KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Szerénység és alázat, valamint forradalom!

A fenti narancsos kulcsszavak Orbán Viktortól származnak, no meg Obama szavai is: „a pénzügyi szektor hordáival kellett szembe szállni” (Nemrégen írtam le, hogy csak „feles” a banktörvény, tehát nálunk nem is kell szembe szállni a hordákkal, hanem csupán törvényt kellene módosítani.)

Ma alakult meg végre az új kormány, s a Kossuth téren nagyon várt Gonda Laci, hogy ne csak Orbán Viktor lehessen ma „Kossuth téri” hanem Mi is – akik kitartottunk közel 1500 napig –, s nem feledkeztünk meg a kötelességről. Sajnos hiába várt Laci, mert Csíksomlyón elfogyott a pénzem, így nem utazok és kénytelen vagyok írni. A forradalomról már értekeztem párszor, de újra leírom: erkölcsi forradalom kell, mert csak a jelenlegi erkölcstelenséget kell lerombolni, egyébként ma még elég lenne a rombolás nélküli közjogi harc, a szellemi megmérettetés. Valójában nem lenne itt szükség semmiféle fegyveres vagy kúltúrharcra akkor, ha a magyar értelmiség belátná, hogy: Az 1949. évi XX. törvény nem törvény és nem alkotmány, hanem hatalmi szabályzat!

Ma olvastam egy cikket, ahol egy újságíró barátom arról értekezett, hogy a kormány legitim, ha annak tekintjük az 1949. évi XX. hatalmi szabályzatot. Igaz, barátom azt is írta, hogy ez a magyar alkotmány, de sajnos ez már annyira beivódott a köztudatba, hogy szinte felesleges vitatkozni vele. Csak hát ez a probléma a közélettel is. Mindig ráhagyjuk a dolgokat, s nem mondjuk ki az igazat, mert ne szólj szám, nem fáj fejem! Mikor undorodunk már meg ezektől, az aljas hazugságoktól és megalkuvásoktól? Mikor?

Az Országgyűlés ülése 11 órakor kezdődött, s Orbán Viktor kijelölt miniszterelnök először a kormányprogram vitájában elhangzott kérdésekre válaszolt, majd a parlament egyetlen szavazással döntött az új miniszterelnök személyéről és programjáról. 261 IGEN és 107 NEM. „A horizontunk csak a cipőfűzőnkig terjed”! Orbán Viktor ezzel a mondattal szeretné azt elérni, hogy felemeljük a fejünket!

Én már 2006. szeptember 18-án megtettem és kimondtam:

Az 1949. évi XX. törvény nem törvény és nem alkotmány, hanem hatalmi szabályzat!

Én már régen nem a cipőfűzőmet nézem, hanem a valódi magyar alkotmányt, amelynek a helyére ezt az ál-alkotmány szerű hatalmi szabályzatot helyezték először 1949-ben Rákosiék, majd 1989-ben az utódpárt – hatalom átmentésben sántikáló – prominensei.

Ja, hogy ez európai kitekintésű alkotmány?

Mondani persze mindent lehet, de a gyakorlatban nem vált be!

A régi közjogászaink a bevett jogokról beszéltek, s arra gondoltak, ami beváltotta a hozzáfűzött reményeket. Ez a szabályzat azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményét a népnek, hiszen Gyurcsány hazudhatott az egész országnak, magának a „Köztársasági Elnöknek” is, mégse történt semmi! Bezzeg a sötét középkorban! Ha mondjuk 1300-ban próbálkozott volna ezzel a technikával Fleto, valószínűleg a feje a kezében marad. „ A társadalmi szerződés kérdése létrejött a választásokkal, eddig elit paktumok voltak… de mostantól, az emberek akaratát kell ezeknek a paktumoknak tükröznie”! Idáig persze a politikai közbeszédben, még nem esett szó a lényegről, hogy:

Az 1949. évi XX. törvény nem törvény és nem alkotmány, hanem hatalmi szabályzat!

No és ezek után minden okos villamosvezető és biztonságiőr beleszólhat majd abba, hogy milyen legyen az alkotmányozás? Esetleg még Én is beleférnék a véleményezők sorába?

Csak éppen a történelem évszázadai során kipróbált, megcsiszolódott jogelvek nem szólhatnak bele, hogy milyen is legyen az új hatalmi szabályzat?

Mert ugye az, amit maga hatalom alkot meg, az a törvény.

Az pedig, ami alapján a törvények készülnek, az alkotmány.

No már, ha ugyanaz készíti mindkettőt, akkor miért is hívják az Országgyűlés alsóházát törvényhozásnak? Valószínűleg azért, mert nem alkotmányozó, hanem csak törvényhozó! Olyan egyszerű ez.

Magyarországon minden hatalom a népé.

A nép pedig e hatalmát képviselői útján, vagy közvetlenül gyakorolja.

No már most, ha övé a hatalom, akkor azt akár meg is tarthatná, és nem kellene feltétlenül képviselőre bízni, hiszen azok még ellopnák. (mennyi képviselő lopott már eddig is!)

Ha pedig a nép úgy gondolja, akkor az elmúlt 20 év „elit paktumai” után nem bízik többé az elitben, és nem bízza rá az alkotmányozást?

No akkor mi történik? Ismét csőcselék leszünk?

Egyébként sem volt paktum jelezve a pártprogramban, amire pedig szavazott a nép.

Csak súlykoljuk tovább, hogy:

Az 1949. évi XX. törvény nem törvény és nem alkotmány, hanem hatalmi szabályzat!

Hű de idegesítő már ez a mondat!

Ha nem alkotmány, akkor miért emlegetik alkotmányként?

Ráadásul törvénynek is hívják, de hogy lehet ez?

És miért nem visítanak ilyenkor a képviselők?

Talán meg akarják ezzel is keverni az egyszerű embereket, akik nem értenek a joghoz?

Ráadásul ez a firkász (ez Én vónék!) még jobban összekutyul mindent, mert hatalmi szabályzatnak hívja.

De vajon miért teszi ezt, s miért akarja vissza a történelmi alkotmányt?

Mert a magyar történelmi alkotmány nem hatalmi szabályzat, hanem a bevált jog uralma!

Az új kormány miniszterelnöke, letette az esküt. A megválasztása után a Fidesz nagygyűlést tartott a Kossuth téren, ahol a pártelnök először beszélt kormányfőként. Szépen beszélt. A rendezvényen Semjén Zsolt és Kósa Lajos is beszédet mondott. Olyan szépeket mondtak. „ A jó kormányzáshoz, széles horizont kell”! Igen! Orbán Viktor valóban széles látókörű politikus, sőt a nagytekintélyű EU-s Néppártnak is az alelnöke, ami persze szép teljesítmény.

Vajon meglátja-e a széles látókörében, hogy a magyar történelmi alkotmány egy szükséges alap, amely nélkül nem tudunk élni, mert erre épült mindig a magyar élet?

Vagy inkább összeütnek egy neki most éppen megfelelő új alaptörvényt, amit ismét alkotmánynak fognak hívni, s amely ismét csak hatalmi szabályzat lesz?

(Most már vicsorítva: )

Az 1949. évi XX. törvény nem törvény és nem alkotmány, hanem hatalmi szabályzat!

„mostantól a munka következik, tehát dolgozzunk együtt”!

Én jelentkezem a közös munkára! Szívesen dolgozom fizetség és hivatal nélkül is, csak végre oldjuk meg, hogy ne a bolsevikról globalistára alakított törvények maradjanak, hanem a régi beváltakhoz térjünk vissza!

Mert az lenne a szükséges és alkalomhoz illő!

Ahogy Horthy és köre formálta 1920-ban.

Ne higgyük el, hogy a történelmi alkotmányról le kell mondanunk, hiszen az a mienk!

Követeljük vissza azt, ami a miénk és engedjük el azt, ami számunkra használhatatlan!

Az idegen érdekű és alkalmatlan 1949. évi XX. kerüljön végre a történelem szemétdobjára!

MERT: Az 1949. évi XX. törvény nem törvény és nem alkotmány, hanem hatalmi szabályzat!

Végül, hogy mégis kérjek valamit fizetségként!

Kérem ne feledjük el a kommunista rendszert BŰNÖS rendszernek kimondani, s a jogtalanságra alapozott jogokat végre megszüntetni!

Ez lesz a valódi szerénység, a valódi alázat és a várva-várt erkölcsi forradalom! Én csak ennyit kérek!

Utóirat:

Összesen 2321 milliárd forintot, azaz 11,6 milliárd dollárt kell kamatként 2010-ben megfizetnünk azért a hitel összegekért, amit a jelen bűnös rendszer: az Antall-Horn-Medgyessy és Gyurcsány-kormányok felkarmoltak. (ja még a Kádárék is besegítettek!)

Vajon miért kell ezt megfizetni, hiszen illegitim államok, illegitim kormányai vették fel?

Inkább a gyermekeink jövőjét áldozzuk fel, csak megkapják a kamatokat az illegitim kormányoknak hitelező – felelőtlen és hazardírozó – bankok, profitéhes gazdái?

Szeged, 2010-05-30 Dr. Bene Gábor S.Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük