KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szervezés alatt a Nemzeti Polgári Gárda

Az alábbi toborzó levelet kaptam:

Kedves Takács András!

Alternatíva: Nemzeti Polgári Gárda Roma Szakasz
Alternatíva: Nemzeti Polgári Gárda Roma Szakasz

Ismerve közéleti tevékenységedet és szervezői képességeidet, úgy ítéltük meg, hogy a nemzetegyesítés jegyében helyed lenne egy olyan szervezetben, amely képes volna egyesíteni mindazon társadalmi csoportosulásokat, akik magyarként nyíltan vállalják politikai nézeteiket, és a Nemzeti Polgári Gárda zászlaja alatt képesek kiállni e politikát képviselők védelmében.

A különböző világnézetű és értékrendet képviselők külön szakaszokban szerveződnének. Öltözékeikben és jelképeikben önállóságot élveznek azzal, hogy jelezniük kell, hogy a Nemzeti Polgári Gárdához tartoznak. Célunk a legkisebb közös többszörös megteremtése a közéletben. A különböző szakaszok önállóan is kezdeményezhetők és szervezhetők, azzal, hogy az országos szervezőbizottsághoz előzetesen be kell jelentkezniük, mivel egyazon név alatt csak egy szakasz szervezhető. Egy regisztrált szakasz felállításának feltétele, hogy taglétszáma elérje a 12 főt, a megalakulásáról és a szakaszparancsnok megválasztásáról jegyzőkönyv készüljön.

Már vannak megalakult szakaszok, és szervezés alatt is van egy jó pár. Lehet jelentkezni bármelyikbe, de csak egybe.

Már megalakult szakaszok:

Nemzeti Polgári Gárda Orbán Szakasz (Egyenruha: Sötétkék öltöny, fehér ing, narancssárga nyakkendő. Logó: narancssárga kör, felül körívesen Nemzeti Polgári Gárda, középen egy kékszínű szív, benne Orbán Viktor arcképe, az alsó ívben „Orbán Szakasz”. Céljuk: Orbán Viktor feltétel nélküli támogatása. (Már több ezer tagja van, településenként rajokban szerveződnek.)

Nemzeti Polgári Gárda Fidesz Szakasz (Egyenruha: Narancssárga póló, narancssárga simléderes sapka. Logó: narancssárga kör, felül körívesen Nemzeti Polgári Gárda, középen Fidesz MPSZ felirat, az alsó ívben „Fidesz Szakasz”. Céljuk: a Fidesz MPSZ feltétel nélküli támogatása. (Már több ezer tagja van, településenként rajokban szerveződnek.)

Nemzeti Polgári Gárda Liberális Szakasz (Egyenruha: nincs. Feltűzhető logó: királykék körben, felül körívesen Nemzeti Polgári Gárda, középen dögkeselyű, karmai között Magyarország sziluettje, amit csőrével tépdes. Az alsó ívben „Liberális Szakasz”. Céljuk: Magyarország beintegrálása a globális világrendbe. (Már több száz tagja van, főleg a fővárosban szerveződnek a pénzvilág köreiből.)

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Nemzeti Polgári Gárda Keresztény Szakasz (Egyenruha: fekete öltöny, fehér ing, fekete nyakkendő. Logó: fehér kör, felül körívesen Nemzeti Polgári Gárda, középen kereszt, az alsó ívben „Keresztény Szakasz”. Céljuk: a keresztényi értékek relativizálása. (Már közel száz tagja van, templomonként rajokban szerveződnek.)

Nemzeti Polgári Gárda Roma Szakasz (Egyenruha: Makkos cipő, sötétkék „sihi-suhi” (jogging) nadrág, virágmintás ing. Logó: Narancssárga kör, felül körívesen Nemzeti Polgári Gárda, középen egy kocsikerék, az alsó ívben „Roma Szakasz”. Céljuk: a roma társadalom pozitív diszkriminálásának növelése. (Már több tíz tagja van, településenként szerveződnek.)

Nemzeti Polgári Gárda Izraelita Szakasz (Egyenruha: Fekete öltöny, fehér gyolcs ing, kipa. Logó: világoskék kör, felül körívesen Nemzeti Polgári Gárda, középen egy Dávid-csillag, az alsó ívben „Izraelita Szakasz”. Céljuk: Magyarország cionizálása. (Már több száz tagja van, hivatali szinten, pozícionálisan, titkosan szerveződnek.

Nemzeti Polgári Gárda Munkás Szakasz (Egyenruha: Sötétkék munkásoverall, kék póló, szürke svájcisapka. Logó: fehér kör, felül körívesen Nemzeti Polgári Gárda, középen egy kalapács és colstok, az alsó ívben „Munkás Szakasz”. Céljuk: a magyar munkavállalók felemelése a multinacionális munkaerkölcs szintjére. (Már tizenkét tagja van.)

Szervezés alatt:

Nemzeti Polgári Gárda Meleg Szakasz, (Már csak egy homoszexuális tag kell hozzá.)

Nemzeti Polgári Gárda Értelmiségi Szakasz,

Nemzeti Polgári Gárda Nemzeti Érzelmű Értelmiségi Szakasz,

Nemzeti Polgári Gárda Nemzeti Radikális Szakasz,

Nemzeti Polgári Gárda Szent Korona Szakasz, (Javaslat szintjén felvetődött, de nem ajánlott.)

Nemzeti Polgári Gárda Székely Szakasz,

Nemzeti Polgári Gárda Asszony Szakasz,

Nemzeti Polgári Gárda Magyartudatú Szakasz, stb.

Kedves András!

További szakaszok is szervezhetők.

A bemutatkozó eskütételünket ez év november hetedikére tervezzük. Fő védnökünknek Orbán Viktort szeretnénk felkérni, azzal, hogy e fennkölt napon mondjon beszédet az esküt tevő Nemzeti Polgári Gárda tagjai előtt. A tervezett eskü szövegét rövidre tervezzük. A még nem végleges a szöveg: Én … a magyar nemzet tagja esküszöm, hogy Orbán Viktorhoz és a Nemzeti Polgári Gárda … (az adott szakasz neve) Szakaszához hű leszek, cselekedeteimmel szolgálom és védem.”

Ez is érdekelheti:  Az ukrajnai háború abszolutizálása

Szeretnénk egy rendezett csapat benyomását kelteni, ezért arra kérünk minden szakaszt, hogy tanuljanak meg egyszerre lépni.

Az eskütételnél több zeneszám is szóba jöhet (Aki nem lép egyszerre, nem kap …, Fel, vörösök, proletárok, Vörös Csepel, Egy, ugye velem könnyen megy … ). Kérünk, Te is tégy javaslatot.

Arra kérünk továbbá, hogy segíts a szervezésben, az esetleges véleményeket, javaslatokat és a belépni szándékozókat gyűjtsd össze, és egy előre egyeztetett időpontban személyesen találkozzunk.

Budapest, 2010. július. 5.

Henye Csaba

Országos szervező

Megjegyzés: Milyen dolog az, hogy csak a Jobbiknak van gárdája?

Tisztelt Olvasó!

Amennyiben a fenti kezdeményezés megmozgatta a fantáziáját, vagy tagja kíván lenni a Nemzeti Polgári Gárda valamelyik szakaszának, úgy kérjük, hogy a következő email címre írjon: szmm@szmm.hu

Tisztelettel: Takács András

Nemzeti InternetFigyelő

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

6 thoughts on “Szervezés alatt a Nemzeti Polgári Gárda

 1. A nemzeti összefogás orbáni értelmezése, a Fidesz-IMF-USA-Izrael összefogása, és a Fidesz helyére be lehet helyettesíteni a hozzászólásodban való meghatározást, hogy „zsidók, antifasiszták, cigányok, és komcsik”, akik tényleg nem a magyar nemzet részei, inkább kártevői. Mint egyre inkább látjuk, a magyar nemzet többségében jobbikos és Magyar Nemzeti Gárda-szimpatizáns, akiknek a soraiból ki vannak okádva a Fideszt alkotó kártevők, akiknek a szavazata alapján tudott csak 2/3-ot kicsikarni. A zsidók, antifasiszták, cigányok, és komcsik szavazataira épülő hatalmát csak a nemzet terrorizálásával tudja fenntartani, és megfelelni az idegen elvárásoknak.
  A nemzetközi pénzügyi maffiának tett ígéretei szerint, Orbán fenekébe szerintem egy zabszem sem fér bele, mert ha azoknak eleget tesz, akkor Magyarországot ítéli halálra, ha viszont nem tesz eleget a pénzhatalmak elvárásainak, akkor magát, és a bandáját. A cionista pénzhatalmi és bankmaffiának nem számított Kazcynski és majd 100 kísérőjének a kinyírása sem, ez a ő módszerük. Egyedül a Jobbik koncepciójával lehetne Magyarországot megmenteni a teljes pusztulástól, teljesen elszakadva az USA és Izrael függőségtől, és alkotmányos jogunknál fogva, még a diplomáciai kapcsolatokat is megszüntetni ezzel a két terrorista csoportosulással.

 2. Na, lehet, hogy a röhögésbe fogok belehalni?
  Ez egyszerűen röhej!
  A nótákat komolyan gondolják, vagy csak cukkolás az egész? Persze, hogy cukkolás, más nem is lehet.
  Eléggé aljas dolog lejáratni a tényleges nemzeti érzést! Aki ezzel tréfálkozik, bitófára való! Már pedig el tudom képzelni, hogy a hatalom azt mondja: „Na, csináljunk nekik egy „gárdát”, hogy végre elhallgassanak!”. Szóval legyünk éberek, mert nem kizárt, hogy „szerveződik” a nemzeti mázzal leöntött, a nem létező polgárságot megcélzó álgárda! Nyilvántartásra kitűnően alkalmas. Érzésem szerint van már ilyen tömörülés!
  Czakó István

 3. No de a Független Kisgazda- Fődmunkás- és Polgári Szakasz (FKgSz) ammán mér nem lehetne a Nagynemzeti Öszeborogatás tagja, hee? Mint a mesében, van ásó, van kapa is, a falu közepin meg ott a nagyharang, a szerszámok jók a kertbe, de a gátra is, utóbbi a hőségre meg a hűségre, aztán az asszonyok hímeznek jelvényt is az ingekre, gumicsizma is van, ammost jobb, mert a bakkancsunk elmerült az árvízben, a kapát osztán lehet úgy viselni a vállunkon, mint a puskát, attól ijjed a cigány, pláne amikor a kezibe adják, s aszongyák nékije hogy „Na kapálj!” attól öt perc alatt besz@na, utána meg elmenekülne szegíny…nagyon messzire, oszt mi meg sírhatnánk a dógos níp után. Na szóval a parasztkommandót feltétlenül alakíccsátok meg!

 4. Zászlót is lengessetek-rajta Orbán Viktor kihimzett képe-a szöveg pedig: „A mi királyunk”-magyarul,rovással,jidisül,és a számtalan cigány nyelvvel megspékelve-nehogy megsértődjenek!!!
  Egy gondom van csak,hogy már nem tudok gargalizálva röhögni,pedig ha tudnék-megtenném.
  Az mindenesetre érdekelne,hogy mit szólna „Henye Úr”,ha a rend?őrség -csak úgy,minden indok és hivatalos papirt nélkülözve-berontana a lakásába,és lefoglalná a zászlót,rajta a király képével.
  És ez nem vicc!!
  Ugyanis a napokban akarják elfogadtatni azt a közrendvédelmi törvényt,amiben (természetesen szépen becsomagolva-a köztörvényes bűnözők bűntetéseinek megszigoritásával,elzárásának lehetőségével) a betiltott szervezet tagja,vagy csak szimpatizánsa!!!!! lakásában bármikor házkutatást tarthatnak minden indok nélkül -akár névtelen bejelentés útján is.Itt a „betiltott szervezet”csak félrevezetés,hiszen a Magyar Nemzeti Gárdát nem tiltották be,mégis most vasárnap brutálisan lépett fel ellenük a rend?őrség -ha értesüléseim nem csalnak- Pintér személyes jelenlétévelNagyszerű!!
  Visszatér a rákosi korszak? A nagy fekete autókat is be kivánják vetni?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük