha a cikkíróját mentesítsük a hátsó fondorlatos megnyilatkozásától!
  2. Szavazás az ha nem szavazol hóhéraidra!
  Elméleti gyakorlata: senkit nem engedünk szavazni be menni – blokád a szavazási épület körül!
  3. Mi is kitudjuk kiáltani a magyar királyság jogfolytonosságának folytatásának időpontját az országház ablakából – /ehhez sem kel szavazás/ a kormányzó megnevezésével!
  4.Meg is tudjuk szervezni a kormányzó védelmét őrökkel! /lásd 1848 – 1956 nemzetőrök/
  5. folytasd….
  ezek a teóriák= magyarul, mert gör.lat. szó: elméletek az enyémek – ne hidd el, járj utána – volt e hasonló a történelemben – és valóra váltható e?!
  Tisztelettel: id. Kiss László

 6. Azt megelőzendően írom, mielőtt betámadnák a fenti írásom MIATT, hogy:
  ÉRTJÜK, DE MÁR NEM HISZÜNK BENNE!
  TEHÁT A BIZALOM BENNE ELVESZETT ÖRÖKRE, ILLETVE MÍG NEM CSINÁLUNK HELYETTE MÁSIKAT A JOGFOLYTONOS MAGYART!
  “… A következőkben azok a személyek is meg fogják érteni, hogy pártra szükség van, akik pártellenesek….”
  ÉRTHETŐBBEN – ELHISSZÜK, HOGY EGY FLECNIRE RÁ ÍRT ÖSSZEG PL. 20000 FT. – ÉRTÉKET KÉPVISEL – MERT BIZALMUNK VAN BENNE! HA AZ MEGSZŰNIK AKKOR AZ UTCÁN FOGJA HORDANI SEPERNI A SZÉL ÉRTÉKTELEN SZEMÉTNEK LÁTTATVA!
  TISZTELETTEL. ID. KISS LÁSZLÓ

  1. Évek óta azt hallom a nemzeti oldal fellegjáróitól, hogy nem kellenek a pártok. Lehet, de még nem találtak nála működőképesebb megoldást. – Most ne kezdjen valaki a tizedes rendszerrel jönni, mert társadalmi aktivitás hiányában életképtelen.
   Megjegyzem, hogy a Horthy-rendszerben volt olyan időszak, amikor 16 párt képviselője ült a parlamentben, akik pártlistán kerültek be, igaz, hogy volt egy felsőház, és élt még a hazaszeretet.
   Nem tudom, hogy hallottak-e arról: „tartalom és forma egysége”. Jelenleg a tartalommal van probléma és nem a formával. A pártrendszerrel kapcsolatos averziók jogosak, de csak azért, mert főleg olyan emberek politizálnak, akik emberileg alkalmatlanok az ország vezetésére.
   Nem volna szerencsés, minket nemzeti „idealistákat” a ”bal-jobb”, liberális hazaárulókkal egy kalap alá venni. Bizalom nélkül, garanciák nélkül soha nem jutunk előre.
   Ha átolvasták az eddigi anyagokat, akkor azt is láthatták, hogy garanciális elemeket is megfogalmaztunk, persze nem biztos, hogy a teljesség elérésével.
   Szoktam volt mondani: Ma már nem elég csak a nemeket mondani, ma már az igenekre van szükség. Ha jól értettem a NIF szerkesztők szándékát, akkor Ők is a megoldásokat várják az olvasóiktól.
   Én, hiszek a kollektív bölcsességben, a tudás népében, még akkor is ha fogyatkozunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük